- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #2.241
benim basima gelmedi ama burada cogu arkadasin oldu ve gebelikleri cok sukur saglikli sekilde devam ediyor bence devami gelirse git yada icin rahat etmiyorsa gide bilirsin.ama okudugumuz kadariyla cogu kiside ilk haftalarda oluyormus.ama benim hicbir gebelikde olmadi.o yuzden tecrubem yok bu yonde ne yapilir bilmiyorumKızlar Günaydın
5+4 günlük hamileyim.. ilk defa az önce kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi.. hemen doktora gideyim mi? biraz bekleyip takip mi edeyim.. var mı başına böyle bişey gelen??
benimde başından beri hiç yoktu ilk defa bugün oldu.. doktoru aradım daha hastahanede değilmiş ondan önce bi buraya sorayım dedim. 9 dan sonra tekrar arıcam bakalım ne diyecek ona göre yapcam bişeyler ama çoook korktum elim ayağıma dolandı resmen..benim basima gelmedi ama burada cogu arkadasin oldu ve gebelikleri cok sukur saglikli sekilde devam ediyor bence devami gelirse git yada icin rahat etmiyorsa gide bilirsin.ama okudugumuz kadariyla cogu kiside ilk haftalarda oluyormus.ama benim hicbir gebelikde olmadi.o yuzden tecrubem yok bu yonde ne yapilir bilmiyorum
Bende 6 aylık doğum yaptım 12 gün yaşadı oğlum sonra kaybettim.. Rabbim bize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsinBaşınız sağolsun bende 25.haftada kaybettim ilk bebegimi inşallah bu sefer zamanındadoğan sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım.
Diger yoruma katiliyorum. Bence yakin takip edin ama hastaneye gidip ayakta kalip gezinmeyin. Dikin ayaklarinizi yukari uzanin. Evdekilere aciklayin durumu yormasinlar sizi. Kan kirmiziya donerse ve cok olursa tehlikeliymis.Kızlar Günaydın
5+4 günlük hamileyim.. ilk defa az önce kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi.. hemen doktora gideyim mi? biraz bekleyip takip mi edeyim.. var mı başına böyle bişey gelen??
Başınız Sağolsun . Amin İnşallah bu sefer güzel yazmıştır Allahım ama çok korkuyorum ben içim içimi yiyor birde düşük yaptım ben arada boş gebelikti bebeği bi görebilsem kalp sesini duysam biraz rahatlıcam ama gerçekten inanılmaz korkuyorum yarın doktor randevum var inşallah her şey güzeldir.Bende 6 aylık doğum yaptım 12 gün yaşadı oğlum sonra kaybettim.. Rabbim bize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
çook çook teşekkür ederim ben evde tekim zaten kaç gündür doğru düzgün işte yapmıyorum internetten biraz okudum normal diyende var düşük tehlikesi diyende var kafam karıştı kokrtum doktoru arayıp bi progesteran mı tam adını da bilmiyorum ondan mı alsam acabaDiger yoruma katiliyorum. Bence yakin takip edin ama hastaneye gidip ayakta kalip gezinmeyin. Dikin ayaklarinizi yukari uzanin. Evdekilere aciklayin durumu yormasinlar sizi. Kan kirmiziya donerse ve cok olursa tehlikeliymis.
Benim basina gelmedi, ama yine de halinizi tahmin ediyorum ama biz boyle birbirmizi sakinlestirip buyutecegiz bu bebisleri..
Idrar testi mi pozitif cikti. Eger oyleyse o testlerde hata orani pek yok. %99.999 Hamilesiniz.Bugun kan tahlili vericem adetim 5 gün geçti prodüktör de yaptım 2 kere çıktı ama benim olursa mucize olur sanırım kii İnş vardır aranıza katılırım ve arkadaşlarımada umut olurum
Tebrik ederim gebelik testi boş yere çizgi çıkartmaz :) Aylarca tek çizgiden sonra emin olarak söyleyebilirim.Bugun kan tahlili vericem adetim 5 gün geçti prodüktör de yaptım 2 kere çıktı ama benim olursa mucize olur sanırım kii İnş vardır aranıza katılırım ve arkadaşlarımada umut olurum
Eger doktoru telefonla arama firsatiniz varsa arayin. O da buyuk ihtimal normal diyecek diye umuyorum. Iciniz rahat eder.Stress yapmamaya calisin. Azi iyi fazlasi zararli bir hormonmus.çook çook teşekkür ederim ben evde tekim zaten kaç gündür doğru düzgün işte yapmıyorum internetten biraz okudum normal diyende var düşük tehlikesi diyende var kafam karıştı kokrtum doktoru arayıp bi progesteran mı tam adını da bilmiyorum ondan mı alsam acaba
şuan psikolojik olarak sürekli adet oluyomuşum gibi hissediyorum.. hamile olduğumu öğrendiğimden beri kasık ağrısı ve göğüs acısı dışında hiç bir belirtim yoktu birazdan arıcam doktoru saat 9 u biraz geçsin bakalım ne dicek..Eger doktoru telefonla arama firsatiniz varsa arayin. O da buyuk ihtimal normal diyecek diye umuyorum. Iciniz rahat eder.Stress yapmamaya calisin. Azi iyi fazlasi zararli bir hormonmus.
Ben oğlumda 50yle hamıle kalıp 81 le doğum yaptım suan 19 aylık 48 kıloyum bakalım bu sefer neler olcak cunku catlaklarım cooook fenaaa(
Bende de yoktu belirti. Belirti olarak bulantidan bahsediyorsaniz. Annemin hic olmamis neredeyse. Benim bugun bir ara bulantim oldu simdi gitti. Vitaminlerimi dusununce midem bulaniyor, unutunca geciyor.şuan psikolojik olarak sürekli adet oluyomuşum gibi hissediyorum.. hamile olduğumu öğrendiğimden beri kasık ağrısı ve göğüs acısı dışında hiç bir belirtim yoktu birazdan arıcam doktoru saat 9 u biraz geçsin bakalım ne dicek..
patrona söyledim çünkü testler için doktora gitmem gerekiyordu o sebeple söylemek zorunda kaldım ama iş arkadaşlarıma söylemedim ama onlarda yakında hayırdır niye doktora gidiyorsun demeye başlarlar ben karar verdim kalbini duyunca soranlara ve ailelere söyleyeceğim.Calisan hamileler var mi aranizda? Is arkadaslariniza mudurunuze soylediniz mi?
Ben denk gelirse söylüyorum arkadaşlara kalp atışını duyduktan sonra söylenebilir aslındaCalisan hamileler var mi aranizda? Is arkadaslariniza mudurunuze soylediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?