- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.761
Ben yoruldum artık soylemekten kendi iş yeri için saatlerce herseye bakar bize gelince ben bakacakmısım
Doktora bana onu bile vermiyor ağrın olursa kocana bağır diyo malesef onlarda korkuyorum heralde tedbir amaçlı diyorumCok asiriysa minoset ic canim .
Yada alerjin yoksa fastjel krem kullanabilirsin dr vermisti bna .
Doktora bana onu bile vermiyor ağrın olursa kocana bağır diyo malesef onlarda korkuyorum heralde tedbir amaçlı diyorum
Oda zormus bak. Benimki de karısırsa oyle karısır kesin. Artık alısıcaz demek kiBenimkide benim begendiklerimi begenmiyor:)birde hic ileriki aylarda giyicek bisey aldirmiyor.kilosunu nerden biliyomusum ya olmazsaymis.ayyy dır dır dır:)
Ek ders umrumda değil 8 saatin yorgunluğunu düşününce zaten 21 saat giriyorum kayda değer bir ekders değil. Bakalım bir mart gelsin de sağlıkla canım ,hepimiz mutlu ayrılıp evde hazırlık yapalım insallahBen de ayrılıcam 32 de 1 günde beklemem senin yerinde olsam ek ders acısından düşünürsen tabi ki cuma da git. Çünkü o dort gun ek dersin yanabilir idarete danısmak lazım
Güzel günlerde kullanın inşallah, canım ana kucagi yok galiba demi yanında altı aya kadar bebeği nasıl kullanican tam yatıyor mu bu bastonlar. Ya benimde beynim yandı bu araba mevzusunda. Konforlu bişey istiyorm ama benim arabam polo bagajim küçük liteway alsam diyorm bebek rahat edemez diye vicdan yapiyorm çok arada kaldimÇok sağol Can'ım. İçimize sindi rengi. Açıkçası eşim illa mavi olsun der diye endişe etmiştim
Neyseki ortak noktada buluştuk.
Daha iyileri güzelleri sizlere inş.
Ay aynen bizimki de öyle. Ama onun gerekçesi hediye çok gelirmiş ileriki aylar için. Ya gelebilir o da doğru. Ama ben de beğendiğim birşey olunca almak istiyorum. Artık kendime bişey almak içimden gelmiyor valla. Ama anlamıyorlar işte.Benimkide benim begendiklerimi begenmiyor:)birde hic ileriki aylarda giyicek bisey aldirmiyor.kilosunu nerden biliyomusum ya olmazsaymis.ayyy dır dır dır:)
İçinden geleni yap canım, bu bebeği sen tasiyosun sen en doğrusunu bilirsin, eşini de bir şekilde ikna edebilirsin benceEn başta birçok tecrübeli annenin tavsiyesi üzerine park yatağa karar vermiştim. İçim çok rahattı park yatak alacaktım.
Sonra başta eşim olmak üzere kardeşim vs düşüncemin değişmesine neden oldular.
Eşim Yok öyle yatak mı olur adam gibi beşik alalım ben sevmiyorum onları çadır gibi vs diye diye soğuttu beni
Zaten içimde heves vardı karyola beşiklere. Onun da gazıyla fikrim değişti.
