2018 mart-nisan anneleri

cnm benim de hep kafamı karıştıran da o ama hep sat baz alınır geçen hafta gittiğimde bizim kızda 31 haftalık çıkmıştı doktor sata göre yazılır rapor dedi
İşte benim kendi doktorumda sata göre yazacak ama diğer doktor ultrasyon ne diyosa o dedi.bem yine sata göre alıyım

İşte benim kendi doktorumda sata göre yazacak ama diğer doktor ultrasyon ne diyosa o dedi.bem yine sata göre alıyım
evet cnm sen satı baz alan doktoruna git sonra iznin yanmasın bu arada e bebek te bugün humana çayla indirimde hemşire hangisinden alınmalı demişti cnm

evet cnm sen satı baz alan doktoruna git sonra iznin yanmasın bu arada e bebek te bugün humana çayla indirimde hemşire hangisinden alınmalı demişti cnm
Humana dedi hemşire canım anne cayıymıs ama çeşitleri varmı bilmiyorum akşam avmye gidicez bende alıyım o zaman

seni pipili seni kocamannn maşallah o zaman

Oyy maşallahhh gözün aydın annesi saçlarını severim onun ne tatlıdırlar kim bilir

Allah razi olsun sağlıklı acısız ağrısız doğumlar dilerim :)
aminn cnm hepimize inş.bu arada sünnet işini düşündünüz mü benim oğlan 6 yaşında hala korkuyorum kestirmeye en iyisi bebekken yaptırmaktı tavsiye ederim çoğu arkadaşım doğduktan sonra 1 hafta içinde yaptırıyorlar bir araştır derim.

Siz ne yaptınız beşik araba kıyafetler yıkandı mi nasıl gidiyor Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
Amin herkesin Kıyafetler yıkandı cantalar hazırlandı bir kaç eksik kaldı. Araba alındı Beşik dolabıda bu haftasonu halledicez inşallah karar veremedik bir türlü siz neler yaptınız nasıl beşik alacaksınız

Cnm şu idrar yolu enfeksiyon ağrısı nasıl oluyor ya bugün bende bitmek bilmeyen bir çiş durumu var ve sanki mesaneme bebek değdikçe altıma yapacakmışım gibi oluyor acısı da cabası daha önce hiç geçirmedim de

Oy maşallah kızına annesi,Senin adına sevindim,güzel şeyler duymuşsun ne güzel.

Geçmiş olsun canım ayaklarını uzat hatta işte olmasaydın uzan diyecektim.rapor aldım 1 hafta ewdeyim canım temizlik yaptım da bakamadım kulübe.benim ufaklığıda hıçkırık tuttu şimdi
Yorma kendini çok,iyi yapmışsın rapor alıp dinlen iyice kızınla keyfini çıkart izninin,Belki bebeğin eşyalarınıda hazırlamaya başlarsın artık.

41,5 kere maşallah annesi yavruna Allah nazarlardan esirgesin.

Oyy maşallah minik yakışıklıya annesi iyi bakmaşsın allah nazsrlardan esirgesin.Sağlıcakla kucagıma alalım imşallah bebişlerimzii

Yorma kendini çok,iyi yapmışsın rapor alıp dinlen iyice kızınla keyfini çıkart izninin,Belki bebeğin eşyalarınıda hazırlamaya başlarsın artık.
Teşekkür ederim canım bebeğin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum bu sürede..halıları yıkamaya verdim bugün kapı pencere silmek detaylı temizlik içinde birini bulucam canım vakit azalıyor artık hazırlıklı olmak gerek heran

İnşallah cnm cumlemiz sağlıkla alırız kucağınıza yillar sonra okuruz belki burada bu satirlarimizi heyecanlarimizi :)

Ben.bunu istiyorum pembeli (maviye dönüşecek) eşim.diğerini hafta sonu bi karar vericez artık :)

Eklentiler

• IMG-20180204-WA0003-01.webp
    13 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20180204-WA0002-01.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 40

Bende bezdeyken düşünüyorum zaten cnm.en.mantiklisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…