2018 mart-nisan anneleri

ayy çok hastayım kızlar ve geçmiyor.antibiyotik ile bile doğal malzemeler ile bile

Kızlar e bebekte bugün için beslenme ürünlerinde indirim var .Cam avent 240 ml alsam sadece .küçük almasam diyorum. Sıkıntı olur mu sizce?

Kızlar e bebekte bugün için beslenme ürünlerinde indirim var .Cam avent 240 ml alsam sadece .küçük almasam diyorum. Sıkıntı olur mu sizce?
Canım hem cam hem 240 ml baya agır olacaktır allah korusun ebeğin yüzüne falan düşse cok acıtır ben cam için o kadar büyüğe cesaret edemedim henüz minnakalr onu büyüyünce kullanırsın 120 ml al istersen suan için

ayy çok hastayım kızlar ve geçmiyor.antibiyotik ile bile doğal malzemeler ile bile
Çok geçmiş olsun canım ya bünyen zayıf düştü demekki vitaminlerini düzenli kullanıyorsun demi sıcak tut kendini evinide bol bol havalandır.antibiyotiği neden verdi ki zararlı degil mi gebelikte tabi hastalığının boyutunu bilmiyorum ama..sarımsak falan yut iyi geliyormus gribe

Slm kızlar herkese hayırlı günler benim kızım kafası aşağı döndü sanırım dün fark ettim öyle kalmaz herhalde değişir değilmi daha 30+3 çüz bu haftada baş aşağımı oluyolar acba hiç bilmiyorum büyüdkçe herşey farklı oluyor birde 9 hafta kaldı ya değişik değişik şeyler le karşılaşıyoruz

Canım bende 30+2yim dün doktor dönmüş baş aşağı pozisyonda ama bu daha çok değişir hep böyle kalmaz hareketli dönemleri dedi.sen nasıl anladın döndüğünü

Canım bende 30+2yim dün doktor dönmüş baş aşağı pozisyonda ama bu daha çok değişir hep böyle kalmaz hareketli dönemleri dedi.sen nasıl anladın döndüğünü
Benimkinin kafası midemin altında tam ayakları da kasıklarıma doğru :) doktor daha yer değiştirir dedi ama bu şekilde mide yanması çok oluyor baskı yapıyo kafası

dün bir kafa sarımsak yedim katkısını göremedim çalışıyorum evde olsam daha çok beslenip atlatırdım. vitaminleri düzenli kullansam da en son kontrol tahlillerinde hala b12 yükselmemiş.

Kızlar bebek şekeri vs düşündünüz mü görmeye gelenler için?ben baktım ama pek istediğim gibi bulamadım.kokulu taş ya da sabunla olsun istemiyorum.güzel modeller yapan bir sayfa varsa bildiğiniz paylaşır mısınız? Bir de bebek çikolatası yaptırayım yeter diyorum..

benim hep aşağıdaydı hala öyle canm son ana kadar herşey olabilir sıkma canını aşağıda olması iyi birşey zaten normal istemiyormusun

canm ben doğum için bebek çikolatası yaptırmayı düşünüyorum gelenlere falan bebek şekerini de mevlütte dağıtmayı düşünüyorum şimdilik

Günaydın kızlar galiba yine grip oluyorum normalde hiç umursamam ama gebelikte korkuyor insan boyutundan süresinden

Canım ben bebek çikolatası olarak şu modelleri düşündüm beğenirsin belki

Ohh maşallah canım yine önde sanırım benim kullandıgım uygulamada bu haftalarda max deger 1700 yazıyor. Benim şekere bakılacak tekrar yarın ona göre randevu verecek banada 35 e verir muhtemelen

Sağol canım benim senin fıstığada maşallah Rabbim miniklerimize sağlık versin İnşallah bir şey çıkmaz canım bazı bebişler kilolu olunca doktor şüpheleniyor anne de şeker olmasından ama genelde bir şey çıkmıyor öyle tanıdıklarım var bebeği kilolu doğan ama anneler sağlıklı Allahın izniyle senin de bir şey çıkmaz

Günaydın kızlar galiba yine grip oluyorum normalde hiç umursamam ama gebelikte korkuyor insan boyutundan süresinden

Kuzum doktoruna danış devit 3 iç 10 damla zararı yok hemde hastalıklardan koruyor ben içiyorum iyi geliyor senin de gribini hafif atlatmanı sağlayabilir

Ya cnm kıyafet alışverişi neysede ben emzik biberon alınca çok duygulandim neden bilmem evde artık biberon emzik var düşünebiliyor musun deyip duruyorm eşime

Aynı ben biberonlarla prova yapyorum evde saf saf geziyorum gidip gidip biberonları seviyorum eşyaları sevip geliyorum eşimde şaşırıyor gülüyor napsın. Hamilelik psikolojisi demek ki bende de oluyor doğuma yaklaşıyoruz adım adım ondan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…