2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok ya süt yumurta yoğurt ceviz onları yiyorum yemediğim şey ekmek. Yemekleri az yağlı pişiriyorum. Bide tek öğünde çorba ana yemek pilav salata ya da yoğurt gibi çok çeşit yemiyorum. Tek çeşit yemek yanına salata ya da yogurt gibi yiyorum aslında. İnşallah verebilcek şekilde kilo alıyorumdur

Baby nestten neden vazgectin peki

babynestten neden vazgectin peki. Bebek acısından problem mi oluyomus
Yok canim
Birtane almistim mevlut icin suslu birsey .Yakinlarim birtanede gunluk kullanim icin al dediler alacaktim ondan vazgectim.Cok masraf oluyor diye .
Cevremde kullananlar cok memnunlar aslinda

CAnım bunu bende merak ediyorum girincemi ayrılıyoruz dolduruncamı ayrılıyoruz
Kızlar benim de Doğum 1 mayıs, 27 şubatta 32 haftaya giriyorum. Müdür 3 hafta için hiç başlama rapor al yerine öğretmen başlasın şimdiden dedi, doktorumla konuştum rapor vericek, 27 şubatta da Doğum öncesi izin için yine doktor belge veriyormuş onu okula götürmem gerekmiş. Yani 32 haftaya girdiğimizde izne ayrılabiliyoruz demek ki

Bu bezlerin adı var mi canim?yani kumaşı ne diyerek alalim?

Arkadaslar peki dogum izni sut izni vs bunlari ayarladik diyelim.. Tekrar ise başladığımızda en erken bebek 2 ayını bitirmiş olacak en geç ise yaz tatili yıllık izin rapor derken 2. Donemi de kapatirsak 6-7 aylık gibi olacak.. Peki ya sonra? Benim gibi ucretsize ayrilamayanlar ne planliyor.. Ben simdiden panik oluyorum o kadar minik bebegi kime birakacagim için içimi yiyor.. Ailem şehir dışında onları da sürekli bende kalmalarına zorlayamam sonuçta evim de müsait değil istanbul şartlarında minik bir evde kiracıyım.. Bütçem daha geniş bir eve el vermez şuan.. Işın içinden cikamiyorum sizler ne düşünüyorsunuz sonrası için.. 2yasini bitirse bir şekilde okula getiririm yanımda ama aradaki 1 bucuk yil nasil gececek???

Bence mutlu ol ne kadar ilgilenen ve arastıran eşin var benimki hiç oralı dgıl. Ben baktıklarımı gosterdiğimde bile sallamıyo
Biz ne kavgalar sonunda bu hale geldik bilsen. Benim bastırmamla zorumla böyle ilgilenmeye başladı. Yoksa çok ilgisiz yani. Telefon alacak olsa aylarca araştırma yapar.

Kızlar e bebek tıklım tıklım. Millet kapış kapış joie bebek arabalarından alıyor. Demek ki iyi bi markaymış
Hadi ya.bizde hala karar vericez o mu olsun bu mu olsun:)tecrübesiz olmak ne zor.silivride al bebek diye bir mağaza varmış.uygun fiyat konusunda baya iddialılar .bayada çeşit var.ben oraya bakiyim olmazsa avmlere gidiyim diyorum.

Canım dr tarihtede oynar kaldıki sen zaten Perşembe dolduruyosan cuma zaten izindesin

Hadi ya.bizde hala karar vericez o mu olsun bu mu olsun:)tecrübesiz olmak ne zor.silivride al bebek diye bir mağaza varmış.uygun fiyat konusunda baya iddialılar .bayada çeşit var.ben oraya bakiyim olmazsa avmlere gidiyim diyorum.
Canım orayı instagramdan takip ediyorum ben. Kraft park yatak baya ucuzdu. Ama biraz araştırınca şikayet var da baya şikayet okudum mağaza ile ilgili. Sen de ona göre bir bak istersen

Bu nasıl bir bacak ağrısı yaa sanki ikiye ayrılıyor napayım akıl verin oturup ağlıcam şimdi... Biraz evi toparladım yaa sonuç bu

Canım orayı instagramdan takip ediyorum ben. Kraft park yatak baya ucuzdu. Ama biraz araştırınca şikayet var da baya şikayet okudum mağaza ile ilgili. Sen de ona göre bir bak istersen
Bakarim tabiki cok saol canim.teslimattami sıkıntı oldu acaba.Kraft Oslo travel sormustum bende 1300tl demisti.baya ucuz gelmisti.cunku nette 1800e kadar fiyat skalasi vardi baska yerlerde.tabiki iyi arastirmak lazim.alirsamda teslimati kendim yaparim zaten.

Bu nasıl bir bacak ağrısı yaa sanki ikiye ayrılıyor napayım akıl verin oturup ağlıcam şimdi... Biraz evi toparladım yaa sonuç bu
Benimde iki gece uyku arasinda bacagimin arkasi kasildi 've inan agrisi bi haftaya yakin surdu.magnezyum eksikligine yordum bende.masaj yapti esim.benimki spor yaparsinda uzun zaman sonra hamlarsın ya oyle oldu et kesigi gibi.kendini fazla yorma.gunluk hayatinda hareketsizsen tedbir amacli vucut hareket edincede belki tepki vermistir..dedigim gibi az kaldi canim bosver ustunkoru yap gitsin temizligi.

Oğlum nisan ayında doğmuştu rapor ve ücretsiz izinle 1 buçuk yaşına kadar kendim baktım kreşe verdim ama ağlayarak sürünerek apartmanın giriş katıydı da Allah tan uzak yere gitmiyor bir de komşuyuz diye rahattım ve öglenciydim 12 gibi bırakıyordum uyuyordu kalkıp yemek yiyordu 5 gibi alıyordum...bu sefer eylül de başlıycam galiba 4.sınıf okutuyorum 2 gün eve gelicem din k.ve ing.derslerini öğleden sonraya koydurup diger 3 gün de öğlen arası gelmeyi düşünüyorum...ama inşallah Allah kısmet ederse annem babam gelecekler; babam emekli oldu yazlık ev yapıyorlar birbirimize destek olucaz inşallah...hem bebek büyütecekler hem yazlığın eksiklerini tamamlıycaklar Allah kısmet ederse...yani ya biraz kendin bakacaksın ya da bakamıyorsan aileden birilerine emanet edeceksin...

Kizlar bu cok gereksiz degilmi .ates olcer zaten ayri alinacak alindan olandan .tarakta konak taragi ilk aylar daha ise yarar .aapirator bruno var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…