2018 mart-nisan anneleri

Nefes alamıyorum resmen hem burnum tıkalı hem ciğerlerimin yeri daraldı artık. Çok kötü hissediyorum kendimi bir doğursam artık diyorum ama çok var :,(
Bnde öyle oldm bu hafta özellikle ya cigerlerime hava gitmiyo sanki ya artık yurumeme is yapmama da gerek olmuuo nefessiz kalmam için oturduğu yerde oluyo

Evet enfeksiyon erken dogumu tetikliyormuş sağolsun doktorumda cevap vermiyor iki gündür az bi enfeksiyon cıktı çok olanlara Allah yardım etsin nasıl bir sancıymış bu

Sorma canım sorma
Çok dikkat et cnm bi an öncede doktorunla konusursun inşallah da bi çözüm bulur kaçıncı haftadasın sen

Cnm valla çok duygusaliz çok bn ne nasıl olcak hiç bilmiyom valla ruh halim çok değişik öyleşine mutlu heyecanli gergin sinirli korkulu endişeliyim Ki hersey birbirine girdi resmen
Endişe bendede var bebekle yalnız kalınca ben ne yapıcam,ya bu çok halsizliğim devam ederse uyku halim falan korkuyorum işte,ben bakabilicekmiyim diye, değişik duygular içerisindeyim.

Endişe bendede var bebekle yalnız kalınca ben ne yapıcam,ya bu çok halsizliğim devam ederse uyku halim falan korkuyorum işte,ben bakabilicekmiyim diye, değişik duygular içerisindeyim.
Çok haklısın cnm bnde acaba hep midem mi Bulancak diye düşünüyorum inanki bn uykusuzluga dayanamam uyur kalırım diyoeum nasıl bakacam öf valla korkuyorum yetememekten

Biz hiç birlikte olmadık hamile süresince Şuan ikimizde bebek için uzak duruyoruz zaten hiç aklıma bile gelmiyor hormanlardan sanırım Bence haksızlık değil öncelik minikler tabi, açıkçası vücut olarakta uygun değiliz yakınlaşma olmamas normal bence

Bende de ara ara oluyor ahh bu hormonlar Allahın izniyle geçeçek bu günler ve bizler iyi anneler olacağız

Kizlar ben de dogumdan sonrasi icin cok korkuyorum. Kayinvalidemler bize kalmaya gelicek. Ben odaya gectigimde herkesin yaninda gogsumu nasil acicam. Acmasam aa bizde de var diycekler. Sonrasinda yaptigim cogu sey kusurlu buluncak bebegimle yanliz olamicam diye üzülüyorum. Bir de evde onlara ne zaman yemek yapicam. Bebek olduğu icin habire emzir, uyut, gaz cikar seanslarim olucak. Ne ara ev isi yapicam? Of cok korkuyorum.

Kusura kalmasinlar senin görevin değil zaten yemegei yapsınlar. Destek olmak için yanında bulunacaklar nede olsa. Strese sokma kendini sütün için iyi olmaz sakın. Emzirmeyi de muslin bezle göğsünü kapatarak yap. Ama kimsenin yanında emzirmek zorunda değilsin. Odana cekilirsin. Kimseye göğüslerini göstermek zorunda hiç değilsin onlar öyle dolasmis olabilir. Ilk dogum sonrası yardım başka bir şey ama sonrası için Hayır.

Senin loğusalık hakların var bu düşündüklerin çok yanlış. Onlar sana hizmet etmek zorunda girip yapsınlar yemeklerini. Kusura bakmasınlar. Ayrıca emzirmeyi herkesin önünde yapmak zorunda değilsin ben de düşünmüyorum kv min yanında yapmayı kusura bakmasın ona memelerimi açmak Zorunda değilim öyle bi sözleşmemiz yok. Kendini sakın ezdirme kimse için değmiyor

