- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #12.461
Doktor herşey yolunda ise gelişimi iyiyse 38. Haftada alıyor diye biliyorum canım.Bu hafta önce astım doktoruma gidicem doğumu onada sorup kendi doktorumla konuşucam artık benim zaten sezeryan gözüküyor,sanada bilgi veririm hangi haftada yapıcagını.Planlı sezaryen olacaklar hangi haftalarda olacak. Bugün ben de düşündüm malesef çünkü çok yoruldum psikoljim, fizyolojim her şeyim bozuldu
Evet Dr söyle mutlaka canımKızlar az önce kasığıma kısa süreli 2-3 saniye süren bıçak ağrısı gibi girdi çıktı bu neydi ya doktora söylesem mi bilemedim sanki mesanem patladı gibi bir acı oldu inanılmaz ard arda 2 kez oldu
Çok geçmis olsn cnm ya bize hersey normal dedikleri için açıkçası her ağrıyı gidip te soylemiyoz söylemek lazım galiba artık insan korkuyo son zamanlar sonuçta bnmde midem bulaninca korkuyorum artık hep bulaniyodu hiç durmadı başından beri ama bu son haftalarda niyeyse korkar oldm .inşallah düzelir cnm seninde yaKızlar kasik agrinizi artık ağırlastik diye , gormememzlige gelmeyin ,mutlaka idrar tahlili yaptırın . Geçen hafta oldu burdada yazdım , geceleri sol tarafıma yatamadim 3 gece . Bugün Dr söyledim . İdrar ve kan tahlili yaptık . Protein kaçağı çıktı idrarimda. Ne bi şişme var bende ne tansiyon yüksekliği . Gebelikte gayet güzel geçiyor , ustelik bebek donmus . 31+3 / 1.930 gr . Sadece ara ara bulantım oldu geçen hafta ve bu hafta bide baş ağrım . Pazar günü 24 saat idrar biriktip tekrar bakacaklar . Ne olucak bilmiyorum hayırlısı olsun .
Bende 35 de gidicem bana 37 de karar veririz dedi ama bakalım belki 35 de der bir şeyler hayırlısı neyse o olsun inşallajAynen cnm bende üç hafta sonra gidcem net bişey der artık galiba 36.haftada
38 dendi banada 37 de karar verilecekmişPlanlı sezaryen olacaklar hangi haftalarda olacak. Bugün ben de düşündüm malesef çünkü çok yoruldum psikoljim, fizyolojim her şeyim bozuldu
Bende de var canim. Gecen gece kalkip bir suru tatli yedim.Ya kızlar ben iki gecedir bu saatlerde bi acıkıyorum hani böyle gözü döner derler ya valla aynen o şekilde ve iki gecedir de küçücük minnacik bi tost yapıp yiyom sizde durumlar nasıl sizde de böyle ani açıklar var mi
İkiside çok güzel canm güzel günlerde kullanın. Ben yoykonun çantasını aldım bir tanede bundan sipariş edicem beyazımsı renginden AliExpressten aldın sende dimi
Ali express 106tlNerden sipariş ettin canım fiyat nedir
Bayagı güzel kullanışlı Canım başka renkleri varmıydı.
Senin beğendiğin güzel,mışıl mışıl uyusun güzel sağlıklı günlerde kullanın.
Kızlar bebek bakım.çantası bunu sipariş ettim
Bir 20 gün öncede bende vardı Canım hafif yiyordum vitamin içiyoruzya iştah açar .Ye tostunu o kadarcık birşey yapmaz.Ya kızlar ben iki gecedir bu saatlerde bi acıkıyorum hani böyle gözü döner derler ya valla aynen o şekilde ve iki gecedir de küçücük minnacik bi tost yapıp yiyom sizde durumlar nasıl sizde de böyle ani açıklar var mi
Geçmiş olsun canım,Acil şifalar,çok sıkma kendini Rabbim yardımcın olsun,kaç haftalıkdın sen .38 bile çok uzun geliyor bana şuan gribinde bunalmamda etkisi var galiba ama sabrım tükendi çok kötü durumdayım
Bende yemeden yatamıyorum azda olsa yiyorum yoksa gece acıkıyorum birde sabh erken yiyorum azcık bişiyler 9 da kahvaltı ediyorum öğlen yemk 3.30 /4 gbi tekrar yiyorum akşam eşim gelince 6/7 yine yiyorum ama bu öğünler çok çok yemiyorum sağlıklı olsunlarda meleklerimz önmli değilBir 20 gün öncede bende vardı Canım hafif yiyordum vitamin içiyoruzya iştah açar .Ye tostunu o kadarcık birşey yapmaz.
Afiyet şeker olsun yarasın minişine,benim belli olmuyor Canım miğdem bulanmıyorsa 2 öğün yiyebiliyorum,Sabah kahvaltısı geç ediyorum öğleyi buluyor bide akşam yemeği çok yiyemem az yiyorum zaten ama miğdem bulantı başladı ise yiyemiyorum çıkarmaktan.Ama dediğim gibi 20 gün önce falan öyle gece acıkmalarım olmuştu kısmadım hiç yedim geçici çünkü.daha değişir tabi kaçıncı haftadasın.Bende yemeden yatamıyorum azda olsa yiyorum yoksa gece acıkıyorum birde sabh erken yiyorum azcık bişiyler 9 da kahvaltı ediyorum öğlen yemk 3.30 /4 gbi tekrar yiyorum akşam eşim gelince 6/7 yine yiyorum ama bu öğünler çok çok yemiyorum sağlıklı olsunlarda meleklerimz önmli değilbu arada benim kızım baş aşağı dönmüştü demiştim bugün yine dönmüş yan yatıyor sağıma soluma uzanıyor geriniyor sanırım canım kızım daha çok değşecek pozisyonu anlaşılan
Geçmiş olsun canım,Acil şifalar,çok sıkma kendini Rabbim yardımcın olsun,kaç haftalıkdın sen .
Çok geçmiş olsun canım32+3çok sağol ama ağır gripim gözümü açamıyorum Grip yüzünden gebeliğimin tadını yaşayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?