2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay Ben bu sabah niye bilmiyorum bir telas yaptim . Daha lohusa takimi hastane cikisi alınacak en elzem olanlar birde. Sizi okuyunca rahatladım
canim benim bide 2. hamilelik ondan rahatim galibaa ilkinde bende 5 aylikken baslamistim hatta 7. ayda herseyi bitmisti dogum cantasida dahil

canim benim bide 2. hamilelik ondan rahatim galibaa ilkinde bende 5 aylikken baslamistim hatta 7. ayda herseyi bitmisti dogum cantasida dahil
Yaaa benimde acele etmem lazim desenize. Kıyafetleri bezi deterjan banyo malzemeleri besik bebek arabasi cantasi tamam. Diğerlerini de bu ay tamamlamam gerek . Hayirlisi inşallah

o zamansenin isllerinin simdiden halletmen daha iyi canim.rahat edersin

Can'ım çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin.
Benim ilki çok zor geçiyor. İkinciyi düşünemiyorum bile.
cok erken oldugunu dusunuyorum canim.daaha onumuzde koskoca 3ay var.ilk bebegimdede so ayda aldim hepsiini.bundada 32.33de insallah
Can'ım çevremde erken Doğum yapanları görünce ben de 30. Hafta gelmeden hazır olsun istiyorum. Zaten çok çabuk yoruluyorum şimdiden. 30. Dan sonra takatim olmaz bu kadar.

bulabilirsem ben de sert bir yatak almak istiyorum. okuduğum yazıların hepsi yeni doğan bebeğin yarı ortopedik yumuşak olmayan bir yatakta yatması gerektiğini söylüyor.

Evet canım öyleymiş çok yumuşak olmaması gerekiyormuş. Viscoda önermediler o yüzden bebeğin kemik şeklini aldığı için.

evet daha simididen agirlastigimu fark ediyorum bu sabah tartiya ciktim 1kilo daha almidim 72 olmusum..cok uzgunum bugunden sekeri komple kestim seker ihtiyacimi sadece meyvelerden karsiliycam

Ben şekerlide yemiyorum tatlı da yemiyorum hatta ekmek bile yemiyorum ama yemeği deli gibi yiyorum midem tıka basa dolana kadar yiyorum. Ama bu gidişata dur dememiz gerekiyor çünkü asıl kilo alacağımız aylara girdik bu kiloların üstüne hızla kilo alırsak vay halimize

canım çantanın ağırlığı nasıl, benim baktığım bebek çantaları hep çok ağırdı, boş hali öyle ise doldurunca hiç kullanamam diye vazgeçtim

hiç ağır değil bu canım, içinde biberon çantası var sıcak tutan, başka bez bir torba daha var falan
ama bana hafif geldi

Kızlar birşey sorucam, benim bebiş 2 3 gündür çok ayağını mı kolunu mu bilmiyorum ama mideme çok dayıyor dik duruyorum şeklini değiştirene kadar gece bile öyle diyorum acaba birşey mi oluyor. Aklım çıkıyor sıkışacak diye İlk bebek ya sıkışıyor diye hissediyorum sonra kendime gülüyorum sıkışır mı diye :) Şuan bile direnmiş vaziyette dim dik oturuyorum sandalyede

kizlar masallah aldiklariniz cok guzel.ama erken.degil.mi.ya. ben daha erken oldugunu dusunup hicbirsey almadim.30lu haftalarda almayi dusunuyorum.kizimdan.kalanlarda var.ama genede ihtiyacimiz olan sey cok.30dan sonra almayi dusunuyorum

ben dayanamıyorum görünce almak istiyorum ilk bebişimizin olmasida etken tabi bende

Sıkışmaz canım içerisi su dolu ve yer çekimsiz bir ortam dünyanın da en rahat yeri dönüp hareket ederek bir yandan da kemiklerino güçlendiriyorlar

Yaaa benimde acele etmem lazim desenize. Kıyafetleri bezi deterjan banyo malzemeleri besik bebek arabasi cantasi tamam. Diğerlerini de bu ay tamamlamam gerek . Hayirlisi inşallah
ooo masallah bitmis bile cnm halledersin nasilsa buyukleri almissn

Sıkışmaz canım içerisi su dolu ve yer çekimsiz bir ortam dünyanın da en rahat yeri dönüp hareket ederek bir yandan da kemiklerino güçlendiriyorlar

Aslında bende biliyorum sıkışmayacağını ama yinede acaba mı diyorum işte insan kendini tuhaf hissediyor ilk olunca. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

Ben oğlumdan kalanları çıkardım e bebek önünden geçiyorduk bi girip bakayım dedim kızlar yenidoğan kıyafetleri çok çok küçük bunlardan alıyorsanız en fazla 3 tane alın...oğlum 52 cm 4 kiloydu bunlardan hiç giydirmedim bi arkadaşım tulum getirmiş 0 ay yazıyordu 1 kere giydirdim kolu bacağı çekti pişman oldum bi daha giyemedi...bizde penye peluş wellsoft her çeşit battaniyeden bir sürü var ben hastane çıkışı da almasam diyorum normal alt üst zıbınlı takım falan bakarım...siz yazınca aklıma geliyor bizim de oğlumdan birçok şey olduğu için sadece kıyafet alınacak daha almadım...ve her şeyin pembe olmasından hiç hoşlanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…