Aaa öylemii. Ay inş öyledir canım yaCanim idrar testi yapıor diye biliyorum sağlık ocağı bi kere yaptırmıştım ben idrar .
Doktorun istedigi idrar tahlili ile enfeksiyon kaptiginda yaptiklari idrar tahlilleri farkli. İdrarda bile bir suru seye bakiyorlar. Hem saglik ocagina verebiliyorsun idrar tahlili.Kızlar şimdi size danışmak istediğim bir lonu var. Benim doktorum benden troid vs bazı kan testleri istedi. Bunları sağlık ocağında yaptıracağım fakat bunun yanı sıra birde idrar tahlili istedi. Bu idrar tahlilini sağlık ocağı yapmıyır bildiğim kadarıyla. Şimdi ben eşim işten geldiğinde acile gidip idrar yolu enfeksiyonu kaptım galiba desem tahlili öyle yaptırsam olmaz mı? Poliklinikten randevu alıp gidemem eşim çalışıyo metrobüsede binemiyorum mide bulantısından. Bu taktik olmazmı?
Ben sağlıkocağı yapmıyo sanıyodum. Sevindim şimdi. Tamam canım teşekkür ederim.Doktorun istedigi idrar tahlili ile enfeksiyon kaptiginda yaptiklari idrar tahlilleri farkli. İdrarda bile bir suru seye bakiyorlar. Hem saglik ocagina verebiliyorsun idrar tahlili.
Canım bursada yapmıyo sağlık ocagı ama baska sehirleri bilmiyorum sen ara sor aile hekimini sana bakan hemsireyiBen sağlıkocağı yapmıyo sanıyodum. Sevindim şimdi. Tamam canım teşekkür ederim.
Tamam cabım teşekkür ederimCanım bursada yapmıyo sağlık ocagı ama baska sehirleri bilmiyorum sen ara sor aile hekimini sana bakan hemsireyi
Sen bence doğurana kadar devam et.Ayni ben valla esimle kardes gibiyiz ne o bana ne ben ona dokunmadik nerdeyse hamile oldugumu ogrendigimden beri simdi doktorum surekli risklisin ddigi icin soramiyorumda nolcak bole diye
Sağlık ocağı yapıyor cnm merak etme ben yaptırdım, acile gerek yokKızlar şimdi size danışmak istediğim bir lonu var. Benim doktorum benden troid vs bazı kan testleri istedi. Bunları sağlık ocağında yaptıracağım fakat bunun yanı sıra birde idrar tahlili istedi. Bu idrar tahlilini sağlık ocağı yapmıyır bildiğim kadarıyla. Şimdi ben eşim işten geldiğinde acile gidip idrar yolu enfeksiyonu kaptım galiba desem tahlili öyle yaptırsam olmaz mı? Poliklinikten randevu alıp gidemem eşim çalışıyo metrobüsede binemiyorum mide bulantısından. Bu taktik olmazmı?
Ay maşallah maşallah kocaman olsun inşallahSabah kalktığımda göbüş bu kadar değilken benimde akşam bu hale geliyo
Ay bebiş kocaman olsunda göbüş okadar kocaman olmasada olurAy maşallah maşallah kocaman olsun inşallah
Erkek çok değişmiyor cnm bende öğrenemedim daha doğrusu Dr belli olmaz dedi ultrasonla bakmadıkızlar 12+1de taramaya gittik oğlumuz olacakmış değişmez herhlde
Benimde HCG yüksek çıktı cnm Dr önemli değil dedi diğeri onemliymisUsgdeki ölçümler normaldi
Kandaki değerlerim Papp-a düşük
Hcg yüksek çıktı
33 yaşındayım
Erkek değişiyo derler genelde kordonla karıstıgı icin filan Ama bu ara kız deyip erkek cıkanda duyuyorumErkek çok değişmiyor cnm bende öğrenemedim daha doğrusu Dr belli olmaz dedi ultrasonla bakmadı
Ben bir aydır bebe yağı kullanıyorum cnm dördüncü aydn itibaren bioil çatlak kremi ne basliycm yine yorumlar a bakarak dönüşümlü kullancmKizlar catlak kremlerine ne zaman baslamayi dusunuyosunuz? Benim derim cok sıkı normal kilo alip verdigimde bile catliyorum hemen..napicam hangi krem iyi bi fikriniz var mi??
HahahaytSen bence doğurana kadar devam et.Bende mümkünse öyle düşünüyorum. Gülü seven ( bebeği) dikenine katlanacak dimi
HahahaytSen bence doğurana kadar devam et.Bende mümkünse öyle düşünüyorum. Gülü seven ( bebeği) dikenine katlanacak dimi
Insallah hersey yolundadir herseyi dusun insan stres yapiyo simdi ben doktora gidip.iyi olduklarini gorene kadar dusunurum neyse allahtan az kaldi pzrtsi gorcem insallah iyilerdirAynen aynen benimde su gib kuzum. Benide korkutuyo açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?