- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.341
Vay bee süper o zaman buna çok sevindim bak şimdiEvet Annemin 3 normal doğumu var,40 lı yaşlardaydı öyle rutin kontrol için gitmişti İstanbul’da popüler bir doktordu o zaman bizde yanında girmiştik kardeşimle .Maşallah dedi kız gibi görünüyor içersi süper demişti ondan hatırlıyorum,normal Doğumun avantajları bunlar dediydi kadın .
Aynen biz de o durumdayiz. Sayımız bile aynı yani . :) Kardes gibiyiz .Merhaba kızlar ya cinsellik ne durumda sizde resmen çok yakın arkadaş olduk şuan 30.haftama girdik toplasanız 3 kez oldu benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen adam bir tedirgin oluyor bense kendimi şişko buluyorum haliyle bir çekim olamıyor aramızdabiraz da gebeliğin başlarında plesanta düşüklüğü vardı uzak durmamız gerekiyordu şimdi normale dönsek te yakınlaşamıyoruz doğuma 2,5 ay var sonrası lohusa hallerimiz offf haksızlık mı yapıyorum sizde durumlar nasıl ??
Evet nasıp kısmet canım , son ana kadar bekle diyor tecrübeli anne adayları bakalım hayırlısı Allah danSağol cnm sorarım
Benimki de dönmedi normali çok istememe rağmen önceleri kızgındım ona ama şimdi keyfi bilir canı sağolsun diyorum napalım kısmet her şey
Ama çok tehlikeli iş yapmışsın enfeksiyon daha tehlikeli bosalttirsaydin bari. Bana da oldu kullanabilecegimiz tek içelik Şase vermişlerdi ayriyeten bitkisel yola basvuracaksak maydanoz sapi kaynatıp suyunu icebilirsin. Ama iyi olmamış böyle.Günaydın kızlardün gece acildeydik az bir şey enfeksiyon çıktı idrar yollarında süründürüyor beni vurduğu sancı neden böyle oldu bilmiyorum enfeksiyon nedir bilmezdim ben bol su icmek dısında nasıl giderilir bu durum önerileriniz var mı? antibiyotikli serum takacaktı doktor istemedim idrar boşaltmak icinde sonda istedi onuda istemedim o sancıyla eve döndüm
Çok güldürdün beni sağol yaa :)aynen canm bende yılbaşı için kırmızı gecelik almıştım o yokken bir deneyim dedim kırmızı dolmalık biber gibi oldum giymedim bile sonrasına sakladım
Evet belli de olmaz %99u dönermiş aslında %1 beni bulursa şaşırmam amaEvet nasıp kısmet canım , son ana kadar bekle diyor tecrübeli anne adayları bakalım hayırlısı Allah dan
Allahim çok güldüm ya , en azından sen iç çamaşırını içine girebilmissin . Benim şu an bütün donlar , anane collection :))aynen canm bende yılbaşı için kırmızı gecelik almıştım o yokken bir deneyim dedim kırmızı dolmalık biber gibi oldum giymedim bile sonrasına sakladım
Eminim öyledir cnm düşüncesi hazırlığı bile insani nasıl yapiyo bi dogsada öpüp koklasak yaHadi bakalım kolay gelsin Canım,Odasını hazırlamak çok zevkli, hazırlanınca çok garip oluyorsun böyle değişik bir duygu.
