- 19 Şubat 2014
- 577
- 547
- 103
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #2.141
Ben ilk gebeliğimde 4+6 da vjinal ultrasonla keseyi görmüştüm 6+1de de kalp atışlarını duymuştum ve sat a göre hesaplama doğruydu erken döllenme falan yoktu eğer senin de öyleyse geç döllenme gibi bi durum yoksa erken değil bence :)Bende ayın 20 sine aldım randevu ama erken mi olur bilemedim 6+3 olucam
Belki geç döllenmedir yine de umudunuzu kaybetmeyin . doktora gittiniz mi bebek gözükmüyor mu??benimde öyle şimdi
Benimde ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu 7 haftalık filanken duymustuk kalp atısını ama adetim gecikmesine rağmen değerim düşüktü bunda 6 günlük gecikmede 2500 filan cıktı değerim ilk gebeliğime göre baya yüksek inşallah bizde görürüz haftayaBen ilk gebeliğimde 4+6 da vjinal ultrasonla keseyi görmüştüm 6+1de de kalp atışlarını duymuştum ve sat a göre hesaplama doğruydu erken döllenme falan yoktu eğer senin de öyleyse geç döllenme gibi bi durum yoksa erken değil bence :)
Benim de ilk gebeliğimde çok akıntım olmuştu bata yakın hatta hep adet oldum sanıp tuvalete koşuyorum beyaz krem gibi bi akıntı görüyordum. O yüzden şimdi olmayınca acaba akıntı mutlaka olmalı mı diye bi danışayım dedim. Teşekkürler cevap için. Hayırlı doğumlar diliyorum..Değil canım benimde olmadı. Gebelik her vücutta aynı semptomları yaratmıyor.
Aynen benim de 3gün gecikmeden sonra 1500lerdeydi. Ozaman şimdi senin de geç döllenme durumun yok inşallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışlarını :)Benimde ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu 7 haftalık filanken duymustuk kalp atısını ama adetim gecikmesine rağmen değerim düşüktü bunda 6 günlük gecikmede 2500 filan cıktı değerim ilk gebeliğime göre baya yüksek inşallah bizde görürüz haftaya
Seninle günlerimiz aynı bende 20sine aldım inşallah görürüz sağlıklı sağıklı doğarlarBende ayın 20 sine aldım randevu ama erken mi olur bilemedim 6+3 olucam
Aynen canımYok yanlışlık olmuş. Bende hesaplıyorum hesaplıyorum bu bebek çok büyümüş diyorum, Mayıs'a beklemez
evet canım haklısın ekmek işe yarıyorSabahları ekmek ye. Bende çok işe yaradı. Mideyi yatıştırıyor.
Kizlaaaarrrr aranızda nomasıs plus adındaki ilacı kullanan oldumu? Folidoce kullanıyordum doktor değiştirip bunu verdi.. 2 gündür kullanıyordum ki nette denk geldi zencefil adet sökermiş.. düşük nedeniymiş... bu ilaç içinde de zencefil var.. umarım bişi olmazfolidoceye devam edicem bundan sonra doktor umrumda deil
İnşallah İkinci bebeğim ama yinede cok heyecanlı Bursada yasıyorum bu arada baska var mı acaba bursalıSeninle günlerimiz aynı bende 20sine aldım inşallah görürüz sağlıklı sağıklı doğarlar
Bulantı icin biraz daha erken sanırım ama o da iyi değil keşke hiç olmasa benim ilkinde cok az oldu farklı oluyo diyolar ama bakalım bunda nasıl olucak ama cevremden bildiğim kadarıyla baya yoruyo insanıZencefilli öksürük için kullanıyorum şu an bulantı fln hicbisey yok sanki hamile degilim
Günümüz aynı sizinle bendede yok suan hiçbir belirtiZencefilli öksürük için kullanıyorum şu an bulantı fln hicbisey yok sanki hamile degilim
benimlede 1 gun var aramizda daha yeni basladi bulanti ve kasık agrisiGünümüz aynı sizinle bendede yok suan hiçbir belirti
Canım selam beb seni 2015 eylül annelerinden tanıyorum sanırım. Doğru mu hatırlıyorumbenimlede 1 gun var aramizda daha yeni basladi bulanti ve kasık agrisi
Evet günlerimiz aynı fakat bu günler daha çok. Değişir hele bide sezeryanla olursam ki ilkim sezeryan doğum fakat bunu normal.istiyorum kısmetseGünümüz aynı sizinle bendede yok suan hiçbir belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?