- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
- #24.201
Canim en yakinlarin da olsa kimsenin canini sikmasina izin verme, cok haklisin kaybi olmayan, yasamayan bilemez Allah kimseye yasatmasin ama anlamiyorlar gercekten. Iyi iyi olacak buyuyecek kizin dua edicez hep beraber.Evet canım öyleydi ayrıntılıda sonra bu 4 güne düştü farklı hastanede ölçüm olmuştu... Şimdi ise 2 hastane 3 doktor ölçtü24 de duruyor bebiş şuan ben 26 +1 im aslında Allah benzetmesin ama diğer bebeğimde de böyle ni anda durmuştu tek fark o 21 de durdu bu 24 de şuan inş bu gelişir azda olsa büyümesi çook önemli kilosu şuan için bencede normal ama aslında haftasına göre daha çok olmalıymış... Dua edip beklicez herşeye hazır olucaz dedi erken doğum heran dedi bişey diyemem dedi riski artarsa hemen 15 gün sonraki kontrolde alır bebeği ama azda olsa büyürse gelişim durduğu yere kadar almazlar ama inş büyür yavrum Allah büyük ona emanet ettim .. Elden bişey gelmiyor zaten biliyorum .. Şimdi bilen bilmeyen akıl verir yine yaşadım çünkü yok yemedin yok uyumadın yok şöyle yaptın ... Annem bile başladı yok diğerinde su aldılar çocuk ondan öldü bunda su almadılar büyür bu... Yaaa ne alaka anlatamıyorsun Allah başa vermesin bu gerilik çok farklı bişey be yaparsan yappp olmazz . Çünkü benlik değil bebeklik bişey bu... Çok şüjşü evimizde artık herşey var herkes herşeyi yiyor .. Ya benim eşim organik olsun diye tavuk besliyor çatıda sırf ben beslencem diye 2 derin dondurucu var tıka basa dolu... Özkardeşim sakladın yemedin çocuk ondan öyle oldu dedi aklım almıyor ya ben neden yemiyeyim cahille baş etmek zor hani anlat anlat anlamıyorlar yaa beddua etmekte istemiyorum ama canım çok sıkılıyor.... ALLAH BÜYÜK HERŞEY İMTİHAN...başa gelmeden bilinmez... Bekara karı boşamak derler ya benimki Oo misal arkadaş yaşamışım görmüşüm benmi bilicem senmi dua et akıl verme ... Ay sabah sabah içimi döktüm.. Hakkınızı helal edin