2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

ben zaten adamı yesem doymuyorum çok sinirleniyorum yha eşime adamcağızım gık demiyor koca yatak odası bana kaldı kii ilişki için zaten yaklaşmıyor ayyy kıyamam yha herifime üzüldüm bak şimdi
Aynen ben de...adama hiç tahammülüm yok...her zaman dağınık pasaklıdır arkasını toplarım ama aç susuz gücüm yetmedikçe duruşu bile sinirlerimi bozuyor

şey bende de sinir var kızlar eşim aksi gebe diyor ay çocuk da mı hisseder ki acaba? cnm eşim de çok dağınık ona sinirleniyorum bir.
Benimkide dağınık annemden bi geliyorum yat yatabilirsen
Bide yat yapma diye kızıyo ben o kadar rahat diilim ki nasil gormim .
Ama midemden dolayi mutfağı topluyo sagolsun

Hadi gözün aydın canım dikkat et kendine

Valla bende baktım sadece baktım en iyisi internetten almak valla yoksa güç yetmez bunlara

Canım inşallah eşim cok istiyodu zaten o baya havaya uctu diyebilirim. İnşallah seninde minnoş bir kızın olur saglıkla sıhhatle

Aynen ben de...adama hiç tahammülüm yok...her zaman dağınık pasaklıdır arkasını toplarım ama aç susuz gücüm yetmedikçe duruşu bile sinirlerimi bozuyor

ayy yaşasın nerdeyse herkes benim ki ammman azcık nazda mı yapmıyak yahu :) walla vijdan yapmıştım amma vazgectim

kııız ağzıınıı yirim ya laaa bunun annam nasılda yatıyorrr rahat paşaaaa :)
Ayyy çok hareketli teyzesi önce uyuyordu sonra rahatsız olup uyandı yüzünü kaşıdı parmağını emri ayakları parmaklarına kadar oynatıyo ya deli manyak çocuk çok şükür ensesi de normal çıktı şimdi ikili test verdim 15 güne cikcakmis,1 ay sonra da 4lü yapcaz inşallah

oyy oyy maşlh yha hersey yolunda allahım bende ösledim yha dahada var Dr gitmeme 2 hafta var yhaaaa çok güzel görünüyor zaten yha maşlhh maşlh

Kızlar selam. Bizde yarın 1 de doktor kontrolüne gireceğiz. Saat 2 de de radyolojide 2li tarama testinin usg lısmı gerçekleşecek. Bizede dua edin teyzeleri yaklaşık 1 aydır görüşmüyoruz bebeğimle. İyimi ne halde napıyo çok endişeliyim. Bakalım cinsiyette göstericekmii. Eşimin işlerinden dolayı malesef yarın annemle gidicez. Cinsiyet gösterirse öğrenmeyeyim diyorum annem öğrensin ben eşimle öğreneyim. anneme söyleyince sanki biraz kırıldı ama.. Akıl verin bana hanımlar..

canım bence doktor görürse bi kağıda yazsın akşam hep beraber öğrenirsiniz annen de kırılmaz hem

Şimdi öyle parti yapıyorlar annene dersin anne ben herkese supriz yapmak istedim sana da ondan öyle dedim diye
ornek pastaneye pasta yaptırıyorlar kesiyorsun içi mavi yada pembe
yada balonun içini püskul koyuyorlar mavi yada pembe eşinle beraber patlatıyorsun
yada hiç bişey yapmazsın zarfı beraber açarsınız Dodine

canım bence doktor görürse bi kağıda yazsın akşam hep beraber öğrenirsiniz annen de kırılmaz hem
Evet kesinlikle haklısın canım. Doktordan kağıda yazmasını rica edeyim akşam hepimiz aynı anda öğrenelim. Hepimiz aynı anda sevinelim ❤

ayy ne güzel bir fırsat işte sen de eşine süpriz hazırla sevdiklerinizlee beraberken açıklarsın sen herkese :) ben şuan organizasyon içindeyim eşimle gidicem ama Dr ona söylememesini isteycem tek bana söylesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…