2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Haftalarimiz aynı galiba. Ben de dun gittim kontole 25+1 dim dün. Sizin kac bugun tam olarak? 34cm ve 907gr dedi. Iri bebek dedi bizim icin de. Bana kilosu fazla gelmedi sanki.
25+5 im ben ama 26+1 cıktı ultrasonda. Seninki daha iri sanırım. Zaten kiloyu ortalama hesapladığı için tam net birşey diyemiyorlarmış bana ayrıntılıdaki dr öyle söylemişti. Banada çok fazla gelmedi kilosu zaten doğana kadar hiçbirşey belli olmuyor hep ortalama rakamlar

Kızlar ekru ya da mavi dantelli gecelik takımı da almayı düşünüyorum ama kanamam çok olur ve belki bi gecelik yetmez diye bunu da böyle koyu renk aldım ama çok mu koyu renk acaba, geri mi göndersem bilemedim, siz ne dersiniz

bende dün en çok sevdiğim dar paça kotuma baktım ah benim rahat güzel kotum derken buldum kendimi tanıdığım herkese soruyorum doğumdan sonra kaçıncı aydaki gibi olurum diye ama kimse cevap vermiyor bana
Eşim çok umutlu doğum yapar yapmaz giyersin aşkım sen diyo benden çok kendini kandırıyo... Hayır görülen köy kılavuz istemiyor kii toto aldı başı gidiyor nerde 36 beden heyt heyy

Canım normalde zaten dr yükleme yaptırmıyorum açlık tokluk bakıyoruz dedi. Ama yinede bi bakalım 50 gr lıkla yaptır gel dedi. Zaten çok rahat söyledi o kadar üstüne durmadı yani. İri bebeklerde olabiliyo hacmi fazla olduğu için sıvı fazla gözükebiliyor dedi. O yüzden şuan rahatm bıraz

Sanırım canım bide soğukta ben kendimi sıkarak yürürüm sanırım ondan karda yağıyodu hızlı hızlı yürüdüm oğlanı doktora götürmüştüm
Dikkat etmek lazım canım, eskiden tarlada bahçede çalışıyorlarmış nasıl yapıyorlarmış, ben biraz bi iş yapsam sanki dünyayı taşımış gibi oluyorum

Ca
Canım bunun göğüs yeri açılıyomu ben anlamadım... Süt verirken nasılsın yapıcaksın alırken muhakkak ön kısma bakın eteği kaldırmak sıkıntı olabilir

Ca

Canım bunun göğüs yeri açılıyomu ben anlamadım... Süt verirken nasılsın yapıcaksın alırken muhakkak ön kısma bakın eteği kaldırmak sıkıntı olabilir
Canım önündeki düğmeler açılıyor iki taraftan da, yoksa aşagıdan açmak çok zor olur haklısın

Dikkat etmek lazım canım, eskiden tarlada bahçede çalışıyorlarmış nasıl yapıyorlarmış, ben biraz bi iş yapsam sanki dünyayı taşımış gibi oluyorum
Malesef benimde bel belim kötü oluyo iş yapınca ama az kaldı doğurunca herşey gecicek (ayy aklıma geldi doğum yaptım 40imiz çıktı mekik çekmeye başlıyim dedim kafanı dahi kaldiramadim o kadar ham ve agirdimki çok korkmuştum öyle kalicam diye )

Bencede öyle düzelen bişey Çok şükür azlığı daha büyük dert canım Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin... Çok şükür halimize

Ben yürüdükçe hafifliyorum çok mutlu oluyorum...o halsizlik yatıp yuvarlanmalar kalmadı her akşam 7-8 gibi çıkıp tempolu yürüyorum 40-50 dk 4-5km...çok iyi geldi bana

Ya ben sunu anlamiyorum ben 21+3 te ayrintiliya gittigimde bebek 30 cm ve 570 gr di. Ama bana hic iri olur falan demedi. Ki sordum ben. Cunku gelisimi biraz onden gidiyor. 3 subatta gidicem tekrar. Kim bilir kac gr oldu tosun mu olcak biraz acaba

Valla canım sağsağlim doğsunlarda tosuncuk olsunlar :) kilo zaten ortalama oluyormuş nettende baktığımda bu ortalamalar bence normal. Ama seninki boylu olacağı kesin :))

Kızlar benim öyle etle balıkla falan sorunum yok da fazla yiyemiyorum hamile değilken bile bundan fazla yerdim karnımı tamamen doyuramıyorum çok rahatsız ediyor sürekli mide yanması ekşimesi vs inşallah yediklerim yetiyordur

Yetiyodur canım yetmez olurmu son iki ayda daha fazla artar ama.yeme isteğin merak etme :)

Ben yürüdükçe hafifliyorum çok mutlu oluyorum...o halsizlik yatıp yuvarlanmalar kalmadı her akşam 7-8 gibi çıkıp tempolu yürüyorum 40-50 dk 4-5km...çok iyi geldi bana
Canım bana da çok iyi geliyordu, hem ruhsal hem fiziksel rahatlıyorum ama dün abarttım sanırım. Yokuş aşagı rahat geldi gittim de gittim.. hızlı da yürüdüm sanırım, bugün çıkmadım kendimi kötü hissediyorum yürüyemedim diye

Ben güzel yürümek bugun azıcık çıktım bende dışarı anam bir soğuk bir soğuk dondum valla.. Buarada uyarmak isterim bi salgın geziyomuş anlamadım bende ama Suriyeli gribi miş... Dikkat edelim İnş şuaralar arkadaşım çocuğu hastane de yatıyor 1 haftadır

Evet fazla da sıkmamak lazım kendini...benim de pilates hareketlerimin bazıları karnımı sıkıştırıyordu artık onları yapmıyorum vücuduma göre karnım epey büyük olduğu için ebru şallı nın karnını zorlamayan hareketler tabi ki bana çok fazla insan kendini biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…