- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.641
yarım gidecem dr saat 11 gibi randevu dolu ama beni alır inş jel dir oğlumdada bazen oluyordu bu kadar değil ama durdu bu hün sadece 1 defa olduCanım eczanede amniyon sıvısını ayırt eden kağıtlar satılıyor, için rahat etsin onlardan alıversin eşin.. inşallah bebeğin suyu değildir
İyi haberlerini alırız inşallah canım benim, inşallah jeldendiryarım gidecem dr saat 11 gibi randevu dolu ama beni alır inş jel dir oğlumdada bazen oluyordu bu kadar değil ama durdu bu hün sadece 1 defa oldu
Gule gule kullanin canim cok cici duruyorlarEki Görüntüle 2098553 Kızlar ebebekten siparişlerin geldi çok mutlu oldum
Canim cok guzeller saglikla giysin insallahSelam hanımlar bende bugün alışveriş yaptım iki penye yelek iki alt üst takım 3 çorap aldım 9 aylık aldım hepsini Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah
Evet canim .meyvelilerin gazozdan bi farki yokmus .Canim maden suyu sademi olmasi gerekiyor?
Canim cok ciciler bunlar gule gule kullansin insallah.ben su lcw ye bi giremedim.avm giriyorum merdivenlerden yemek bolumune anca yuruyebiliyorum.hemen yoruluyorumcumartesi h&m mağazasından bu bebekleri aldım hem de 49,99 tl
yazın efil efil giyer kuzum, 4-6 ay aldım inşallah çok büyük gelmez, 2-4 yoktu
lcw den de 4 tane kolsuz beyaz çıtçıtlı body, 2 li müslin battaniye, 4 tane çorap aldım
dünyaları alasım var ama sakin olcam çünkü mart nisanda çok cici yazlık şeyler de çıkar diye düşünüyorum
Ben yaptirmadim canim benim gibilerin disinda hemen hemen yaptirdilarKizlar yarin tetanoz aşısını yaptirmayi dusunuyorum
Herkes yaptirdi degil mi?
@_meLinDa_ sen yaptirdin mi canim
Sanki yazlıkları bitirmis gibi sonbaharlık aldım bugünama pişman değilim çok hoşuma gitti yine olsa yine alırım Eki Görüntüle 2098691
Canim cok guzeller oglumda bebek sekerini kapi susunu yapmistim.ama simdi hic hevesim yok hep bi hazira konma istegi varİnternette gezinirken bunlara denk geldim çok hoşuma gitti. Aslında evde yapılabilir. Hem meşgale olur hem eğlenceli gibi.
Ben sanki gobegimin catladgini hissediyorum .aciyo kasinirakdemek ki normal gidiyoruz hepimiz artik karnim cok gerildi ya catlaklar her an baslayabilir benim karnim kadar bacaklarimda sisti. resmen belden asa aliyorum ben ya
Canim beni hic demiyim kendimi kaybettim.aliyorum ediyorum cevrem cok kiziyor.hanimlar bende biraz alisveris yaptim eksiklerimi not aliyorum yavas yavas tamamlim diye oncelik hastane cantasi yavas yavas hastane cantasini en azindan tamamlim diyorum cok erken gibi bi yandan ama 7 aydan sonra bi annenin cantasi her kosula karsi hazir olunmali bende acele etmicem ama yavas yavas tamamlim diyorum sizleer neler yapiyorsunuz.
Solda rahatim ben canim .bel agrim oluyor diye once sagda uykumun gelmesini bekleyip sonra saga geciyorum.kaburgalarin batiyorsa yatamazsin ama senKızlar sol tarafımıza yatmamız gerekiyor ya daha çok. Ben sola yatınca kısa süre sonra kaburgalarım batıyor sanki yukardan aşağı doğru. Dayanamıyorum.
Zaten dönmek eziyet bana ağrılardan. Genelde sağa yatıyorum. Siz ne durumdasınız?
