2018 mart-nisan anneleri

Hemsiresi istemez sancn agrin yoksa dedi ama belli de olmaz tabi perşembe gidcem kontrole bakalım nolcak
bana direkt kendisi dedi bende şaşırdım bu kadar erken beklemiyordum doğuma yakın bağlıyorlar sanıyorum belki tedbir amaçlıdır her doktor farklı çalışıyor bağlasın zaten canm onda bir sıkıntı yok benm korkum çatı muayenesi

normal dıye beklıyorum canım bakalım bır sorun olmazsa. hersey normal suan evet haftada bır gıdıyorum ntsye baglıyolar bakalım yarın ne dıcek :)
ayy çok heyecanlı ya her hafta gidiyorsun çok az kaldı çatı muayenesi oldu mu hiç doğumu kolaylaştırmak için birşey yapıyormusun

ayy çok heyecanlı ya her hafta gidiyorsun çok az kaldı çatı muayenesi oldu mu hiç doğumu kolaylaştırmak için birşey yapıyormusun
Yok daha yapmadı doktorum bısey demedı yarın sorarım bı.:). valla zaten sureklı yürüyüş yapıyorum halla işime gelıyorum bu hafta sonda o da:) bıde hurma ye dıyorlar bol bol o kadar canım sımdılık:) hemde nasıl heyecanlı heyecan yanında bıde korku ama guzel seyler düşünmeye calısıyorum elınde sonunda çıkıcak

Maşallah bebişine canım biz yüzünü yine göremedik ayrı olarak gidip baktırsam mı diye düşünüyorum renkli .3 ay oldu herhalde minnoşu tam göremeyeli :)
Canım gitmeden çikolata yiyormusun bide maden suyu iç baya hareketlendiriyor.Ektra yine git istersen insan merak ediyor tabi

öyle canm elbet çıkacaklar en güzel şekilde gelsin sağlıkla çabucak çıkıversin inşallah kuzucuk

Yerim ben ya ne tatlı :) Bizde mi öyle desek bi rüşvetçi de bizimkidir belkide:)

Yerim ben ya ne tatlı :) Bizde mi öyle desek bi rüşvetçi de bizimkidir belkide:)
Bence deneyin canım bizim kız alışveriş meraklısı şimdiden.doktor bile hayret ediyo 2 seferdir hediyeyi duyunca yüzünü dönüyo minnoş.nasıl güzel bi mucize allahıma şükürler olsun anneliğin tarifi yok

prnss Buyrun gelin yiyin teyzeleri vallahi bende tosun doğmuşum kardeşlerimde, evlenene kadar 45 kiloydum :) evlendikten sonra 50 ye anca çıkabildim kardeşlerimde öyle zayıflar bence tam tersi oluyor kilolu ne kadar doğan varsa hep zayıf şimdi

Son düzenleme:
Oyyy yerim onun o ters duran totosunu maşallah maşallah :)) hadi gözün aydın canım bende bugün hastanedeydim şeker,tiroid,hemogram için boş vaktim vardı odayı gezdim içime sindi açıkcası duşu muşu gerçi sezaryen olursa duş kısmı nasıl oluyor bilmiyorum ben diğer odalara bakmadım hastane odası bile cok gerdi beni bakalım hayırlısıyla gelsin yavrularımız

Kıyamam kuzum inşallah gösterir yüzünü öyle şekerler kii yumuş yumuş sancım var aslında benim ama söylemedim yine normal der diye

Teşekkür ederiz teyzesii benim oda da temizdi suşu falam iyiydi bornozumuda götürücem bebeğe havluda koyucam çantamıza.sezeryanda belden aşağısını yıkarsın canım eşinin yardımıyla tabi çünkü sezeryan zor ya inşallah hayırlısıyla normal olur

Kızlar meryem ana eli otunu duydum bugün hastaneden.sancı başlayınca suya koyuyormuşuz o açıldıkca bizimde açılmamız hızlanıyormus.duymuşmuydunuz aktardan temin edilebiliyormus

Bnmde korkum o kimi hiç acimiyobişey olduğu yok diyo kimi bn çığlık attım diyo anlamadm kime inanayim agridan ziyade bide utanirim bn ya

Sana katılıyorum canım benim abimde 5 kilonun üstünde doğmuş sıfır normal Doğumla .Ama abim çok uzun boylu zayıftır hep,hiç kilo problemi olmadı.

ınş canım bakalım aramızda benden erkencı bebısımız olcak mı? aman sağlıklı olsunlarda.:) inş güzel hıkayem olurda yazarım canım. :)
canim en yakin sensin galiba hadi hayirli dogumun olsun inşallah:) bende 32+2deyim calisabilir raporu aldim, merdiven inip çıkmakta iyi diyorlar ama sen doktorun a sor yinede her kisinin hamileligi de kendine ozgu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…