- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.421
İşte benim kendi doktorumda sata göre yazacak ama diğer doktor ultrasyon ne diyosa o dedi.bem yine sata göre alıyımcnm benim de hep kafamı karıştıran da o ama hep sat baz alınır geçen hafta gittiğimde bizim kızda 31 haftalık çıkmıştı doktor sata göre yazılır rapor dedi
evet cnm sen satı baz alan doktoruna git sonra iznin yanmasın bu arada e bebek te bugün humana çayla indirimde hemşire hangisinden alınmalı demişti cnmİşte benim kendi doktorumda sata göre yazacak ama diğer doktor ultrasyon ne diyosa o dedi.bem yine sata göre alıyım
Humana dedi hemşire canım anne cayıymıs ama çeşitleri varmı bilmiyorum akşam avmye gidicez bende alıyım o zamanevet cnm sen satı baz alan doktoruna git sonra iznin yanmasın bu arada e bebek te bugün humana çayla indirimde hemşire hangisinden alınmalı demişti cnm
seni pipili seni kocamannn maşallah o zamandoktordan geldikkk31+6 kilomuz 1995 boyumuz 43 cm boyumuz ve kilomuz bi hafta önde gidiyormuş masallahhh veee saçları nasıl çıkmış Allahım mide yanmalarim boşuna değil saçlı boylu toplu bir bebis olacakmış benim tosunum minik erkegim bir daha ki randevu da nts te baglicakmis
Oyy maşallahhh gözün aydın annesidoktordan geldikkk31+6 kilomuz 1995 boyumuz 43 cm boyumuz ve kilomuz bi hafta önde gidiyormuş masallahhh veee saçları nasıl çıkmış Allahım mide yanmalarim boşuna değil saçlı boylu toplu bir bebis olacakmış benim tosunum minik erkegim bir daha ki randevu da nts te baglicakmis
Oyy maşallahhh gözün aydın annesisaçlarını severim onun ne tatlıdırlar kim bilir
seni pipili seni kocamannn maşallah o zaman
aminn cnm hepimize inş.bu arada sünnet işini düşündünüz mü benim oğlan 6 yaşında hala korkuyorum kestirmeye en iyisi bebekken yaptırmaktı tavsiye ederim çoğu arkadaşım doğduktan sonra 1 hafta içinde yaptırıyorlar bir araştır derim.Allah razi olsun sağlıklı acısız ağrısız doğumlar dilerim :)
Amin herkesinSiz ne yaptınız beşik araba kıyafetler yıkandı mi nasıl gidiyor Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
Cnm şu idrar yolu enfeksiyon ağrısı nasıl oluyor ya bugün bende bitmek bilmeyen bir çiş durumu var ve sanki mesaneme bebek değdikçe altıma yapacakmışım gibi oluyor acısı da cabası daha önce hiç geçirmedim deAmin herkesinKıyafetler yıkandı cantalar hazırlandı bir kaç eksik kaldı. Araba alındı Beşik dolabıda bu haftasonu halledicez inşallah karar veremedik bir türlü siz neler yaptınız nasıl beşik alacaksınız
Oy maşallah kızına annesi,Senin adına sevindim,güzel şeyler duymuşsun ne güzel.Kızlar az önce kontrolden geldim 33 +2deyiz 2 kilo 100 gram çıktı pozisyonu ile ilgili şimdi bişey söylemek için erken dedi 3 hafta sonra bi daha bakalım dedi demirim düşüktü ilacı günde 2 defaya çıkardı onn dışında herseyi iyi görünüyo dedi bende 1 kilo almışım bu ay hersey güzeldi yani darısı sizlerin basina
Yorma kendini çok,iyi yapmışsın rapor alıp dinlen iyice kızınla keyfini çıkart izninin,Belki bebeğin eşyalarınıda hazırlamaya başlarsın artık.Geçmiş olsun canım ayaklarını uzat hatta işte olmasaydın uzan diyecektim.rapor aldım 1 hafta ewdeyim canım temizlik yaptım da bakamadım kulübe.benim ufaklığıda hıçkırık tuttu şimdi
41,5 kere maşallah annesi yavruna Allah nazarlardan esirgesin.doktordan geldikkk31+6 kilomuz 1995 boyumuz 43 cm boyumuz ve kilomuz bi hafta önde gidiyormuş masallahhh veee saçları nasıl çıkmış Allahım mide yanmalarim boşuna değil saçlı boylu toplu bir bebis olacakmış benim tosunum minik erkegim bir daha ki randevu da nts te baglicakmis
Oyy maşallah minik yakışıklıya annesi iyi bakmaşsın allah nazsrlardan esirgesin.Sağlıcakla kucagıma alalım imşallah bebişlerimziidoktordan geldikkk31+6 kilomuz 1995 boyumuz 43 cm boyumuz ve kilomuz bi hafta önde gidiyormuş masallahhh veee saçları nasıl çıkmış Allahım mide yanmalarim boşuna değil saçlı boylu toplu bir bebis olacakmış benim tosunum minik erkegim bir daha ki randevu da nts te baglicakmis
Teşekkür ederim canım bebeğin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum bu sürede..halıları yıkamaya verdim bugün kapı pencere silmek detaylı temizlik içinde birini bulucam canım vakit azalıyor artık hazırlıklı olmak gerek heranYorma kendini çok,iyi yapmışsın rapor alıp dinlen iyice kızınla keyfini çıkart izninin,Belki bebeğin eşyalarınıda hazırlamaya başlarsın artık.
41,5 kere maşallah annesi yavruna Allah nazarlardan esirgesin.
Oyy maşallah minik yakışıklıya annesi iyi bakmaşsın allah nazsrlardan esirgesin.Sağlıcakla kucagıma alalım imşallah bebişlerimzii
Teşekkür ederim canım bebeğin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum bu sürede..halıları yıkamaya verdim bugün kapı pencere silmek detaylı temizlik içinde birini bulucam canım vakit azalıyor artık hazırlıklı olmak gerek heran
Amin herkesinKıyafetler yıkandı cantalar hazırlandı bir kaç eksik kaldı. Araba alındı Beşik dolabıda bu haftasonu halledicez inşallah karar veremedik bir türlü siz neler yaptınız nasıl beşik alacaksınız
aminn cnm hepimize inş.bu arada sünnet işini düşündünüz mü benim oğlan 6 yaşında hala korkuyorum kestirmeye en iyisi bebekken yaptırmaktı tavsiye ederim çoğu arkadaşım doğduktan sonra 1 hafta içinde yaptırıyorlar bir araştır derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?