- 22 Eylül 2017
- 140
- 195
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.861
Bende iyicw arastirayim diye gece kaldim.. Cunku alsam sonra başka birşey görsem aklım kalıyor.. Bende hepsini araştırıp tercih yapayım diye düşündüm.. Bu gidişte erken doğsa çoğu eşyası olmamış olacakBende bunu istiyorum canim .Ins kullanislidir .
Ne guzel dayanmissin simdiye kadar almayarak .
Ben zor durduruyorum kendimi
ayni şeyi söylüyorsunuz canım 32+0 demek 32 hafta bitip 33 den aldığın ilk gün.bende biraz önce baktım nettenCanım emin misin ? Ben doktoruma hesaplattim tam 32+0 olduğumuz tarihte ayrilabilecegimi söyledi. Çalıştığım kurumda aynı şeyi soyledi. Zaten günler geçmek bilmiyor 1 hafta daha beklemeyelim şimdi.
Bende ikinci çocukta izin daha önemli tecrüben yok henüz ama iki çocuğa bakmak daha zordur diye düşünüyorum.. Gerci sınfta 25 öğrenciye bakıyorum ama insanın kendi çocuğu olunca sorumluluk daha fazla gibi..İnşallah canım ben de çok istiyorum. İllaki zorlanacağız ama kredim bitiyor eylülde o açıdan rahatım. İlk bebişte zorlandık süt sağ uyut yemeğini hazırla. Bırakırken huysuzluk alırken huysuzluk vs hala huysuz kendisi
Bende kraft fit istiyordum fakat kraft twist 18 daha kullanışlı geldi.. Puset bölümünün 36p derece dönmesi en büyük lüksü bence.. Biryerde otururken daha mudahele imkanı sağlar diye düşünüyorum..Canim doktordan heyet raporu mu alacaksin yoksa normal rapor mu? Ben de ne kadar erken ciksam o kadar iyi diyorum doktorumuz da ne zaman istesek rapor yazacak birisi ama 40 gun hakkimi eylul ve sonrasina saklamak istiyorum
Ben de ayniyim uc bes parca zibin o kadar.. Bebek arabasinda en son kraft fit modelinde karar kildik sayilir tabi ikide bir baska sey begeniyorum o ayri
Hastanede giymek icin gecelik pijama ariyorum deli gibi ama hic icime sineni gormedim daha
Daha alinacak coook sey var
Bence de resimdeki cok guzel duruyor :) bana da gorumcem dikmis bir tane eliyle guzel gorunuyordu. Teyzem de bir iki penye hazir almis yeter heralde bilemedim ki. Belki bir ara heves eder alirim yine kumasCanım çok uzun sürmüyor dikmek 1mt kare ama sen bilirsin yada etrafında makinesi olan birinden rica edebilirsin.
Kuzenime annem dikti 2 tane. Cok işine yarıyormuş. Bi tanesini kendi yatağına yatırırken altına seriyormuş. Diğerini de alt değiştirmede kullanıyormuş . Çaktırmadan biraz daha olsa iyi olurdu dedi kumaş bulursak yapicaz
Eki Görüntüle 2106227
Aslında bu tarz da cok hoşuma gidiyor ama beni biraz aşar gibi.
Dikiş bilenlere örnek olabilir.
aynen canm bende evde dolanıyorum hiç olmadı azda olsa yuruyus olur dıyorumBu ara hiç erken çıkamıyor. Kaldı yürüyüşler artık evde geziyorum bende koridorum çok uzun volta atıyorum resmen :) napiyim artık kendi kendimize birşey yapacağız hareketli olmak lazım son 3 ayımız kaldı
Ben Palmer's kakao yagi kremlerini kullaniyorum. Cok reklamini yapiyorum cunku burda fiyati cok uygun ve benim gigus kasintilarimi durdurmustu. Bulursaniz ve uygunsa sizde deneyin. Yoksa kakao yaginin kendisini eritip kullanabilirsiniz ama zor is. Cok kasimamaya calisin catlar sonra. Surekli kremlenin cildin kurumasina izin vermeyin.Karnım felaket kaşınıyor kızlar ve derim dökülüyor resmen bebe yağı vazelin faln sürüyorum daha çok kaşınıyor ancak göbeğini açınca geçiyor kaşıntı göbek açık geziyorum evde
Canım saol.oglumdada böyleydi ne denediysem olmadı cildiye bile gittim çare olmadı doğum yaptım kasintimdan eser kalmadı . Annem de bana hamileyken böyle cok kasinmis ama.kakao yağını deneyim bide çok saolBen Palmer's kakao yagi kremlerini kullaniyorum. Cok reklamini yapiyorum cunku burda fiyati cok uygun ve benim gigus kasintilarimi durdurmustu. Bulursaniz ve uygunsa sizde deneyin. Yoksa kakao yaginin kendisini eritip kullanabilirsiniz ama zor is. Cok kasimamaya calisin catlar sonra. Surekli kremlenin cildin kurumasina izin vermeyin.
