- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.661
canim benim bide 2. hamilelik ondan rahatim galibaaAy Ben bu sabah niye bilmiyorum bir telas yaptim . Daha lohusa takimi hastane cikisi alınacak en elzem olanlar birde. Sizi okuyunca rahatladım
cok erken oldugunu dusunuyorum canim.daaha onumuzde koskoca 3ay var.ilk bebegimdede so ayda aldim hepsiini.bundada 32.33de insallahbende hic bisey almadim cnm yanliz deilsin bende 30 laribekliyorum)
Yaaa benimde acele etmem lazim desenize. Kıyafetleri bezi deterjan banyo malzemeleri besik bebek arabasi cantasi tamam. Diğerlerini de bu ay tamamlamam gerek . Hayirlisi inşallahcanim benim bide 2. hamilelik ondan rahatim galibaailkinde bende 5 aylikken baslamistim hatta 7. ayda herseyi bitmisti dogum cantasida dahil
Ciddi mi? Dun kizlar 7. Ayda her ihtimale karsi hastane cantasini yapmak lazim deyince telas sardi benide.hiye canim daha 1corap bile almadim :))
biz bugun 26+0olduk. hem.heyecanliyim hemde merakli kime benzicek diye ilk bebegim tipki baba)Kizlar yavas yavas cift haneli sayilara dusuyoruz sayacta :) cok heyecanli degil mi? Zaman hem bu kadar yavas hem bu kadar hizli nasil akabiliyor?
o zamansenin isllerinin simdiden halletmen daha iyi canim.rahat edersinben riskli oldugum icin biraz alma ihtiyaci duyuyorum cok birsey almadim zaten ama simdilik acil kisimlari ve cantayi halletmek istiyorum. kiyafet iki uc tane aldim toplasan gerisi kaynanam alma diye tutturuyo o alacakmis memelekette ben sadece artik biberon tirnak makasiydi dogum cantasiydi terlikdi emzirme sutyeni beziydi islak mendili sampuan kuvet gibi seyler alicam.
Can'ım çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin.Kızlar kaç gündür bakamadım buralara. Insallah sizler ve bebisler iyisinizdir. Oğlumla ikimiz fena hasta olduk. Öksürmekten istifra ediyorum o dereceyimresmen hamileliğin ilk günlerine geri döndüm. Insanin çocuğuyla beraber hasta olması gerçekten çok zormuş. Öksürdükçe karnım sertleşiyor canım sıkılıyor bu duruma. 15 gundur de asiri bir şekilde mide yanması yaşıyorum. 2. gebelik ne de zormuş ilkine göre. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Can'ım çevremde erken Doğum yapanları görünce ben de 30. Hafta gelmeden hazır olsun istiyorum. Zaten çok çabuk yoruluyorum şimdiden. 30. Dan sonra takatim olmaz bu kadar.cok erken oldugunu dusunuyorum canim.daaha onumuzde koskoca 3ay var.ilk bebegimdede so ayda aldim hepsiini.bundada 32.33de insallah
bulabilirsem ben de sert bir yatak almak istiyorum. okuduğum yazıların hepsi yeni doğan bebeğin yarı ortopedik yumuşak olmayan bir yatakta yatması gerektiğini söylüyor.
evet daha simididen agirlastigimu fark ediyorum bu sabah tartiya ciktim 1kilo daha almidim 72 olmusum..cok uzgunumbugunden sekeri komple kestim seker ihtiyacimi sadece meyvelerden karsiliycam
canım çantanın ağırlığı nasıl, benim baktığım bebek çantaları hep çok ağırdı, boş hali öyle ise doldurunca hiç kullanamam diye vazgeçtim
bebişlerin isimleri ne olacakBunlar cok tatlisss ama :) balonlar biraz buyuk olursa cok guzel olurlar. ben bile yapabilirim evde cok saol canm :)
kizlar masallah aldiklariniz cok guzel.ama erken.degil.mi.ya. ben daha erken oldugunu dusunup hicbirsey almadim.30lu haftalarda almayi dusunuyorum.kizimdan.kalanlarda var.ama genede ihtiyacimiz olan sey cok.30dan sonra almayi dusunuyorum
Sıkışmaz canım içerisi su dolu ve yer çekimsiz bir ortam dünyanın da en rahat yeri dönüp hareket ederek bir yandan da kemiklerino güçlendiriyorlarKızlar birşey sorucam, benim bebiş 2 3 gündür çok ayağını mı kolunu mu bilmiyorum ama mideme çok dayıyor dik duruyorum şeklini değiştirene kadar gece bile öyle diyorum acaba birşey mi oluyor. Aklım çıkıyor sıkışacak diyeİlk bebek ya sıkışıyor diye hissediyorum sonra kendime gülüyorum sıkışır mı diye :) Şuan bile direnmiş vaziyette dim dik oturuyorum sandalyede
evet cnm bencede ama insan gorunce alasi geliyor tutuyorum kendimicok erken oldugunu dusunuyorum canim.daaha onumuzde koskoca 3ay var.ilk bebegimdede so ayda aldim hepsiini.bundada 32.33de insallah
ooo masallah bitmis bile cnm halledersin nasilsa buyukleri almissnYaaa benimde acele etmem lazim desenize. Kıyafetleri bezi deterjan banyo malzemeleri besik bebek arabasi cantasi tamam. Diğerlerini de bu ay tamamlamam gerek . Hayirlisi inşallah
Sıkışmaz canım içerisi su dolu ve yer çekimsiz bir ortam dünyanın da en rahat yeri dönüp hareket ederek bir yandan da kemiklerino güçlendiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?