2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canim idrar testi yapıor diye biliyorum sağlık ocağı bi kere yaptırmıştım ben idrar .

Doktorun istedigi idrar tahlili ile enfeksiyon kaptiginda yaptiklari idrar tahlilleri farkli. İdrarda bile bir suru seye bakiyorlar. Hem saglik ocagina verebiliyorsun idrar tahlili.

Ayni ben valla esimle kardes gibiyiz ne o bana ne ben ona dokunmadik nerdeyse hamile oldugumu ogrendigimden beri simdi doktorum surekli risklisin ddigi icin soramiyorumda nolcak bole diye
Sen bence doğurana kadar devam et. Bende mümkünse öyle düşünüyorum. Gülü seven ( bebeği) dikenine katlanacak dimi

Sağlık ocağı yapıyor cnm merak etme ben yaptırdım, acile gerek yok

Kizlar catlak kremlerine ne zaman baslamayi dusunuyosunuz? Benim derim cok sıkı normal kilo alip verdigimde bile catliyorum hemen.. napicam hangi krem iyi bi fikriniz var mi??
Ben bir aydır bebe yağı kullanıyorum cnm dördüncü aydn itibaren bioil çatlak kremi ne basliycm yine yorumlar a bakarak dönüşümlü kullancm

Kızlar doktorum haftaya telefonla ara konuşuruz demişti hastanenin sisteminden baktım çıkmış ama sizinki gibi pap vs yok, değerler şöyle:
İkili Test 1:3143
Kombine risk <1:10000
Trisomy 13/18+NT <1:10000
Yaş riski 1:395
Ne dersiniz

Sen bence doğurana kadar devam et. Bende mümkünse öyle düşünüyorum. Gülü seven ( bebeği) dikenine katlanacak dimi
Hahahaytdogru diyosun canm en garantisi galiba :) bu konuda esim degilde ben israrciyim nedense doguruncada pek olcagini sanmiyorum 3 bebekle artik ne kadar olursa

Hahahaytdogru diyosun canm en garantisi galiba :) bu konuda esim degilde ben israrciyim nedense doguruncada pek olcagini sanmiyorum 3 bebekle artik ne kadar olursa

Aynen aynen benimde su gib kuzum. Benide korkutuyo açıkçası
Insallah hersey yolundadir herseyi dusun insan stres yapiyo simdi ben doktora gidip.iyi olduklarini gorene kadar dusunurum neyse allahtan az kaldi pzrtsi gorcem insallah iyilerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…