2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bugün bunuda deneyeceğim canım kızımon öksürürüğü geçer inşallah

Kizlar yarin tetanoz aşısını yaptirmayi dusunuyorum
Herkes yaptirdi degil mi?
@_meLinDa_ sen yaptirdin mi canim

ben yaptırmadım canım, dr gerek yok dedi

sol tarafınıza yatın diyorlar ama gece sırtıma yastık koymama rağmen dönüyorum, belim ve sırtımda çok çabuk ağrıdığı için sırt üstü yatmak bana çok iyi geliyor , bu gece bi uyandım yine sırt üstü yatıyorum gecenin ortasında internetten sol tarafa yatmak için ne yapılır diye bakmaya çalıştım ama o saatte uykulu uykulu bulamadım bişey
okuduğum kadarıyla kimse bi çare bulamamış ama çare bulan var mıdır acaba ?
sırt üstü yatmak bebeğe giden kan akışını yavaşlatıyormuş öyle diyorlar

ben de çalıştığım için alışverişe pek vaktim olmuyor bi kaç kıyafet aldım o kadar ama daha çok şey alınacak, burda yazdıklarınız çok işe yarıyor gerçekten şurda indrim varmış falan diye hemen bakıyorum yoksa hiç bişeyden haberim yok teşekkür ederim

Özellikle çalışan arkadaşlar yavaş yavaş hazırlıklara başlamalı diye düşünüyorum haftaiçi zaten işte yoruluyoruz haftasonuda ev işi falan derken bazen dışarı çıkmaya halimiz kalmıyor ben öğretmenim yarım gün dersim olduğu halde okuldan çıkınca yorulmuş oluyorum izne ayrıldığımız zamanda yine doğum öncesi hazırlıklar falan derken zamsn hızlı geçer kaldıki zaman olsa bile bizler ağırlaşmış oluyoruz benim ikinci bebeğim olacak ve dr nisanın son haftası alacak kısmet olursa yani nisan ayında herşeyimin bitmiş olması gerekiyor

Hahaha canim ya nasilda endiseleniyoruz simdiden demi Benimki hep sag tarafima vuruyor geceleri sirt ustu yattigimda biyere toplaniyor ve sertlesiyor resmen vucudunu hissediyorum gibi. Bi yonden orda oldugunu bilmek guzel bi his ama bi yandanda karnim geriliyor ve bebegim sıkışıyor diye dusunup yan yatiyorum.

Ay aynen canım hiç sırt üstü yatmıyorum gece zaten istemeden dönünce de benimki tekmeliyor hemen yan dönüyorum Aklım çıkıyor birşey olacak diye, durup durup eskiler ne yapıyormuş deyip duruyorum kendime eskiden yan yat aman sıkışır aman şunu yapma diye birşey yokmuş ki. Ama işte yinede çok telaşlanıyorum ben aman sıkışmasın diye

D Deli mavi prenses Canım benimde öyleydi öksürük konusu.yapmadigim şey kalmadı.tahlil sonucuda temiz çıkınca doktorum allerjik olabileceğini söyledi.10 gün allerji ilacı içtikten sonra geçti.boğaz enfeksiyonu gibi birşey yoksa bi kkb ye git istersen

Aynen oyle ya cok fazla ustune dusmemek lazim aslinda. Fazlada aslinda kaptirmiyorum kendimi ama bazen yine adet sancisi gibi agri olunca korkuyorum sonra diyorum buyuyordur bebegim ondandir bosver

Aynen oyle ya cok fazla ustune dusmemek lazim aslinda. Fazlada aslinda kaptirmiyorum kendimi ama bazen yine adet sancisi gibi agri olunca korkuyorum sonra diyorum buyuyordur bebegim ondandir bosver

Aynen canım çok düşünmeyeceksin sakınan göze çöp batar hesabı bazende rahat olacaksın. Allaha emanetler sonuçta. Ama yinede çok tatlı bir duygu telaşlanmak bile bazen güzel. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguları. Olmayan tedavi gören herkes hayırlısıyla kucağına alabilsin inşallah. Karnımızda bile bu kadar telaşlıysak doğunca hiç düşünemiyorum

Aminnn Aminnn Aminnn herzaman dualarimda evlat hasreti ceken herkezede bu guzel duygulari yasamayi nasip eyle ya Rabbim diyorum. Hakkimizda hayirli olan neyse o olsun. Anne olmak kolay degil asil en zoru ve onemlisi evladimizi egitirkenki uzerimize dusen birsuru sorumluluk. InsAllah hayirli evlatlar yetistirmek nasip olur.

Ateş yok çok şükür burun akıntısı ve öksürük var canım öksürükde sürekli yok mesela bugece 4-5:30 arası çok öksürdü o saatten bu zamana kadar hiç öksürmedi gün içindede ara ara öksürüyor kreşten kaptı dediğin gibi kbbye götüreyim gece uyuyamadı diye hala uyuyor bugün sıra alamayız galiba yarına kaldık cuma günü karne günüydü velilerde gitcekti en erken ben gitmişim bir baktım çovuklar koşturuyor terlemişler cam sonuna kadar açık o gün geldi öksürüğümüz

Canım gece yatmadan önce çocuğunun ayağına viks sür üzerine çorap giydir bütün gece öksürmeden uyur yavrun

Ya bende çok fazla sırt üstü yatıyorum en rahat pozisyonum bu benim başımada yumuşak çift yastık koyuyorum çok rahat oluyorum

Evet sürekli sucak içiyorum başka türlü rahatlatamıyorum zaten

evet canım çok doğru söylüyorsun, benim mesai saatlerim uzun bide akşam 7 de evdeyim :S eşimde çok yoğun çalışıyor hafta sonu bile işe gittiği oluyor , o da öyle yorulunca hadi gidip şuraya bakalım buraya bakalım diyemiyorum, araştırma yapıp ne alacağıma karar verip bi gidişte almam lazım

Kizlar yavas yavas cift haneli sayilara dusuyoruz sayacta :) cok heyecanli degil mi? Zaman hem bu kadar yavas hem bu kadar hizli nasil akabiliyor?
Evet ya hamilelik aslında çok güzel bence ama şu kilolar olmasa daha güzel olacak ben hala inanamıyorum kızım. neredeyse 3 yaşını dolduracak koca bir 3 yıl geçmiş :)

Sıkışmaz canım içerisi su dolu ve yer çekimsiz bir ortam dünyanın da en rahat yeri dönüp hareket ederek bir yandan da kemiklerino güçlendiriyorlar
Dünyanın en rahat yeri. Ay duygulandım ya :) çokhoşuma gitti çıkınca ki memnuniyetsizlikleri korkuları geldi aklıma

Yaa ben altayçeşmede oturuyordum 5-6 ay oldu küçükyalıya taşındım :) küçükyalı saral pastanesi var biliyor musun ? Englishome karşısında o sokakta yeni bir yer açıldı devletin yine oraya sorcam bende 12 şubatta beniö şeker testi onalrı da yaptır öyle gel dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…