2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Allah hepsini de sana bağışlasın inşallah. Nasipleri varsa doğar, haberlerde görüyoruz 8 kardeş doğuyolar. Kendine çook dikkat et, hepimiz gibi sen de sağlıkla geçirirsin inş bu süreci.
Aminn insallah canm allah razi.olsun

Aynen ole canm rabbimin emanetleri onlar ben hic biseye karar veremem o ne isterse o insallah bizim icinde hayirlisini ister.. allah razi olsun canm sende bebisine sag salim kavusursun insallah

Hadi inş hayırlı haberler ile gel cnm, kız ben öğrenirim kocama pembiş maviş bir kıyafet alır öyle haber veririm dayanamam :)

Maşallah cnm çok şükür bebişe, ya bizim doktor inatçı tahmin bile yürütmüyor bekle diyor arada kaçamak mı yapsam başka doktora gidip :)

kızlar ben uykusuzluk yaşıyorum aranızda böyle olan var mı
2 kere kesin wcye gidiyorum ışıkları bile açmıyorum uykum açılmasın diye ama caresiz açılıyor

Ay ben rüyamda bişey gördüm herkes yedi ben yiyemedim ama kokusu bile geldi burnuma gözümü onunla actım sabah oğlumda hiç böyle bişey yaşamadım gördüğüm bişeyleri ay istedi cnm filan diyodum ama bu baska türlü canın cekmek neymiş onu anladım suan

2 kere kesin wcye gidiyorum ışıkları bile açmıyorum uykum açılmasın diye ama caresiz açılıyor
Cnm ben 2.5 aya kadar neredeyse hiç uyuyamadım bulantım olmadı tersine verdim tüm belirtileri ama 2 haftadır deli gibi uyuyorum akşam 9 da yatıyorum gece de hep kalkıyorum wcye ama yine uyuyorum. Artık midem bulanıyor hatta dün akşam ilk kez kustum tutuyordum kendimi ama kusmak baya rahatlatıyormuş. herkesin farklı oluyor yani. mesele masa başı çalışıyorum ama oturdukça ellerim ayaklarım uyuşuyor rahatsız oluyorum kalkıp dolaşıyorum.

kız ne istedi canın yedin mi peki ay merak ettim yaaa..

Bende geceleri cok uyanıyorum simdi boyleysek son aylarda ne yapacağız acaba

Bende masa başı çalışıyorum o bende de oluyor öğlenleri kesin yürüyorum yada arada bi kalkıyorum bende 10:30 yada11 dedimi yatıyorum ama yetmiyor bide uyanıyorum gündüz midem bulanıyor ama azaldı çok şükür inş geçer hepimizin ya demekki bunlarda hormonladan

Canım senin haftalarda bende öyleydim bebek yukarı cıkmaya basladıkca biraz daha rahatlıyosun basko azalıyo gene gidiyosun tabide bastaki gibi değil

Kızlar aşağıdaki yazıyı bir okur musunuz? folik asit kullanımını kesmedim ben doktorumda bir şey demedi ki.

Başlangıçta normal kiloda olan bir anne adayı gebeliğin ilk trimesteri yani ilk 3 ay bittiğiinde en fazla 3-5 kilo almış olmalıdır.Bebekte nöral tüp defekti denilen özürlerin önlenmesi amacıyla her hamilelikte kullanılan folik asit vitamini bu haftadan sonra genellikle kesilir. Doktorunuza danışmadan hiçbir ilacı kesmemeli ve hiçbir ilacı kullanmamalısınız.

Canım bana doktor dün folik asidin azaldı mı dedi yok daha var en az 15 günlük dedim. Tamam bitince bana hatırlar balık yağı içeren bir folik asit vericem dedi. Kesmicek yani galiba benimki

Canım bana doktor dün folik asidin azaldı mı dedi yok daha var en az 15 günlük dedim. Tamam bitince bana hatırlar balık yağı içeren bir folik asit vericem dedi. Kesmicek yani galiba benimki
Ben de sorayım on gün sonra gideceğim canım o zamana kadar biter belki benimde zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…