- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.441
Evet canım artık hazır olmamız şart, bizimde bebeğin bavulu ile benim bavulum hazırlanacak.benim Şafak 9 hafta diyorum,Sana kolay gelsin çok yormadan yap kendini.Oyy maşallah minik yakışıklıya annesi iyi bakmaşsın allah nazsrlardan esirgesin.Sağlıcakla kucagıma alalım imşallah bebişlerimzii
Teşekkür ederim canım bebeğin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum bu sürede..halıları yıkamaya verdim bugün kapı pencere silmek detaylı temizlik içinde birini bulucam canım vakit azalıyor artık hazırlıklı olmak gerek heran
Amin hepimiz inşallah.Amin cnm inşallah cumlemiz ağrısız acisisz kolay doğumlar sağlıklı bal evlatlar insalalhh
Senin beğendiğin güzel,mışıl mışıl uyusun güzel sağlıklı günlerde kullanın.Ben.bunu istiyorum pembeli (maviye dönüşecek) eşim.diğerini hafta sonu bi karar vericez artık :)
Bayagı güzel kullanışlı Canım başka renkleri varmıydı.Kızlar bebek bakım.çantası bunu sipariş ettim
Nerden sipariş ettin canım fiyat nedirKızlar bebek bakım.çantası bunu sipariş ettim
Aynen anlattığın gibi canım bebek oynadıkça bıçak saplanması gibi bir agrı oluyor alt bölgede ama vajende değil idrar yollarında oluyor. Dediğin gibi bitmek bilmeyen tuvalet seansları oluyor ve tam boşaltmama hissi. Bir an önce test yaptır inşallah yoktur bir şey varsada az vardır. Doktorumla konuştum şimdi iyi ki sonda serum taktırmamışsın yoğun bir tedaviye gerek yok az bi enfeksiyon var dedi ben bol su tüketiyorum iki gündür baya bi faydasını gördümCnm şu idrar yolu enfeksiyon ağrısı nasıl oluyor ya bugün bende bitmek bilmeyen bir çiş durumu var ve sanki mesaneme bebek değdikçe altıma yapacakmışım gibi oluyor acısı da cabası daha önce hiç geçirmedim de
İkiside çok güzel canm güzel günlerde kullanın. Ben yoykonun çantasını aldım bir tanede bundan sipariş edicem beyazımsı renginden AliExpressten aldın sende dimiBen.bunu istiyorum pembeli (maviye dönüşecek) eşim.diğerini hafta sonu bi karar vericez artık :)
Cnm gynoferon vermişti bana ben onu aç tok hiç farketmez gece yatıp icsemde kusuyodum sidefer diye bi demir ilaçı verdi ne zmn dir onu iciyom ama demek yetmemiş sabah akşam iç dedi artikMaşallah minik prensese annesi kilosuda gayet normal.demiri düzenli kullanamıyordun sanırım bulantılardan simdi sabah akşammı oldu nasıl oldu canım.ben sabah 5 de wc uyandığımda demiri alıp içip yatıyorum sonra 7de kahvaltı o şekilde bılandırmıyo aklında bulunsun
Hahahaha ay cnm fazlası var eksiği yok dedi valla sağlığı iyi olsundaAynn canım her şey dert bu haftalarda hamile oldugumu bile anlamamıştım 7. Aya kadar 7 den sonra hem göbeklendim kocaman hemde saglık durumum pek iyi gitmedi
En son 32+3 de 2567 gramdı canım ama bana göre kıyaslama benim ki baya iriymiş seninde kilosu çook iyi maşallah subhanallahdoktor muhtemelen önde demiştir sanada
Aynen cnm ayda bi gidince insan merak ediyo yaOy maşallah kızına annesi,Senin adına sevindim,güzel şeyler duymuşsun ne güzel.
Cnm daha çok erken deil mi ya bn 33 teyim hala tık yok Mart başı gbi başlayayım diyorum şimdi yapcam o zmna kadar kirlencekOyy maşallah minik yakışıklıya annesi iyi bakmaşsın allah nazsrlardan esirgesin.Sağlıcakla kucagıma alalım imşallah bebişlerimzii
Teşekkür ederim canım bebeğin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum bu sürede..halıları yıkamaya verdim bugün kapı pencere silmek detaylı temizlik içinde birini bulucam canım vakit azalıyor artık hazırlıklı olmak gerek heran
Icilmeli mi o çaylar ya bn çok güvenemiyorum cnm süt mu arttiriyomusHumana dedi hemşire canım anne cayıymıs ama çeşitleri varmı bilmiyorum akşam avmye gidicez bende alıyım o zaman
Canım bende kirlenecek diye endişeleniyorum ama bi yandanda calılınca fırsat olmaz bide agırlasıyorum iyiceCnm daha çok erken deil mi ya bn 33 teyim hala tık yok Mart başı gbi başlayayım diyorum şimdi yapcam o zmna kadar kirlencek
Hemşire doğum cantanda bulunsun dedi şuan degil doğum yapınca içilecekmiş canım süt artırıyormus sanırımIcilmeli mi o çaylar ya bn çok güvenemiyorum cnm süt mu arttiriyomus
Bn hiç almicam onlardan ya sonuçta raf ömrü olsn diye katkı maddesi koymuyolsr midir ki.bol su rezene çayı marul ve boz komposto deriz kuru meyveden yapılan onu içerim inşallah sütü m de olur yengem özellikle bunları içip yemisti ve 2.5 yaşına kadarda emzirdiCanım bende kirlenecek diye endişeleniyorum ama bi yandanda calılınca fırsat olmaz bide agırlasıyorum iyice
Hemşire doğum cantanda bulunsun dedi şuan degil doğum yapınca içilecekmiş canım süt artırıyormus sanırım
Daha iyi olur tabi canım iyi düşünmüşsünBn hiç almicam onlardan ya sonuçta raf ömrü olsn diye katkı maddesi koymuyolsr midir ki.bol su rezene çayı marul ve boz komposto deriz kuru meyveden yapılan onu içerim inşallah sütü m de olur yengem özellikle bunları içip yemisti ve 2.5 yaşına kadarda emzirdi
Ne yapıcaz biz bu tontişlerle kilosu cok iyi canım genelde bu haftalarda maksimum 2 kilo oluyorlar diye biliyorum bizim 10 gün sonra tekrar muayene var bakalım 10 günde ne kadar artacak kilosu yavastan belli olur herhalde doğum şekliHahahaha ay cnm fazlası var eksiği yok dedi valla sağlığı iyi olsunda
Aynen cnm bende üç hafta sonra gidcem net bişey der artık galiba 36.haftadaNe yapıcaz biz bu tontişlerle kilosu cok iyi canım genelde bu haftalarda maksimum 2 kilo oluyorlar diye biliyorum bizim 10 gün sonra tekrar muayene var bakalım 10 günde ne kadar artacak kilosu yavastan belli olur herhalde doğum şekli
Bana doktor 38.hafta dedi canım planlı sezaryen olacak.Planlı sezaryen olacaklar hangi haftalarda olacak. Bugün ben de düşündüm malesef çünkü çok yoruldum psikoljim, fizyolojim her şeyim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?