- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
Cnm bende dün göğüs ağrım azaldı diye gittim kan verdim gayet iyi artmış değerim, korkma.Kızlar benim göğüslerimdeki ağrı azaldı gibi korkmaya başladım bişey olurmu acaba
Ayy inşallah canımmCnm bende dün göğüs ağrım azaldı diye gittim kan verdim gayet iyi artmış değerim, korkma.
Hayırlı olsun canım. Çift çizgi çok mu belirgindiMerhaba arkadaşlar. Sat 1 ağustostu 25 günde bir adet olurdum. Olmadım27 si çizg çizgiyi gördüm bugün de 421 çıktı beta normal mi nedir ne değildir bilmiyorum doktora gitmedim çok yoğunlar devlet tatil die.. rv alamadım ben de meraktan parayla baktırdım bi lab.da betaya... malum bayram yola çıkmalı mı bilemedim ara ara belim ağrıyor . Meme uçları ısırılıyor gibi oluyor bazen.. ateşim var gibiymiş eşime göre ama ben üşüyorum..hayırlısı hakkımızda
zünKızlar 400,2 olan kan değerim
Bugün 863,9 çıktı
Progesteronum da 25
Doktorumu aradım çok güzel ilerliyoruz dedi
Salı günü gel keseyi görelim dedi
Şükürler olsun
Darısı bekleyenlerin başına inş
Gö
zün
Gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallahKızlar 400,2 olan kan değerim
Bugün 863,9 çıktı
Progesteronum da 25
Şükürler olsun
Maşallah canım gözün aydın, tatlım bizden progesteron istemedi doktor aklıma takıldı önemli bir değer sonuçta, gerçi şükür tutunduki bebişlerimiz değerlerimiz artıyor.Kızlar 400,2 olan kan değerim
Bugün 863,9 çıktı
Progesteronum da 25
Şükürler olsun
Maşallah canım gözün aydın, tatlım bizden progesteron istemedi doktor aklıma takıldı önemli bir değer sonuçta, gerçi şükür tutunduki bebişlerimiz değerlerimiz artıyor.
TeşekkürGözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah
teşekkür ederim sağolllGözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah
Kizlar aklimda hep ya bos gebelik olursa ya kalp atisi goremezsek vs gibi kotu dusunceler var. Halbuki beta hcg degerim bugun 1679 cikti. Daha 2 gun once 829 du. Ya tetanoz aşısı bebegin gelisimini durdurdiysa diye korkuyorm..cunku bazen degerler cok ii ilerlemesine ragmen kese bos olabiliyormus. Sizde de böyle karamsarliklar oluyor my? Bu konular hakkinda hicbie sey bilmiyordum ve ilk gebeligim oldugu icin cok okuyorm surekli arastiriyorum. Netten uzak mi kalsam biraz ne yapsam :) ruyamda bile beta hcg degerleriyle bogusuyorum :))
Yalnız değilsin cnm benim içini ferah tut. Allah esirgesin bizleri de bebişlerimizi de. Ben de henüz hissetmediğim için endiseleniyorum ama elimizden gelen tek şey rahat olmak başka caremiz yok. Gebelikte sıkıntı yaşayan çok insan var yine de evladını kucağına alıyor. Biz henüz hiç bir sıkıntımız yokken telaş yaparsak olmaz. Anne olmayı öğreniyoruz işte onlar için korkuyoruzKizlar aklimda hep ya bos gebelik olursa ya kalp atisi goremezsek vs gibi kotu dusunceler var. Halbuki beta hcg degerim bugun 1679 cikti. Daha 2 gun once 829 du. Ya tetanoz aşısı bebegin gelisimini durdurdiysa diye korkuyorm..cunku bazen degerler cok ii ilerlemesine ragmen kese bos olabiliyormus. Sizde de böyle karamsarliklar oluyor my? Bu konular hakkinda hicbie sey bilmiyordum ve ilk gebeligim oldugu icin cok okuyorm surekli arastiriyorum. Netten uzak mi kalsam biraz ne yapsam :) ruyamda bile beta hcg degerleriyle bogusuyorum :))
Al bndende o kadar bnde diyorum surekli kese boşsa kalp atmıyosa falan dye kimseye söylmek bile istemiyorum daha sevinemedim yani bnm de ilk gbelik çok araştırıyryz bnce ondan byle bi de bnm hep üç katından fazla artıyo değer o yüzden biraz takıldım biye diyeKizlar aklimda hep ya bos gebelik olursa ya kalp atisi goremezsek vs gibi kotu dusunceler var. Halbuki beta hcg degerim bugun 1679 cikti. Daha 2 gun once 829 du. Ya tetanoz aşısı bebegin gelisimini durdurdiysa diye korkuyorm..cunku bazen degerler cok ii ilerlemesine ragmen kese bos olabiliyormus. Sizde de böyle karamsarliklar oluyor my? Bu konular hakkinda hicbie sey bilmiyordum ve ilk gebeligim oldugu icin cok okuyorm surekli arastiriyorum. Netten uzak mi kalsam biraz ne yapsam :) ruyamda bile beta hcg degerleriyle bogusuyorum :))
Her hamilelikte olan ihtimaller bunlar ama cok okuyunca ister istemez insan endişe ediyor iste. Senin sat ne zmndi, en son değerin kac cikti?Al bndende o kadar bnde diyorum surekli kese boşsa kalp atmıyosa falan dye kimseye söylmek bile istemiyorum daha sevinemedim yani bnm de ilk gbelik çok araştırıyryz bnce ondan byle bi de bnm hep üç katından fazla artıyo değer o yüzden biraz takıldım biye diye
Canım senin Bikaç gün önce biraz kan mı gelmişti. Bugun de benim geliyo. Şuan koyu kahve. Off. Gecen ayda düştü. Bu ayda düşüyor sanırım. Senin devam ediyor değilmi gebelikMerhaba arkadaşlar. Bu ay gebeliğini öğrenen başka arkadaşım var mı bilmiyorum ama ben adetime 13 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Adetime 9 gün kala da kan testiyle tescilledim.Daha hiç doktor kontrolüne gitmedim ama inşallah rabbim hepimize sağlıklı gebelik geçirmemizi nasip eder. Ben benimle aynı zamanlarda bu heyecanı paylaşacak olan ve aynı zamanlarda bebeklerimizi kucağımıza alacağımız annelerle tanışmayı hikayelerini dinlemeyi çok istiyorum. ❤
25 temmuz beş gün önce 218 di dün 2225 çıktıHer hamilelikte olan ihtimaller bunlar ama cok okuyunca ister istemez insan endişe ediyor iste. Senin sat ne zmndi, en son değerin kac cikti?
Canim devam ederse bi acile gorun onlar verir zaten progestan veya baska biseyKızlar 4 haftalık gebelik koyu kahve akıntım var bugün ve karnım agrıyor. Acile gidip progestan mı istesem acaba. Tutunmayı sağlıyormuş
Canım düğmesi mi iyi acaba. Sağlıksız bir hücre ise düşmemesi ilerde bana zarar verir. Ne yapsam bilemedim. Kendi haline mi bıraksam.Canim devam ederse bi acile gorun onlar verir zaten progestan veya baska bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?