- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.281
Canım hem cam hem 240 ml baya agır olacaktır allah korusun ebeğin yüzüne falan düşse cok acıtır ben cam için o kadar büyüğe cesaret edemedim henüz minnakalr onu büyüyünce kullanırsın 120 ml al istersen suan içinKızlar e bebekte bugün için beslenme ürünlerinde indirim var .Cam avent 240 ml alsam sadece .küçük almasam diyorum. Sıkıntı olur mu sizce?
Çok geçmiş olsun canım ya bünyen zayıf düştü demekki vitaminlerini düzenli kullanıyorsun demi sıcak tut kendini evinide bol bol havalandır.antibiyotiği neden verdi ki zararlı degil mi gebelikte tabi hastalığının boyutunu bilmiyorum ama..sarımsak falan yut iyi geliyormus gribeayy çok hastayım kızlar ve geçmiyor.antibiyotik ile bile doğal malzemeler ile bile
Canım bende 30+2yim dün doktor dönmüş baş aşağı pozisyonda ama bu daha çok değişir hep böyle kalmaz hareketli dönemleri dedi.sen nasıl anladın döndüğünüSlm kızlar herkese hayırlı günler benim kızım kafası aşağı döndü sanırımdün fark ettim öyle kalmaz herhalde değişir değilmi daha 30+3 çüz bu haftada baş aşağımı oluyolar acba hiç bilmiyorum büyüdkçe herşey farklı oluyor birde 9 hafta kaldı ya değişik değişik şeyler le karşılaşıyoruz
sağol cnm ben ilkinde tecrübesizdim valla bunda herşeyi araştırıyorumKızlar humana anne çayı varmış.Dün hemşire söyledi hastane cantana koy sütün gelmezse içeceksin diye sizinde aklınızda bulunsun özellikle sezeryan yapacak arkadaşlar
Benimkinin kafası midemin altında tam ayakları da kasıklarıma doğru :) doktor daha yer değiştirir dedi ama bu şekilde mide yanması çok oluyor baskı yapıyo kafasıCanım bende 30+2yim dün doktor dönmüş baş aşağı pozisyonda ama bu daha çok değişir hep böyle kalmaz hareketli dönemleri dedi.sen nasıl anladın döndüğünü
dün bir kafa sarımsak yedim katkısını göremedim çalışıyorum evde olsam daha çok beslenip atlatırdım. vitaminleri düzenli kullansam da en son kontrol tahlillerinde hala b12 yükselmemiş.Çok geçmiş olsun canım ya bünyen zayıf düştü demekki vitaminlerini düzenli kullanıyorsun demi sıcak tut kendini evinide bol bol havalandır.antibiyotiği neden verdi ki zararlı degil mi gebelikte tabi hastalığının boyutunu bilmiyorum ama..sarımsak falan yut iyi geliyormus gribe
benim hep aşağıdaydı hala öyle canm son ana kadar herşey olabilir sıkma canını aşağıda olması iyi birşey zaten normal istemiyormusunSlm kızlar herkese hayırlı günler benim kızım kafası aşağı döndü sanırımdün fark ettim öyle kalmaz herhalde değişir değilmi daha 30+3 çüz bu haftada baş aşağımı oluyolar acba hiç bilmiyorum büyüdkçe herşey farklı oluyor birde 9 hafta kaldı ya değişik değişik şeyler le karşılaşıyoruz
canm ben doğum için bebek çikolatası yaptırmayı düşünüyorum gelenlere falan bebek şekerini de mevlütte dağıtmayı düşünüyorum şimdilikKızlar bebek şekeri vs düşündünüz mü görmeye gelenler için?ben baktım ama pek istediğim gibi bulamadım.kokulu taş ya da sabunla olsun istemiyorum.güzel modeller yapan bir sayfa varsa bildiğiniz paylaşır mısınız? Bir de bebek çikolatası yaptırayım yeter diyorum..
Ben mevlüt yaptırmicam canım o yüzden ikisini de doğumdan sonra görmeye gelenlere ikram etmeyi düşünüyorum.canm ben doğum için bebek çikolatası yaptırmayı düşünüyorum gelenlere falan bebek şekerini de mevlütte dağıtmayı düşünüyorum şimdilik
Canım ben bebek çikolatası olarak şu modelleri düşündüm beğenirsin belkiKızlar bebek şekeri vs düşündünüz mü görmeye gelenler için?ben baktım ama pek istediğim gibi bulamadım.kokulu taş ya da sabunla olsun istemiyorum.güzel modeller yapan bir sayfa varsa bildiğiniz paylaşır mısınız? Bir de bebek çikolatası yaptırayım yeter diyorum..
Ohh maşallah canımyine önde sanırım benim kullandıgım uygulamada bu haftalarda max deger 1700 yazıyor. Benim şekere bakılacak tekrar yarın ona göre randevu verecek banada 35 e verir muhtemelen
Günaydın kızlar galiba yine grip oluyorumnormalde hiç umursamam ama gebelikte korkuyor insan boyutundan süresinden
İnşallah canımm boyu kilosuna göre daha fazla artış göstermiş dönem dönem değişiyor demekki meleklerimizin gelişimi
Ya cnm kıyafet alışverişi neysede ben emzik biberon alınca çok duygulandim neden bilmem evde artık biberon emzik var düşünebiliyor musun deyip duruyorm eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?