2018 mart-nisan anneleri

kasma deyince keşke kasılmasak daha çok kasılır insan onların hep gördüğü şeyler ama işte ilk olunca üstüne birşey örtüyormu yoksa direk indirip bakıyor mu ay hiçbirşey bilmiyom
Yok cnm birşey örtmedi benim gittiğim doktor alt tarafını komple çıkar demesi bile yettiydi bana

Offf çok sıkıldım işten ya artık evde oturup sabahları uyumak istiyorum yarın tam 30+0 olacağız 2 haftamız kaldı bir daha buraya adım dahi atmak istemiyorum dinlenemeyince mutsuz oluyorum

Offf çok sıkıldım işten ya artık evde oturup sabahları uyumak istiyorum yarın tam 30+0 olacağız 2 haftamız kaldı bir daha buraya adım dahi atmak istemiyorum dinlenemeyince mutsuz oluyorum
AYNI DERT BENDE DE VAR BIR HAFTAN KALDI AMA INAN ZOR GELIYORUM İŞE

kalça bölgemde sıkıntı yok canm hala aynı bedendeyim şükür üst taraf aldı başını gidiyor belim kalın diyorum herkese

sende sağol canm güzel hatıralarımız olsun inşallah hep

Amin inş bu ara çok ihtiyacım var

yok canm olmadı 6 haftalıkken öğrendim oda ultrasonda belli olunca kese bakılmadı bu yaşıma kadar da vajnal muayene olmadım onun sıkıntısındayım şmdi nasıl açcam
Erkek mi dr un boşver rahat ol ağdaya gittiğinde de aynı şey bence çok normal bir muayene aslında öyle düşün

Canım sen griptin iyileştin mi şimdi ben oldum kafayı yiycem Bu halde çok zor of

ben de çok sıkıldım ama evde de zman geçmez diye ben 37ye kadar çalışacağım bu sabah gelmek çok zor geldi ama az kaldı bizimde

evet cnm şu hamileliğimde tam 3 kez grip oldum valla 3 gün sürdü hapşır tınsırıkla sana da çok geçmiş olsuun cnm ilaçsız sadece başım ağrıdığında parol içmiştim yemeklerini düzenli ye bol bol su ve c vitamini ile geçiyor

Erkek doktorum canm ağdayıda kendim yapıyorum ki bir açcam sonrası gelir tabi herşeyin ilki zor gelir ya bakalım el mahkum günü gelince açcaz artık birde normal düşünüyorum

ben de çok sıkıldım ama evde de zman geçmez diye ben 37ye kadar çalışacağım bu sabah gelmek çok zor geldi ama az kaldı bizimde
beni doğum sonrası hiç bilmediğim ev hanımlığı beklediği için şimdiden çıkacağım alıştırma olur tek çocukla o değilde bu ay sonu oğlanı kreşten almak zorunda kalacağız benim gelirim kesiliyor haliyle özel anaokulu olunca evde artık takılırız

abooo en azından örteydi iyiydi o bakarken yüzünü görmezdim

Canım örtüyorlar genelde ben çok yerde çok kez muayene oldum hep örtülüydü benim muayeneler

Benim bu ikinci oluyor gözüm burnum akıyor boğazım acıyor yanıyor antibiyotiklik olmadan atlatırım inş sen kullandın mı antibiyotik falan

Erkek doktorum canm ağdayıda kendim yapıyorum ki bir açcam sonrası gelir tabi herşeyin ilki zor gelir ya bakalım el mahkum günü gelince açcaz artık birde normal düşünüyorum
Ay sorma benim de dr um erkek eskiden de erkekti ama buna hiç açmadım daha bende de bir çekinme yok desem yalan olur eskisine alışmıştım ama bu yeni

daha uygun bütçeli bir okula versen canm sende o dönemde daha rahat edersin belki yardıma gelcek ailen varsa gerçi onlar yardımcı olur

daha uygun bütçeli bir okula versen canm sende o dönemde daha rahat edersin belki yardıma gelcek ailen varsa gerçi onlar yardımcı olur

N NazliK yok cnm antibiyotik kullanmadan geçti şükür
kskada cnm oturduğum yerde çok akrabam var ama çocuk dediğin zaman herkes aman aman diyor ablamlar annem çok yakın bana hayırlısı artık birde dönem ortası olduğu için devlet okulları da almaz şuan zaten

örtsünler ya ne o öyle hadi aç bakalım çatı ne alemde
demek ilk başta çekinme oluyor sonra alışılıyor

Valla hersey artık dert olmaya başladı bu son aylarda inşallah geçer de agrin falan rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…