2018 mart-nisan anneleri

Vay bee süper o zaman buna çok sevindim bak şimdi

Aynen biz de o durumdayiz. Sayımız bile aynı yani . :) Kardes gibiyiz .

Ama çok tehlikeli iş yapmışsın enfeksiyon daha tehlikeli bosalttirsaydin bari. Bana da oldu kullanabilecegimiz tek içelik Şase vermişlerdi ayriyeten bitkisel yola basvuracaksak maydanoz sapi kaynatıp suyunu icebilirsin. Ama iyi olmamış böyle.

aynen canm bende yılbaşı için kırmızı gecelik almıştım o yokken bir deneyim dedim kırmızı dolmalık biber gibi oldum giymedim bile sonrasına sakladım
Çok güldürdün beni sağol yaa :)

Evet nasıp kısmet canım , son ana kadar bekle diyor tecrübeli anne adayları bakalım hayırlısı Allah dan
Evet belli de olmaz %99u dönermiş aslında %1 beni bulursa şaşırmam ama

Nefes alamıyorum resmen hem burnum tıkalı hem ciğerlerimin yeri daraldı artık. Çok kötü hissediyorum kendimi bir doğursam artık diyorum ama çok var :,(

aynen canm bende yılbaşı için kırmızı gecelik almıştım o yokken bir deneyim dedim kırmızı dolmalık biber gibi oldum giymedim bile sonrasına sakladım
Allahim çok güldüm ya , en azından sen iç çamaşırını içine girebilmissin . Benim şu an bütün donlar , anane collection :))

Ayy deli gibi yiyen bende iki gundur bi istahsizlik bi istahsizlik anlatamam. Hicbisey yiyesim yok yavrum da beslenemeyecek.

Bir de bs agrisi tutuyor.
Zaten kendimi tasiyamiyorum bnde nefes alamiyorum artik cok zorlaniyorum yaaa. Esim gece bogulur gibi nefes aliyordun dio. E mubarekbi yuvarlasyin ya bni dedim :) sirt ustu yatmsim herhlde

Aynen cnm ne kaldı ki surda valla çok güzel duygular bunlar değişik ruh hallerine giriyo insan bugün cnm sikkindi bi sebep olmamasına rağmen suratim hep asikti sonra durdum ve bu bile lüks gelcek bebeğim geldiğinde korktum bi an ya iyi bi anne olamazsam diye valla garip psikolojiler

Cokkkkkkkkkkk geçmiş olsun cnm ya bol su iç antibiyotik falan kullanılır mi acaba bnm bi arkadas kullanmıştı hamileligini son zamanlarında dookör enfeksiyon daha kötü demişti valla biz kadınların korkulu rüyası cidden bu durum inşallah geçer de rahat edersin

İyi ki taktırmamışım gece bol bol su içip çıktım tuvalete canm o sondayı taktırmak cok zor hamile halimle istemedim zaten enfeksiyon varmış iyice tahriş ettirmek istemedim bakalım hafta içi tekrar tahlil yaptırıcam nereden cıktı bu ya

Hepimiz ayniyiz bende anormallik bende saniyodum normal demekki kız bu gobekle nasıl olcak zaten ben donemiyorum bile yatakta .

Evet enfeksiyon erken dogumu tetikliyormuş sağolsun doktorumda cevap vermiyor iki gündür az bi enfeksiyon cıktı çok olanlara Allah yardım etsin nasıl bir sancıymış bu
Maşallah çok uygunmus hahahahah
Sorma canım sorma

Evet canım hayırlısı ile gelsinler inşallah,odası hazırlanınca çok ağladım ben zor sustum yani çok değişik bir duyguymuş.
Cnm valla çok duygusaliz çok bn ne nasıl olcak hiç bilmiyom valla ruh halim çok değişik öyleşine mutlu heyecanli gergin sinirli korkulu endişeliyim Ki hersey birbirine girdi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…