- Konu Sahibi kardelen384
-
- #2.001
Olmaz. Pıhtılaşma varsa bebeğinizi hayatta tutar. Ihmal etmeyinMerhaba arkadaşlar.. ben 3 gündür çok istifra ediyorumsürekli midem bulanıyor.. bugün dr. a Rv aldım.. psikolojik dedi gıcık normalde haftaya kalp var mı bakcaktık.. bugün ona da bakıverdi karından.. yanıp sönüyordu dr da görmeyi beklemiyordu.. erken diyordu.. o da şaşırdı... çooooook güzeldi.. ama sesi duyamadık 10 gün sonra duyarız inşallah dedi...darısı bekleyen isteyen herkese... folik asitimi değiştirdi.. bide kan sulandırıcı iğne başladı bana bugün yaa tedbirmiş... önceden düşüklerim var falan die.. istemeye istemeye hemşire ve eşim iğneyi kaktılar bana ilaç o da sonuçta bebişime zararı olmasın
Gözün aydın canımKızlar, bugün ilk kontrolüm vardı.
Ve sürpriz! İki kese göründü
Çok şaşkınım. Ve mutluyum. Acayip duygular içinde kaldım.
Canim bi gelip bi gidiyormus bu bunalti benim oyle oldu dun yoktu bugun var amaan ufacik seyleri kendime dert edip olmucak senaryolar yazmamuyy bayilmadun gitti bulanti diye. ben ilk hamilelikde hic bulanti derdi cekmedim. sanki hamile degildim cok tatli kizim oldu. hic bir sorun olmadi. insallah sendede olmicak benimde bunda bulanti basladi ama gidecek gibi yeterki gitsin. bulanioda birsey yemiyeyim bitkin duscene bulanmasin yemeni ye bebeginde guclu olsun.
Benim niye hiç gitmiyor yaaa hiçbirşeye hevesim kalmadi bulantısı olmadığına şikayetçi olan arkadaşlara en azından çeyreğini gondersem olmaz mı azıcık gözüm açılır kendime gelirimCanim bi gelip bi gidiyormus bu bunalti benim oyle oldu dun yoktu bugun var amaan ufacik seyleri kendime dert edip olmucak senaryolar yazmamiyi yiyip folik asidimi almaya devam etmeli haklisin....
Gececekkk sabirr minigin buyuyor bunu dusunBenim niye hiç gitmiyor yaaa hiçbirşeye hevesim kalmadi bulantısı olmadığına şikayetçi olan arkadaşlara en azından çeyreğini gondersem olmaz mı azıcık gözüm açılır kendime gelirim
Geçmiyordu geçmiyorduGececekkk sabirr minigin buyuyor bunu dusun
Değerlere bakarsan benimde 6 dan 41 e ve 130 a yükselmişti ikişer gün arayla ama sıkıntı yok sanırımVajinal bakildi zaten bi 4 gun once 260di smdi 1950. 2 kattan baya fazla bu normal mi
Kalp atışı için ne zaman çağırdı dr?Bende hiç anlaşılır derecede bir istek olmadı şu ana kadar. Genelde iştahsızlık olur başlarda ve kilo veririm, yine öyle.. Zaten kalp atışlarını duymadan da inanasım yok hamileliğe, belki de psikolojik olarak kabul etmiyor beynim henüz..
Ultrason demek UltraSonoGrafi. Buyuk harfle yazdimUSG kötü ne demek? Kötü bir şey değildir umarım.
Bhcg 5000 olmadan karından görünmez. 3000'lerde de vajinal görülebilir. Ama çok çok erken bu bahsettigin değerler için.Herkese selam kizlar bende aranizda yeniyim. Sizlere iki sorum olucak bilenler lutfen cevaplasjn. Ben adet gunumde hcg yaptirdim 260 cikti. 4 gun sonra yani bugun yaptirdim 1950 cikti. Fakat bu sonucuma ragmen kesem gorunmedi normalmu sizce. Ikinci sorum progesteronum 30 cikti? Dusuk mu normal mi. Tecrubeli olanlar lutfen yanitlasin
Kalp atışı için ne zaman çağırdı dr?
Evet canım. Allah sağlıkla devam ettirir inşallah. Hiç beklemiyordum. Kan değerlerim falan normaldi.Ayyy ikiz canim Allah bagislasin ikisini de birden amaaaaa artık iki kez dikkat edeceksin
Yok Can'ım. Tüp bebek yaptırmıştık. 2 embriyo transfer edilmişti ama kan değerlerim normaldi. Hiç öyle yüksek değildi. O yüzden sürpriz olduayyy cok hoss maşallah canımm. dogal yolla mı olduu. hakkaten ne güzel sürpriz lmus :)
Can'ım hafta olarak tam bilmiyorum. Ama benim tüp bebek. İlk testim 46 çıktı. 5 gün sonra 395 iki gün sonrada 842. Hiç öyle 3,4 katı katlanmadı yani.canim hayirli olsn bisey sorcam 4 haftalikken beta hcg kacti senin benim ki 3450 idi bende ikiz mi aceba diye dusunuyrm da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?