- 1 Ağustos 2013
- 769
- 535
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.741
Yok ya süt yumurta yoğurt ceviz onları yiyorum yemediğim şey ekmek. Yemekleri az yağlı pişiriyorum. Bide tek öğünde çorba ana yemek pilav salata ya da yoğurt gibi çok çeşit yemiyorum. Tek çeşit yemek yanına salata ya da yogurt gibi yiyorum aslında. İnşallah verebilcek şekilde kilo alıyorumdurBence peynir zeytin ceviz çoğaltılabilir ya tabiki kilo alacağız depolarımız dolacak. Sadece Doğum için değil ki. Sonra o depolarla 6 ay bebek beslenecek. Bilmiyorum kendimi mi kandırıyorhm ama karbonhidrat dışında kısmayı doğru bulmuyorum. Bir öğünde 3 köfte nedir yabenim 3 yaşındaki kızım bile 2 taneyle doyuyor :)))
Canım şöyle bişey var hanilelikte vücut depoları dolduruyor. Ben buna gerçekten inanıyorum. 59 kiloyla hamile kaldım anlamadığım bir hızda 82 yelle doğuma gittim 40 ında 66 ydım. Eğer karbonhidrat ve çok yağlı tüketmiyorsak ve vücut alıyorsa gerçekten vücudun ihtiyacı vardır diye düşünüyorum.
Maşallah çok net kime benziyor :)
Yok canimBaby nestten neden vazgectin peki
babynestten neden vazgectin peki. Bebek acısından problem mi oluyomus
Kızlar benim de Doğum 1 mayıs, 27 şubatta 32 haftaya giriyorum. Müdür 3 hafta için hiç başlama rapor al yerine öğretmen başlasın şimdiden dedi, doktorumla konuştum rapor vericek, 27 şubatta da Doğum öncesi izin için yine doktor belge veriyormuş onu okula götürmem gerekmiş. Yani 32 haftaya girdiğimizde izne ayrılabiliyoruz demek kiCAnım bunu bende merak ediyorum girincemi ayrılıyoruz dolduruncamı ayrılıyoruz
Canım içine birşey koymadım. Evet makina dikişi ama elde de dikebilirsin makinada daha çabuk dikiliyor sadece. Benim dikiş yaptığım makina 35 senelik sadece düz dikiyor çünkü:)
Bunlar çantada fazla yerde kaplamıyor. Birde bazen yatircagim yeri beğenmezsen gittiğim yerde çantadan hemen temiz bir tane çıkarıyorum serip üstüne yatırıyorum. Mis gibi
Biz ne kavgalar sonunda bu hale geldik bilsen. Benim bastırmamla zorumla böyle ilgilenmeye başladı. Yoksa çok ilgisiz yani. Telefon alacak olsa aylarca araştırma yapar.Bence mutlu ol ne kadar ilgilenen ve arastıran eşin var benimki hiç oralı dgıl. Ben baktıklarımı gosterdiğimde bile sallamıyo
Hadi ya.bizde hala karar vericez o mu olsun bu mu olsun:)tecrübesiz olmak ne zor.silivride al bebek diye bir mağaza varmış.uygun fiyat konusunda baya iddialılar .bayada çeşit var.ben oraya bakiyim olmazsa avmlere gidiyim diyorum.Kızlar e bebek tıklım tıklım. Millet kapış kapış joie bebek arabalarından alıyor. Demek ki iyi bi markaymış
Kızlar e bebek tıklım tıklım. Millet kapış kapış joie bebek arabalarından alıyor. Demek ki iyi bi markaymış
Canım dr tarihtede oynar kaldıki sen zaten Perşembe dolduruyosan cuma zaten izindesinBiraz nette baktım da doldurmak gerekiyormus perşembeye kadar çalışırım da cuma ağır geliyor bana 8.30 dan 15.40 a 8 saat dersim var cumalari bel agrisindan pert oluyorm. Cuma da doktora giderim bir günlük rapor alırım napayim korkuyorm yuruyemicem diye 2 sene topalladm fitiktan sonra operasyon oldm da iyiydm gebelikte kilo binince kendini hatirlatiyor
Ben yoruldum artık soylemekten kendi iş yeri için saatlerce herseye bakar bize gelince ben bakacakmısımKızlar e bebek tıklım tıklım. Millet kapış kapış joie bebek arabalarından alıyor. Demek ki iyi bi markaymış
Benimkide benim begendiklerimi begenmiyor:)birde hic ileriki aylarda giyicek bisey aldirmiyor.kilosunu nerden biliyomusum ya olmazsaymis.ayyy dır dır dır:)Ben yoruldum artık soylemekten kendi iş yeri için saatlerce herseye bakar bize gelince ben bakacakmısım
Canım orayı instagramdan takip ediyorum ben. Kraft park yatak baya ucuzdu. Ama biraz araştırınca şikayet var da baya şikayet okudum mağaza ile ilgili. Sen de ona göre bir bak istersenHadi ya.bizde hala karar vericez o mu olsun bu mu olsun:)tecrübesiz olmak ne zor.silivride al bebek diye bir mağaza varmış.uygun fiyat konusunda baya iddialılar .bayada çeşit var.ben oraya bakiyim olmazsa avmlere gidiyim diyorum.
