2018 mart-nisan anneleri

Evet canım artık hazır olmamız şart, bizimde bebeğin bavulu ile benim bavulum hazırlanacak.benim Şafak 9 hafta diyorum,Sana kolay gelsin çok yormadan yap kendini.

Aynen anlattığın gibi canım bebek oynadıkça bıçak saplanması gibi bir agrı oluyor alt bölgede ama vajende değil idrar yollarında oluyor. Dediğin gibi bitmek bilmeyen tuvalet seansları oluyor ve tam boşaltmama hissi. Bir an önce test yaptır inşallah yoktur bir şey varsada az vardır. Doktorumla konuştum şimdi iyi ki sonda serum taktırmamışsın yoğun bir tedaviye gerek yok az bi enfeksiyon var dedi ben bol su tüketiyorum iki gündür baya bi faydasını gördüm

Cnm gynoferon vermişti bana ben onu aç tok hiç farketmez gece yatıp icsemde kusuyodum sidefer diye bi demir ilaçı verdi ne zmn dir onu iciyom ama demek yetmemiş sabah akşam iç dedi artik

Hahahaha ay cnm fazlası var eksiği yok dedi valla sağlığı iyi olsunda

Cnm daha çok erken deil mi ya bn 33 teyim hala tık yok Mart başı gbi başlayayım diyorum şimdi yapcam o zmna kadar kirlencek

Cnm daha çok erken deil mi ya bn 33 teyim hala tık yok Mart başı gbi başlayayım diyorum şimdi yapcam o zmna kadar kirlencek
Canım bende kirlenecek diye endişeleniyorum ama bi yandanda calılınca fırsat olmaz bide agırlasıyorum iyice

Icilmeli mi o çaylar ya bn çok güvenemiyorum cnm süt mu arttiriyomus
Hemşire doğum cantanda bulunsun dedi şuan degil doğum yapınca içilecekmiş canım süt artırıyormus sanırım

Bn hiç almicam onlardan ya sonuçta raf ömrü olsn diye katkı maddesi koymuyolsr midir ki.bol su rezene çayı marul ve boz komposto deriz kuru meyveden yapılan onu içerim inşallah sütü m de olur yengem özellikle bunları içip yemisti ve 2.5 yaşına kadarda emzirdi

Daha iyi olur tabi canım iyi düşünmüşsün

Hahahaha ay cnm fazlası var eksiği yok dedi valla sağlığı iyi olsunda
Ne yapıcaz biz bu tontişlerle kilosu cok iyi canım genelde bu haftalarda maksimum 2 kilo oluyorlar diye biliyorum bizim 10 gün sonra tekrar muayene var bakalım 10 günde ne kadar artacak kilosu yavastan belli olur herhalde doğum şekli

Aynen cnm bende üç hafta sonra gidcem net bişey der artık galiba 36.haftada

Planlı sezaryen olacaklar hangi haftalarda olacak. Bugün ben de düşündüm malesef çünkü çok yoruldum psikoljim, fizyolojim her şeyim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…