- 22 Eylül 2017
- 140
- 195
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.781
Imkanin varsa mutlaka kullan canım.. Annenin yerini kimse tutamaz bence.. Hayattaki en özel anlar olduğunu düşünüyorum..Ben de doldurunca diye biliyorum kızlar ama emin değilim, keşke emin olabilsek benim de 15 martta doluyor 32. Hayırlısıyla bir görsek o günleri :)
İlk kızıma babaanne baktı 2 yıl. Dediğin gibi eylül başı başladım işe 5. Ayındayken. 2 yıl baktı sağolsun. Bu yıl da annemi getirttim zar zor ikna ederek. İnşallah ailenden biri yoksa bakıcı bulursun gönlüne göre iyi biri. Ben bu sefer Doğum sonrası 2 yıl analık izni var onu kullanmak istiyorum
Kızlar benim de Doğum 1 mayıs, 27 şubatta 32 haftaya giriyorum. Müdür 3 hafta için hiç başlama rapor al yerine öğretmen başlasın şimdiden dedi, doktorumla konuştum rapor vericek, 27 şubatta da Doğum öncesi izin için yine doktor belge veriyormuş onu okula götürmem gerekmiş. Yani 32 haftaya girdiğimizde izne ayrılabiliyoruz demek ki
Bu arada bende bebek arabası olarak kraft twist 18 düşünüyorum.. Henüz hiçbir eşyasını almadım birkaç zıbın dışında.. Geç mi kaldım bilmiyorum.. Hala araştırmadayım..Eki Görüntüle 2106165
Başlasam bırakınca hemen öğretmen bulamaz kuzum, ankarada merkez bi okuldayım kalabalık baya, öğretmen gelene kadar rezil olurlar o yüzden hiç başlama dedi. Ben haber veririm süreç nasıl işledi falan diyeSenin müdürün ne güzelmiş :) doldurunca diye okudum bende bikac yerde bende 1 martta giriyorum. Neyse sen ondesin seni takip edelim bakalım süreç nasıl isliyormus öğrenelim canim o zaman haber et ayrıldım diye.
İnşallah canım ben de çok istiyorum. İllaki zorlanacağız ama kredim bitiyor eylülde o açıdan rahatım. İlk bebişte zorlandık süt sağ uyut yemeğini hazırla. Bırakırken huysuzluk alırken huysuzluk vs hala huysuz kendisiImkanin varsa mutlaka kullan canım.. Annenin yerini kimse tutamaz bence.. Hayattaki en özel anlar olduğunu düşünüyorum..
Heyet raporu canım, zaten benim elim ayağım şiş fil gibi, bileklerimde sinir sıkışması ellerimi kullanamıyorum falan o yüzden verebilirim dedi. Hakem heyetine de gönderseler yalan değil yani çalışacak durumum yok hiçCanim doktordan heyet raporu mu alacaksin yoksa normal rapor mu? Ben de ne kadar erken ciksam o kadar iyi diyorum doktorumuz da ne zaman istesek rapor yazacak birisi ama 40 gun hakkimi eylul ve sonrasina saklamak istiyorum
Ben de ayniyim uc bes parca zibin o kadar.. Bebek arabasinda en son kraft fit modelinde karar kildik sayilir tabi ikide bir baska sey begeniyorum o ayri
Hastanede giymek icin gecelik pijama ariyorum deli gibi ama hic icime sineni gormedim daha
Daha alinacak coook sey var
Ben kullanmadım ama çevremde kullanan vardı kuzenim vs. Gerçekten çok güzel canım travel düşünmüyorsan ve anakucaklı bişey arıyorsan bu en uygunu.Kizlar merhaba chicco liteway plus travel almayi dusunen var mi hazir bu kadar indirimdeyken?
https://www.babymall.com.tr/urun/ch...284e001&_sgm_source=1482900&_sgm_action=click
Karar veremiyorum bir turlu. Kimi kotu yorumlar yuzunden. Hic kullanan oldu mu bu arabayi?
