Aslında okulda biz 10-12 kişi anlaştık her gün sırayla yemek yapıyoruz, sıra 2 kere döndü arkadaşlar sağolsunlar beni esgeçiyorlar...çok güzel yemekler yapıyorlar benim de canım istiyor yemek istiyorum...yiyorum sonra pişman oluyorum...çorba ve sulu yemek çok severim normalde bunları hiç yiyemez oldum suyu da çok severek içerdim yine içemiyorum...sulu seylerle midem çalkalanıyor...evet ben de boyuna ekmek peynir zeytin bi de üstüne limon sıkarak turp roka yiyorum bu aralarOkul yemeği agır mı geliyor acaba canım, yoğurt salata falan götürsen bi süre.. b6 vitamini eksikse çok kusma yapıyormuş, bi de ne kadar su içiyorsun
okurken maşallah dedim, 30 tane bayağı fazla geldi bana30 tane falan yiyorum sabahları, benim bebek erkek :) senin belli mi cinsiyet
Aynen kahvaltı bile yapamadimKızlar siz de duygusal mısınız ya ? Müge Anlı izliyorum yeşim diye bi kizcagiz var ailesini arıyor nasıl mülayim nasıl sakin çok güzel bi kız ona baktıkça ağlıyorum Allah'ım bana neler oluyor
Nasıl güzel dimi Allah'ım nasıl sakin bir ağlıyor usul usul kiyamam ben ona yaAynen kahvaltı bile yapamadim
Canım doğru pozisyonda olursa ögrenirsin bence, ben daha öğrenemedim ama inşallah sen öğrenKızlar 14 haftada cinsiyet öğrenen var mı yarın gidicem de öğrenebilir miyim acaba.
Ahh canım öyle de zor olur inşallah bir an önce geçer, sağlıklı hamilelikler nasip olsun hepimize inşallahAslında okulda biz 10-12 kişi anlaştık her gün sırayla yemek yapıyoruz, sıra 2 kere döndü arkadaşlar sağolsunlar beni esgeçiyorlar...çok güzel yemekler yapıyorlar benim de canım istiyor yemek istiyorum...yiyorum sonra pişman oluyorum...çorba ve sulu yemek çok severim normalde bunları hiç yiyemez oldum suyu da çok severek içerdim yine içemiyorum...sulu seylerle midem çalkalanıyor...evet ben de boyuna ekmek peynir zeytin bi de üstüne limon sıkarak turp roka yiyorum bu aralar
okurken maşallah dedim, 30 tane bayağı fazla geldi bana
Izleme oyle şeyler ben dayanamıyorum gözyaşlarım hazırda bekliyor sankiKızlar siz de duygusal mısınız ya ? Müge Anlı izliyorum yeşim diye bi kizcagiz var ailesini arıyor nasıl mülayim nasıl sakin çok güzel bi kız ona baktıkça ağlıyorum Allah'ım bana neler oluyor
14 haftada ben oğlumun pipisini görmüştüm hatta doktora bile söylemiştim ama bu hafta çok benzer iki hafta sonra konuşalım demişti, iki hafta sonra da kesinleşti erkek olduğu, ben demiştim dedim doktora, güldü ben de görmüştüm ama biraz beklemek istemiştim dedi. İnşallah seninki de belli olurKızlar 14 haftada cinsiyet öğrenen var mı yarın gidicem de öğrenebilir miyim acaba.
Oyyyy canım hayırlı olsun onun popisini yerim benKızlar bir kokoş kızım da benim olacak inşaallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah...kızlar çoğaldıkça benim ihtimalim düşüyor mu acaba diye düsünüyorumKızlar bir kokoş kızım da benim olacak inşaallah
Ayy yerimmm bayılıyorum.kiz çocuklarına içim eriyoKızlar bir kokoş kızım da benim olacak inşaallah
Ya ben şimdiden yatağa sığmıyorum...12buçukta yattım 4te gözümü bi açtım sanki sabah olmuş uykumu almışım gibi...zorla uyudum ama yarım saatte bir uyandım ağrım sızım yok...huzursuz bacak mı kol mu karın mı artık bilemedim...kolumu bacağımı karnımı nereye koyacağımı şaşırmıştımHuzursuz bacak sendromu yaşayan varmı dun gece uyuyamadım bu yüzden çok sinir bozucu bişey
Aynı ben işte. bacağımın arasına yastık alıyorum her türlü yatış pozisyonu deniyorum ama yok bi rahat edemiyorumYa ben şimdiden yatağa sığmıyorum...12buçukta yattım 4te gözümü bi açtım sanki sabah olmuş uykumu almışım gibi...zorla uyudum ama yarım saatte bir uyandım ağrım sızım yok...huzursuz bacak mı kol mu karın mı artık bilemedim...kolumu bacağımı karnımı nereye koyacağımı şaşırmıştım
Bacağımi oynatmadan duramadim bütün gece zor zanaat su hamilelikYa ben şimdiden yatağa sığmıyorum...12buçukta yattım 4te gözümü bi açtım sanki sabah olmuş uykumu almışım gibi...zorla uyudum ama yarım saatte bir uyandım ağrım sızım yok...huzursuz bacak mı kol mu karın mı artık bilemedim...kolumu bacağımı karnımı nereye koyacağımı şaşırmıştım
Inşallah sende ogrenirsin:)Canım doğru pozisyonda olursa ögrenirsin bence, ben daha öğrenemedim ama inşallah sen öğren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?