2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Şuan bende de var canım. Bebeğin çok hareketli mi. Benim iki gündür çok hareketli. O da kasılma yaparmış.
İlk gebeliğim ve baskalrında nasıl oluyo bilmediğim için anlayamıyorım ki ama sanırım hareketli hatta baya erken basladı kasılma ve hareket olayları

Aynen marmarise baktım uzun yıllardır gitmedim gideyim istiyorum oraya ama cokkk ucuk bende ekimde filan mı gitsek acaba diyorum antalyaya bebekte büyümüş olur hem
Biz her sene herşey dahil antalyaya giderdik , Side Belek tarafına giderdik ama denizi çok keyifli değil havuzda geçiriyorduk zamanı, artık ewimiz hawuzlu öyle oteller cazip gelmiyor gezilecek yenilecek nere varsa oraya gidiyoruz . Yarım pansiyon temiz ucuz otellerde kalıp gündüz plajdayız hergün farklı yerlere gidiyoruz inanılmaz keyifli oluyor.
Bodrumda birsürü koy var hergün birine gidin, fethiyede Ölüdeniz süper , tekne turları var
Marmariste içmeler, koyları gezdiğiniz turlar
Egede Çeşme’ye gitmedim bir tek oraya gidene kadar Yunanistan a gidelim diyoruz

Tavsiye etmiyormuş canım yani benim kilo olayım Bebişin kilo olayı bunlar hep önemli etkenler dedi. Ben de pek istekli değilim zaten :p ya 4 kilo mu :KK43: hayalim resmen ama ben 10 almışım bile şimdiden. Çalıştığım halde böyle düşün evde olsam düşünemiyorum. Normalde kaç kilosun Peki zayıf biri misin. Zayıflarda göbek daha büyük oluyormuş çünkü.
Sen de yarın güzel haberlerle gel inşallah kuzum :)
Yok ya değilim 60 la hamile kaldım canım bende normalde böyle yesem cok alırım aslında hamileyken almıyorum şükür oğlumda 50 yle kalmıstım doğurdugum kiloyla kaldım resmen dogumdan sonra cok aldım maalesef bendede öyle oluyo gene benimde 10 fazlam var yani insallah canım bakalım napıyo bıdık

Canım ben bi okulda memur olarak çalıştım. 32. Haftanın dolması gerekiyor. Çünkü o zaman 32 haftalık olunuyor.
Canım benim bugün kontrolüm vardı tekrar sordum doktora, 32 ye girdiğinde alıcaz izni dedi ama benim bebeğim biraz ileriden gidiyor ona dayanarak mı söylüyor acaba bilemedim

Canım benim bugün kontrolüm vardı tekrar sordum doktora, 32 ye girdiğinde alıcaz izni dedi ama benim bebeğim biraz ileriden gidiyor ona dayanarak mı söylüyor acaba bilemedim
Onu bilemiyorum Can'ım. Hatta yakın zamanda bir arkadaşım gitti. 32 yi doldurmasına 1-2 varmış. Dr o günler için ayrıca rapor vermiş. İzne sonra çıkmış.
Yani bu izne 32 haftalık olunca çıkılıyorsa zaten 32 dolunca 32 haftalık olunmuş oluyor. Girince olsaydı 31 haftalık izne çıkılmış olurdu. Yani ben öyle biliyorum. Biz işlemleri hep böyle yapmıştık. Yanıltmak istemem yine de.

IMG_4141.webp

İnternetten aldım kızlar

Onu bilemiyorum Can'ım. Hatta yakın zamanda bir arkadaşım gitti. 32 yi doldurmasına 1-2 varmış. Dr o günler için ayrıca rapor vermiş. İzne sonra çıkmış.
Yani bu izne 32 haftalık olunca çıkılıyorsa zaten 32 dolunca 32 haftalık olunmuş oluyor. Girince olsaydı 31 haftalık izne çıkılmış olurdu. Yani ben öyle biliyorum. Biz işlemleri hep böyle yapmıştık. Yanıltmak istemem yine de.
biraz da doktora bağlı o halde çünkü ne kadar geç alırsak o kadar Temmuz’a sarkacak ve boş yere gitmiş olacak, hayırlısı olsun diyelim

Kızlar akıntı durumunuz nedir yaa ben hiç kuru kalmıyorum neredeyse su gibi koku yok arada krem gibi beyaz oluyor bebeğimin suyuna falan bakıyor drum su değil yani niye böyle oluyor
Akintidan o kdr dertliyimki. Benimki boyle yofun kivamli uzayan sumuksu sekilde. Su gibi degil. Bende cok tedirginim

Benim de öyle ve fazla her zaman ama oğlumda da böyleydi...bebeği enfeksiyondan korumak için yapıyor bunu vücut
Ya bende acaba enfeksiyonmu diyorum. Gebelik kesesini fln deliyomus cok korktum. Yumurtlama akintisi diye tabir edilen bi akinti varya ayni onun gibi onun kdr cok insallah dedigin gibidir. Rahatladim biraz