Canım çok uzun sürmüyor dikmek 1mt kare ama sen bilirsin yada etrafında makinesi olan birinden rica edebilirsin.
Kuzenime annem dikti 2 tane. Cok işine yarıyormuş. Bi tanesini kendi yatağına yatırırken altına seriyormuş. Diğerini de alt değiştirmede kullanıyormuş . Çaktırmadan biraz daha olsa iyi olurdu dedi kumaş bulursak yapicaz
Eki Görüntüle 2106227
Aslında bu tarz da cok hoşuma gidiyor ama beni biraz aşar gibi.
Dikiş bilenlere örnek olabilir.
Çocuk.sesleri hoşuna gitmiştir canım cıvıl cıvıl :)Kızlar okula geldim geleli kızım durmuyor karnımda güm güm güm...nefes alamıyorum...normalde hareketliydi ama arada bir duruyordu sabah 9dan beri sürekli bi kıpırtı...bi sorun mu var acaba
Sorun olsa kipirdamaz bence. Arada bir hareketleniyorlar. Biraz hizli adim yuruyus yapsaniz sallantidan sakinlesir belki :)Kızlar okula geldim geleli kızım durmuyor karnımda güm güm güm...nefes alamıyorum...normalde hareketliydi ama arada bir duruyordu sabah 9dan beri sürekli bi kıpırtı...bi sorun mu var acaba
Amiinn.oglumun ogretmeni degisti bu sömestrda ne guzel bi duzen oturtmustumTatil bitti okullar açıldı koşturmaca başladı öğretmenlere ve annelere Allah yardım etsin:)
AmiiinnnKızlar günaydın, bugün itibariyle benim doğumuma 99 gün kalmış görünüyor. Bir çoğumuz da ikili hanelere düştük. İnşallah hayırlısıyla atlatırız son trimesteri de.
Allah kolaylik versin canim basa gelen cekiliyoBeni ciddi ciddi diyete baslatip, bana kan ölçüm cihazı verdiler şeker için. Ve açlık kan şekeri 70-90 arasi normal benimki 64 cikti sabah olcumunde diyetisyen liste verdi dahiliye 1 hafta boyunca her ogun açlık tokluk kan şekeri ne bakma listesi verdi. İnşallah çikolata kavanozunda boğulan ben sıkıntısiz atlatirim bunu da
Bundan sonra baskarsin artik almaya kotu dusunmeBende iyicw arastirayim diye gece kaldim.. Cunku alsam sonra başka birşey görsem aklım kalıyor.. Bende hepsini araştırıp tercih yapayım diye düşündüm.. Bu gidişte erken doğsa çoğu eşyası olmamış olacak
Canım benim okuldaki gürültüye karşılık veriyordur, dersini güzel dinlesin akıllı kızKızlar okula geldim geleli kızım durmuyor karnımda güm güm güm...nefes alamıyorum...normalde hareketliydi ama arada bir duruyordu sabah 9dan beri sürekli bi kıpırtı...bi sorun mu var acaba
Bende oyleyim yag kurumadan kapatamiyorum .kiyafetler delirtiyoKarnım felaket kaşınıyor kızlar ve derim dökülüyor resmen bebe yağı vazelin faln sürüyorum daha çok kaşınıyor ancak göbeğini açınca geçiyor kaşıntı göbek açık geziyorum evde
Hareketli olusunu cok dr a sordum canim sikinti yokmus dediler.okul sesleri yapmis olabilir.cocuk sesi yada muzik dinlerkn benimde oyleKızlar okula geldim geleli kızım durmuyor karnımda güm güm güm...nefes alamıyorum...normalde hareketliydi ama arada bir duruyordu sabah 9dan beri sürekli bi kıpırtı...bi sorun mu var acaba
Canım ana kucağı işini ne yaptın. Ben çok kararsızım ya. Ebebekte ana kucağı indirimi hangi gün acaba bi bilgin var mı? Ben bulamadım internet sayfasından. Çok pahallı bisey almak istemiyorum ama kalitesizler de içine sinmiyorBenim kilodan olduğunu sanmıyorum Can'ım. Çünkü 16. Hafta başladı ve o zaman nerdeyse hiç kilo almamıştım.
Ama mümkün olduğunca dikkat ediyorum ben de. Nedeni kilo olmasa da üstüne bir de kilo eklenince hayatımız iyice zorlaşacak. Son ayları düşünemiyorum bile.
Canım 230 çok yüksek benim 184 tü bunlara baslasim senin hayli yüksek benden 1. Saat sonucu . Aclik 64 tokluk 130 çıktı 130 normal ama değil miSabah kaçta ölçtün canım çok geç olmaması gerekiyor...ben de her gün ölçüyorum açlık genelde 85 civarı tokluk 96 falan çıkıyor...sağlık ocağında 75lik yüklemede açlık 85 1.saat 230 2.saat 150 çıkmıştı...gebelik diyabeti var mı yok mu hala anlamadıklistem falan da yok ekmek hamurişi tatlı pirinç patates yemiyorum her gün yürüyorum...şimdilik yeterli dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?