2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

ben zaten adamı yesem doymuyorum çok sinirleniyorum yha eşime adamcağızım gık demiyor koca yatak odası bana kaldı kii ilişki için zaten yaklaşmıyor ayyy kıyamam yha herifime üzüldüm bak şimdi
Canım bak yeni dogum yapmıs bir arkadasım çok sinirli ve stresli hamilelik geçirdiğim için bebek cok sinirli ve gazlı diyo gece saat 12 de bi uyanıyonsabah 8 e kadar ayakta ve kolik sayılır yani. Korkutmak istemem ama bende cok sinirliyim artık dikkat etmeye calısıyorum

ayyy doğru walla hiç böyle düşünmemiştim haklısın yhaaa dikkat etmek lazım

Buda benden olsun o zaman 2 aylık fotosu göbiş yok ama idare edin :)

Eklentiler

• 20171022_145415.webp
    18 KB · Görüntüleme: 53
ayyy doğru walla hiç böyle düşünmemiştim haklısın yhaaa dikkat etmek lazım
şey bende de sinir var kızlar eşim aksi gebe diyor ay çocuk da mı hisseder ki acaba? cnm eşim de çok dağınık ona sinirleniyorum bir.

şey bende de sinir var kızlar eşim aksi gebe diyor ay çocuk da mı hisseder ki acaba? cnm eşim de çok dağınık ona sinirleniyorum bir.

walla benimki pek mazlum bir adam baya sessiz sedasız dır kendisi ben ona bile kızacak birşeyler buluyorsam normal standart bir koca olsa çıldırırdım herhalde ayy ama bak sinirli olmak bebğimizi etkilermiş wallla sinirli bi bebek cok zor olur yhaaa

ana maşallah kız çok yakışmış göbiş de çıkmış.

yani tam bir bebek göbüşü sayılmaz ama bebeğimi kiloma paravan yaptığım doğrudur :) hehheyyyt birazda kilolu bayan oluyum neeee olucak yhaaa ( avunma edebiyatı yapıyordu resmen artık şişmandı )

Çok şükür bi sorun yok yine nedeni tespit edemediler neden kanama olduğunu doktor büyük ihtimalle bebegin eşi oluşuyor ondan oluyor dedi.ayyy kızlar bi görseniz bir güzel hareketli sipam
Pipisini gördüm ama kordon olabilir dedi doktor ama bence erkek bizim kuş

aaaa hayırlı olsun baaak sen şu erkeğeee gözün ayın ayy ne güzelsiniz yha tek tek öğreniyorsunuz darısııı başımıza seninde iyi olmana sevindim canım dikkat et kendine ve paşaanaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…