- 7 Ocak 2009
- 2.900
- 1.586
- 698
- 45
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.841
canim cok sagol basardim sonunda sayendeUygulamadan yuklenmiyor iki yerden de giriyorum ben .foto yukleyecegim zaman webden giriyorum
Canım biz de böyle biraz muhafazakar otel arıyoruz. Var mı güzel yerler canım bildiginizHaha bizim bir de oteller muhafazakar. oyüzden çok talep oluyor ve çeşit az. Geçen yıl hem bulmakta hem de ödemekte çok zorlandık. Bu yıl bulduk alıcaz inşallah. Bebiş 5 aylıkken alalım hem ucuz hem büyük bebek diye kendi hesap yapmış. :) senin eş biraz daha harcasın canım para görsün gününü.
okudum canım, tez zamanda güzel haber alsın inşallahİyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Cok cici cok tatli olmus canim gule gule kullansin .Eki Görüntüle 2106290 Eki Görüntüle 2106291 Eki Görüntüle 2106292
bebegime ordugum battaniyem hanimlar
canim cok sagol basardim sonunda sayende
Okudum allah en kısa zamanda nasip etsinİyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Ben daha hiç cips yemedim sen böyle yazdıkça yesem mi diye bi düşündümhiç bisküvi kraker falan da yemedim okulda biri yerken ısrar etmişti tadına bak canın ister diye bi tane aldım ağzımı içi zehir gibi oldu bi daha da yemedim...her zaman yiyorsan ondan belki canın istiyordur...benim hiç aklıma gelmez...kabuklu fındık fıstık ceviz alırız biz akşamları onları kırar yeriz ya da çiğ kabak çekirdegi...alışkanlık heralde...biraz tutsan kendini belki alışır hamilelikten sonra da yemezsin...
Canın istiyorsa ye tabi ki kendini zorlamanın bi anlamı yok...benim canım istemiyor sanki midem de fazla almıyor...okula bir poşet kabak çekirdeği getirdim tenefüste 1 avuç ondan yiyorum arada da 1 meyve 1 yoğurt 3te evdeyim o zaman yenek yiyorum genelde...okulda her gün biri yemek yapıp getiriyor ama ben onları da fazla yiyemiyorum içim almıyor yağ kokuyor içine et koysalar o kokuyor midem ekşiyor yanıyor bulanıyor...ben hamile değilken bundan daha fazla yiyordum ve iştahlıydım galiba...yine de bu kadar kilo aldım yaniYok ya ben yiyorum abur cubur cipste yiyorum çok abartmıyorum ama haftada 10 günde bir yiyorum her yediğimde pişman oluyorum ama kendimi de tutamıyorum. Ceviz fındık fıstıkta çok yiyorum ama iş yerinde acıkınca kraker falan illaki yiyorum evde olsam yemem güzel bir sofra hazırlar yerim ama işte olunca mecbursun geçiştirmeye. Ama ette yiyorum sebzede yoğurt çok yiyorum gerekli şeyleri de mutlaka yiyorum ama diğerlerini de yiyorum bakalım doktorum herşeyden az ye diyen birisi ama cips yiyince yine de vicdan yapıyorum
canım benim iki gün önce daha şiddetliydi o ağrı, dediğin gibi yataktan kalkmakta zorlanıyordum. doktor bir ayda 3.5 kilo aldığımı duyup kulağımı çekince daha az yiyorum ve yürüyüşe başladım. sanki biraz hafifledi o ağrı ama geçmiyorHaklısın canım. Umarım ondandır. Başka şey olmasın da. Bir de nasıl birşey olduğunu bilmediğimizden değişik her ağrıda endişe ediyoruz.
Can'ım o vajina kemik ağrı bende 16. Haftadan beri var. Belime kalçalarıma vuruyor. Çok zor geçiyor sırf bu yüzden. Eşim iyice ağırlaştın diyor
Ağırlaştığım falan Yok oysaki resmen vajina kemik ağrımdan hareket edemiyorum. Ayağa kalkıp açılınca hafifliyor tersine. Fıtık gibi :)
Dr lar hiçbirşey demiyor. Bebek iyi diyorlar o kadar.
canım hiç dert etme, ben yıllardır şeker hastasıyım, yediğine içtiğine dikkat ettikten sonra hiç bir problem yaşamazsın. ama şekerini düzenli ölçmek önemli, yemek yedikten iki saat sonra 120nin altında olması gerekiyor. bunun için de glisemik indeksi düşük şeyler yemek lazım. ben de şimdiden 10 kilo aldım ve artık çok dikkat etmem gerekiyor. gebelik şekeri olanlarda tansiyon problemi de çıkabiliyormuş. kilo alımına da özellikle dikkat etBeni ciddi ciddi diyete baslatip, bana kan ölçüm cihazı verdiler şeker için. Ve açlık kan şekeri 70-90 arasi normal benimki 64 cikti sabah olcumunde diyetisyen liste verdi dahiliye 1 hafta boyunca her ogun açlık tokluk kan şekeri ne bakma listesi verdi. İnşallah çikolata kavanozunda boğulan ben sıkıntısiz atlatirim bunu da
Sabah kaçta ölçtün canım çok geç olmaması gerekiyor...ben de her gün ölçüyorum açlık genelde 85 civarı tokluk 96 falan çıkıyor...sağlık ocağında 75lik yüklemede açlık 85 1.saat 230 2.saat 150 çıkmıştı...gebelik diyabeti var mı yok mu hala anlamadıkBeni ciddi ciddi diyete baslatip, bana kan ölçüm cihazı verdiler şeker için. Ve açlık kan şekeri 70-90 arasi normal benimki 64 cikti sabah olcumunde diyetisyen liste verdi dahiliye 1 hafta boyunca her ogun açlık tokluk kan şekeri ne bakma listesi verdi. İnşallah çikolata kavanozunda boğulan ben sıkıntısiz atlatirim bunu da
Ççoookkk erken baslayan kasılma problemlerim vardı diger gruptan arkadaslar bilebilir. Bayadır sakinlemişti bugun biraz tavan yaptı. Varmı kasılması olan bebeği bi tarafta toplanan karnı sertleşen
Benim kilodan olduğunu sanmıyorum Can'ım. Çünkü 16. Hafta başladı ve o zaman nerdeyse hiç kilo almamıştım.canım benim iki gün önce daha şiddetliydi o ağrı, dediğin gibi yataktan kalkmakta zorlanıyordum. doktor bir ayda 3.5 kilo aldığımı duyup kulağımı çekince daha az yiyorum ve yürüyüşe başladım. sanki biraz hafifledi o ağrı ama geçmiyor
Canım emin misin ? Ben doktoruma hesaplattim tam 32+0 olduğumuz tarihte ayrilabilecegimi söyledi. Çalıştığım kurumda aynı şeyi soyledi. Zaten günler geçmek bilmiyor 1 hafta daha beklemeyelim şimdi.32 dolunca yani 33 ün ilk günü alınıyor
32+0 33 un ilk günü olmuyomu canım zatenCanım emin misin ? Ben doktoruma hesaplattim tam 32+0 olduğumuz tarihte ayrilabilecegimi söyledi. Çalıştığım kurumda aynı şeyi soyledi. Zaten günler geçmek bilmiyor 1 hafta daha beklemeyelim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?