- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.261
Ay sezeryanlıysak kalkabilicekmiyiz acaba.Bende çok merak ediyorum valla ama bizimkilere beni iyice silersiniz giyindikten sonrada kardeşime makyajımı yaparsın diyorum ,bebeğime hatıra kalıcak çünkü diyorum.Benim sezeryan olursa hastanede 2 gece kalıcakmışız.Zaten hastane çok lüks tertemiz içime sindide.Oyyy yerim onun o ters duran totosunu maşallah maşallah:)) hadi gözün aydın canım bende bugün hastanedeydim şeker,tiroid,hemogram için boş vaktim vardı odayı gezdim içime sindi açıkcası duşu muşu gerçi sezaryen olursa duş kısmı nasıl oluyor bilmiyorum ben diğer odalara bakmadım hastane odası bile cok gerdi beni bakalım hayırlısıyla gelsin yavrularımız
Evet canım duymuştum,kızkardeşime doktorunun yanındaki ebeleri söylemişti.Bide bol bol hurma ye tuba kardeşime doktoru söyledi oda çok yemişti.Kızlar meryem ana eli otunu duydum bugün hastaneden.sancı başlayınca suya koyuyormuşuz o açıldıkca bizimde açılmamız hızlanıyormus.duymuşmuydunuz aktardan temin edilebiliyormus
Canim merhaba. Bende calisamaz raporu alacağım. Doktor randevumu 32.haftanin gununde alamadim ama 32+1de aldim sekreter bir gun sonrasi da alabilirsiniz sıkıntı olmuyor dedi. Ama tam guvenemedim. Acaba tam gununde mi sgk girisi olmali. Cunku baska yerdende oyle duydum.canim en yakin sensin galiba hadi hayirli dogumun olsun inşallah:) bende 32+2deyim calisabilir raporu aldim, merdiven inip çıkmakta iyi diyorlar ama sen doktorun a sor yinede her kisinin hamileligi de kendine ozgu:)
Canım en mantiklisi evde o gun duş alip oyle gitmek sezeryana. Ben sezeryan oldum bikac saat sonra cok iyiydm. Ama ne bileyim hastane ortaminda duş almaya asla guvenemedim yani hastane sonucta bi yerden bi enfeksiyon bi mikrop kapmayayim ddim. Eve gelip oyle yaptim . Kesi yerinin bandaji aciliktan sonra.Ay sezeryanlıysak kalkabilicekmiyiz acaba.Bende çok merak ediyorum valla ama bizimkilere beni iyice silersiniz giyindikten sonrada kardeşime makyajımı yaparsın diyorum ,bebeğime hatıra kalıcak çünkü diyorum.Benim sezeryan olursa hastanede 2 gece kalıcakmışız.Zaten hastane çok lüks tertemiz içime sindide.
Acidan korkmuyum canm ben daha hiç alttan muayene olmadım nasl açcamBnmde korkum o kimi hiç acimiyobişey olduğu yok diyo kimi bn çığlık attım diyo anlamadm kime inanayim agridan ziyade bide utanirim bn ya
Zor canım ya ikiside zor normal anlık zor sezaryen sonrasında cekiyorsun yinede hayırlısı ne diyelim.. Bende bugun hemşireyle konuştum doğumhanedeki neler koyayım cantaya fazla yada eksik bir şey olmasın dedim cok bir şey saymadı bebeğe iki takım kıyafet bez ıslak mendil kalın ince battaniye annenicin terlik havlu iki takım pijama bolca iç çamaşırı dedi ben dünyayı hazırladım :)Teşekkür ederiz teyzesiibenim oda da temizdi suşu falam iyiydi bornozumuda götürücem bebeğe havluda koyucam çantamıza.sezeryanda belden aşağısını yıkarsın canım eşinin yardımıyla tabi çünkü sezeryan zor ya inşallah hayırlısıyla normal olur
Duydum bunu canım bende arayıştayım hacca gidecek şimdi bir tanıdıgımız ondan isteyecegim yerinden getirmesi daha iyi olur tabi doğuma yetişirse etrafta hacca gidecek varsa isteyebilirsin yoksa buradanda buluruz herhaldeKızlar meryem ana eli otunu duydum bugün hastaneden.sancı başlayınca suya koyuyormuşuz o açıldıkca bizimde açılmamız hızlanıyormus.duymuşmuydunuz aktardan temin edilebiliyormus
Aynen canım hep böyle gözlemledim bende.Sana katılıyorum canım benim abimde 5 kilonun üstünde doğmuş sıfır normal Doğumla .Ama abim çok uzun boylu zayıftır hep,hiç kilo problemi olmadı.
