- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.361
Bnde öyle oldm bu hafta özellikle ya cigerlerime hava gitmiyo sanki ya artık yurumeme is yapmama da gerek olmuuo nefessiz kalmam için oturduğu yerde oluyoNefes alamıyorum resmen hem burnum tıkalı hem ciğerlerimin yeri daraldı artık. Çok kötü hissediyorum kendimi bir doğursam artık diyorum ama çok var :,(
Çok dikkat et cnm bi an öncede doktorunla konusursun inşallah da bi çözüm bulur kaçıncı haftadasın senEvet enfeksiyon erken dogumu tetikliyormuşsağolsun doktorumda cevap vermiyor iki gündür az bi enfeksiyon cıktı çok olanlara Allah yardım etsin nasıl bir sancıymış bu
Sorma canım sorma
Endişe bendede var bebekle yalnız kalınca ben ne yapıcam,ya bu çok halsizliğim devam ederse uyku halim falan korkuyorum işte,ben bakabilicekmiyim diye, değişik duygular içerisindeyim.Cnm valla çok duygusaliz çok bn ne nasıl olcak hiç bilmiyom valla ruh halim çok değişik öyleşine mutlu heyecanli gergin sinirli korkulu endişeliyim Ki hersey birbirine girdi resmen
Çok haklısın cnm bnde acaba hep midem mi Bulancak diye düşünüyorum inanki bn uykusuzluga dayanamam uyur kalırım diyoeum nasıl bakacam öf valla korkuyorum yetememektenEndişe bendede var bebekle yalnız kalınca ben ne yapıcam,ya bu çok halsizliğim devam ederse uyku halim falan korkuyorum işte,ben bakabilicekmiyim diye, değişik duygular içerisindeyim.
Bnde öyle oldm bu hafta özellikle ya cigerlerime hava gitmiyo sanki ya artık yurumeme is yapmama da gerek olmuuo nefessiz kalmam için oturduğu yerde oluyo
Amin kuzum. Çok şükür çıkmadı yine şeker tiroidim yükselmiş yine başka bir şey yok şükür.. Saglıcakla bir alsaydık kucagımıza
Merhaba kızlar ya cinsellik ne durumda sizde resmen çok yakın arkadaş olduk şuan 30.haftama girdik toplasanız 3 kez oldu benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen adam bir tedirgin oluyor bense kendimi şişko buluyorum haliyle bir çekim olamıyor aramızdabiraz da gebeliğin başlarında plesanta düşüklüğü vardı uzak durmamız gerekiyordu şimdi normale dönsek te yakınlaşamıyoruz doğuma 2,5 ay var sonrası lohusa hallerimiz offf haksızlık mı yapıyorum sizde durumlar nasıl ??
Aynen cnm ne kaldı ki surda valla çok güzel duygular bunlar değişik ruh hallerine giriyo insan bugün cnm sikkindi bi sebep olmamasına rağmen suratim hep asikti sonra durdum ve bu bile lüks gelcek bebeğim geldiğinde korktum bi an ya iyi bi anne olamazsam diye valla garip psikolojiler
Kusura kalmasinlar senin görevin değil zaten yemegei yapsınlar. Destek olmak için yanında bulunacaklar nede olsa. Strese sokma kendini sütün için iyi olmaz sakın. Emzirmeyi de muslin bezle göğsünü kapatarak yap. Ama kimsenin yanında emzirmek zorunda değilsin. Odana cekilirsin. Kimseye göğüslerini göstermek zorunda hiç değilsin onlar öyle dolasmis olabilir. Ilk dogum sonrası yardım başka bir şey ama sonrası için Hayır.Kizlar ben de dogumdan sonrasi icin cok korkuyorum. Kayinvalidemler bize kalmaya gelicek. Ben odaya gectigimde herkesin yaninda gogsumu nasil acicam. Acmasam aa bizde de var diycekler. Sonrasinda yaptigim cogu sey kusurlu buluncak bebegimle yanliz olamicam diye üzülüyorum. Bir de evde onlara ne zaman yemek yapicam. Bebek olduğu icin habire emzir, uyut, gaz cikar seanslarim olucak. Ne ara ev isi yapicam? Of cok korkuyorum.
Kizlar ben de dogumdan sonrasi icin cok korkuyorum. Kayinvalidemler bize kalmaya gelicek. Ben odaya gectigimde herkesin yaninda gogsumu nasil acicam. Acmasam aa bizde de var diycekler. Sonrasinda yaptigim cogu sey kusurlu buluncak bebegimle yanliz olamicam diye üzülüyorum. Bir de evde onlara ne zaman yemek yapicam. Bebek olduğu icin habire emzir, uyut, gaz cikar seanslarim olucak. Ne ara ev isi yapicam? Of cok korkuyorum.
