2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bugun kızım hiç oynamadı uyuyordur dedim ama birazda huzursuz oldum şimdi şükür iki vurdu ben burdayım dedi şükür Allah'a
Aynen benim de...çıldıracak gibi oldum...her gün karnımı patlatıyordu saatleri de belli yani yok kıpırdamadı...az önce bikaç tekmeledi de rahat nefes aldım Allah a binlerce şükürler olsun...hayırlısıyla günumüzü doldurup kucağımıza alsak ne büyük mutluluk...

ben internet sitesine baktım ama nette hic yok lohusa olarak
Ya lohusa pjamasının önü pileli geniş falan oluyo ya Düşünüyorum sonra giyince yakışıcakmı... Hani doğum yapınca göbüş inicek.. Fit olucaz ya böyle bakınca hep hayal ediyorum eski halini incecik bel kalça derli toplu.... Ahh ahh

Yaramazlık şimdiden başladı sanırım... Hadi kızım hadi kızım diye diye bugun mahvoldum baktık uyuyamam acıdı tamam dur ni tepik atayım dedi zilli kızım
Kızlar erkeklere göre biraz daha sakin oluyo benim oğlum bu zamanlarda felaket hareketliydi dirseklerini ayaklarını dayar canımı yakardi kizcem sadece tatlı tatlı vuruyor :)

canim 2xl a kadar var bedeni o yuzden dusundum
Anladım canım. Ben de öyle bir pijama aldım. Büyük beden. Göbekten falan oldu altı da oldu ama omuzlar düşük duruyor kollar falan uzun. O yüzden dedim. Ben pişman oldum. L bedendi üstelik. Ona dikkat et yani. Omuzlar falan düşmesin.

Ee
eee bu haftalarda arkadaşlar hep bahsetti normal diye çok endişe etmedim ama içimde bi tuhaf oldu yani 30 a kadar bol tekmeli günler sonra azalacak zaten

Canım köfte falanda yiyemiyomusunuz haftada birde olsa köfte barı yemeye çalışın
Canım benim eşim ite kaka yediriyor, kusarsan da o vakte kadar vitaminini alırsın diye ben arkadaş için söyledim.. ben balık yemiyorum onun içinde omega 3 kullanıyorum. Zaten çoğu gitti azı kaldı sabredicez azıcık daha, çok şükür bu günümüze

bende dün en çok sevdiğim dar paça kotuma baktım ah benim rahat güzel kotum derken buldum kendimi tanıdığım herkese soruyorum doğumdan sonra kaçıncı aydaki gibi olurum diye ama kimse cevap vermiyor bana

Benimki fazla değil ama tam sınırda dedi. O yüzden 50 gr lıkla yaptır sağlık ocağında sonucu getir dedi bakalım ne çıkacak. Eğer şekerden değilse bu aylarda normal diyolar nettende araştırdım çok fazla olmadığı sürece sıkıntı yokmuş canım. İnşallah herşey güzel olacak

Ay kıyamam yaa olsun Azda olsa yemek iyi bende balık yemiyorum canimm hiç istemiyo ama balık yağında kullanmıyorum

Kızlar erkeklere göre biraz daha sakin oluyo benim oğlum bu zamanlarda felaket hareketliydi dirseklerini ayaklarını dayar canımı yakardi kizcem sadece tatlı tatlı vuruyor :)
Valla benim bu kız ana hiç oğlanı aratmadı maşallah ama geç oynadı o bi gerçek tabi dün video yaptım göbüş tekmelerken eşim ilk defa gördü bu 4. Gebeliğim hiç bir bebeğimin teknesini eliyle hissetmedi eşim... Bayılcak gibi oluyo rengi kaçıyor anlamadım korkuyor... Ama ben arkadan sarılınca vuruyor kızım ona ohh diyorum bende...

Aaa ben de dün çok yürüdüm ve dünden beri sağ kaşığım batıyor. Biraz da soguktu üşüdüm. Çok yürümemek lazım artık demek ki
Sanırım canım bide soğukta ben kendimi sıkarak yürürüm sanırım ondan karda yağıyodu hızlı hızlı yürüdüm oğlanı doktora götürmüştüm

İnş Can'ım. Ben rahatım aslında. Dr çok önemli bir şey değilmiş gibi söyledi. Belki de sık yaşanan bir şey. Ondan olabilir. Biz rahat olalım. Bebişlerimiz de rahat olsun

Bende rahatım biliyomusun canım benim doktorda hiç öyle telaşlı söylemedi şeker yüklemesinide yinede bakalım diye istedi. Herşey çok güzel çok normal dedi durdu hep. Bebişlerimiz çok iyi ben inanıyorumm.

Erkekler öyle ya benimkide acimiyomu diye soruyordu dun yeni yeni hissediyo oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…