Çok dikkat et cnm bi an öncede doktorunla konusursun inşallah da bi çözüm bulur kaçıncı haftadasın sen
33 canım inşallah kadından aksi gibi cevap yok hastaneyede gitmek zor biraz şu halimle araba kullanmak istemiyorum evime baya uzak eşimde günlerdir işe gitmiyordu o da götüremez.. bakalım ne olacak olmadı yakında bir hastaneye gidicem mecbur

Canım bu kadar stres olacaksan isteme annen varsa annem gelecek de. Benim kayınvalideyle aram baya limoni haketmediğim şeyler yaşadım malesef ama şimdi ezdirmiyorum kendimi sen yumuşak başlı olursan çok ezmeye calısırlar başını. Bizimkide o kadar kötülük yapmasına ragmen gelmek istiyor evimden en son kavga ile ayrılmışlardı buna ragmen bende annem gelecek yanımda kalacak dedim annemi aramış o da aynısını söylemiş istemiyorsan yer yok de annem kalacak yanımda de gelmesinler sana ne destek olabilir ki zaten köstekten başka bir şey değiller bir halt varmış gibi ilk günden eve sinek gibi doluşuyorlar ya rabbi sabır.. sokma kendini strese güçlü bir anne ol yavrun için yaşa

Amin cnım son ana kadar değişebilir diyolar inş değişir tabi nasibimzde ne varsa o olur allahım yardımcımz olsun inş hayırlısıyla sağlıcakla atlatmayı nasip etsin günü gelince

Cnm lohusaykrn sen kimseye hizmet etmeyeceksin onlar sana hizmet edecek rahatsizsin sonucta. Onlarin yaninda emzirmek alt degistirmek zorunda degilsin. Merak etme insan okadar yatalak olmuyor. Ben kizimi alir diger odaya geçerdim hem bebekle bas basa olmak daha guzel sessiz ortamda emzirmek.

Seni kusurlu bulmalarina gelince o lohusalik doneminde senle.en alakasiz kisilerin bile yaptigi sey. Sacma sapan fikirler verip herseyi onlar biliyormus havası. Sen he de gec kendini yipratip üzme o donemde. Stres sutu cok etkiliyor. Ayrıca cooook dinlememezlik de etmememk gerrkiyor bazi seyler gercekten tecrübe gerektirebiliyor. Ilk cocukta ben baya artistlik yapiodum herseyi bilirim edalari fln :))))) ama gercekten tecrubesi olan birileri bisey diosa da bazen durup bi düşünmek gerekio dogru mu diye.

Allahim çok güldüm ya , en azından sen iç çamaşırını içine girebilmissin . Benim şu an bütün donlar , anane collection :))
kalça bölgemde sıkıntı yok canm hala aynı bedendeyim şükür üst taraf aldı başını gidiyor belim kalın diyorum herkese
Çok güldürdün beni sağol yaa :)
Evet belli de olmaz %99u dönermiş aslında %1 beni bulursa şaşırmam ama
sende sağol canm güzel hatıralarımız olsun inşallah hep

Valla cnm bnde böyle bi muayene olmadm sana hiç vajinal ultrasonla bakmafilar mi
yok canm olmadı 6 haftalıkken öğrendim oda ultrasonda belli olunca kese bakılmadı bu yaşıma kadar da vajnal muayene olmadım onun sıkıntısındayım şmdi nasıl açcam

Günaydınlarr
yok canm olmadı 6 haftalıkken öğrendim oda ultrasonda belli olunca kese bakılmadı bu yaşıma kadar da vajnal muayene olmadım onun sıkıntısındayım şmdi nasıl açcam
Günaydın cnm bende ilk gebeliğimde senin gibiydim 24 yaşımda anne olduğum da hayatımda ilk kez çatı kontrolünde açtım az daha kadının parmağı içerde kalıyordu kasma kasma sakin ol diye sürekli uyardı seni çok iyi anlıyorum o yüzden sakin durmaya çalış ki hemencik bitsin gitsin

kasma deyince keşke kasılmasak daha çok kasılır insan onların hep gördüğü şeyler ama işte ilk olunca üstüne birşey örtüyormu yoksa direk indirip bakıyor mu ay hiçbirşey bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…