En iyisi hic dusunmemek canim .en azindan ben kendimi oyle rahatlatiyorum.7. Ayda çanta hazırlığı yapmak lazım evet en azından bez ıslak mendil pijama bebek kıyafeti terlik bunlar acil çantada olacak seyler sanırım aklınıza gelenleri yazalım bari kaçıncı haftada hazırlasakki acaba vakitli gelsin yavrularımız İnş zaman azaldıkça stres artıyormu ne benim 90 g iş mümkün kaldı Allah izin verirse 36 da alınacağı için korkular tavannn
Canim cok gecmis olsun.seni okadar iyi anliyorumki.Kızlar kaç gündür bakamadım buralara. Insallah sizler ve bebisler iyisinizdir. Oğlumla ikimiz fena hasta olduk. Öksürmekten istifra ediyorum o dereceyimresmen hamileliğin ilk günlerine geri döndüm. Insanin çocuğuyla beraber hasta olması gerçekten çok zormuş. Öksürdükçe karnım sertleşiyor canım sıkılıyor bu duruma. 15 gundur de asiri bir şekilde mide yanması yaşıyorum. 2. gebelik ne de zormuş ilkine göre. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben de kapalıyım canım ama Doğumdan sonra çok üşüdüm ben. Bu sefer uzun kollu alacağım inşallah seninki uzun kollu mu. Mahmutpaşadan mı aldın acaba :) güle güle kullan takımlara göre Fiyatı da iyi bence. İnternette mecit markasını beğendim kesin Eminönü’nde de vardırRica ederim canım ben yazdığım sıra gördüm yeni baya uygun penye pamuklu 47 tl diyor sabahlikli. Ben kapalı olduğum için eminonunden bilegime kadar olandan uzun aldım ama 170 verdim gecelik sabahlik uzun bulamadım mecbur aldm. Bunlar da guzel evde rahat olur uzunlar da çok dolaşır ayağına insanın. Normalde ben pijama takımı severim ama hastanede kolay olur diye elbise şeklinde uzun aldm
Geçmiş olsun canım kesinlikle en zoru hastalığın birlikte olması. 2 kat zorluk. Rabbim kolaylık versin hemen iyileşirsin umarım. Doktoruna söylediysen ateşin de yoksa telaşlanma. Bol bol tereyağında pekmez ısıt. Bal limon tüket öksürüğünü iyileştirir inşallahKızlar kaç gündür bakamadım buralara. Insallah sizler ve bebisler iyisinizdir. Oğlumla ikimiz fena hasta olduk. Öksürmekten istifra ediyorum o dereceyimresmen hamileliğin ilk günlerine geri döndüm. Insanin çocuğuyla beraber hasta olması gerçekten çok zormuş. Öksürdükçe karnım sertleşiyor canım sıkılıyor bu duruma. 15 gundur de asiri bir şekilde mide yanması yaşıyorum. 2. gebelik ne de zormuş ilkine göre. Allah hepimizin yardımcısı olsun
evet daha simididen agirlastigimu fark ediyorum bu sabah tartiya ciktim 1kilo daha almidim 72 olmusum..cok uzgunumCanım aynıyız bugün tartıya çıktım hemde sabah aç karna 8 kilo almıştım tam. Bunun 4 ü son ay aynı senin gibi. Kendimi durduramıyorum aslında ekmek abur cubur tatlı yemiyorum. Sadece çok yemek yiyorum. Masaya oturduğum zaman gözüm dönüyor ama bugünden itibaren dikkat etmeye çalışacağım. Harekette etmiyorum ben işimde masa başı hep oturuyorum belkide ondan çok aldım bilmiyorum ama artık dikkat etme vakti geldi diye düşünüyorum çünkü gece çok zorlanıyorum midem çok kasıyor beni
bende aynen tatliya cok duskunum cayi bile sekersiz icemiyorum.ama bugun itibarile kestim sekeri.cok canim cekerse haftada 1.2 olur belki.agirlastim simdiden daha onumuzde kac hafta varCanim bende senin gibiyim istahim.cok acildi burda yazilan her skintida kendimde de mutlaka pay cikartiyorum yok demek imkansiz cogunluk ayni sorunu paylasinca diyorum genelimiz ayniyiz demkki gebelikte normal seyler tatliyada cok duskun oldum kaldi ki normalde tatliyla aram hic yoktur.
Ben de çantayı hazırlamaya başlayacağım Can'ım 1-2 hafta sonra.
Kıyafetleri yıkar ütülerim. Liste çıkarıyorum bugünlerde
Canim cok guzeller oglumda bebek sekerini kapi susunu yapmistim.ama simdi hic hevesim yok hep bi hazira konma istegi var
Ben sanki gobegimin catladgini hissediyorum .aciyo kasinirak
Canim beni hic demiyim kendimi kaybettim.aliyorum ediyorum cevrem cok kiziyor.
Ama bnde pisman degilim.
kizlar masallah aldiklariniz cok guzel.ama erken.degil.mi.ya. ben daha erken oldugunu dusunup hicbirsey almadim.30lu haftalarda almayi dusunuyorum.kizimdan.kalanlarda var.ama genede ihtiyacimiz olan sey cok.30dan sonra almayi dusunuyorum
bende hic bisey almadim cnm yanliz deilsin bende 30 laribekliyorumkizlar masallah aldiklariniz cok guzel.ama erken.degil.mi.ya. ben daha erken oldugunu dusunup hicbirsey almadim.30lu haftalarda almayi dusunuyorum.kizimdan.kalanlarda var.ama genede ihtiyacimiz olan sey cok.30dan sonra almayi dusunuyorum
Kizlar yavas yavas cift haneli sayilara dusuyoruz sayacta :) cok heyecanli degil mi? Zaman hem bu kadar yavas hem bu kadar hizli nasil akabiliyor?
Ay Ben bu sabah niye bilmiyorum bir telas yaptim . Daha lohusa takimi hastane cikisi alınacak en elzem olanlar birde. Sizi okuyunca rahatladımbende hic bisey almadim cnm yanliz deilsin bende 30 laribekliyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?