2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

ben zaten adamı yesem doymuyorum çok sinirleniyorum yha eşime adamcağızım gık demiyor koca yatak odası bana kaldı kii ilişki için zaten yaklaşmıyor ayyy kıyamam yha herifime üzüldüm bak şimdi

Hem acile gittim ertesi gün kendi doktoruma gittim ihmal etmem cok korktum çünkü simdide evime gectim kayinvalideme çağırdım yemegimi yapsa yeter su bulantilar mahvetti beni
iyi yapmışsın canım benimde lekelenmem olmuştu insan özlüyo eşini olmaz inş bi daha biz 2 haftadır ara verdik ben korkuyorum denemeye ama bilmiyorum en azından 3 aya yaklaşalım

Elbiseye bayıldı. Cok yakısmıs maşallah bende pantolon baktım hm e 180 190 nedir yaen iyisi lcw. Sütyen balenli takınca ne olur ki ben hala eskileri kullanıyorum zararı var mı ki
yooo canım ne zararı olsun ki, ben sporcu sütyeni aldım rahat oluyor. benim ilk belirtim de göğüs uçlarımdaki yanma acıydı hep devam etti şimdi azaldı sadece sütyen onu artıyor çıkarınca rahatım evde. ama sütyeni alt çamaşırı atleti daha bebişin kıyafetleri batcaz ya. bir patik 50 tl hm de resmen kaçtım oradan

ben zaten adamı yesem doymuyorum çok sinirleniyorum yha eşime adamcağızım gık demiyor koca yatak odası bana kaldı kii ilişki için zaten yaklaşmıyor ayyy kıyamam yha herifime üzüldüm bak şimdi
hamilelik ilerledikçe bu duygu geçişleri geçer umarım :)) yoksa bizim eşler çıldıracak :)))

Maşallah canım yakışmış gobisde hafif çıkmış lcw ve defacto daha uygun internettende bakabilirsin salaş tunikleri elbise olarak giyebilirsin

Kızlar benim kanamam oldu yine gidiyorum hastaneye.kontrollere hiç zamanında gidemedim hep erken erken.sıpa yine bizi özlemiş de korkutup ultrasona çağırıyor galiba.dua edin bana ya
Insallah bisey olmaz canim bendede oldu ben bu ay her 10gunde 1 gittim bide kontrol surelerinde gittim 6 kere gördüm sipayi korkuttu beni

N güzel işte sagolsun yapiyo esin keyfini çıkar kendini üzme bu yüzden tek basimiza yapmadik ya

Aynen cnm tbkide farkli gormuyorum Rabbm nasip ettiki oldu cok skur simdi bekleme surecindeym hersy Allahtn insallah hayrlisi olur

maşallah canım inş hep böyle devam eder ben kusmuyoum ama sürekli mide bulantısı var hiç geçmeyen seninde öyle mi
Bende de öyle hic geçmeyen bulanti. Mide bossa icim çıkıyor ogururken ama sade beyaz su o kadar kussak belki rahat ederdik

Maşallah canım yakışmış gobisde hafif çıkmış lcw ve defacto daha uygun internettende bakabilirsin salaş tunikleri elbise olarak giyebilirsin
evet cnm salaş tunikler güzel olur ama kısa elbise giymeye alışkın değilim onu yine taytla giyerim artık.

iyi yapmışsın canım benimde lekelenmem olmuştu insan özlüyo eşini olmaz inş bi daha biz 2 haftadır ara verdik ben korkuyorum denemeye ama bilmiyorum en azından 3 aya yaklaşalım
Ben zaten 3 haftadır annemdeydim.simdi evimdeyim ama kayinvalidem bende ki o olmasa da bu lekelenmeyi artik görmek istemiyorum 3 ayi geçelim de ins

evet cnm salaş tunikler güzel olur ama kısa elbise giymeye alışkın değilim onu yine taytla giyerim artık.

ben şöyle bi şey aldım birazdan fotoğraf atarım üzerimde onlar önü ve arkası aynı uzunlukta tiril tiril 2 renk karnım büyüsede giyebilirim diye çok rahat bunlar adı ne bilmiyorum ama tesettür satılan yerlerden aldım :) tayt üzerine çok iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…