- 11 Ocak 2018
- 231
- 673
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.901
Ayy bordo olana bayıldım çok güzelmiş fiyati ne kadar bide hangi site canım bu bana linkini gönderir misinEki Görüntüle 2099936
Kızlar bu pijama takımı nasıl? Lacivert olanı düşündüm. Açık renk değil. O yönden beğendim. Ama çok mu basit duruyor
Kepekli tam bugday ekmegi yiyorum arada. Aslinda hurmayi da en son dun yemistim. Ama iki uc gun once yarim muz yemistim. Ne zaman muz yesem boyle oluyor ya biktim artik hicbir aey fayda etmiyor. Yemeyim diyorum yârim taneden bir sey olmaz diyorum canim istiyor. Ama oluyor iste biktim gercekten biktimBen üç gün yaşadım çok kötüydü ya. Cennet hurmasını biliyor musun canım bol posalı büyük turuncu bir meyve. Armut ve ondan yiyince düzeliyor
Sen bir de karbonhidrat falan almıyorsun değil mi
Yok canim bende yaptirmadim. Yaptirmak ta istemiyorum.Kızlar o glikozu içmeyen tek ben miyim acababugün 13.30 da randevum vardı. Dr uma Şeker testine açlık tokluk olarak baksak olur mu dedim. Çünkü oğlumda onu içerken çok kötü olmuştum. O da olur dedi. 11 gibi kahvaltı yapmıştım sadece tokluğa bakmakta yeterli dedi. Kan verdim. Bu iş pek kafama yatmadı ama bakalım hayırlısı
Aynen canim biara kiz olursa su kadar erkek olursa bukadar fark aliyoz dicekler sandimCan'ım ben 3-6 ay aldım. Ancak olur bence sen de öyle yap. Yaa sinir oldum dün toplamda 120 tl ye aldım tulumları. Bugün artı yüzde 35 indirim olmuş70 küsür tutuyor aldıklarım
Nasip artık. Sen indirimdeyken al bari.
Can'ım benim de fazlaymış. Dr pilav makarna tatlı yeme dedi. Ama olumsuz konuşmadı hiç. Sen de çok takma.
Yok artık ne kadar pahalı hastane
Yazık yaaa. Her durumu kullanıyorlar
Can'ım benim dr da pek umursamadı ya. Herkesin bugünlerde yapılmış. Ben de sordum. Bazı tahliller verdi. Onları yaptır. Ona göre bir ay sonra bakarız dedi. Ama benim işime geldi açıkçasıben korkuyordum yüklemeden. O kadar saat aç kalmak işime gelmiyordu valla
Canim guzel duruyor .Eki Görüntüle 2099936
Kızlar bu pijama takımı nasıl? Lacivert olanı düşündüm. Açık renk değil. O yönden beğendim. Ama çok mu basit duruyor
Canim cok zor cok iyi bilirim .oglumda dogumdan sonra oldu delirtti beni.sonrasinda da catlak olustu amaliyat oldumDunya kabizlik sampiyonasi yapilsa birinciliigi kimseye kaptirmam söz
Canim bende cok korkuyorum ins cikmaxBugün diyetisyene gittim. Dahiliye ye yönlendirdi. Birinci saat şekerim yüksek çıktığı için şeker ölçüm cihazı verdi. Bir hafta açlık ve tokluk değerlerini ölçeceğim evde. Çıkan tabloyu göstereceğim ve ona göre diyet listesi oluşturacaklar diyetisyenle beraber.
