- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
Allah razi oksun cok skur Rabbin bagislasn insallahDuyduk canım şükürler olsun ki bugün 11+4 üz transfere göre allaha şükür bir sıkıntım yok darısı başına olsun inşallah
tamam o zaman güzel haberlerini bekliyorum inş gösterir senin kuzuEvet kesinlikle haklısın canım. Doktordan kağıda yazmasını rica edeyim akşam hepimiz aynı anda öğrenelim. Hepimiz aynı anda sevinelim ❤
Aminn insallah canm allah razi.olsunAllah hepsini de sana bağışlasın inşallah. Nasipleri varsa doğar, haberlerde görüyoruz 8 kardeş doğuyolar. Kendine çook dikkat et, hepimiz gibi sen de sağlıkla geçirirsin inş bu süreci.
Aynen ole canm rabbimin emanetleri onlar ben hic biseye karar veremem o ne isterse o insallah bizim icinde hayirlisini ister.. allah razi olsun canm sende bebisine sag salim kavusursun insallahtamam doktorlar anneyi ve bebişleri düşünüyorlar ama çok da tın yani hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle yavrulara. ikiz gebelikler bile riskli ama özen ve itina ile herşey yoluna girer canım ay yerim ben onları mis kardeşler onlar. kendine çok dikkat cnm Allah'a emanetsiniz.
Hadi inş hayırlı haberler ile gel cnm, kız ben öğrenirim kocama pembiş maviş bir kıyafet alır öyle haber veririm dayanamam :)Kızlar selam. Bizde yarın 1 de doktor kontrolüne gireceğiz. Saat 2 de de radyolojide 2li tarama testinin usg lısmı gerçekleşecek. Bizede dua edin teyzeleri yaklaşık 1 aydır görüşmüyoruz bebeğimle. İyimi ne halde napıyo çok endişeliyim. Bakalım cinsiyette göstericekmii. Eşimin işlerinden dolayı malesef yarın annemle gidicez. Cinsiyet gösterirse öğrenmeyeyim diyorum annem öğrensin ben eşimle öğreneyim.anneme söyleyince sanki biraz kırıldı ama.. Akıl verin bana hanımlar..
Maşallah cnm çok şükür bebişe, ya bizim doktor inatçı tahmin bile yürütmüyor bekle diyor arada kaçamak mı yapsam başka doktora gidip :)Çok şükür bi sorun yok yine nedeni tespit edemediler neden kanama olduğunu doktor büyük ihtimalle bebegin eşi oluşuyor ondan oluyor dedi.ayyy kızlar bi görseniz bir güzel hareketli sipam
Pipisini gördüm ama kordon olabilir dedi doktor ama bence erkek bizim kuş
Git de öğren kız ne olcak sankiMaşallah cnm çok şükür bebişe, ya bizim doktor inatçı tahmin bile yürütmüyor bekle diyor arada kaçamak mı yapsam başka doktora gidip :)
Cnm ben 2.5 aya kadar neredeyse hiç uyuyamadım bulantım olmadı tersine verdim tüm belirtileri ama 2 haftadır deli gibi uyuyorum akşam 9 da yatıyorum gece de hep kalkıyorum wcye ama yine uyuyorum. Artık midem bulanıyor hatta dün akşam ilk kez kustum tutuyordum kendimi ama kusmak baya rahatlatıyormuş. herkesin farklı oluyor yani. mesele masa başı çalışıyorum ama oturdukça ellerim ayaklarım uyuşuyor rahatsız oluyorum kalkıp dolaşıyorum.kızlar ben uykusuzluk yaşıyorum aranızda böyle olan var mı
2 kere kesin wcye gidiyorum ışıkları bile açmıyorum uykum açılmasın diye ama caresiz açılıyor
kız ne istedi canın yedin mi peki ay merak ettim yaaa..Ay ben rüyamda bişey gördüm herkes yedi ben yiyemedim ama kokusu bile geldi burnuma gözümü onunla actım sabahoğlumda hiç böyle bişey yaşamadım gördüğüm bişeyleri ay istedi cnm filan diyodum ama bu baska türlü canın cekmek neymiş onu anladım suan
Bende geceleri cok uyanıyorum simdi boyleysek son aylarda ne yapacağız acabakızlar ben uykusuzluk yaşıyorum aranızda böyle olan var mı
2 kere kesin wcye gidiyorum ışıkları bile açmıyorum uykum açılmasın diye ama caresiz açılıyor
Söylemiyim canım hamişler cokkız ne istedi canın yedin mi peki ay merak ettim yaaa..
Bende masa başı çalışıyorum o bende de oluyor öğlenleri kesin yürüyorum yada arada bi kalkıyorum bende 10:30 yada11 dedimi yatıyorum ama yetmiyor bide uyanıyorum gündüz midem bulanıyor ama azaldı çok şükür inş geçer hepimizin ya demekki bunlarda hormonladanCnm ben 2.5 aya kadar neredeyse hiç uyuyamadım bulantım olmadı tersine verdim tüm belirtileri ama 2 haftadır deli gibi uyuyorum akşam 9 da yatıyorum gece de hep kalkıyorum wcye ama yine uyuyorum. Artık midem bulanıyor hatta dün akşam ilk kez kustum tutuyordum kendimi ama kusmak baya rahatlatıyormuş. herkesin farklı oluyor yani. mesele masa başı çalışıyorum ama oturdukça ellerim ayaklarım uyuşuyor rahatsız oluyorum kalkıp dolaşıyorum.
işte bende ondan çekiniyorum karın büyüyünce kemiklerimiz ağrıcak şimdi uyuyalım ki son aylarda rahat olayım diyorum ama nerde:)))Bende geceleri cok uyanıyorum simdi boyleysek son aylarda ne yapacağız acaba
Canım senin haftalarda bende öyleydim bebek yukarı cıkmaya basladıkca biraz daha rahatlıyosun basko azalıyo gene gidiyosun tabide bastaki gibi değilkızlar ben uykusuzluk yaşıyorum aranızda böyle olan var mı
Canım bana doktor dün folik asidin azaldı mı dedi yok daha var en az 15 günlük dedim. Tamam bitince bana hatırlar balık yağı içeren bir folik asit vericem dedi. Kesmicek yani galiba benimkiKızlar aşağıdaki yazıyı bir okur musunuz? folik asit kullanımını kesmedim ben doktorumda bir şey demedi ki.
Başlangıçta normal kiloda olan bir anne adayı gebeliğin ilk trimesteri yani ilk 3 ay bittiğiinde en fazla 3-5 kilo almış olmalıdır.Bebekte nöral tüp defekti denilen özürlerin önlenmesi amacıyla her hamilelikte kullanılan folik asit vitamini bu haftadan sonra genellikle kesilir. Doktorunuza danışmadan hiçbir ilacı kesmemeli ve hiçbir ilacı kullanmamalısınız.
Ben de sorayım on gün sonra gideceğim canım o zamana kadar biter belki benimde zaten.Canım bana doktor dün folik asidin azaldı mı dedi yok daha var en az 15 günlük dedim. Tamam bitince bana hatırlar balık yağı içeren bir folik asit vericem dedi. Kesmicek yani galiba benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?