2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım aldım tulumları. Ben bayıldım. Renkleri falan çok canlı. Kumaşı da pamuk belli. Üstüne bişey giydirmek gerekmez bence. Yazın sıcak olacak zaten. Bedenleri olsun yeter ki
Çok sağ ol canım, peki hepsini 3-6 mı alayım sence? 0-3 alırsam üşür gibi geliyor küçük olduğu için hem hava ısınmaz diye düşünüyorum.
Ilk bebek olunca insan hiçbir şey bilmiyor, bir de her gördüğümü alasım geliyor giyecek mi hepsini bilmiyorum :110:

İnşallah canım ama çıkarsa da üzülme karnonhidratı kesiyorlar sanırım diyetle çoksa aha sağlıklı besleniyorsun yeterli geliyor bile. Sana tavsiyem tahlilden 2 3 gün önce karbonhidratı kes önceki gün yediklerimiz bile etkiliyormuş kan şekerimizi
Bugunki sonuclarimi aldim.sadece grbelige bagli seker gibi durumum.cok sukur.evde Ben olcucekmisim.kayitedicekmisim .bir ay sonra bakicakmis.birde diyetisyene yonlendirdi diyet listesi icin.burda bir arkadasimiz daha vardi sanirim.adini haatirlayamadim.bANA yardimci olursa cok sevinirim.diyet listesi olanlar benimle paylasabilirse cok sevinirim.sanada msjin icin cok tesekkurler guzel arkadasim.

1.Hastane çıkışı 10 lu 1 tkm 2.yenidoğan beden 3 lü 2 tkm 3.Yenidoğan alt+üst 4 tkm. 4.0-3 ay alt+üst 4 tkm. 5.0-3 ay 3 lü 6 tkm 6.3-6 ay alt+üst 4 tkm. 7.3-6 ay 3 lü 2 tkm 8.3-6 ay tulum 2 adt 9.3-6 ay yelek 4 adt 10.Çorap , bere , eldiven , önlük 2li 2 tkm 11.penye battaniye 2 adet 12.ince polar battaniye 2 adet benim listem böyle bütçeme göre indirimleri de kovalayarak aldım eksiğim varsa uyarın kızlar lütfen :KK200:

Çok sağ ol canım, peki hepsini 3-6 mı alayım sence? 0-3 alırsam üşür gibi geliyor küçük olduğu için hem hava ısınmaz diye düşünüyorum.
Ilk bebek olunca insan hiçbir şey bilmiyor, bir de her gördüğümü alasım geliyor giyecek mi hepsini bilmiyorum :110:
Can'ım ben 3-6 ay aldım hepsini. Sen bilirsin. İlk aylar zaten bence böyle giyemez üşür gibi. Mayıs haziran soğuk oluyor. Bir de küçük gelebilir diye ben 3-6 ay aldım. Askılığında 8 kg yazıyor. Yani çekme payı da olur illaki. Dar olmasın da az büyük olsun bence. Bir de benim erkek Zaten. Be bileyim içimden bi his toplu olacak gibi geliyor :-) inş yanılmam

Can'ım ben 3-6 ay aldım hepsini. Sen bilirsin. İlk aylar zaten bence böyle giyemez üşür gibi. Mayıs haziran soğuk oluyor. Bir de küçük gelebilir diye ben 3-6 ay aldım. Askılığında 8 kg yazıyor. Yani çekme payı da olur illaki. Dar olmasın da az büyük olsun bence.
Tamam canım teşekkür ederim :KK200: alıyorum ben de :KK49:

0-3 aylıkları kaç parçalı aldın canım tulum mu alt üst mü ? Hangileri kullanışlı olur
kayınvalidem 10lu takım almış, görümcem 5li, kız kardeşim feneriumun 5li hastane çıkışını almış, iki tane tulum ve iki tane de alt üst ayrı takım da ben aldım. diğerleri 3-6 aylık. bir battaniye bir nevresim takımı, bir bornoz takımı, müslin mendili var şimdilik :21: rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah

kayınvalidem 10lu takım almış, görümcem 5li, kız kardeşim feneriumun 5li hastane çıkışını almış, iki tane tulum ve iki tane de alt üst ayrı takım da ben aldım. diğerleri 3-6 aylık. bir battaniye bir nevresim takımı, bir bornoz takımı, müslin mendili var şimdilik :21: rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Amin inşallah , nevresim işine henüz hiç girmedim :KK49: hiç anlamam o işlerden:bicak:

herkese selam,
tecrübeli annelere bir sorum var:
doğumdan hemen sonra kaç aylık halimiz gibi oluyoruz? herkesin aynı olamayacaktır ama ortalaması yok mudur? gecelik vs alıcam beğeniyorum ama o zamana kadar kaç kilo alırım doğum sonrası ne olurum kestiremiyorum bir türlü:işsiz: doğuma yakın mı alayım ?
doğum sonrası 2 ay sonra spor yapmaya basladım ancak öyle kilo gitti emzirince verirsın hikayesi yalan o göbek ve kalca emzirmekle gitmiyor:)

Günaydın kızlar bugün itibariyle doğuma çift basamaklı günler kaldı hatta ondan da az nisan sonu olacağı için.sağsalim kavuşalım inşallah bebeklerimize
Insallah canim :anneadayı::KK200:
günaydın kızlar, burda okuduklarıma göre benim bebişin kilosu az oluyor o zaman , maşallah siiznkiler iyi gayet ben 21+0 da gitmiştim 350 gr dedi . iyi bi sıkıntı yok dedi. ama burdaki kiloları duyunca bi acaba dedim :110: yani çok şükür ben herseyden yiyorum et balık süt yoğurt dikkat ediyorum tatlıya özellike, arada ekmek ve simit beni zorluyor gerçi de , daha ne yapayım anlamadım ki birden mi bebiş kilo alacak yoksa , umarım öyledir.:dua:
Canim benim bebisimde seninki gibiydi cok takilmadim alir yani .sende cok takilma bebegin dogduktan sonrada zayif olabilir toplu olabilir.doktor bisey demiyorsa sikinti yok ins.:KK200:
10 ve 17.cüzü okumak isteyen var mı?

Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi

1.cüz Annona:sampiyon:
2.cüz ayse1995:sampiyon:
3.cüz weryew:sampiyon:
4.cüz ftmkya:sampiyon:
5.cüz hiye:sampiyon:
6.cüz deli mavi prenses:sampiyon:
7.cüz @betulcemre
8.cüz NRYSYN:sampiyon:
9.cüz Fonetik:sampiyon:
10.cüz
11.cüz toist:sampiyon:
12.cüz zeynosrkn84:sampiyon:
13.cüz toist:sampiyon:
14.cüz @wisne83
15.cüz Zeyno1979:sampiyon:
16.cüz loveren:sampiyon:
17.cüz.
18.cüz minikmucizem61:sampiyon:
19.cüz hayatimm70:sampiyon:
20.cüz gokfer:sampiyon:
21.cüz pedike:sampiyon:
22.cüz kardelen384:sampiyon:
23.cüz m3rf392:sampiyon:
24.cüz pembehelvam:sampiyon:
25.cüz hayatimm70:sampiyon:
26.cüz dilaraginosss:sampiyon:
27.cüz uykucu sirine:sampiyon:
28.cüz uykucu sirine:sampiyon:
29.cüz elifahsen:sampiyon:
30.cüz elifahsen:sampiyon:
Canim 10 u alan yoksa ben alabilirim nezamana kadar

Bugunki sonuclarimi aldim.sadece grbelige bagli seker gibi durumum.cok sukur.evde Ben olcucekmisim.kayitedicekmisim .bir ay sonra bakicakmis.birde diyetisyene yonlendirdi diyet listesi icin.burda bir arkadasimiz daha vardi sanirim.adini haatirlayamadim.bANA yardimci olursa cok sevinirim.diyet listesi olanlar benimle paylasabilirse cok sevinirim.sanada msjin icin cok tesekkurler guzel arkadasim.
Canım özelden mailini at, bendeki diyet listesini de atayım sana, örnek olur

https://urun.n11.com/body-ve-zibin/12-aylik-bebek-body-seti-kiz-bebek-desenli-12-adet-P110022927

kızlar bide böyle aylık body setleri var ben çok beğeniyorum almak istiyorum ama tabi bunların acelesi yok , alınır daha. belki sizinde hoşunuza gider
Canim cok guzeller epeydir aklimda masraf fazla oluyor die erteliyorum.cok sirinler amaa
Arkadaşlar bu tulum yazın tek başına giydirilebilir mi? Ben anlamadım ayak bileklerine kadar kapatıyor herhalde değil mi şort değil :KK66:
Giyerler canim sort degil
Merhaba kizlar! Dun ayrintili ulstrason randevum cok sukur iyi gecti. Ense kalinligi ile ilgili korkularim vardi. Bu haftalarda olcumlerin pek onemi yok zaten dedi baska anormal bi durum gormuyorum dedi. Haftasiylada uyumlu yavrum ama gramini sormayi unuttum ve doktor da soylemedi :işsiz: Darisi insallah butun annelere :KK200:
Masallah canim saglikla gelsin ozaman

1.Hastane çıkışı 10 lu 1 tkm 2.yenidoğan beden 3 lü 2 tkm 3.Yenidoğan alt+üst 4 tkm. 4.0-3 ay alt+üst 4 tkm. 5.0-3 ay 3 lü 6 tkm 6.3-6 ay alt+üst 4 tkm. 7.3-6 ay 3 lü 2 tkm 8.3-6 ay tulum 2 adt 9.3-6 ay yelek 4 adt 10.Çorap , bere , eldiven , önlük 2li 2 tkm 11.penye battaniye 2 adet 12.ince polar battaniye 2 adet benim listem böyle bütçeme göre indirimleri de kovalayarak aldım eksiğim varsa uyarın kızlar lütfen :KK200:
Yenidoğanlara çok yüklenmişsin bence. Bazı bebekler yenidoğan takımlarını hiç giyemiyormuş ya da 2 hafta ancak giyebiliyormuş kilosuna bağlı olarak.

herkese selam,
tecrübeli annelere bir sorum var:
doğumdan hemen sonra kaç aylık halimiz gibi oluyoruz? herkesin aynı olamayacaktır ama ortalaması yok mudur? gecelik vs alıcam beğeniyorum ama o zamana kadar kaç kilo alırım doğum sonrası ne olurum kestiremiyorum bir türlü:işsiz: doğuma yakın mı alayım ?
Canim herkesin vucudu farkli ama ben hamile kalmadan onceki kilomun bir beden fazlasini hesapliyorum.ins yanilirim ayni kiloya donerim :KK49:

Kiyafetler yeter gb canim .kisin giymeye orgu yelek hirka olabilir bunun yaninda
Geri kalan diger alisverislere devam et derim.
Nevresim agiz bezi muslin ortu gb.

Back
X