Darisi basima diorum canim .masallahKızlar bende bgün 100gramlık şeker tahlilimi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı hatta en son alınan kanda şekerim düşmüş doktor koş koş karnını doyur açlıktan bayılcan dedihalbu ki o kdar acıkmadım . Ana kollarım mosmor . Neyseki bunu da atlattım çok şükür artık gönül rahatlığıyla tatlı yiyebilirim
Gule gule kullan canim insallah .Bense pembe pembe nevresim aldım çok güzel İnş güle güle kullanırım sizde bende ... Pjamamda aynı tonlarda almıştım bakalım nasip İnşallah kullanmaya Ne kaldı ki hayırlısıyla inşallah
Biri yazmisti canim duzeliyor diye ins duzelir kafana takma .Kızlar selam, bugün kontrolümüz vardı herşey iyi çok şükür. 30 cm 884 gr olmuş biraz iri bir bebek olacak dedi. Birde benim amniyo sıvısı üst sınırda cıktı tam. Şeker yüklemesi yapıp görelim dedi bazen şekersen bazende bebek iri olduğundan olabiliyor dedi. Şeker yüklemesi yaptırcam ptes günü. Şeker normal çıkarsa bu sıvı sonradan düzeliyormu bilginiz varmı.
Bilmiyorum ki Can'ım. Suyun biraz fazla makarna pilav tatlı yeme dedi. Ama okuduğum kadarıyla gebelik şekeri çıkanlarda su fazla olabiliyormuş. Sanırım bu yüzden dedi. Ama seker ölçümünü niye 1 ay sonraya attı orası meçhul tabiSuyla karbonhidratın bir alakası mı varmış kuzum. Şeyden soruyorum benim ilk hamilellikte suyum azdı her hafta gidiyordum hiç bilmiyordum bunu
Ben yaptırdım canım kilo alımın nasıldı. Nerede yaptırdın bir de önceki yediklerin etkiliyor bence ta da stres falan.
Güle güle giysin kuzum. Çok iyi almışsın. İnş memnun kalırız.Aldım canım toplam 4 tane tulum aldım 40 küsür lira verdim
Bende de su fazla çıktı Can'ım. Ama benim şeker ölçümünü bir ay sonraya erteledi niye anlamadımKızlar selam, bugün kontrolümüz vardı herşey iyi çok şükür. 30 cm 884 gr olmuş biraz iri bir bebek olacak dedi. Birde benim amniyo sıvısı üst sınırda cıktı tam. Şeker yüklemesi yapıp görelim dedi bazen şekersen bazende bebek iri olduğundan olabiliyor dedi. Şeker yüklemesi yaptırcam ptes günü. Şeker normal çıkarsa bu sıvı sonradan düzeliyormu bilginiz varmı.
E lohusa diye bir site Can'ım. İnstagram hesabı da var. 145 tl ydiAyy bordo olana bayıldım çok güzelmiş fiyati ne kadar bide hangi site canım bu bana linkini gönderir misin
Biri yazmisti canim duzeliyor diye ins duzelir kafana takma .
Bende de su fazla çıktı Can'ım. Ama benim şeker ölçümünü bir ay sonraya erteledi niye anlamadım
Can'ım 700 gr çıktı. Boyu 28 cm.Canım seninde bebek irimi azcık iri bebektende olabiliyor dedi. Şeker için bana tarih vermedi ben gidip kendim sağlık ocağında yaptırcam pazartesi.
Aynen canım işte o dediğin miğde yanması oluyor çok kötü bir şey arada bendede oluyor malesefKızlar arad boğazım sanki sıcak demirle yakmışlar gibi yanıp geçiyor sizce bu mideden mi kaynaklanıyor.çok fena hic boyle birşey olmamıştı
Can'ım 700 gr çıktı. Boyu 28 cm.
İri demedi.
Ama seninle 8 gün var aramızda. Bu durumda bizimki de iri olabilir. dr bir şey demedi bununla ilgili. Sadece makarna pilav tatlı yeme dedi.
Canım iki gün önce bende de oldu ama geçtiKızlar selam herkese, sağ kaşığımda bıçak gibi batma var ritmik şekilde, yaşayan var mı?
Canım kusura bakma anca geldik eve ilaç allerset 10 mg lık.kkb cide doğum doktorumda kullanmamda sorun olmaz demişlerdi
Olabilir canim reflu yaparKızlar arad boğazım sanki sıcak demirle yakmışlar gibi yanıp geçiyor sizce bu mideden mi kaynaklanıyor.çok fena hic boyle birşey olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?