2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Okul yemeği agır mı geliyor acaba canım, yoğurt salata falan götürsen bi süre.. b6 vitamini eksikse çok kusma yapıyormuş, bi de ne kadar su içiyorsun
Aslında okulda biz 10-12 kişi anlaştık her gün sırayla yemek yapıyoruz, sıra 2 kere döndü arkadaşlar sağolsunlar beni esgeçiyorlar...çok güzel yemekler yapıyorlar benim de canım istiyor yemek istiyorum...yiyorum sonra pişman oluyorum...çorba ve sulu yemek çok severim normalde bunları hiç yiyemez oldum suyu da çok severek içerdim yine içemiyorum...sulu seylerle midem çalkalanıyor...evet ben de boyuna ekmek peynir zeytin bi de üstüne limon sıkarak turp roka yiyorum bu aralar

Kızlar siz de duygusal mısınız ya ? Müge Anlı izliyorum yeşim diye bi kizcagiz var ailesini arıyor nasıl mülayim nasıl sakin çok güzel bi kız ona baktıkça ağlıyorum Allah'ım bana neler oluyor

Kızlar siz de duygusal mısınız ya ? Müge Anlı izliyorum yeşim diye bi kizcagiz var ailesini arıyor nasıl mülayim nasıl sakin çok güzel bi kız ona baktıkça ağlıyorum Allah'ım bana neler oluyor
Aynen kahvaltı bile yapamadim

Ahh canım öyle de zor olur inşallah bir an önce geçer, sağlıklı hamilelikler nasip olsun hepimize inşallah

Izleme oyle şeyler ben dayanamıyorum gözyaşlarım hazırda bekliyor sanki

Kızlar 14 haftada cinsiyet öğrenen var mı yarın gidicem de öğrenebilir miyim acaba.
14 haftada ben oğlumun pipisini görmüştüm hatta doktora bile söylemiştim ama bu hafta çok benzer iki hafta sonra konuşalım demişti, iki hafta sonra da kesinleşti erkek olduğu, ben demiştim dedim doktora, güldü ben de görmüştüm ama biraz beklemek istemiştim dedi. İnşallah seninki de belli olur

Huzursuz bacak sendromu yaşayan varmı dun gece uyuyamadım bu yüzden çok sinir bozucu bişey

Huzursuz bacak sendromu yaşayan varmı dun gece uyuyamadım bu yüzden çok sinir bozucu bişey
Ya ben şimdiden yatağa sığmıyorum...12buçukta yattım 4te gözümü bi açtım sanki sabah olmuş uykumu almışım gibi...zorla uyudum ama yarım saatte bir uyandım ağrım sızım yok...huzursuz bacak mı kol mu karın mı artık bilemedim...kolumu bacağımı karnımı nereye koyacağımı şaşırmıştım

Reactions: tmz
Aynı ben işte. bacağımın arasına yastık alıyorum her türlü yatış pozisyonu deniyorum ama yok bi rahat edemiyorum

Bacağımi oynatmadan duramadim bütün gece zor zanaat su hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…