Gelin görün ki beyfendinin de dün fikri değişti. Şimdi park yatak alalım diyor. Delirtecek beni valla. Joie nin park yatağını görmüş çok beğenmiş. Mini beşiği varmış bilmem ne? Ona ikna çabasında. Bugün gidip alalım e bebekten diyor
Ben ise napsam bilemedim yine
Gerçi çilek in karyolasında aklım. Vazgeçmeyi düşünmüyorum. Ay ne çok konuştumsiZe döktüm içimi
Sağol Can'ım inşallah. Ana kucağını bi arkadaş vermişti. O yüzden ayrıca almadık. Seni iyi anlıyorum biz de çok araştırdık. Ama zaten 2 ay kadar bebek doğru düzgün dışarı çıkmaz. Sonrası için de bu bastonlar da kullanılabiliyor. Tamamen yatıyor. Açıkçası 2-3 ay bebek arabasıyla dolaşacak bir yere gideceğimi sanmıyorum. Gittiğim yerlere ana kucağına koyar götürürüm. Zaten mecbur araba kullanıcaz. Oturduğumuz yerde ulaşım sıkıntı baya.Güzel günlerde kullanın inşallah, canım ana kucagi yok galiba demi yanında altı aya kadar bebeği nasıl kullanican tam yatıyor mu bu bastonlar. Ya benimde beynim yandı bu araba mevzusunda. Konforlu bişey istiyorm ama benim arabam polo bagajim küçük liteway alsam diyorm bebek rahat edemez diye vicdan yapiyorm çok arada kaldim
Yok cadılık yapsam istediğimi alırız. Zaten annemler alacak beşiği.İçinden geleni yap canım, bu bebeği sen tasiyosun sen en doğrusunu bilirsin, eşini de bir şekilde ikna edebilirsin bence
Senin müdürün ne güzelmiş :) doldurunca diye okudum bende bikac yerde bende 1 martta giriyorum. Neyse sen ondesin seni takip edelim bakalım süreç nasıl isliyormus öğrenelim canim o zaman haber et ayrıldım diye.Kızlar benim de Doğum 1 mayıs, 27 şubatta 32 haftaya giriyorum. Müdür 3 hafta için hiç başlama rapor al yerine öğretmen başlasın şimdiden dedi, doktorumla konuştum rapor vericek, 27 şubatta da Doğum öncesi izin için yine doktor belge veriyormuş onu okula götürmem gerekmiş. Yani 32 haftaya girdiğimizde izne ayrılabiliyoruz demek ki
Canım dr tarihtede oynar kaldıki sen zaten Perşembe dolduruyosan cuma zaten izindesin
Sağol canım, ben mağazada bir bakayım dediğin modellere. Netten bişey anlamıyorumSağol Can'ım inşallah. Ana kucağını bi arkadaş vermişti. O yüzden ayrıca almadık. Seni iyi anlıyorum biz de çok araştırdık. Ama zaten 2 ay kadar bebek doğru düzgün dışarı çıkmaz. Sonrası için de bu bastonlar da kullanılabiliyor. Tamamen yatıyor. Açıkçası 2-3 ay bebek arabasıyla dolaşacak bir yere gideceğimi sanmıyorum. Gittiğim yerlere ana kucağına koyar götürürüm. Zaten mecbur araba kullanıcaz. Oturduğumuz yerde ulaşım sıkıntı baya.
Poloların bagaj küçük evet. Sen de bu tip düşünebilirsin. Liteway da çok güzel. Zaten aynı gibi. Aralarında ufak farklar var. Ben kraftın kumaşını falan daha çok sevdim. Bir de tentesi daha çok kapanıyor. Lite way biraz açık kalıyor. Güneşli havalar açısından. Ama lite way ın da avantajı soğuklar için ayak tulumu olması.
Bi de anakucağı yoksa lite way plus alabilirsin. Ana kucağı takılarak kullanılıyor onda.
ben eylülde başlamak durumunda kalıcam büyük ihtimalle. annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakarız diyorlar, yaşayıp görücem.Arkadaslar peki dogum izni sut izni vs bunlari ayarladik diyelim.. Tekrar ise başladığımızda en erken bebek 2 ayını bitirmiş olacak en geç ise yaz tatili yıllık izin rapor derken 2. Donemi de kapatirsak 6-7 aylık gibi olacak.. Peki ya sonra? Benim gibi ucretsize ayrilamayanlar ne planliyor.. Ben simdiden panik oluyorum o kadar minik bebegi kime birakacagim için içimi yiyor.. Ailem şehir dışında onları da sürekli bende kalmalarına zorlayamam sonuçta evim de müsait değil istanbul şartlarında minik bir evde kiracıyım.. Bütçem daha geniş bir eve el vermez şuan.. Işın içinden cikamiyorum sizler ne düşünüyorsunuz sonrası için.. 2yasini bitirse bir şekilde okula getiririm yanımda ama aradaki 1 bucuk yil nasil gececek???
