2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar kapı süsleri çok pahalıya yapılıyor. Birkaç tane beğendim ama. Geçen arkadaşa gittim. Onun kapı süsü kafama yattı. Matbaaya yaptırmışlar. 25-30 tl falan.
Öyle bir şey yaptırabilirim ben de.
Sizin de aklınızda olsun.

Eklentiler

• 2ab518dc-943e-4798-9686-603df4c71787.webp
    2ab518dc-943e-4798-9686-603df4c71787.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 124
Canım.ben ssvd istiyodum doktorum.birsey demedi seninki ne dedi bu konuda vazmı gecsem.diye düşünüyorum bende
önermiyorum dedi canım. Yaptırıyorum evet ama koşullar çok önemli dedi. Kilo almaman, sezeryan dikişlerinin olduğu dokunun yumuşak olmaması inçe olmaması, suni sancı alamayacak olman ve bebeğin kilosu bunlar önemli dedi. Özellikle bebeğin kilosunun 3.5 üstü olması dikişleri zorlar dedi . Süreç çok önemli dedi. Ben de ikna oldum canım. Doktoruma güvenin sonsuz gerçekten bir dönem evet yaygındı ama Şuan tehlikeli olduğu çoğunlukla kabul görüyor dedi

Benimde

Benimde 12 mart görünüyor Doğum tarihim 9 Mart'ta ayrılacam izne . Neden 6 hafta ?
canım ben yanlış mı hesapladım 32. Haftam benim 14 ünde dolacak. Ay bir türlü doğru hesaplayamadım şu işi.

önermiyorum dedi canım. Yaptırıyorum evet ama koşullar çok önemli dedi. Kilo almaman, sezeryan dikişlerinin olduğu dokunun yumuşak olmaması inçe olmaması, suni sancı alamayacak olman ve bebeğin kilosu bunlar önemli dedi. Özellikle bebeğin kilosunun 3.5 üstü olması dikişleri zorlar dedi . Süreç çok önemli dedi. Ben de ikna oldum canım. Doktoruma güvenin sonsuz gerçekten bir dönem evet yaygındı ama Şuan tehlikeli olduğu çoğunlukla kabul görüyor dedi

canım ben yanlış mı hesapladım 32. Haftam benim 14 ünde dolacak. Ay bir türlü doğru hesaplayamadım şu işi.
Çok heveslenmistim ama sanırım bende riskleri goze almicam eşimde öyle diyo çok isterdim ama demekki kismetimizde değilmiş

Canım ben kapı süsümü iki tane yapcam kızımınki is çekmiş kötü olmuş bebeğe yapınca o da kıskanmasın diye onada yapcam hazır daha pahalı oluyor kendim alıp yapınca daha uygun oluyordu
Ben kendim yapmaya çalışacağım keçeden ,ofiste arkadaş yaptı kendine çok güzel oldu.Benim oğlan kıskanmasın diye asil doğdu aras abi oldu yazacağım çözümü böyle bulmuşlar

Eklentiler

• F400F847-6846-4375-85C3-9C631ECBE296.webp
    F400F847-6846-4375-85C3-9C631ECBE296.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 134
Çok heveslenmistim ama sanırım bende riskleri goze almicam eşimde öyle diyo çok isterdim ama demekki kismetimizde değilmiş
Senin doktorun ne diyor peki canım. Ben de yapabilirim gibi hissediyorum ama ilkinde çok zorlandım çok sancı çektim yorgun Doğum yapmak ve sonrası çok kötü ya. Bu sefer daha planlı olacak diye bir yandan rahatım ama biryanda da bebiş için iyi olanı yapmak istiyorum.

Senin doktorun ne diyor peki canım. Ben de yapabilirim gibi hissediyorum ama ilkinde çok zorlandım çok sancı çektim yorgun Doğum yapmak ve sonrası çok kötü ya. Bu sefer daha planlı olacak diye bir yandan rahatım ama biryanda da bebiş için iyi olanı yapmak istiyorum.
Ben yaptirmiyorum yaptıran doktor bulursan neden olmasın gibi bişey söyledi daha ilk zamanlar sormuştum , oğlumun kilosu 4 dunnustunde görünüyordu 3.750 doğdu bide çağında çıkıntı var demişti doktorum kolu takılır kullanamaz fln dedi riske atmadım bunun kilosu da nasıl.olur bilmiyorum ama riske giremicem sanırım

Haha ben de bıcırlara hakim olamadım İnan. Bildiğin salıcam, takıcam huniyi yavaş yavaş :) kızımda somestrdan sonra heyet almıştım bildiğin 26 da bıraktım yani. Ama İnan çok kilo aldım ya. Evde otur otur. Şimdi biraz da oyüzden direnicem.