Bakarim tabiki cok saol canim.teslimattami sıkıntı oldu acaba.Kraft Oslo travel sormustum bende 1300tl demisti.baya ucuz gelmisti.cunku nette 1800e kadar fiyat skalasi vardi baska yerlerde.tabiki iyi arastirmak lazim.alirsamda teslimati kendim yaparim zaten.Canım orayı instagramdan takip ediyorum ben. Kraft park yatak baya ucuzdu. Ama biraz araştırınca şikayet var da baya şikayet okudum mağaza ile ilgili. Sen de ona göre bir bak istersen
Son ay aacakmis bizimki hiiiic karismiyorum artik napiyosa yapsinKızlar e bebek tıklım tıklım. Millet kapış kapış joie bebek arabalarından alıyor. Demek ki iyi bi markaymış
Benimde iki gece uyku arasinda bacagimin arkasi kasildi 've inan agrisi bi haftaya yakin surdu.magnezyum eksikligine yordum bende.masaj yapti esim.benimki spor yaparsinda uzun zaman sonra hamlarsın ya oyle oldu et kesigi gibi.kendini fazla yorma.gunluk hayatinda hareketsizsen tedbir amacli vucut hareket edincede belki tepki vermistir..dedigim gibi az kaldi canim bosver ustunkoru yap gitsin temizligi.Bu nasıl bir bacak ağrısı yaa sanki ikiye ayrılıyor napayım akıl verin oturup ağlıcam şimdi... Biraz evi toparladım yaa sonuç bu
Oğlum nisan ayında doğmuştu rapor ve ücretsiz izinle 1 buçuk yaşına kadar kendim baktım kreşe verdim ama ağlayarak sürünerek apartmanın giriş katıydı da Allah tan uzak yere gitmiyor bir de komşuyuz diye rahattım ve öglenciydim 12 gibi bırakıyordum uyuyordu kalkıp yemek yiyordu 5 gibi alıyordum...bu sefer eylül de başlıycam galiba 4.sınıf okutuyorum 2 gün eve gelicem din k.ve ing.derslerini öğleden sonraya koydurup diger 3 gün de öğlen arası gelmeyi düşünüyorum...ama inşallah Allah kısmet ederse annem babam gelecekler; babam emekli oldu yazlık ev yapıyorlar birbirimize destek olucaz inşallah...hem bebek büyütecekler hem yazlığın eksiklerini tamamlıycaklar Allah kısmet ederse...yani ya biraz kendin bakacaksın ya da bakamıyorsan aileden birilerine emanet edeceksin...Arkadaslar peki dogum izni sut izni vs bunlari ayarladik diyelim.. Tekrar ise başladığımızda en erken bebek 2 ayını bitirmiş olacak en geç ise yaz tatili yıllık izin rapor derken 2. Donemi de kapatirsak 6-7 aylık gibi olacak.. Peki ya sonra? Benim gibi ucretsize ayrilamayanlar ne planliyor.. Ben simdiden panik oluyorum o kadar minik bebegi kime birakacagim için içimi yiyor.. Ailem şehir dışında onları da sürekli bende kalmalarına zorlayamam sonuçta evim de müsait değil istanbul şartlarında minik bir evde kiracıyım.. Bütçem daha geniş bir eve el vermez şuan.. Işın içinden cikamiyorum sizler ne düşünüyorsunuz sonrası için.. 2yasini bitirse bir şekilde okula getiririm yanımda ama aradaki 1 bucuk yil nasil gececek???
Cok asiriysa minoset ic canim .Bu nasıl bir bacak ağrısı yaa sanki ikiye ayrılıyor napayım akıl verin oturup ağlıcam şimdi... Biraz evi toparladım yaa sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?