Ya bende acaba enfeksiyonmu diyorum. Gebelik kesesini fln deliyomus cok korktum. Yumurtlama akintisi diye tabir edilen bi akinti varya ayni onun gibi onun kdr cok insallah dedigin gibidir. Rahatladim biraz
Başka rahatsızlığın varsa tahlil yaptır ama gebelikte bu salgılar çok normal...renginde falan değişiklik olursa o zaman sıkıntı var denilebilir

Yatarken alıyorum sanırım hareket ettiğimden çamaşırıma bulaşmış oluyo uyaninca ve cok kaşıniyo tedirgin okuyorum bende Sağol cnm

Canım ben ilk aylar kullandım. Senin gibi gece yatarken kullanıyordum ve aynı şikayetler bende de vardı. Bitirdikten sonra da devam etti. Idrar tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı.

Kızlar geçen bir arkadaş beşik resmi istemişti. Ben kızımda bu park yatağı aldım. (495 ₺) Memnunum. O hala küçük olduğu için (16 aylık) yeni bebek için bir beşik daha aldım. Bunu ahşap tercıh ettim anne yanı olabiliyor. Letgo dan ikinci el tercih ettim 200 küsür fiyatı da. İlerde uzun süre yatacakları country tarzı mobilyalar düşünüyorum. Bu besıkler tarih olucak o yüzden fazla fiyat vermek istemedim.

Eklentiler

• IMG_4045.webp
    IMG_4045.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_0037.webp
    IMG_0037.webp
    33 KB · Görüntüleme: 133
Canım onun ölçülerini tam olarak bulamamıştım bunu baz alicam yaparken sadece yanlara cep yapicam. Cok güzel bir şekilde katlanıyor ve çok şık duruyor. Evet üste havlu var köşelerine çit çit dikilmiş kaymasın diye kirlenince değiştirip başka çıtçıtli havlu takabilirsin.

Bi kaç tane fransız sitesinde yapılışı var o sitelerden bitanesi
http://www.pourmesjolismomes.com/2012/03/le-tuto-de-ma-pochette-langer.html?m=1
Havlu kumasim yok ama kalin penyeden ile yapmaya calisacagim. Kaybettim fotoyu. Citcitim hazir. Kumasi da gidip su gecirmez alsam mi almasam mi kararsiz kaldim. Yoksa evde kumasini var..

Akintidan o kdr dertliyimki. Benimki boyle yofun kivamli uzayan sumuksu sekilde. Su gibi degil. Bende cok tedirginim

Benim de öyle ve fazla her zaman ama oğlumda da böyleydi...bebeği enfeksiyondan korumak için yapıyor bunu vücut

Okudugum hafta hafta hamilelik kitabina gore akinti olmasi ve bu aralar arrmasi normal. Ben de kupkuruyum. Siz korkmayin asil Benim korkmam lazim sanirim.

Kizlar Ben sanirim doktorumdan utanmaya basladim. Normalde gayet rahattim, tibbi konularda hic utanmam. Niye Boyle oldu bilmiyorum. Esimde benimle geliyor acaba o yuzden mi?

Bir de hungur hungur aglayasim var. Sizde de Boyle oluyor mu

İyi Akşamlar arkadaşlar progestan i fitil olarak kullananiniz oldu mu geçen hafta kanamam olunca verdi doktor ama kaşıntı ve idrara çıkarken yanma yapıyor korkuyorum intihap olucam diye
Bendede yapmıştı alttan alınca doktor ağıza geç dedi ağızdan aldım geçti bi sor istersen doktora

Biz her sene herşey dahil antalyaya giderdik , Side Belek tarafına giderdik ama denizi çok keyifli değil havuzda geçiriyorduk zamanı, artık ewimiz hawuzlu öyle oteller cazip gelmiyor gezilecek yenilecek nere varsa oraya gidiyoruz . Yarım pansiyon temiz ucuz otellerde kalıp gündüz plajdayız hergün farklı yerlere gidiyoruz inanılmaz keyifli oluyor.
Bodrumda birsürü koy var hergün birine gidin, fethiyede Ölüdeniz süper , tekne turları var
Marmariste içmeler, koyları gezdiğiniz turlar
Egede Çeşme’ye gitmedim bir tek oraya gidene kadar Yunanistan a gidelim diyoruz
Sende ben gibi gezmediğin yer yok ama benim eşim ultrason dahil seviyor çocuklar da bende rahat ediyorum 6 gün ideal oluyor sonra şehir şehir gezmeye bayılıyorum... İnş bebişlerimizle gezeriz busene

Ya ben uyuyamıyorum napıcam kızlar delircem sabah 5 de uyanıyorum gexe zaten midemden geziyorum ruh gibi oldum ya uyku düzenim mahvoldu yeterki kuzum iyi olsun diyorum ama uykusuzluk onu etkiler diyede korkuyorum

Back
X