En güzeli aslında ücretin izin ne güzel bebişim en güzel günlerini birlikte geçirmişsiniz artık benim anca kısmet olursa 2. Çocukta.. Maddi olarak ayrılmam şuan imkansız.. ;(Oğlum nisan ayında doğmuştu rapor ve ücretsiz izinle 1 buçuk yaşına kadar kendim baktım kreşe verdim ama ağlayarak sürünerek apartmanın giriş katıydı da Allah tan uzak yere gitmiyor bir de komşuyuz diye rahattım ve öglenciydim 12 gibi bırakıyordum uyuyordu kalkıp yemek yiyordu 5 gibi alıyordum...bu sefer eylül de başlıycam galiba 4.sınıf okutuyorum 2 gün eve gelicem din k.ve ing.derslerini öğleden sonraya koydurup diger 3 gün de öğlen arası gelmeyi düşünüyorum...ama inşallah Allah kısmet ederse annem babam gelecekler; babam emekli oldu yazlık ev yapıyorlar birbirimize destek olucaz inşallah...hem bebek büyütecekler hem yazlığın eksiklerini tamamlıycaklar Allah kısmet ederse...yani ya biraz kendin bakacaksın ya da bakamıyorsan aileden birilerine emanet edeceksin...
Bende aynı durumdayım hatta benim temmuzda başlamam gerekiyor ama yaz tatilde öğretmen yok öğrenci yok müdür de yıllık izinde olacak tek olduğum için yanımda götürürüm diye düşünüyorum.. Çekirdekten eğitimci olacak benimki bu gidişte..ben eylülde başlamak durumunda kalıcam büyük ihtimalle. annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakarız diyorlar, yaşayıp görücem.
Canım kas agrisiysa ılık dus, masaj ya da sıcak su torbası iyi gelebilir benimde hareketsizlikten oluyor durup durup temizlik le yoruldugumda geçmiş olsunBu nasıl bir bacak ağrısı yaa sanki ikiye ayrılıyor napayım akıl verin oturup ağlıcam şimdi... Biraz evi toparladım yaa sonuç bu
Allah yardımcımız olsunBende aynı durumdayım hatta benim temmuzda başlamam gerekiyor ama yaz tatilde öğretmen yok öğrenci yok müdür de yıllık izinde olacak tek olduğum için yanımda götürürüm diye düşünüyorum.. Çekirdekten eğitimci olacak benimki bu gidişte..
Süper ozaman yeterli gayet canım. Verirsin merak etme bol bol emziricez yürüyüş yapıcaz hepsi gidecekYok ya süt yumurta yoğurt ceviz onları yiyorum yemediğim şey ekmek. Yemekleri az yağlı pişiriyorum. Bide tek öğünde çorba ana yemek pilav salata ya da yoğurt gibi çok çeşit yemiyorum. Tek çeşit yemek yanına salata ya da yogurt gibi yiyorum aslında. İnşallah verebilcek şekilde kilo alıyorumdur
Ben de doldurunca diye biliyorum kızlar ama emin değilim, keşke emin olabilsek benim de 15 martta doluyor 32. Hayırlısıyla bir görsek o günleri :)Kızlar benim de Doğum 1 mayıs, 27 şubatta 32 haftaya giriyorum. Müdür 3 hafta için hiç başlama rapor al yerine öğretmen başlasın şimdiden dedi, doktorumla konuştum rapor vericek, 27 şubatta da Doğum öncesi izin için yine doktor belge veriyormuş onu okula götürmem gerekmiş. Yani 32 haftaya girdiğimizde izne ayrılabiliyoruz demek ki
İlk kızıma babaanne baktı 2 yıl. Dediğin gibi eylül başı başladım işe 5. Ayındayken. 2 yıl baktı sağolsun. Bu yıl da annemi getirttim zar zor ikna ederek. İnşallah ailenden biri yoksa bakıcı bulursun gönlüne göre iyi biri. Ben bu sefer Doğum sonrası 2 yıl analık izni var onu kullanmak istiyorumArkadaslar peki dogum izni sut izni vs bunlari ayarladik diyelim.. Tekrar ise başladığımızda en erken bebek 2 ayını bitirmiş olacak en geç ise yaz tatili yıllık izin rapor derken 2. Donemi de kapatirsak 6-7 aylık gibi olacak.. Peki ya sonra? Benim gibi ucretsize ayrilamayanlar ne planliyor.. Ben simdiden panik oluyorum o kadar minik bebegi kime birakacagim için içimi yiyor.. Ailem şehir dışında onları da sürekli bende kalmalarına zorlayamam sonuçta evim de müsait değil istanbul şartlarında minik bir evde kiracıyım.. Bütçem daha geniş bir eve el vermez şuan.. Işın içinden cikamiyorum sizler ne düşünüyorsunuz sonrası için.. 2yasini bitirse bir şekilde okula getiririm yanımda ama aradaki 1 bucuk yil nasil gececek???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?