Canım bak yeni dogum yapmıs bir arkadasım çok sinirli ve stresli hamilelik geçirdiğim için bebek cok sinirli ve gazlı diyo gece saat 12 de bi uyanıyonsabah 8 e kadar ayakta ve kolik sayılır yani. Korkutmak istemem ama bende cok sinirliyim artık dikkat etmeye calısıyorumben zaten adamı yesem doymuyorum çok sinirleniyorum yha eşime adamcağızım gık demiyor koca yatak odası bana kaldı kii ilişki için zaten yaklaşmıyor ayyy kıyamam yha herifime üzüldüm bak şimdi
O da olabilir tabi ins bulursun çalışınca daha cok alternatifin olmasi gerekevet cnm salaş tunikler güzel olur ama kısa elbise giymeye alışkın değilim onu yine taytla giyerim artık.
Hayırlı olsun canım.Canım benimki erkek cıktı tahminler tutmadı
Canım bak yeni dogum yapmıs bir arkadasım çok sinirli ve stresli hamilelik geçirdiğim için bebek cok sinirli ve gazlı diyo gece saat 12 de bi uyanıyonsabah 8 e kadar ayakta ve kolik sayılır yani. Korkutmak istemem ama bende cok sinirliyim artık dikkat etmeye calısıyorum
aynıyız canım sabahları aç karnına kusmuyorum 3 gündür de bakalım geçer inş bu bulantılar daBende de öyle hic geçmeyen bulanti. Mide bossa icim çıkıyor ogururken ama sade beyaz su o kadar kussak belki rahat ederdik
ay süpersin ya aynen öyle bu çoçuk sadece benim mi canım :))))N güzel işte sagolsun yapiyo esin keyfini çıkar kendini üzme bu yüzden tek basimiza yapmadik ya
ne güzel göbüşler çıkmış :)
ne güzel göbüşler çıkmış :)
Buda benden olsun o zaman 2 aylık fotosu göbiş yok ama idare edin :)
ana maşallah kız çok yakışmış göbiş de çıkmış.
olsun sağlıkla doğsunlarda sonra diyet grubuna geçeriz :)tatilde baya kilo almıştım oohh bebebğe bağladım kilomu direkttt hahayttt
şey bende de sinir var kızlar eşim aksi gebe diyorayyy doğru walla hiç böyle düşünmemiştim haklısın yhaaa dikkat etmek lazım
olsun sağlıkla doğsunlarda sonra diyet grubuna geçeriz :)
şey bende de sinir var kızlar eşim aksi gebe diyoray çocuk da mı hisseder ki acaba? cnm eşim de çok dağınık ona sinirleniyorum bir.
ana maşallah kız çok yakışmış göbiş de çıkmış.
Çok şükür bi sorun yok yine nedeni tespit edemediler neden kanama olduğunu doktor büyük ihtimalle bebegin eşi oluşuyor ondan oluyor dedi.ayyy kızlar bi görseniz bir güzel hareketli sipam
Pipisini gördüm ama kordon olabilir dedi doktor ama bence erkek bizim kuş
Dimi ama o yüzden vicdan yapmaya kendini üzmeye gerek yok onlarinda biseylerden fedakarlik etmesi bizim icin bisey yapmasi normal benceay süpersin ya aynen öyle bu çoçuk sadece benim mi canım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?