inşallah kalkarız ya arkadasım ikinci sezaryen dogumunu yaptı ilkinde 15 gün yatmıl ikincisinde ertesi gün ayaga kalkmış hic agrısı sızısı yoktu darısı bize olur inşallah miss gibi normal varken sezaryen dogum biraz koyuyor ama ne yapalım belkide normal olur. Sana neden sezaryen demişlerdi canım birde hangi hastaneye gidiyorsun benim gittiğim hastanede baya güzel yeni açıldı tertemiz hastane çok içime siniyor inşallah bir aksilik olmadan atlatırızAy sezeryanlıysak kalkabilicekmiyiz acaba.Bende çok merak ediyorum valla ama bizimkilere beni iyice silersiniz giyindikten sonrada kardeşime makyajımı yaparsın diyorum ,bebeğime hatıra kalıcak çünkü diyorum.Benim sezeryan olursa hastanede 2 gece kalıcakmışız.Zaten hastane çok lüks tertemiz içime sindide.
onu bilmiyorum canım ama doktora gittigimde gunu saymisti ve onemli diyordu problem olabilir belki ozelde misin devlette miCanim merhaba. Bende calisamaz raporu alacağım. Doktor randevumu 32.haftanin gununde alamadim ama 32+1de aldim sekreter bir gun sonrasi da alabilirsiniz sıkıntı olmuyor dedi. Ama tam guvenemedim. Acaba tam gununde mi sgk girisi olmali. Cunku baska yerdende oyle duydum.
Canım en mantiklisi evde o gun duş alip oyle gitmek sezeryana. Ben sezeryan oldum bikac saat sonra cok iyiydm. Ama ne bileyim hastane ortaminda duş almaya asla guvenemedim yani hastane sonucta bi yerden bi enfeksiyon bi mikrop kapmayayim ddim. Eve gelip oyle yaptim . Kesi yerinin bandaji aciliktan sonra.
Zaten banyo yapmadan hayatta gidilmez,eve gelincede annem sera ile sarıp iyice öyle yıkar.Çünkü geçen sene safra kesem alındı 1 gece kaldım sabahsı çıktık annem bölgeyi seraladı öyle yıkandık.Ay Canım maşallah sana inşallah bizlerde öyle oluruz,çünkü benim sezeryan gibi gözüküyor .Canim merhaba. Bende calisamaz raporu alacağım. Doktor randevumu 32.haftanin gununde alamadim ama 32+1de aldim sekreter bir gun sonrasi da alabilirsiniz sıkıntı olmuyor dedi. Ama tam guvenemedim. Acaba tam gununde mi sgk girisi olmali. Cunku baska yerdende oyle duydum.
Canım en mantiklisi evde o gun duş alip oyle gitmek sezeryana. Ben sezeryan oldum bikac saat sonra cok iyiydm. Ama ne bileyim hastane ortaminda duş almaya asla guvenemedim yani hastane sonucta bi yerden bi enfeksiyon bi mikrop kapmayayim ddim. Eve gelip oyle yaptim . Kesi yerinin bandaji aciliktan sonra.
Canım miyomum var,ben bide ciddi derecede astım hastasıyım,yaşımda 35.Ben sizin gibi çok genç değilim.Reyap hastanesi İstanbul şubesi 1 yıl olmuş açılalı buradaki şubesi.Benimde çok sindi içime inşallah Canım hepimiz sorunsuz atlatırız,Tek isteğim onu sağsalim özürsüz kusursuz kucağımda görmek ,biraz zor geçtiya benim korku başladı.Rabbim hepimize inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin.Aynen canım hep böyle gözlemledim bende.