Heyet raporu canım, zaten benim elim ayağım şiş fil gibi, bileklerimde sinir sıkışması ellerimi kullanamıyorum falan o yüzden verebilirim dedi. Hakem heyetine de gönderseler yalan değil yani çalışacak durumum yok hiç
İnşallah verir canım, olmazsa normal rapor alırsın eylülde heyet raporu alırsın çünkü dogumdan sonra bel fıtığı falan şikayetiyle heyet raporu daha kolay alınıyormuşBen de dogum izni baslamadan once bi on gun kadar heyet raporu isteyecegim bakalim ne diyecek
Peki anakucagi arabada kullanilabiliyor mu en azindan bir sureligine oto koltuk olarak biliyor musun? Nedense bununla ilgili bir bilgi bulamadimBen kullanmadım ama çevremde kullanan vardı kuzenim vs. Gerçekten çok güzel canım travel düşünmüyorsan ve anakucaklı bişey arıyorsan bu en uygunu.
Benimkide son ay alacakmış. Alsınlar pahalı pahalıSon ay aacakmis bizimki hiiiic karismiyorum artik napiyosa yapsin
Bende bunu istiyorum canim .Ins kullanislidir .Bu arada bende bebek arabası olarak kraft twist 18 düşünüyorum.. Henüz hiçbir eşyasını almadım birkaç zıbın dışında.. Geç mi kaldım bilmiyorum.. Hala araştırmadayım..Eki Görüntüle 2106165
Evet canım bu anakucaklarını arabanın kemeriyle koltuğa sabitliyorsun 7 ay falan böyle kullandım ben. Ters şekilde koyup kemerle bağlayabilir ve öndeki koltuğu da geri itip iyice sıkıştırıyorduk Bebişin araba pusetini. Sonra araba koltuğu aldım.Peki anakucagi arabada kullanilabiliyor mu en azindan bir sureligine oto koltuk olarak biliyor musun? Nedense bununla ilgili bir bilgi bulamadimcok sagol mesajin icin.
Aynen bizimki tatildede boyle yapar.erken rezervasyondan almaz son dakika tamam der onada guc yetmz 2 yil oderizBenimkide son ay alacakmış. Alsınlar pahalı pahalı
Ay ben yazacaktımAynen bizimki tatildede boyle yapar.erken rezervasyondan almaz son dakika tamam der onada guc yetmz 2 yil oderiz
Aynen aynenAy ben yazacaktımher yıl son dk alır bir ton fazla para harcarız eşimin bu huyu yüzünden :)))) milletin Ocak’ta 2bin e aldığı tatilin aynısına 5bin ödedik en son. Ağzı yandı bu yıl erken alalım diyor
Duzgun dikemem ki elde de ya sabirsizim biraz :/ aylar once erzak torbasi dikiyim diye pamuklu kumas aldim. Bir kismini diktim ilk heves. Kalani hala oyle duruyor.Canım içine birşey koymadım. Evet makina dikişi ama elde de dikebilirsin makinada daha çabuk dikiliyor sadece. Benim dikiş yaptığım makina 35 senelik sadece düz dikiyor çünkü:)
Bunlar çantada fazla yerde kaplamıyor. Birde bazen yatircagim yeri beğenmezsen gittiğim yerde çantadan hemen temiz bir tane çıkarıyorum serip üstüne yatırıyorum. Mis gibi
Denerim ben de mutlaka :)Canım ben sleepy bin alt degistdeği ortisunu aldım kesinlikle yenidoğan dan iki yaşına hala kullanıyorum. Çok iyi . Diğer markalar da iyi ama sleepy kocaman onun icon sevdim ve kirlenene kadar kullanip sonra atıyorum
Ben de yarin bir saglik ocaginda sorup ya sirt agrisi bende de basladiCanım ben magnezyum diasporal şase kullanıyorum uzun zamandır, bittikçe yeniliyorum
Çok şükür kramp falan olmadı hatta sırt ağrılarıma iyi geldiğini düşünüyorum nedense
