- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.401
Of kötü olmuş cnm yq dikkat et kendine ya havalarda bi soğuk bi sıcak valla hamilelikte hiç çekilmiyor nezle fala
Hamile olupta çalışan bayanlara çok üzülüyorum cidden bn evde olmama rağmen sürekli bi yorgunluk hali sizleri hiç dusunemiyorum ya allah yardımcınız olsn vallaOfff çok sıkıldım işten ya artık evde oturup sabahları uyumak istiyorum yarın tam 30+0 olacağız 2 haftamız kaldı bir daha buraya adım dahi atmak istemiyorumdinlenemeyince mutsuz oluyorum
Daha da yagmaz cnm ya bence kar göremedik bu sene vallaKar yağmadı hava mikrop dolu yaa bence ondan.. dışarı çıkmadan da olmuyor illa çıkıyoruz bir yağsa temizlenseydi iyiydi
Cnm seninle aynı haftadayız bebekin kaç kilo çıktı acaba bnm bugün 2 kilo 100 gram çıktı acaba az mıEvet enfeksiyon erken dogumu tetikliyormuşsağolsun doktorumda cevap vermiyor iki gündür az bi enfeksiyon cıktı çok olanlara Allah yardım etsin nasıl bir sancıymış bu
Sorma canım sorma
oyyy maşallah cnmKızlar az önce kontrolden geldim 33 +2deyiz 2 kilo 100 gram çıktı pozisyonu ile ilgili şimdi bişey söylemek için erken dedi 3 hafta sonra bi daha bakalım dedi demirim düşüktü ilacı günde 2 defaya çıkardı onn dışında herseyi iyi görünüyo dedi bende 1 kilo almışım bu ay hersey güzeldi yani darısı sizlerin basina
ahhhh ahhh akşam annem diyor ki ben seni 40 yaşımda doğurdum şimdi sen 30 undasın bakıyorum da zor taşıyorsun dedi anne dedim biz çalışanlardaki kafa yorgunluğu insanlara laf anlatma derdi bizi hayattan soğutuyorHamile olupta çalışan bayanlara çok üzülüyorum cidden bn evde olmama rağmen sürekli bi yorgunluk hali sizleri hiç dusunemiyorum ya allah yardımcınız olsn valla
O 2 haftada geçmek bilmez şimdi cnm yaoyyy maşallah cnmkızçemi görmeye 2 haftam var aman bu arada kansızlığa dikkat ilacını düzenli kullan cnm
Haklisin cnm işiniz zor valla bi an once izne ayrilsanda son haftalarinda rahat etsen bariahhhh ahhh akşam annem diyor ki ben seni 40 yaşımda doğurdum şimdi sen 30 undasın bakıyorum da zor taşıyorsun dedi anne dedim biz çalışanlardaki kafa yorgunluğu insanlara laf anlatma derdi bizi hayattan soğutuyor
Cnm seninle aynı haftadayız bebekin kaç kilo çıktı acaba bnm bugün 2 kilo 100 gram çıktı acaba az mı
Bana da oluyor bebek vuruyor sanki aşağılara.. düzenli ağrı değilse takılmaKızlar az önce kasığıma kısa süreli 2-3 saniye süren bıçak ağrısı gibi girdi çıktı bu neydi ya doktora söylesem mi bilemedim sanki mesanem patladı gibi bir acı oldu inanılmaz ard arda 2 kez oldu
yok cnm düzenli değil ama sandalyeden zıpladım sanki öyle böyle bir acıydı yani hayırlısı artıkCanım ben hftaya gidicem kontrole uzun zamandır gitmedim ama iyi senin kilosu maşallah
Bana da oluyor bebek vuruyor sanki aşağılara.. düzenli ağrı değilse takılma
Maşallah minik prensese annesi kilosuda gayet normal.demiri düzenli kullanamıyordun sanırım bulantılardan simdi sabah akşammı oldu nasıl oldu canım.ben sabah 5 de wc uyandığımda demiri alıp içip yatıyorum sonra 7de kahvaltı o şekilde bılandırmıyo aklında bulunsunKızlar az önce kontrolden geldim 33 +2deyiz 2 kilo 100 gram çıktı pozisyonu ile ilgili şimdi bişey söylemek için erken dedi 3 hafta sonra bi daha bakalım dedi demirim düşüktü ilacı günde 2 defaya çıkardı onn dışında herseyi iyi görünüyo dedi bende 1 kilo almışım bu ay hersey güzeldi yani darısı sizlerin basina
Geçmiş olsun canım ayaklarını uzat hatta işte olmasaydın uzan diyecektim.rapor aldım 1 hafta ewdeyim canım temizlik yaptım da bakamadım kulübe.benim ufaklığıda hıçkırık tuttu şimdi
Aynn canım her şey dert bu haftalarda hamile oldugumu bile anlamamıştım 7. Aya kadar 7 den sonra hem göbeklendim kocaman hemde saglık durumum pek iyi gitmediCnm seninle aynı haftadayız bebekin kaç kilo çıktı acaba bnm bugün 2 kilo 100 gram çıktı acaba az mı
ohhh cnm hadi iyisin ahh nerde uzanmak minnoş yaGeçmiş olsun canım ayaklarını uzat hatta işte olmasaydın uzan diyecektim.rapor aldım 1 hafta ewdeyim canım temizlik yaptım da bakamadım kulübe.benim ufaklığıda hıçkırık tuttu şimdi
Dün rapor almak için başka doktora gittim onun ultrasyon cihazına göre kızım 31 haftalık cıktı ayın 14ünde 32 raporu vericez dedi ama kendi doktorumda sat a göre vercek raporu kafam karıştıohhh cnm hadi iyisin ahh nerde uzanmak minnoş ya
cnm benim de hep kafamı karıştıran da o ama hep sat baz alınır geçen hafta gittiğimde bizim kızda 31 haftalık çıkmıştı doktor sata göre yazılır rapor dediDün rapor almak için başka doktora gittim onun ultrasyon cihazına göre kızım 31 haftalık cıktı ayın 14ünde 32 raporu vericez dedi ama kendi doktorumda sat a göre vercek raporu kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?