Hangi siteler canım onlar BAkayım sürekli en azından.

Evet oyüzden eylül 15 te gidelim dedik canım. Bodrum da blu Çırağan var kuzenim
Gitti berbat pis dolandırıcı bir yer. Bir de yeni birtane açılmış lussoro diye. Ama fiyat falan hiçbişey yazmıyor. Marmaris’te angel Peninsula var fiyatlar fahiş. Başka da bilmiyorum ya :)
Aynen marmarise baktım uzun yıllardır gitmedim gideyim istiyorum oraya ama cokkk ucuk bende ekimde filan mı gitsek acaba diyorum antalyaya bebekte büyümüş olur hem

Canım çok güzeldi biraz geriden geliyordu yakalamış gününü. Herşey çok iyi dedi. 4 mayısta sezeryan günüm diye konuştuk. Sezeryan sonrası normal Doğum hakkında konuştuk ikna oldum sezeryana. Bir daha 6 hafta sonra çağırdı 32 haftalıkken yani. 2 ayda 6 kilo alınca Kiloma ayda 3 kilo çok dedi. Tam 10 kilo almışım. Böyle işte :)
Cok sevindim yarında ben gidicem darısı basıma Yaa ne dedi sezeryan sonrası normal doğumla ilgili bende istiyorum ama doktorum yanasmıyo maalesef bende 4 kilo aldım oğlumda toplamda 10 almıstım bunda 8le kapatırsam süper cünkü o zaman hamile kaldıgım kilomla kalamadım maalesef fazlam vardı. Ama az almama rağmen bir göbeğim var gören doğurcam sanırım anlayamadım oğlumdada büyüktü karnım ama bunda daha iri

Ben yaptirmiyorum yaptıran doktor bulursan neden olmasın gibi bişey söyledi daha ilk zamanlar sormuştum , oğlumun kilosu 4 dunnustunde görünüyordu 3.750 doğdu bide çağında çıkıntı var demişti doktorum kolu takılır kullanamaz fln dedi riske atmadım bunun kilosu da nasıl.olur bilmiyorum ama riske giremicem sanırım
Çatı darsa zaten zorlamak gerçekten anneye zulüm canım. Ben çok önem veriyorum çatıyla ilgili söylediklerine. Bana çatın dar dese hiç denemem bile. Mesela benim çatım için uygun demişti. Kilosu da önemli değil demişti. Kızım 3740 olmasına rağmen denedik ama kordondan inemedi bebiş

Kizlar ben de 32.hafta dolunca diye okudum her yerde ama keske baslayinca olsa tabi..
Evet canım haklısın maalesef. Bir hafta daha sabredeceğiz.
Canım ben bi okulda memur olarak çalıştım. 32. Haftanın dolması gerekiyor. Çünkü o zaman 32 haftalık olunuyor.
Evet kuzum öyle Maalesef. Artık sabredeceğiz bir şekilde Allah kolaylık versin.

Cok sevindim yarında ben gidicem darısı basıma Yaa ne dedi sezeryan sonrası normal doğumla ilgili bende istiyorum ama doktorum yanasmıyo maalesef bende 4 kilo aldım oğlumda toplamda 10 almıstım bunda 8le kapatırsam süper cünkü o zaman hamile kaldıgım kilomla kalamadım maalesef fazlam vardı. Ama az almama rağmen bir göbeğim var gören doğurcam sanırım anlayamadım oğlumdada büyüktü karnım ama bunda daha iri
Tavsiye etmiyormuş canım yani benim kilo olayım Bebişin kilo olayı bunlar hep önemli etkenler dedi. Ben de pek istekli değilim zaten :-p ya 4 kilo mu :( hayalim resmen ama ben 10 almışım bile şimdiden. Çalıştığım halde böyle düşün evde olsam düşünemiyorum. Normalde kaç kilosun Peki zayıf biri misin. Zayıflarda göbek daha büyük oluyormuş çünkü.
Sen de yarın güzel haberlerle gel inşallah kuzum :)

Back
X