2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım biz de böyle biraz muhafazakar otel arıyoruz. Var mı güzel yerler canım bildiginiz

okudum canım, tez zamanda güzel haber alsın inşallah

selam kızlar bizde kraft book plus aldık , kraft fit travel a da baktım o da güzeldi hatta kraftın bi modeli daha vardı 3ü arasında kaldım çok zor karar verdim :S yani gidip yerinde inceleyin hepsinin kendine göre güzel özellikleri var, adamlar birine bi özelliği koymuş diğerinde o yok başka bişey var buda karar verme açısından zorluyor insanı tabi, bzimki puset gibi olmuyor ama onu bebek zaten kaç aya kadar kullanır ki diye düşündüm biraz büyüse zaten sığmaz içine , beni için sürüşü çok önemliydi çünkü belim sakat ve içine bebek bincek bide çanta falan asılsa dahada agırlaşacak araba, bu modelin sürüşü diğer 2 modele göre çok daha rahat, hatta firmasa %30 daha kolay sürüş diyor etiketi var üstünde. tabi fiyatı pahalı oldu malesef ben 1400 tl lik bişey istiyordum ama bebişe oda yapmıycam sadece bi tane park yatak alıcam , artık böyle dengelensin napıyım

Okudum allah en kısa zamanda nasip etsin

Yok ya ben yiyorum abur cubur cipste yiyorum çok abartmıyorum ama haftada 10 günde bir yiyorum her yediğimde pişman oluyorum ama kendimi de tutamıyorum. Ceviz fındık fıstıkta çok yiyorum ama iş yerinde acıkınca kraker falan illaki yiyorum evde olsam yemem güzel bir sofra hazırlar yerim ama işte olunca mecbursun geçiştirmeye. Ama ette yiyorum sebzede yoğurt çok yiyorum gerekli şeyleri de mutlaka yiyorum ama diğerlerini de yiyorum bakalım doktorum herşeyden az ye diyen birisi ama cips yiyince yine de vicdan yapıyorum

Canın istiyorsa ye tabi ki kendini zorlamanın bi anlamı yok...benim canım istemiyor sanki midem de fazla almıyor...okula bir poşet kabak çekirdeği getirdim tenefüste 1 avuç ondan yiyorum arada da 1 meyve 1 yoğurt 3te evdeyim o zaman yenek yiyorum genelde...okulda her gün biri yemek yapıp getiriyor ama ben onları da fazla yiyemiyorum içim almıyor yağ kokuyor içine et koysalar o kokuyor midem ekşiyor yanıyor bulanıyor...ben hamile değilken bundan daha fazla yiyordum ve iştahlıydım galiba...yine de bu kadar kilo aldım yani

canım benim iki gün önce daha şiddetliydi o ağrı, dediğin gibi yataktan kalkmakta zorlanıyordum. doktor bir ayda 3.5 kilo aldığımı duyup kulağımı çekince daha az yiyorum ve yürüyüşe başladım. sanki biraz hafifledi o ağrı ama geçmiyor

Beni ciddi ciddi diyete baslatip, bana kan ölçüm cihazı verdiler şeker için. Ve açlık kan şekeri 70-90 arasi normal benimki 64 cikti sabah olcumunde diyetisyen liste verdi dahiliye 1 hafta boyunca her ogun açlık tokluk kan şekeri ne bakma listesi verdi. İnşallah çikolata kavanozunda boğulan ben sıkıntısiz atlatirim bunu da

canım hiç dert etme, ben yıllardır şeker hastasıyım, yediğine içtiğine dikkat ettikten sonra hiç bir problem yaşamazsın. ama şekerini düzenli ölçmek önemli, yemek yedikten iki saat sonra 120nin altında olması gerekiyor. bunun için de glisemik indeksi düşük şeyler yemek lazım. ben de şimdiden 10 kilo aldım ve artık çok dikkat etmem gerekiyor. gebelik şekeri olanlarda tansiyon problemi de çıkabiliyormuş. kilo alımına da özellikle dikkat et

Sabah kaçta ölçtün canım çok geç olmaması gerekiyor...ben de her gün ölçüyorum açlık genelde 85 civarı tokluk 96 falan çıkıyor...sağlık ocağında 75lik yüklemede açlık 85 1.saat 230 2.saat 150 çıkmıştı...gebelik diyabeti var mı yok mu hala anlamadık listem falan da yok ekmek hamurişi tatlı pirinç patates yemiyorum her gün yürüyorum...şimdilik yeterli dedi doktorum

Ççoookkk erken baslayan kasılma problemlerim vardı diger gruptan arkadaslar bilebilir. Bayadır sakinlemişti bugun biraz tavan yaptı. Varmı kasılması olan bebeği bi tarafta toplanan karnı sertleşen

canım benim genelde sağda.geçen haftalarda bende de oluyordu.benim annem emekli hemşire bahasa doğum yaptırmıştır.ben ona bunu söylemeden o direk karnında kasılmaların olacak dedi.o günden beri rahatım baya

Günaydın güzel anneler.size saçma gelecek bi sorum var.Çarşamba günü seker yuklemem var ve bunun bi önceki günün yeme icmesiyle alakası olur mu

Benim kilodan olduğunu sanmıyorum Can'ım. Çünkü 16. Hafta başladı ve o zaman nerdeyse hiç kilo almamıştım.
Ama mümkün olduğunca dikkat ediyorum ben de. Nedeni kilo olmasa da üstüne bir de kilo eklenince hayatımız iyice zorlaşacak. Son ayları düşünemiyorum bile.

32 dolunca yani 33 ün ilk günü alınıyor
Canım emin misin ? Ben doktoruma hesaplattim tam 32+0 olduğumuz tarihte ayrilabilecegimi söyledi. Çalıştığım kurumda aynı şeyi soyledi. Zaten günler geçmek bilmiyor 1 hafta daha beklemeyelim şimdi.

Canım emin misin ? Ben doktoruma hesaplattim tam 32+0 olduğumuz tarihte ayrilabilecegimi söyledi. Çalıştığım kurumda aynı şeyi soyledi. Zaten günler geçmek bilmiyor 1 hafta daha beklemeyelim şimdi.
32+0 33 un ilk günü olmuyomu canım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…