inşallah kalkarız ya arkadasım ikinci sezaryen dogumunu yaptı ilkinde 15 gün yatmıl ikincisinde ertesi gün ayaga kalkmış hic agrısı sızısı yoktu darısı bize olur inşallah miss gibi normal varken sezaryen dogum biraz koyuyor ama ne yapalım belkide normal olur. Sana neden sezaryen demişlerdi canım birde hangi hastaneye gidiyorsun benim gittiğim hastanede baya güzel yeni açıldı tertemiz hastane çok içime siniyor inşallah bir aksilik olmadan atlatırız
Cnm ogretmenim. Ozel hastane. Ins sikinti olmaz ya.onu bilmiyorum canım ama doktora gittigimde gunu saymisti ve onemli diyordu problem olabilir belki ozelde misin devlette mi
Yaa merak etmeyin sezeryan da cok kolay :) yani acikcasi.hic zorlugunu gormedim ben. Beni de korkutuyorlardi bir ayda iyilestik diye. Beni ikinci gun biraksan koşardım o derece :)))))))Zaten banyo yapmadan hayatta gidilmez,eve gelincede annem sera ile sarıp iyice öyle yıkar.Çünkü geçen sene safra kesem alındı 1 gece kaldım sabahsı çıktık annem bölgeyi seraladı öyle yıkandık.Ay Canım maşallah sana inşallah bizlerde öyle oluruz,çünkü benim sezeryan gibi gözüküyor .
Hurmayı bende duydum canım son ay günde en az 5 tane yemek gerekiyormus.kardeşinde işe yaramısmıydı o otEvet canım duymuştum,kızkardeşime doktorunun yanındaki ebeleri söylemişti.Bide bol bol hurma ye tuba kardeşime doktoru söyledi oda çok yemişti.
Maşallah sana nazar değmesin sana,iyiya böyle güzel şeyler duymak iyi geliyor bana.Cnm ogretmenim. Ozel hastane. Ins sikinti olmaz ya.
Yaa merak etmeyin sezeryan da cok kolay :) yani acikcasi.hic zorlugunu gormedim ben. Beni de korkutuyorlardi bir ayda iyilestik diye. Beni ikinci gun biraksan koşardım o derece :)))))))
Yapamadı,misafirlikten gitti Doğuma çünkü.Hurmayı bende duydum canım son ay günde en az 5 tane yemek gerekiyormus.kardeşinde işe yaramısmıydı o ot
Günaydın cnm çok geçmiş olsun hiç bir bilgim yok malesef doktorun ne diyor bu konudaGünaydın kızlardün gece acildeydik az bir şey enfeksiyon çıktı idrar yollarında süründürüyor beni vurduğu sancı neden böyle oldu bilmiyorum enfeksiyon nedir bilmezdim ben bol su icmek dısında nasıl giderilir bu durum önerileriniz var mı? antibiyotikli serum takacaktı doktor istemedim idrar boşaltmak icinde sonda istedi onuda istemedim o sancıyla eve döndüm
Cok gecmis olsun cnm. Enfeksiyona dut kurusunun cok iyi geldigini duymuştum. Gebe arkadslar tüketiyor.Günaydın kızlardün gece acildeydik az bir şey enfeksiyon çıktı idrar yollarında süründürüyor beni vurduğu sancı neden böyle oldu bilmiyorum enfeksiyon nedir bilmezdim ben bol su icmek dısında nasıl giderilir bu durum önerileriniz var mı? antibiyotikli serum takacaktı doktor istemedim idrar boşaltmak icinde sonda istedi onuda istemedim o sancıyla eve döndüm
canım bende ogretmenim idarecine bir sor istersen ya da mebbisten falan bak bir yaziyo mu orda bilmiyorum da bende bakmadim sorun olmaz umarimCok gecmis olsun cnm. Enfeksiyona dut kurusunun cok iyi geldigini duymuştum. Gebe arkadslar tüketiyor.
Canım çok geçmiş olsun. bol su içmek gerekiyor bunu zaten yapıyorsun.iç çaşırlarını ütüleyerek giy sürekli kuru kalmasını sağla günde 10 defa değiştirsek anca mümkün gerçi.normalde ilaç veriyor doktorlar yada maydanoz kaynatıp içiliyor ama bunlar gebelikte zararlı.bide ayaklarını üşütme inan etkisi oluyor ne alaka derdim ama bu bir gerçek malesefGünaydın kızlardün gece acildeydik az bir şey enfeksiyon çıktı idrar yollarında süründürüyor beni vurduğu sancı neden böyle oldu bilmiyorum enfeksiyon nedir bilmezdim ben bol su icmek dısında nasıl giderilir bu durum önerileriniz var mı? antibiyotikli serum takacaktı doktor istemedim idrar boşaltmak icinde sonda istedi onuda istemedim o sancıyla eve döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?