- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.241
bana direkt kendisi dedi bende şaşırdım bu kadar erken beklemiyordum doğuma yakın bağlıyorlar sanıyorum belki tedbir amaçlıdır her doktor farklı çalışıyor bağlasın zaten canm onda bir sıkıntı yok benm korkum çatı muayenesiHemsiresi istemez sancn agrin yoksa dedi ama belli de olmaz tabi perşembe gidcem kontrole bakalım nolcak
Ayy aynı ben bide ağlıyorum çok duygusallaştım.Odasını hazırladınızmıYa cnm kıyafet alışverişi neysede ben emzik biberon alınca çok duygulandim neden bilmem evde artık biberon emzik var düşünebiliyor musun deyip duruyorm eşime
ayy çok heyecanlı ya her hafta gidiyorsun çok az kaldı çatı muayenesi oldu mu hiç doğumu kolaylaştırmak için birşey yapıyormusunnormal dıye beklıyorum canım bakalım bır sorun olmazsa. hersey normal suan evet haftada bır gıdıyorum ntsye baglıyolar bakalım yarın ne dıcek :)
Yok daha yapmadı doktorum bısey demedı yarın sorarım bı.:). valla zaten sureklı yürüyüş yapıyorum halla işime gelıyorum bu hafta sonda o da:) bıde hurma ye dıyorlar bol bol o kadar canım sımdılık:) hemde nasıl heyecanlı heyecan yanında bıde korku ama guzel seyler düşünmeye calısıyorum elınde sonunda çıkıcakayy çok heyecanlı ya her hafta gidiyorsun çok az kaldı çatı muayenesi oldu mu hiç doğumu kolaylaştırmak için birşey yapıyormusun
Canım gitmeden çikolata yiyormusun bide maden suyu iç baya hareketlendiriyor.Ektra yine git istersen insan merak ediyor tabiMaşallah bebişine canım biz yüzünü yine göremedik ayrı olarak gidip baktırsam mı diye düşünüyorum renkli .3 ay oldu herhalde minnoşu tam göremeyeli :)
öyle canm elbet çıkacaklar en güzel şekilde gelsin sağlıkla çabucak çıkıversin inşallah kuzucukYok daha yapmadı doktorum bısey demedı yarın sorarım bı.:). valla zaten sureklı yürüyüş yapıyorum halla işime gelıyorum bu hafta sonda o da:) bıde hurma ye dıyorlar bol bol o kadar canım sımdılık:) hemde nasıl heyecanlı heyecan yanında bıde korku ama guzel seyler düşünmeye calısıyorum elınde sonunda çıkıcak
Aynen canım günlük ped kullanamıyorum ben debaşta jelimsiydi ama şimdi su gibi dediğin gibi daha çok ben kağıt havlu kullanıyorum canm çalışıyorum sürekli anca öyle idare edebiliyorum günlük pedler sıkıntılı dediler idare ediyoruz
Yerim ben ya ne tatlı :) Bizde mi öyle desek bi rüşvetçi de bizimkidir belkide:)10 Temmuz benim Sat canım
Teşekkür ederiz teyzesi
Canım bizimki 2 seferdir yüzünü gösteriyor ama doktor bile şaşırıyor rüşvetçi bu kız diyo tam eli yüzündeylken eşim kızım göster yüzünü sana hediye alıam diyo acıyo hemen ellerini
Teşekkürler teyzesi aynen son ana kadar yine dönenilir diye de ekledi ama beebklerin yüzde 96sı doğum pozisyınunu alıyor son an dedi
Canım izni napıcam hiç bilmiyorum dayanabilddiğim kadar dayansammı ki diyorum kıyamam küçükken bırakmaya
oğlanlar kendini göstermiyor canm bizde göremedik tam hep elleri yüzünde geçen sefer el ayak kordon komple kapatmış yüzünü doğumda görcez artık dedim napalım
Bence deneyin canım bizim kız alışveriş meraklısı şimdiden.doktor bile hayret ediyo 2 seferdir hediyeyi duyunca yüzünü dönüyo minnoş.nasıl güzel bi mucize allahıma şükürler olsun anneliğin tarifi yokYerim ben ya ne tatlı :) Bizde mi öyle desek bi rüşvetçi de bizimkidir belkide:)
Oyyy yerim onun o ters duran totosunu maşallah maşallahTeyzeleri biz muayene olduk az önce.kızım yüzünü gösterdi aynıı babaya benziyoo
Eşim mutluluktan uctu tabi30+1 bugün 1600gram 40cm miş minnoş kızımız.parmagını emiyodu yerim onu keyfi yerindeymiş doğum pozisyonu almıs ama degişebilir dedi doktor.hasta odalarını ve doğumhaneyi gördüm sancı odası ve doğumhane ürkütücüydü gercekten allah yardımcımız olsun.bi sonraki kontrol 2 hafta sonra
Kıyamam kuzum inşallah gösterir yüzünü öyle şekerler kii yumuş yumuşSordum cnm bn dün agrin sancin sikaywtin yoksa bağlamaz dedi hemsiresi de belli olmaz tabi çok heyecanlıyım bi an once perşembe gelsin de minik kuşum u göreyim sanki aylardır hiç görmemiş gibiyim şükür varlığına da bizimkide hiç göstermedi ki yüzünü hep arkası donuk
Teşekkür ederiz teyzesiiOyyy yerim onun o ters duran totosunu maşallah maşallah:)) hadi gözün aydın canım bende bugün hastanedeydim şeker,tiroid,hemogram için boş vaktim vardı odayı gezdim içime sindi açıkcası duşu muşu gerçi sezaryen olursa duş kısmı nasıl oluyor bilmiyorum ben diğer odalara bakmadım hastane odası bile cok gerdi beni bakalım hayırlısıyla gelsin yavrularımız
Bnmde korkum o kimi hiç acimiyobişey olduğu yok diyo kimi bn çığlık attım diyo anlamadm kime inanayim agridan ziyade bide utanirim bn yabana direkt kendisi dedi bende şaşırdım bu kadar erken beklemiyordum doğuma yakın bağlıyorlar sanıyorum belki tedbir amaçlıdır her doktor farklı çalışıyor bağlasın zaten canm onda bir sıkıntı yok benm korkum çatı muayenesi
Yok cnm henüz hazirlamadik bu hafta sonu inşallah baslayacazAyy aynı ben bide ağlıyorum çok duygusallaştım.Odasını hazırladınızmı
Sana katılıyorum canım benim abimde 5 kilonun üstünde doğmuş sıfır normal Doğumla .Ama abim çok uzun boylu zayıftır hep,hiç kilo problemi olmadı.prnss Buyrun gelin yiyin teyzeleri vallahi bende tosun doğmuşum kardeşlerimde, evlenene kadar 45 kiloydum :) evlendikten sonra 50 ye anca çıkabildim kardeşlerimde öyle zayıflar bence tam tersi oluyor kilolu ne kadar doğan varsa hep zayıf şimdi
Hadi bakalım kolay gelsin Canım,Odasını hazırlamak çok zevkli, hazırlanınca çok garip oluyorsun böyle değişik bir duygu.Yok cnm henüz hazirlamadik bu hafta sonu inşallah baslayacaz
canim en yakin sensin galiba hadi hayirli dogumun olsun inşallah:) bende 32+2deyim calisabilir raporu aldim, merdiven inip çıkmakta iyi diyorlar ama sen doktorun a sor yinede her kisinin hamileligi de kendine ozgu:)ınş canım bakalım aramızda benden erkencı bebısımız olcak mı? aman sağlıklı olsunlarda.:) inş güzel hıkayem olurda yazarım canım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?