Valla cnm bnde böyle bi muayene olmadm sana hiç vajinal ultrasonla bakmafilar miAcidan korkmuyum canm ben daha hiç alttan muayene olmadım nasl açcam
Aynen cnm ne kaldı ki surda valla çok güzel duygular bunlar değişik ruh hallerine giriyo insan bugün cnm sikkindi bi sebep olmamasına rağmen suratim hep asikti sonra durdum ve bu bile lüks gelcek bebeğim geldiğinde korktum bi an ya iyi bi anne olamazsam diye valla garip psikolojilerAynı ben biberonlarla prova yapyorum evde saf saf geziyorum gidip gidip biberonları seviyorum eşyaları sevip geliyorum eşimde şaşırıyor gülüyor napsın. Hamilelik psikolojisi demek ki bende de oluyor doğuma yaklaşıyoruz adım adım ondan heralde
Aminnn inşallah cnm ya korku utanç hepsini bi arada yasayacaz sanirimBende çok korkuyorum son ay yapılıyor ama dediğin gibi kabus inşallah hiçbir şey hissetmeden geçer biter dua edelim kuzum
Cokkkkkkkkkkk geçmiş olsun cnm ya bol su iç antibiyotik falan kullanılır mi acaba bnm bi arkadas kullanmıştı hamileligini son zamanlarında dookör enfeksiyon daha kötü demişti valla biz kadınların korkulu rüyası cidden bu durum inşallah geçer de rahat edersinSağol canım Doktorumla konuşamadım henüz ne diyecek bakalım
Sağol canım deneyeceğim mutlaka
Sağol canım inanır mısın günde beş kere değiştiriyorum en az. Bekarlıktan beri böyle takıntılıyım günlük ped kullanmıyorum diye sürekli değiştiriyorum ütülüyorumda niye böyle oldu kicidden bende üşüttüm gibi hissettim annem cok uyardı ayak cıplak kollar kısa tüm camlar acık oturuyorum evde sancısı berbatmış hayatımfa ilk kez enfeksiyon kaptım bebiş oynadıkça sancıdan ölüyorum
Maşallah çok uygunmus hahahahahDogumhane bölümüne cıkınva hemşireler gezdiriyor canım ben oda süsleme fotograf işinide konuştum foto süsleme 1500 tl fln tutuyor neredeyse dogum parası :)
İyi ki taktırmamışım gece bol bol su içip çıktım tuvalete canm o sondayı taktırmak cok zor hamile halimle istemedim zaten enfeksiyon varmış iyice tahriş ettirmek istemedim bakalım hafta içi tekrar tahlil yaptırıcam nereden cıktı bu yaAma çok tehlikeli iş yapmışsın enfeksiyon daha tehlikeli bosalttirsaydin bari. Bana da oldu kullanabilecegimiz tek içelik Şase vermişlerdi ayriyeten bitkisel yola basvuracaksak maydanoz sapi kaynatıp suyunu icebilirsin. Ama iyi olmamış böyle.
Hepimiz ayniyiz bende anormallik bende saniyodum normal demekki kız bu gobekle nasıl olcak zaten ben donemiyorum bile yatakta .Canım rapor alsan bari ya evde kendine daha iyi bakarsın.ateş tehlikeymiş aman ona dikkat et
Oyy yerim yaa cok iyi düşünmüşsün canım ne güzel anı kalır
Bizde 5.aydan beri kardeş gibiyiz canım hiç sorma ben yaklaşmasam yaklaşmıyo korkuyomus bebeğe zarar vermekten haklı tabi ne diyim.bende şişko hissedince cilve falan yapsamda komik oluyor hiç yakışmıyor doğrusu bu halde.allah sevgimizi muabbetimizi daim etsin diğer konu lohusalık sonrasına kaldı bizim
Evet canım hayırlısı ile gelsinler inşallah,odası hazırlanınca çok ağladım ben zor sustum yani çok değişik bir duyguymuş.Eminim öyledir cnm düşüncesi hazırlığı bile insani nasıl yapiyo bi dogsada öpüp koklasak ya
Evet enfeksiyon erken dogumu tetikliyormuşCokkkkkkkkkkk geçmiş olsun cnm ya bol su iç antibiyotik falan kullanılır mi acaba bnm bi arkadas kullanmıştı hamileligini son zamanlarında dookör enfeksiyon daha kötü demişti valla biz kadınların korkulu rüyası cidden bu durum inşallah geçer de rahat edersin
Sorma canım sormaMaşallah çok uygunmus hahahahah
Hahahah aynı ben yemin ederim sevimli bakımlı görünmek için resmen cirpiniyoeum hem kendimi iyi hissedeyim hemde kocişimmm de begensin istiyorumBende mickey mouse lu pijamalar pembiş tatlı pijamalr falan giyiyorum seksi olmasamda sevimli bari görünüyüm diye
Cnm valla çok duygusaliz çok bn ne nasıl olcak hiç bilmiyom valla ruh halim çok değişik öyleşine mutlu heyecanli gergin sinirli korkulu endişeliyim Ki hersey birbirine girdi resmenEvet canım hayırlısı ile gelsinler inşallah,odası hazırlanınca çok ağladım ben zor sustum yani çok değişik bir duyguymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?