Aynen ben de...adama hiç tahammülüm yok...her zaman dağınık pasaklıdır arkasını toplarım ama aç susuz gücüm yetmedikçe duruşu bile sinirlerimi bozuyorben zaten adamı yesem doymuyorum çok sinirleniyorum yha eşime adamcağızım gık demiyor koca yatak odası bana kaldı kii ilişki için zaten yaklaşmıyor ayyy kıyamam yha herifime üzüldüm bak şimdi
Benimkide dağınık annemden bi geliyorum yat yatabilirsenşey bende de sinir var kızlar eşim aksi gebe diyoray çocuk da mı hisseder ki acaba? cnm eşim de çok dağınık ona sinirleniyorum bir.
Hadi gözün aydın canım dikkat et kendineÇok şükür bi sorun yok yine nedeni tespit edemediler neden kanama olduğunu doktor büyük ihtimalle bebegin eşi oluşuyor ondan oluyor dedi.ayyy kızlar bi görseniz bir güzel hareketli sipam
Pipisini gördüm ama kordon olabilir dedi doktor ama bence erkek bizim kuş
Valla bende baktım sadece baktım en iyisi internetten almak valla yoksa güç yetmez bunlarayooo canım ne zararı olsun ki, ben sporcu sütyeni aldım rahat oluyor. benim ilk belirtim de göğüs uçlarımdaki yanma acıydı hep devam etti şimdi azaldı sadece sütyen onu artıyor çıkarınca rahatım evde. ama sütyeni alt çamaşırı atleti daha bebişin kıyafetleri batcaz ya. bir patik 50 tl hm de resmen kaçtım oradan
Canım inşallah eşim cok istiyodu zaten o baya havaya uctu diyebilirim. İnşallah seninde minnoş bir kızın olur saglıkla sıhhatleerkek mii hıı ııı ayyy allah bağışlasın yha paşan olucak ozman benim var bir tane paşam bana premsesss gelsinnn :) allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin wallla anne olmak bambaşkaaa rabbim olmayanlara nasip etsin
Aaaa onu tamamen unttum bak çin takvimi tuttu ki benimki cok enteresan bi tarihti 31 temmuz ya da 1 agustos temmuzsa kız agustossa erkektiHayırlı olsun canım.
Cin takvimi tahmini mi
Aynen ben de...adama hiç tahammülüm yok...her zaman dağınık pasaklıdır arkasını toplarım ama aç susuz gücüm yetmedikçe duruşu bile sinirlerimi bozuyor
Canım inşallah eşim cok istiyodu zaten o baya havaya uctu diyebilirim. İnşallah seninde minnoş bir kızın olur saglıkla sıhhatle
Bebişko kızlar 3 boyutlu
Ayyy çok hareketli teyzesi önce uyuyordu sonra rahatsız olup uyandı yüzünü kaşıdı parmağını emri ayakları parmaklarına kadar oynatıyo ya deli manyak çocukkııız ağzıınıı yirim ya laaa bunun annam nasılda yatıyorrr rahat paşaaaa :)
Ayyy çok hareketli teyzesi önce uyuyordu sonra rahatsız olup uyandı yüzünü kaşıdı parmağını emri ayakları parmaklarına kadar oynatıyo ya deli manyak çocukçok şükür ensesi de normal çıktı şimdi ikili test verdim 15 güne cikcakmis,1 ay sonra da 4lü yapcaz inşallah
İnşallah canım ben dde 8+5.Sağol canim senin de hayırlı olsun inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalım inşallah. Ben bugün 9+5 oldum. Bana da ismin yabancı gelmedi ama nerde yazistik hatırlamıyorum.
canım bence doktor görürse bi kağıda yazsın akşam hep beraber öğrenirsiniz annen de kırılmaz hemKızlar selam. Bizde yarın 1 de doktor kontrolüne gireceğiz. Saat 2 de de radyolojide 2li tarama testinin usg lısmı gerçekleşecek. Bizede dua edin teyzeleri yaklaşık 1 aydır görüşmüyoruz bebeğimle. İyimi ne halde napıyo çok endişeliyim. Bakalım cinsiyette göstericekmii. Eşimin işlerinden dolayı malesef yarın annemle gidicez. Cinsiyet gösterirse öğrenmeyeyim diyorum annem öğrensin ben eşimle öğreneyim.anneme söyleyince sanki biraz kırıldı ama.. Akıl verin bana hanımlar..
Evet kesinlikle haklısın canım. Doktordan kağıda yazmasını rica edeyim akşam hepimiz aynı anda öğrenelim. Hepimiz aynı anda sevinelim ❤canım bence doktor görürse bi kağıda yazsın akşam hep beraber öğrenirsiniz annen de kırılmaz hem
Duyduk canım şükürler olsun ki bugün 11+4 üz transfere göre allaha şükür bir sıkıntım yok darısı başına olsun inşallahBnmkide tup cnm sonrasnda ilerleme oldmu kalp atisini duydunmu :/
Kızlar selam. Bizde yarın 1 de doktor kontrolüne gireceğiz. Saat 2 de de radyolojide 2li tarama testinin usg lısmı gerçekleşecek. Bizede dua edin teyzeleri yaklaşık 1 aydır görüşmüyoruz bebeğimle. İyimi ne halde napıyo çok endişeliyim. Bakalım cinsiyette göstericekmii. Eşimin işlerinden dolayı malesef yarın annemle gidicez. Cinsiyet gösterirse öğrenmeyeyim diyorum annem öğrensin ben eşimle öğreneyim.anneme söyleyince sanki biraz kırıldı ama.. Akıl verin bana hanımlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?