33 canım inşallah kadından aksi gibi cevap yok hastaneyede gitmek zor biraz şu halimle araba kullanmak istemiyorum evime baya uzak eşimde günlerdir işe gitmiyordu o da götüremez.. bakalım ne olacak olmadı yakında bir hastaneye gidicem mecburÇok dikkat et cnm bi an öncede doktorunla konusursun inşallah da bi çözüm bulur kaçıncı haftadasın sen
Canım bu kadar stres olacaksan isteme annen varsa annem gelecek de. Benim kayınvalideyle aram baya limoni haketmediğim şeyler yaşadım malesef ama şimdi ezdirmiyorum kendimi sen yumuşak başlı olursan çok ezmeye calısırlar başını. Bizimkide o kadar kötülük yapmasına ragmen gelmek istiyor evimden en son kavga ile ayrılmışlardı buna ragmen bende annem gelecek yanımda kalacak dedim annemi aramış o da aynısını söylemiş istemiyorsan yer yok de annem kalacak yanımda de gelmesinler sana ne destek olabilir ki zaten köstekten başka bir şey değiller bir halt varmış gibi ilk günden eve sinek gibi doluşuyorlar ya rabbi sabır.. sokma kendini strese güçlü bir anne ol yavrun için yaşaKizlar ben de dogumdan sonrasi icin cok korkuyorum. Kayinvalidemler bize kalmaya gelicek. Ben odaya gectigimde herkesin yaninda gogsumu nasil acicam. Acmasam aa bizde de var diycekler. Sonrasinda yaptigim cogu sey kusurlu buluncak bebegimle yanliz olamicam diye üzülüyorum. Bir de evde onlara ne zaman yemek yapicam. Bebek olduğu icin habire emzir, uyut, gaz cikar seanslarim olucak. Ne ara ev isi yapicam? Of cok korkuyorum.
Amin cnım son ana kadar değişebilir diyolar inş değişir tabi nasibimzde ne varsa o olur allahım yardımcımz olsun inş hayırlısıyla sağlıcakla atlatmayı nasip etsin günü gelinceİnşallah canım çok korkuyorum. Sezaryenden çünkübu hafta döndü sandım , az önce sol tarafta pit pit hickiyor, donmemis kiyamiyorum da Hayirlisi olsun artık napalım . Nasip de ne varsa onu yaşarız . Bebekler karar veriyor nasıl geleceklerine birazda ..
Cnm lohusaykrn sen kimseye hizmet etmeyeceksin onlar sana hizmet edecek rahatsizsin sonucta. Onlarin yaninda emzirmek alt degistirmek zorunda degilsin. Merak etme insan okadar yatalak olmuyor. Ben kizimi alir diger odaya geçerdim hem bebekle bas basa olmak daha guzel sessiz ortamda emzirmek.Kizlar ben de dogumdan sonrasi icin cok korkuyorum. Kayinvalidemler bize kalmaya gelicek. Ben odaya gectigimde herkesin yaninda gogsumu nasil acicam. Acmasam aa bizde de var diycekler. Sonrasinda yaptigim cogu sey kusurlu buluncak bebegimle yanliz olamicam diye üzülüyorum. Bir de evde onlara ne zaman yemek yapicam. Bebek olduğu icin habire emzir, uyut, gaz cikar seanslarim olucak. Ne ara ev isi yapicam? Of cok korkuyorum.
Allahim çok güldüm ya , en azından sen iç çamaşırını içine girebilmissin . Benim şu an bütün donlar , anane collection :))
Çok güldürdün beni sağol yaa :)
Evet belli de olmaz %99u dönermiş aslında %1 beni bulursa şaşırmam ama
yok canm olmadı 6 haftalıkken öğrendim oda ultrasonda belli olunca kese bakılmadı bu yaşıma kadar da vajnal muayene olmadım onun sıkıntısındayım şmdi nasıl açcamValla cnm bnde böyle bi muayene olmadm sana hiç vajinal ultrasonla bakmafilar mi
Günaydın cnm bende ilk gebeliğimde senin gibiydim 24 yaşımda anne olduğum dayok canm olmadı 6 haftalıkken öğrendim oda ultrasonda belli olunca kese bakılmadı bu yaşıma kadar da vajnal muayene olmadım onun sıkıntısındayım şmdi nasıl açcam
Günaydınlarr
Günaydın cnm bende ilk gebeliğimde senin gibiydim 24 yaşımda anne olduğum dahayatımda ilk kez çatı kontrolünde açtım az daha kadının parmağı içerde kalıyordu kasma kasma sakin ol diye sürekli uyardı seni çok iyi anlıyorum o yüzden sakin durmaya çalış ki hemencik bitsin gitsin
masallah kuzucuğaasal2238 canım 30+1 de gitmiştin sende bende bugün 30+1im 40cm 1600 gram dedi seninkiyle aynı çıktı söylerim gidince demiştim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?