İnşallah tez zamanda görürsün sen de canımay kendi evladımı görmüş gibi oluyorum sizin bebişleri görünce ellerini yediğim maşallah yaa.
neyse bi ben böyle değilmişim :)))) ya su içemiyorsun ya soda içebiliyorsan günde bi tane mutlaka kal mineralsiz kalma canım eşim bana nasıl hayran bakardı ben yemekler hazırlar ederdim şimdi yookkkk ilişkiye korkuyorum zzaten lekelenmem olunca onunda verdiği bi yetememezlik duygusu var geçer inş
Canım benimki erkek cıktı tahminler tutmadıZeeneepp ayyy buldun kızııı yhaaaa darısııı başımaaa kızçeler isteyenlere maşlhhh
iyi yapmışsın canım benimde lekelenmem olmuştu insan özlüyo eşini olmaz inş bi daha biz 2 haftadır ara verdik ben korkuyorum denemeye ama bilmiyorum en azından 3 aya yaklaşalımHem acile gittim ertesi gün kendi doktoruma gittim ihmal etmem cok korktum çünkü simdide evime gectim kayinvalideme çağırdım yemegimi yapsa yeter su bulantilar mahvetti beni
yooo canım ne zararı olsun ki, ben sporcu sütyeni aldım rahat oluyor. benim ilk belirtim de göğüs uçlarımdaki yanma acıydı hep devam etti şimdi azaldı sadece sütyen onu artıyor çıkarınca rahatım evde. ama sütyeni alt çamaşırı atleti daha bebişin kıyafetleri batcaz ya. bir patik 50 tl hm de resmen kaçtım oradanElbiseye bayıldı. Cok yakısmıs maşallah bende pantolon baktım hm e 180 190 nedir yaen iyisi lcw. Sütyen balenli takınca ne olur ki ben hala eskileri kullanıyorum zararı var mı ki
Canım benimki erkek cıktı tahminler tutmadı
hamilelik ilerledikçe bu duygu geçişleri geçer umarım :)) yoksa bizim eşler çıldıracak :)))ben zaten adamı yesem doymuyorum çok sinirleniyorum yha eşime adamcağızım gık demiyor koca yatak odası bana kaldı kii ilişki için zaten yaklaşmıyor ayyy kıyamam yha herifime üzüldüm bak şimdi
Maşallah canım yakışmış gobisde hafif çıkmış lcw ve defacto daha uygun internettende bakabilirsin salaş tunikleri elbise olarak giyebilirsinEki Görüntüle 2059090
Kızlar lcw'ya yeni elbise gelmiş dün akşam aldım, l beden üzerimdeki satıcı kız arkada potluk var zaten göbek büyüdükçe çok iyi oturur dedi o yüzden çok daha büyük almadım. benim hoşuma gitti toparladı göbişi falan eski kıyafetlerde göbiş 5 aylık oluyor ya. bir iki tane daha alsam elbise çok iyi olacak. bu arada hm çok pahalı kızlar ya bir hamile sütyen 90 lira o da düz penye desteksiz. defactoda var güzel elbiseler başka da hamile bölümü olan yer yok arkadaş yaa
Paşam olunca bide prenses geciyo insanin gönlünden dimierkek mii hıı ııı ayyy allah bağışlasın yha paşan olucak ozman benim var bir tane paşam bana premsesss gelsinnn :) allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin wallla anne olmak bambaşkaaa rabbim olmayanlara nasip etsin
yooo canım ne zararı olsun ki, ben sporcu sütyeni aldım rahat oluyor. benim ilk belirtim de göğüs uçlarımdaki yanma acıydı hep devam etti şimdi azaldı sadece sütyen onu artıyor çıkarınca rahatım evde. ama sütyeni alt çamaşırı atleti daha bebişin kıyafetleri batcaz ya. bir patik 50 tl hm de resmen kaçtım oradan[/QUOT
Hm de yaniii abartmışştıı yuh 50 tl ne yha ben dün LCw şipariş verdim bu gün gelicek atarım size
Paşam olunca bide prenses geciyo insanin gönlünden dimi
Insallah bisey olmaz canim bendede oldu ben bu ay her 10gunde 1 gittim bide kontrol surelerinde gittim 6 kere gördüm sipayi korkuttu beniKızlar benim kanamam oldu yine gidiyorum hastaneye.kontrollere hiç zamanında gidemedim hep erken erken.sıpa yine bizi özlemiş de korkutup ultrasona çağırıyor galiba.dua edin bana ya
N güzel işte sagolsun yapiyo esin keyfini çıkar kendini üzme bu yüzden tek basimiza yapmadik yaöyle uykusuzum ki bütün gece tuvalete gittim sürekli uyandım kahvaltı hazırlayamıyorum öğürüyorum akşam yemeği hazırlayamıyorum öğürüyorum eşim olmasa yemin ederim aç kalıcam çok utanıyorum akşam ağladım aşkım hamileikten önce böle değildim dimi diye :))) nasıl gülüyor 2 gündür kusmuyorum ama artık yemek yedikten sonra da öğürüyorum şükür kusmuyorum bi değişiklikler var bende ama hayır olsun
Kesinlikle illa o ya da illa bu olsun değil ama hayirlsini versin rabbim gönlümüzdekini hayırlı saglikli versin kucagimiza diyelimŞöyle bence insan kız da erkekte anneliği tatmak istiyor kızım olsaydı da mutlka erkek isterdim
Aynen cnm tbkide farkli gormuyorum Rabbm nasip ettiki oldu cok skur simdi bekleme surecindeym hersy Allahtn insallah hayrlisi olurcnm yukarıda okudum tüp bebek olduğu için stres yapıyorsun sanırım ama öyle düşünme kız tüp demeyin çocuklara da. Onu da veren Allah sadece aracı farklı kılmış hiç bir şey olmaz kese boyutu da gayet normal merak etme.
Bende de öyle hic geçmeyen bulanti. Mide bossa icim çıkıyor ogururken ama sade beyaz su o kadar kussak belki rahat ederdikmaşallah canım inş hep böyle devam eder ben kusmuyoum ama sürekli mide bulantısı var hiç geçmeyen seninde öyle mi
evet cnm salaş tunikler güzel olur ama kısa elbise giymeye alışkın değilim onu yine taytla giyerim artık.Maşallah canım yakışmış gobisde hafif çıkmış lcw ve defacto daha uygun internettende bakabilirsin salaş tunikleri elbise olarak giyebilirsin
Ben zaten 3 haftadır annemdeydim.simdi evimdeyim ama kayinvalidem bende ki o olmasa da bu lekelenmeyi artik görmek istemiyorum 3 ayi geçelim de insiyi yapmışsın canım benimde lekelenmem olmuştu insan özlüyo eşini olmaz inş bi daha biz 2 haftadır ara verdik ben korkuyorum denemeye ama bilmiyorum en azından 3 aya yaklaşalım
evet cnm salaş tunikler güzel olur ama kısa elbise giymeye alışkın değilim onu yine taytla giyerim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?