2018 mart-nisan anneleri

Planlı sezaryen olacaklar hangi haftalarda olacak. Bugün ben de düşündüm malesef çünkü çok yoruldum psikoljim, fizyolojim her şeyim bozuldu
Doktor herşey yolunda ise gelişimi iyiyse 38. Haftada alıyor diye biliyorum canım.Bu hafta önce astım doktoruma gidicem doğumu onada sorup kendi doktorumla konuşucam artık benim zaten sezeryan gözüküyor,sanada bilgi veririm hangi haftada yapıcagını.

Kızlar kasik agrinizi artık ağırlastik diye , gormememzlige gelmeyin ,mutlaka idrar tahlili yaptırın . Geçen hafta oldu burdada yazdım , geceleri sol tarafıma yatamadim 3 gece . Bugün Dr söyledim . İdrar ve kan tahlili yaptık . Protein kaçağı çıktı idrarimda. Ne bi şişme var bende ne tansiyon yüksekliği . Gebelikte gayet güzel geçiyor , ustelik bebek donmus . 31+3 / 1.930 gr . Sadece ara ara bulantım oldu geçen hafta ve bu hafta bide baş ağrım . Pazar günü 24 saat idrar biriktip tekrar bakacaklar . Ne olucak bilmiyorum hayırlısı olsun .

Ya kızlar ben iki gecedir bu saatlerde bi acıkıyorum hani böyle gözü döner derler ya valla aynen o şekilde ve iki gecedir de küçücük minnacik bi tost yapıp yiyom sizde durumlar nasıl sizde de böyle ani açıklar var mi

Çok geçmis olsn cnm ya bize hersey normal dedikleri için açıkçası her ağrıyı gidip te soylemiyoz söylemek lazım galiba artık insan korkuyo son zamanlar sonuçta bnmde midem bulaninca korkuyorum artık hep bulaniyodu hiç durmadı başından beri ama bu son haftalarda niyeyse korkar oldm .inşallah düzelir cnm seninde ya

Bende de var canim. Gecen gece kalkip bir suru tatli yedim.

Bir 20 gün öncede bende vardı Canım hafif yiyordum vitamin içiyoruzya iştah açar .Ye tostunu o kadarcık birşey yapmaz.

Bir 20 gün öncede bende vardı Canım hafif yiyordum vitamin içiyoruzya iştah açar .Ye tostunu o kadarcık birşey yapmaz.
Bende yemeden yatamıyorum azda olsa yiyorum yoksa gece acıkıyorum birde sabh erken yiyorum azcık bişiyler 9 da kahvaltı ediyorum öğlen yemk 3.30 /4 gbi tekrar yiyorum akşam eşim gelince 6/7 yine yiyorum ama bu öğünler çok çok yemiyorum sağlıklı olsunlarda meleklerimz önmli değil bu arada benim kızım baş aşağı dönmüştü demiştim bugün yine dönmüş yan yatıyor sağıma soluma uzanıyor geriniyor sanırım canım kızım daha çok değşecek pozisyonu anlaşılan

Afiyet şeker olsun yarasın minişine,benim belli olmuyor Canım miğdem bulanmıyorsa 2 öğün yiyebiliyorum,Sabah kahvaltısı geç ediyorum öğleyi buluyor bide akşam yemeği çok yiyemem az yiyorum zaten ama miğdem bulantı başladı ise yiyemiyorum çıkarmaktan.Ama dediğim gibi 20 gün önce falan öyle gece acıkmalarım olmuştu kısmadım hiç yedim geçici çünkü.daha değişir tabi kaçıncı haftadasın.

32+3 çok sağol ama ağır gripim gözümü açamıyorum Grip yüzünden gebeliğimin tadını yaşayamıyorum
Çok geçmiş olsun canım kısa sürede atlatırsın inşallah bebişinle hamişliğin son haftalarının keyfine varırsınız.kış aylarına denk gelince grip soğuk algınlığı kaçınılmaz oluyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…