- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.961
Kızlar suwen mağazasında lohusa pijamaları %70indirimdeydi. İki takım pijamayı 80tl ye aldım. Bulunduğunuz yerde varsa kaçırmayın çok güzeller bilginiz olsun.
Yaramazlık şimdiden başladı sanırım... Hadi kızım hadi kızım diye diye bugun mahvoldum baktık uyuyamam acıdı tamam dur ni tepik atayım dedi zilli kızımBazen benimkide öyle yapiyo ne seviyorlar telaslandirmayi :)
Aynen benim de...çıldıracak gibi oldum...her gün karnımı patlatıyordu saatleri de belli yani yok kıpırdamadı...az önce bikaç tekmeledi de rahat nefes aldım Allah a binlerce şükürler olsun...hayırlısıyla günumüzü doldurup kucağımıza alsak ne büyük mutluluk...Bugun kızım hiç oynamadı uyuyordur dedim ama birazda huzursuz oldum şimdi şükür iki vurdu ben burdayım dedi şükür Allah'a
Ya lohusa pjamasının önü pileli geniş falan oluyo ya Düşünüyorum sonra giyince yakışıcakmı... Hani doğum yapınca göbüş inicek.. Fit olucaz ya böyle bakınca hep hayal ediyorum eski halini incecik bel kalça derli toplu.... Ahh ahhben internet sitesine baktım ama nette hic yok lohusa olarak
Kızlar erkeklere göre biraz daha sakin oluyo benim oğlum bu zamanlarda felaket hareketliydi dirseklerini ayaklarını dayar canımı yakardi kizcem sadece tatlı tatlı vuruyor :)Yaramazlık şimdiden başladı sanırım... Hadi kızım hadi kızım diye diye bugun mahvoldum baktık uyuyamam acıdı tamam dur ni tepik atayım dedi zilli kızım
Anladım canım. Ben de öyle bir pijama aldım. Büyük beden. Göbekten falan oldu altı da oldu ama omuzlar düşük duruyor kollar falan uzun. O yüzden dedim. Ben pişman oldum. L bedendi üstelik. Ona dikkat et yani. Omuzlar falan düşmesin.canim 2xl a kadar var bedeni o yuzden dusundum
eee bu haftalarda arkadaşlar hep bahsetti normal diye çok endişe etmedim ama içimde bi tuhaf oldu yani 30 a kadar bol tekmeli günler sonra azalacak zatenAynen benim de...çıldıracak gibi oldum...her gün karnımı patlatıyordu saatleri de belli yani yok kıpırdamadı...az önce bikaç tekmeledi de rahat nefes aldım Allah a binlerce şükürler olsun...hayırlısıyla günumüzü doldurup kucağımıza alsak ne büyük mutluluk...
Canım benim eşim ite kaka yediriyor, kusarsan da o vakte kadar vitaminini alırsın diyeCanım köfte falanda yiyemiyomusunuz haftada birde olsa köfte barı yemeye çalışın
Hiç sorma canım, bi saat mutfak temizliyoruz siliyoruz kokusu gitsin diyeKırmızı et bende yiyemiyorum malesef ama kıyma tüketmeye çalışıyorum az da olsa eskiden çok severdim şimdi kokusu beni mahvediyor evi terkedesim geliyor
Ya lohusa pjamasının önü pileli geniş falan oluyo ya Düşünüyorum sonra giyince yakışıcakmı... Hani doğum yapınca göbüş inicek.. Fit olucaz ya böyle bakınca hep hayal ediyorum eski halini incecik bel kalça derli toplu.... Ahh ahh
Dolunay22 @peri masali teşekkür ederim burası da olmasa nerelere giderdik bilmem kilo almayayim diye herşeye dikkat ediyorum pilavı filan tamamen çıkartayım bari Rabbim korusun miniklerimizi Belirtisiznesne benimde suyu normalden fazla çıktı 22. Haftadayım 541 gr. Bebek bizde irilik filan yok günüyle uyumlu gidiyor. Yarın açlık tokluk şekerine bakılacak sıkıntı varsa öyle şeker yüklemesi yapılacak. Inşallah geçici bi durumdur.
Aaa ben de dün çok yürüdüm ve dünden beri sağ kaşığım batıyor. Biraz da soguktu üşüdüm. Çok yürümemek lazım artık demek kiSol.kasigim ara arada batıyı agriyo bugün çok yol yürüdüm sanırım ondan
Ay kıyamam yaa olsun Azda olsa yemek iyi bende balık yemiyorum canimm hiç istemiyo ama balık yağında kullanmıyorumCanım benim eşim ite kaka yediriyor, kusarsan da o vakte kadar vitaminini alırsın diyeben arkadaş için söyledim.. ben balık yemiyorum onun içinde omega 3 kullanıyorum. Zaten çoğu gitti azı kaldı sabredicez azıcık daha, çok şükür bu günümüze
Valla benim bu kız ana hiç oğlanı aratmadı maşallah ama geç oynadı o bi gerçek tabi dün video yaptım göbüş tekmelerken eşim ilk defa gördü bu 4. Gebeliğim hiç bir bebeğimin teknesini eliyle hissetmedi eşim... Bayılcak gibi oluyo rengi kaçıyor anlamadım korkuyor... Ama ben arkadan sarılınca vuruyor kızım ona ohh diyorum bende...Kızlar erkeklere göre biraz daha sakin oluyo benim oğlum bu zamanlarda felaket hareketliydi dirseklerini ayaklarını dayar canımı yakardi kizcem sadece tatlı tatlı vuruyor :)
Sanırım canım bide soğukta ben kendimi sıkarak yürürüm sanırım ondan karda yağıyodu hızlı hızlı yürüdüm oğlanı doktora götürmüştümAaa ben de dün çok yürüdüm ve dünden beri sağ kaşığım batıyor. Biraz da soguktu üşüdüm. Çok yürümemek lazım artık demek ki
İnş Can'ım. Ben rahatım aslında. Dr çok önemli bir şey değilmiş gibi söyledi. Belki de sık yaşanan bir şey. Ondan olabilir. Biz rahat olalım. Bebişlerimiz de rahat olsun
Ceviz ye bari yiyebiliyorsan, balık yağı tatsız tutsuz beni rahatsız etmiyor EFA isminde, istersen sende dene kuzumAy kıyamam yaa olsun Azda olsa yemek iyi bende balık yemiyorum canimm hiç istemiyo ama balık yağında kullanmıyorum
Erkekler öyle ya benimkide acimiyomu diye soruyordu dun yeni yeni hissediyo odaValla benim bu kız ana hiç oğlanı aratmadı maşallah ama geç oynadı o bi gerçek tabi dün video yaptım göbüş tekmelerken eşim ilk defa gördü bu 4. Gebeliğim hiç bir bebeğimin teknesini eliyle hissetmedi eşim... Bayılcak gibi oluyo rengi kaçıyor anlamadım korkuyor... Ama ben arkadan sarılınca vuruyor kızım ona ohh diyorum bende...
Internet sitesinde yok mağazalarında geçerliymiş canımben internet sitesine baktım ama nette hic yok lohusa olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?