2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet canım düzelir o İnş çok sevindim maşallah büyüyorlar Ayyy valla okadar heyecanlıyımki acaba benimkide büyüyormu diye maşallah tombik ya senin bıdıkım yerimmm onuuu

Ya ben sunu anlamiyorum ben 21+3 te ayrintiliya gittigimde bebek 30 cm ve 570 gr di. Ama bana hic iri olur falan demedi. Ki sordum ben. Cunku gelisimi biraz onden gidiyor. 3 subatta gidicem tekrar. Kim bilir kac gr oldu tosun mu olcak biraz acaba

Kızlar bebeğin kilosu gerçekten hiç önemli değil önemli olan haftayla uyumu kilolu zayıf hiç takmayın sağlıklı olsunlar yeterli oğlu 2.150 doğdu maşallah okadar diriydiki anlatamam heray 1 200 gram kilo aldı ve tombik oldu sonra... Yeterki sağlıklı doğsunda biz onları besler büyütürüz Allah izin verirse..

Hadi gözünaydın güle güle kullan. Bunlar hep gerekli şeyler canım iyi yapmışsın. Bence böyle hafif hafif almak gerek. 7. Aya gireceğiz artık :)

Kızlar suwen mağazasında lohusa pijamaları %70indirimdeydi. İki takım pijamayı 80tl ye aldım. Bulunduğunuz yerde varsa kaçırmayın çok güzeller bilginiz olsun.
İlk doğumumdan bir tane suwen var çok memnun kalmıştım sağol canım yarın gidip bakayım

Canım geçmiş olsun , kaç kilo almıştın , birde diyet ürünlermi yiyiyordun diyet yoğurt diyet süt vb mesela

Benimki kasığa batma şeklinde oluyordu, özellikle ayakta durunca. İdrarda yanma filan olmayınca üstünde durmadım ama sen de takip et idrarda yanma varsa doktora gitmeni öneririm

Dilaraginosss benim 75 gr lık yüklemede açlık 85, 1.saat 230, 2.saat 150 çıktı ama o gün çok endişeliydim üstune de aile hekimiyle tartıştık aglamıştım moralim bozuktu..sağlık ocağında parmaktan bakılmış pek güvenilir değil dedi doktorum tekrarlamak da istemedi ben her gün yürüyorum ekmek makarna pilav hamurişi tatlı zaten yiyemiyorum çok rahatsız ediyor...ve her gün açlık tokluk ölçüyorum evde kendim açlık 85-90 tokluk da 100 falan çıkıyor...bi tuhaflık olursa hastanede bakalım dedi sonuçta diyabet miyim değil miyim bilmiyorum...toplamda 8 kilo aldım 20.haftada bebek 565gr dı suyu her şeyi normal ama 2 hafta önden gidiyor diye şüphelendi ama oğlum da hep öndeydi bence bi sorun yok

Yok canim kullanmiyorum
5inci aya kadar bulanti icin dr a gittigimden oda demedi birsey .et tuketmemi soyledi onuda yiyemiyorum
Ahh kuzum kötü öyle, bebek senden alır bi şekilde sen vitaminsiz kalırsın. Bulantın geçtiyse yoğurt ayran falan zorla azıcık kendini, et konusunda bişey diyemiyorum çünkü ben de hiç hoşlanmıyorum

Canım köfte falanda yiyemiyomusunuz haftada birde olsa köfte barı yemeye çalışın

Sol.kasigim ara arada batıyı agriyo bugün çok yol yürüdüm sanırım ondan

Kırmızı et bende yiyemiyorum malesef ama kıyma tüketmeye çalışıyorum az da olsa eskiden çok severdim şimdi kokusu beni mahvediyor evi terkedesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…