2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim öğrencilerim geçirdi ve sanırım annemle oğlum da geçirdi inatçı çok yüksek ateş ve feci öksürük oluyor iğne antibiyotik olmadan geçmiyor...ben iyiyim çok şükür kızlar bu kadar hastalığın arasında saglıklı olmamı sanırım Vinalac a borçluyum...doktorum devlet ödemiyor ama bağışıklık güclendirici kış günü hasta falan olma para ver bunu al demişti...Allah korusun hepimizi

oğlum dan biliyorum sınıf kırıldı resmen hergün 5 6 kişi yoktu ve 2 hafta 3 hafta gelemediler bende oğlanlara vitamin kullanıyorum kışın balık yağı veriyorum 3 günde 1 şükür hafif atlattılar benimde öyle vurdu geçti ödüm koptu ama

Valla canım sağsağlim doğsunlarda tosuncuk olsunlar :) kilo zaten ortalama oluyormuş nettende baktığımda bu ortalamalar bence normal. Ama seninki boylu olacağı kesin :))
Ya hic onemli degilde nasil dogururum diye endiseleniyorum. Cok iri olursa normal dogum zorlar. Sezeryan hic istemiyorum aslinda ama dedigin gibi saglikla gelsinler de gerisi onemli degil. Allah yardimcimiz olsun insallah.

Hamilelik başlangıcından itibaren 6 kg aldım, ama som bir hafta evimde değildim hep dışardan yedik eşimle pek dikkat edemedim o da etkilemiş olabilir umarım diyet ile düzelir

Canım geçmiş olsun , kaç kilo almıştın , birde diyet ürünlermi yiyiyordun diyet yoğurt diyet süt vb mesela
Toplamda 6 kg aldım ama hep doğal ürünler yiyip içtim yoğurdumu da kendim mayalıyordum . Son bir hafta on gün evimizde değiliz diye dışardan yedim hatta abarttığını kabul edebilirim . Sonuç bu maalesef

Canım bende ki olayda şu aldığım kilo normal ve sadece göbeğim büyüdü doktorum kilo takıntılı ama sen söylemesen 6 kilo almış gibi değilsin diyordu. Ve beslenmeme çok dikkat ettim tüp bebek tedavi başlangıcından beri porsiyonlarım , çeşitliliğim yerindeydi . Doğal olmayan bişi yemedim hiç mesela şekerli karbonhidrat ağırlıklı da yemedim asla. Son on gün hazır yemek zorunda kaldım poğaça simit tatlı tükettim fazlasıyla . Doktorum da bu sebeple ikinci yükleme yapmayalım boş yere diyet yapalım bir ay sonra tekrar ölçer bakarız dedi . Zaten ilk 50 lik yükleme 140 üzeri ise gebede %15 ihtimal diyabet var deniliyormuş bir kesinlik Yok yani . Ama tedbiri elden bırakmamak lazım ben diyetisyenime göründüm bugün diyete başladık . İnşallah düzelir. Benim oğlumda önden gidiyor şimdilik onu da önümüzdeki randevuda kontrol edecek doktorum kilo artışı önemliymiş.

Ben oğlumda 25 küsür kilo almıştım 52cm 4 kilo doğdu ikimiz de gayet sağlıklıydık çok şükür ve çok dikkatli beslenmeme rağmen...diyabet de yoktu...bünye yapıyor belki de...ben hiç karnımı tıka basa doyurduğumu bilmem hamilelikte...bu sefer ilk 3 ay kustum ögretmenim sürekli ayaktayım peynir ekmek tost yiyebiliyordum sadece ayakta kalabilmek için eve gelince yatıyordum çoğunu o şekilde aldım...kusmalar geçince yine oğlumdaki gibi tatlı hamurişi karbonhidratlı asla yiyemez oldum e yürüyüşe de başladım dengeledim bu sefer 15i geçmemeyi planlıyorum inşallah...zaten gebelik diyabeti olanlar zayıflıyor bazen aniden...seninki fazla riskli bir durum değil bence ve zayıf hamile kaldıysan vücut bebeği beslemek için alarma geçiyor...ben de yoğurdumu kefirimi kendim yapar içerim her şeyim ölçülüdür...diyet listen nasıl paylaşır mısın bakalım uyuyor mu yaptıklarımız

Yemeye calisicam disim cekildi bugun hep kan yuttum oda delirtti.insallah bundan sonra yerim ne diyim
Canım köfte falanda yiyemiyomusunuz haftada birde olsa köfte barı yemeye çalışın
Yok canim nerde benim midem durdu dedim dislerim basladi disetlerim sis yedirtmiyo.
Bugun kızım hiç oynamadı uyuyordur dedim ama birazda huzursuz oldum şimdi şükür iki vurdu ben burdayım dedi şükür Allah'a
Oyle olunca rahatsiz oldugu bi sekil var oyle oturuyorum hemen tekmeliyor
Sol.kasigim ara arada batıyı agriyo bugün çok yol yürüdüm sanırım ondan
Yurumek banada hic yaramiyor .yurudukce alisirim diyorum ama

Kızlar ben de çok et yiyemiyorum.
Zorluyorum. Siz de yiyemiyorsanız et suyunu falan yemeklere katarak yapın. Öyle alırsınız vitaminini.
Etsuyunun kokusu cok rahatsiz ediyo canim.kiyma seklinde yemeye calisicam ins
Zayif gosterir die dusundum bian :)
Canim aylarca bulantidan yemedim serumla beslendim
Bir aydirda dislerimden sadece corba yiyorum .Allah a emanet bebislerimiz ins
Koyu renk gecelik dusunenler bende bunu dusunuyorum. Bulabilirsem bunu alicamEki Görüntüle 2100161
Guzelmis canim

Bugun kızım hiç oynamadı uyuyordur dedim ama birazda huzursuz oldum şimdi şükür iki vurdu ben burdayım dedi şükür Allah'a

Kızlar sanırım o haftayla alakalı. Geçen hafta benimki de birden durulmuştu. Sonra bir baktım göbüş bir kademe daha büyüdü :) Şuan hareketlendi yine çok şükür ama eskisi gibi pat küt girişmiyor yeri bol olunca :)))

Hamilelik başlangıcından itibaren 6 kg aldım, ama som bir hafta evimde değildim hep dışardan yedik eşimle pek dikkat edemedim o da etkilemiş olabilir umarım diyet ile düzelir
Kilon gayet güzel bence yediklerim etkilemiş olabilir. Değilse de liste verirler uyarsın inşallah bir problem olmaz zaten

Gayet güzel canım evet kanama vs için gerekli oluyor koyu renk :)
Koyu renk gecelik dusunenler bende bunu dusunuyorum. Bulabilirsem bunu alicamEki Görüntüle 2100161
ben buna bayılmıştım trendyolda görmüştüm haberin olsun :)

Kızlar iki tetanoz aşısı arası tam 30 gün mü olmak zorunda 32-33 gün olsa bişey olurmu? Birde bunu başka ilde sağlık ocağı misafir olarak yaparmı aşıyı?

en azindan bi iki bardak gunde icebiliriz.

evet yesekkur ederim kizlar bugun itibati ile gunde 2 bardak icmeye gayret edecegim zaten bir kasrde yogurt yiyorum insl sifa olur kuzulara bize

Mrb kizlar bayadir giremedim siteye umarim topikteki herkes iyidir ara ara adet sancisi gibi agrim oluyo varmi benim gibi sancisi olan..?

Eklentiler

• Screenshot_20180125-072342.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20180125-072322.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20180125-073153.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 48
  • cok saol cnm dedigini dikkate alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…