2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim en yakinlarin da olsa kimsenin canini sikmasina izin verme, cok haklisin kaybi olmayan, yasamayan bilemez Allah kimseye yasatmasin ama anlamiyorlar gercekten. Iyi iyi olacak buyuyecek kizin dua edicez hep beraber.

Az önce genital temizlik yaptım. Offf öldüm yaaa. Ne zor. Son haftalar iyice zor olacak. Kuaför mecbur olacak sanırım. Kusura bakmayın ama
Bir de biri yazmıştı kararma olmuş diye
Yaaaa aynen kararmış hep. Tüyleri göremedim o derece. Makat bölgesi daha beter. İlaçlardan mı acaba ya.

Benim sezeryan olduğu için günüm.belli olur bende diyorum gidiyim agdaya ama çok acır sitede çekiniyorum hiç yaptırmadim (

Canım sabah uyandığında parmaklarını kıvıramazsın, kaskatı kesilmiş oluyor, geceleri de agrıyor ve uyuşuyor sürekli
O zaman o değil çok şükür sabah uyandığımda sabah uyandığımda sadece parmaklarım agriyodu oda sürekli değil şuanda ara ara giriyor

Canım hastanede önlük veriyorlar, zaten başka bi şey giydirmiyorlar öyle sadece onu giyiyorsun Doğuma kadar

O zaman o değil çok şükür sabah uyandığımda sabah uyandığımda sadece parmaklarım agriyodu oda sürekli değil şuanda ara ara giriyor
Yok kuzum, ben iki bileğim içinde bileklik kullanıyorum geceleri öyle olduğu halde sabahları parmaklarımı kullanamıyorum, ılık suyla masaj yapıyorum ancak açılıyor, afedersin tuvalet için pijamamı bile indiremiyorum ellerim açılmadan, bileklerim falan çok acıyor kıpırdatınca

Arkadaşlar kendimi çok halsiz ve uykusuz hissediyorum fakat uyuyamıyorum da. Bu aya kadar hic boyle olmadım jan değerlerimde normal. Benim gibi bi anda böyle olanlar varmı

Arkadaşlar kendimi çok halsiz ve uykusuz hissediyorum fakat uyuyamıyorum da. Bu aya kadar hic boyle olmadım jan değerlerimde normal. Benim gibi bi anda böyle olanlar varmı
Neredeyse hepimiz öyleyiz canım, uyku var ama uyuyamıyorsun, yattığımda sıcak basması terleme de cabası sanki temmuz ayındayım

Allah yardım etsin çok zordur eminim doğumdan sonra geçer inşallah

Benim sezeryan olduğu için günüm.belli olur bende diyorum gidiyim agdaya ama çok acır sitede çekiniyorum hiç yaptırmadim (
Can'ım hiç yaptırmadıysan normalde jilet kullanıyorsan eğer çok zor olur senin için.
Ben lazere gitmiştim. Bitmeden bıraktım. Ama baya azalma oldu. Dr eldiveni ile alacak kadar. O yüzden ağdaya cesaret ediyorum. Yoksa eskisi gibi olsa cesaret edemem ben de.
Sen de Doğum sonrasına bırak bence ağdayı.

Ayy öyle yapiyim bari zaten utanıyorum :)) tüy dökücü halledeyim en son

Bende hiç kuaföre ağda yaptirmadim. Utanıyorum. Aslında ne kadar rahatliktir. Yaptıranlardan duyuyorum 15 dk süruyir en fazla diye ama hiç cesaret edemedim.

Çocuk çok kilolu diye şimdi kalbine bakılacak dua edin.tüm gece rüyamda çocuk 5 kilo sezeryan oldumu gördüm rüyamda kadın kesecek ben hala diyorum suni sancı versek normal olmazmı:))))

Çocuk çok kilolu diye şimdi kalbine bakılacak dua edin.tüm gece rüyamda çocuk 5 kilo sezeryan oldumu gördüm rüyamda kadın kesecek ben hala diyorum suni sancı versek normal olmazmı:))))
İnşallah kalp ritmi gayet yerindedir hiçbir sıkıntı çıkmaz. Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bende hiç kuaföre ağda yaptirmadim. Utanıyorum. Aslında ne kadar rahatliktir. Yaptıranlardan duyuyorum 15 dk süruyir en fazla diye ama hiç cesaret edemedim.

Kızlar güvenilir bi yere gitseniz aşarsınız bunu. Karşındaki kişi rahatlatıyor seni. Onlar için normal bişey sonuçta

Canim senim mesajini gordum demek ki. Boyle birseyin konusuldugunu hatirliyordum da. Nasil bir test yapildi tek seferlik bir test miydi yoksa 24 saatlik idrar testi miydi? Cok gecmis olsum insallah bir sonraki tahlilin temiz cikar.
Rutin idrar testinde çıktı. Doktor bir test daha istedi onun sonucuna göre 24 saatlik idrar istenecek, inşallah temiz çıkar şu an tek dileğim o. Sen de sağlık ocağında bile yaptırabilirsin için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…