- 7 Eylül 2011
- 1.258
- 621
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.381
Yok cnm birşey örtmedi benim gittiğim doktor alt tarafını komple çıkar demesi bile yettiydi banakasma deyince keşke kasılmasak daha çok kasılır insan onların hep gördüğü şeyler ama işte ilk olunca üstüne birşey örtüyormu yoksa direk indirip bakıyor mu ay hiçbirşey bilmiyom
AYNI DERT BENDE DE VAR BIR HAFTAN KALDI AMA INAN ZOR GELIYORUM İŞEOfff çok sıkıldım işten ya artık evde oturup sabahları uyumak istiyorum yarın tam 30+0 olacağız 2 haftamız kaldı bir daha buraya adım dahi atmak istemiyorumdinlenemeyince mutsuz oluyorum
kalça bölgemde sıkıntı yok canm hala aynı bedendeyim şükür üst taraf aldı başını gidiyor belim kalın diyorum herkese
sende sağol canm güzel hatıralarımız olsun inşallah hep
Erkek mi dr un boşver rahat ol ağdaya gittiğinde de aynı şey bence çok normal bir muayene aslında öyle düşünyok canm olmadı 6 haftalıkken öğrendim oda ultrasonda belli olunca kese bakılmadı bu yaşıma kadar da vajnal muayene olmadım onun sıkıntısındayım şmdi nasıl açcam
Canım sen griptin iyileştin mi şimdi ben oldum kafayı yiycem Bu halde çok zor ofOfff çok sıkıldım işten ya artık evde oturup sabahları uyumak istiyorum yarın tam 30+0 olacağız 2 haftamız kaldı bir daha buraya adım dahi atmak istemiyorumdinlenemeyince mutsuz oluyorum
Yok cnm birşey örtmedi benim gittiğim doktor alt tarafını komple çıkar demesi bile yettiydi bana
ben de çok sıkıldım ama evde de zman geçmez diye ben 37ye kadar çalışacağım bu sabah gelmek çok zor geldi ama az kaldı bizimdeOfff çok sıkıldım işten ya artık evde oturup sabahları uyumak istiyorum yarın tam 30+0 olacağız 2 haftamız kaldı bir daha buraya adım dahi atmak istemiyorumdinlenemeyince mutsuz oluyorum
evet cnm şu hamileliğimde tam 3 kez grip oldum valla 3 gün sürdü hapşır tınsırıklaAmin inş bu ara çok ihtiyacım var
Erkek mi dr un boşver rahat ol ağdaya gittiğinde de aynı şey bence çok normal bir muayene aslında öyle düşün
Canım sen griptin iyileştin mi şimdi ben oldum kafayı yiycem Bu halde çok zor of
Erkek doktorum canm ağdayıda kendim yapıyorum ki bir açcam sonrası gelir tabi herşeyin ilki zor gelir ya bakalım el mahkum günü gelince açcaz artık birde normal düşünüyorumAmin inş bu ara çok ihtiyacım var
Erkek mi dr un boşver rahat ol ağdaya gittiğinde de aynı şey bence çok normal bir muayene aslında öyle düşün
Canım sen griptin iyileştin mi şimdi ben oldum kafayı yiycem Bu halde çok zor of
ben zaten tavana bakıyordum kız yüzüne baksam gülerdim herhalabooo en azından örteydi iyiydi o bakarken yüzünü görmezdim
beni doğum sonrası hiç bilmediğim ev hanımlığı beklediği için şimdiden çıkacağım alıştırma olur tek çocuklaben de çok sıkıldım ama evde de zman geçmez diye ben 37ye kadar çalışacağım bu sabah gelmek çok zor geldi ama az kaldı bizimde
cnm senin çok az kalmış artık hem doğuma hem işe veda etmene hayırlısı ile alırsın inş.kuzucuğuAYNI DERT BENDE DE VAR BIR HAFTAN KALDI AMA INAN ZOR GELIYORUM İŞE
abooo en azından örteydi iyiydi o bakarken yüzünü görmezdim
Benim bu ikinci oluyor gözüm burnum akıyor boğazım acıyor yanıyor antibiyotiklik olmadan atlatırım inş sen kullandın mı antibiyotik falanevet cnm şu hamileliğimde tam 3 kez grip oldum valla 3 gün sürdü hapşır tınsırıklasana da çok geçmiş olsuun cnm ilaçsız sadece başım ağrıdığında parol içmiştim yemeklerini düzenli ye bol bol su ve c vitamini ile geçiyor
Ay sorma benim de dr um erkek eskiden de erkekti ama buna hiç açmadım daha bende de bir çekinme yok desem yalan olur eskisine alışmıştım ama bu yeniErkek doktorum canm ağdayıda kendim yapıyorum ki bir açcam sonrası gelir tabi herşeyin ilki zor gelir ya bakalım el mahkum günü gelince açcaz artık birde normal düşünüyorum
ben zaten tavana bakıyordum kız yüzüne baksam gülerdim herhal
daha uygun bütçeli bir okula versen canm sende o dönemde daha rahat edersin belki yardıma gelcek ailen varsa gerçi onlar yardımcı olurbeni doğum sonrası hiç bilmediğim ev hanımlığı beklediği için şimdiden çıkacağım alıştırma olur tek çocuklao değilde bu ay sonu oğlanı kreşten almak zorunda kalacağız benim gelirim kesiliyor haliyle özel anaokulu olunca evde artık takılırız
İNŞ CANIM az dınlenırsem ıyı olur :)cnm senin çok az kalmış artık hem doğuma hem işe veda etmene hayırlısı ile alırsın inş.kuzucuğu
Canım örtüyorlar genelde ben çok yerde çok kez muayene oldum hep örtülüydü benim muayeneler
Benim bu ikinci oluyor gözüm burnum akıyor boğazım acıyor yanıyor antibiyotiklik olmadan atlatırım inş sen kullandın mı antibiyotik falan
Ay sorma benim de dr um erkek eskiden de erkekti ama buna hiç açmadım daha bende de bir çekinme yok desem yalan olur eskisine alışmıştım ama bu yeni
daha uygun bütçeli bir okula versen canm sende o dönemde daha rahat edersin belki yardıma gelcek ailen varsa gerçi onlar yardımcı olur
Of kötü olmuş cnm yq dikkat et kendine ya havalarda bi soğuk bi sıcak valla hamilelikte hiç çekilmiyor nezle falaAynen üstüne birde nezle oldum düşün halimi
Canım örtüyorlar genelde ben çok yerde çok kez muayene oldum hep örtülüydü benim muayeneler
Ay sorma benim de dr um erkek eskiden de erkekti ama buna hiç açmadım daha bende de bir çekinme yok desem yalan olur eskisine alışmıştım ama bu yeni
İnşallah cnm inşallah annem gbi olsam bana yeterBende de ara ara oluyor ahh bu hormonlarAllahın izniyle geçeçek bu günler ve bizler iyi anneler olacağız
Valla hersey artık dert olmaya başladı bu son aylarda inşallah geçer de agrin falan rahatlarsin33 canım inşallah kadından aksi gibi cevap yok hastaneyede gitmek zor biraz şu halimle araba kullanmak istemiyorum evime baya uzak eşimde günlerdir işe gitmiyordu o da götüremez.. bakalım ne olacak olmadı yakında bir hastaneye gidicem mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?