A a ben hic gormedim bez paketinde daha once tanidiklardan falan. Her bezin icinden cikiyor mu?Bez paketinden çıkıyor tek kullanımlık, ayrıca da alabilirsin. Bence tek kullanımlık mantıklı, diğer türlü alt açma bezleri çiçekli böcekli elyaflı falan olanlar pek hijyen değil
Sikayet her yerde her seye karai var. Bazen gormemek gerekiyor.Canım orayı instagramdan takip ediyorum ben. Kraft park yatak baya ucuzdu. Ama biraz araştırınca şikayet var da baya şikayet okudum mağaza ile ilgili. Sen de ona göre bir bak istersen
Yavas yavas basla canim. Sona birakirsan hem maddi olarak zorlar hem de agirlasiyoruz, senin icin daha zor olur.Bu arada bende bebek arabası olarak kraft twist 18 düşünüyorum.. Henüz hiçbir eşyasını almadım birkaç zıbın dışında.. Geç mi kaldım bilmiyorum.. Hala araştırmadayım..Eki Görüntüle 2106165
Ben nerdeyae bu arabaya dair bic kotu yorum okumadim. Ben cok istiyorum bu arabayi. Aklima tek takilan sey cift yonlu olmamasi. Bu yuzden bebegin yenidogan zamanlarinda rahat kullanamazmisim gibime geliyor tedirgin oluyorum. Bildigim kadariyla tentesinde pencere de yok yatan bebegi gormek icin. Cift yonlu olsaydi ben kesinlikle alirdim bu arabayi. Hatta suan da %70 ihtimalle bunu alacagim. Cuma gunu esimle dolasip, tam bir karat vereegiz. Bu ay bitmeden tekrar indirime giriyor arabalar. O zaman da alaagiz allah izin verirse.Kizlar merhaba chicco liteway plus travel almayi dusunen var mi hazir bu kadar indirimdeyken?
https://www.babymall.com.tr/urun/ch...284e001&_sgm_source=1482900&_sgm_action=click
Karar veremiyorum bir turlu. Kimi kotu yorumlar yuzunden. Hic kullanan oldu mu bu arabayi?
Haha bizim bir de oteller muhafazakar. oyüzden çok talep oluyor ve çeşit az. Geçen yıl hem bulmakta hem de ödemekte çok zorlandık. Bu yıl bulduk alıcaz inşallah. Bebiş 5 aylıkken alalım hem ucuz hem büyük bebek diye kendi hesap yapmış. :) senin eş biraz daha harcasın canım para görsün gününü.Aynen aynen
Yok bizimki hala ayni dusuncede son ay hangi birini alacak merak ediyorum liste uzun
Osteocare magnezyum ilacı. Reçetesiz alınıyor içinde de baya var canım. Tavsiye ederimDuzgun dikemem ki elde de ya sabirsizim biraz :/ aylar once erzak torbasi dikiyim diye pamuklu kumas aldim. Bir kismini diktim ilk heves. Kalani hala oyle duruyor.
Denerim ben de mutlaka :)
Ben de yarin bir saglik ocaginda sorup ya sirt agrisi bende de basladi
A a ben hic gormedim bez paketinde daha once tanidiklardan falan. Her bezin icinden cikiyor mu?
Sikayet her yerde her seye karai var. Bazen gormemek gerekiyor.
Yavas yavas basla canim. Sona birakirsan hem maddi olarak zorlar hem de agirlasiyoruz, senin icin daha zor olur.
Ben nerdeyae bu arabaya dair bic kotu yorum okumadim. Ben cok istiyorum bu arabayi. Aklima tek takilan sey cift yonlu olmamasi. Bu yuzden bebegin yenidogan zamanlarinda rahat kullanamazmisim gibime geliyor tedirgin oluyorum. Bildigim kadariyla tentesinde pencere de yok yatan bebegi gormek icin. Cift yonlu olsaydi ben kesinlikle alirdim bu arabayi. Hatta suan da %70 ihtimalle bunu alacagim. Cuma gunu esimle dolasip, tam bir karat vereegiz. Bu ay bitmeden tekrar indirime giriyor arabalar. O zaman da alaagiz allah izin verirse.
Bu arada little way alirsam travel ini degil, normal tekli olanini alacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?