2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bazı aile hekimleri şeker yüklemesi bile yapıyormuş bize denk gelmedi :)

Bazı aile hekimleri şeker yüklemesi bile yapıyormuş bize denk gelmedi :)
Canım bizimkisi idrar tahlilleri ben hamileligimi öğrendiğimde başladı eko dahi çekiyorlar ama şeker yüklemesi yokmuş malesef yakında oda gelir muhtemelen çok iyi maddi açıdan bunlar

Canım bizimkisi idrar tahlilleri ben hamileligimi öğrendiğimde başladı eko dahi çekiyorlar ama şeker yüklemesi yokmuş malesef yakında oda gelir muhtemelen çok iyi maddi açıdan bunlar
AA bak idrar olayı da Yok bizimkinde :) maşallah canım ne güzel ya İnan şu hamilelik ve ertesi 1 yıl hastane maddiyat açısından çok zorluyor. Senin de ikinci çoçuğun. Bizim bebiş ilk yıl çok hasta olmuştu

Çok şanslıyım saglikocagim sokağının başında evet ikinci ya benim oğlumda 5 aylıkken başladı hastalıklar bronsiloit çektik 2 yaşa kadar tabi onu emziremedim sütüm varken gitti kayınvalidesiyle yaşıyorduk o zamanlar ah ah ne günlerdi kızımı doya doya emziririm inslalh

çok teşekkür ederim canım yarin doktorumun olduğu hastaneye gitsem iyi olacak sanirim

Yok canim doktorun gorus istersen .

Hepsi oluyor canim hatta birde hapsuruk var ustuste delirtiyor

Hormonlar canim .ele gecjriyo bizi

Masallah canim sonradan verebilmen cok iyi ins bende verebilirim.

demek ki normal gidiyoruz hepimiz artik karnim cok gerildi ya catlaklar her an baslayabilir benim karnim kadar bacaklarimda sisti. resmen belden asa aliyorum ben ya

Canim benim bebegimde yaklasik bi 10 gun ileride. Bende cok sordum iri mi bi problem mi var diye. Hayir hic bi problem yok dedi. Boyunuz uzun onunda uzun olacak demek dedi. Kilosuda biraz fazla haftasina gore. Ama benim gec dollenmeydi ve doktorum son adet tarihimi dollenme gunune gore degistirmisti. Belkide o aradaki farki kapatti ondan dolayi simdi ileri gibi gozukuyodur. Ama iki doktorda problem degil dedi.

hanimlar bende biraz alisveris yaptim eksiklerimi not aliyorum yavas yavas tamamlim diye oncelik hastane cantasi yavas yavas hastane cantasini en azindan tamamlim diyorum cok erken gibi bi yandan ama 7 aydan sonra bi annenin cantasi her kosula karsi hazir olunmali bende acele etmicem ama yavas yavas tamamlim diyorum sizleer neler yapiyorsunuz.

Ben de çantayı hazırlamaya başlayacağım Can'ım 1-2 hafta sonra.
Kıyafetleri yıkar ütülerim. Liste çıkarıyorum bugünlerde

Kızlar sol tarafımıza yatmamız gerekiyor ya daha çok. Ben sola yatınca kısa süre sonra kaburgalarım batıyor sanki yukardan aşağı doğru. Dayanamıyorum.
Zaten dönmek eziyet bana ağrılardan. Genelde sağa yatıyorum. Siz ne durumdasınız?

Aslinda olabilir ama bahsettigi tam olarak kafamda canlandiramadim herhangi bi gorsel varmi canm
neyse ben far
Tlfndan giriyosan resmi birazcik kes.sonra bu cvp yazdgimiz yerde dosya yukle vr canm oradn yukleyebilirsin
neyse ben farklı bi yol buldum
Eki Görüntüle 2098965 aslında keçeli kalemle her balonun üstüne bi bebişin
Bunlar cok tatlisss ama :) balonlar biraz buyuk olursa cok guzel olurlar. ben bile yapabilirim evde cok saol canm :)

bende kendim yapcam hatta nazar boncuğu yerine çinden küçük mavi ayak izi aldım.bakalım baslarsam resim atarım yine.bu arada kapı susumuzde belli yine balondan olcak oda.böyle şeylerle uğraşmayı çok seviyorum

Bende çoğunlukla saga yatıyorum ayrintiliyi çeken doktor vücudun seni yönlendirir dedi çok sağa yatarsan rahatsız eder dönersin dedi pek kasmiyorum kendimi zaten nerdeyse bütün gece dönüp duruyorum :))

ben bel ve kalça ağrılarıma göre hareket ediyorum.açıkçası ne tarafta ağrım daha azsa o tarafa yatıyorum

Valla sola yatınca nefesim gidiyor dediğin gibi dönmek zorlaştı nasılsın yatarsam öyle uyanıyorum... Gerçi 50 kere uyanıyorum ama genelde sağ ve sırt üstü rahat ediyorum elimde değil Rabbime emanet eskiden sağ sol bilmezdik rahat rahat yatardım gerçekten çok bilmek iyi değilllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…