- 16 Mart 2015
- 203
- 277
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.261
bende öyle düşünüyorum canım erken teshıs önemliYani ben de diyorum. Sonucta sekeri oldugunu bilmeseydi bebegine zarar gelebilirdi ama simdi onlem alacak.
Canım böbreklere baktırmış mıydın? Büyüme olursa o da ağrı yapıyor. Ben ağrıyı ilk söylediğimde doktor önemsemedi böbreklere de bakmadı, bir ay sonraki muayenede ağrı iyice artınca baktı ve büyüme var dedi
Canım ben prima 2 numara aldım.1 numara 2-5 kilo yazıyordu.2 numara 3-6 kilo.benim bebek de biraz tombul da 1 küçük gelir diye düşündümKızlar bebek bezini kaç numara almak lazım? Tam anlayamadım. Bebeğin kilosu da etkili tabi ama.
Mesela 1 numara Yenidoğandan alsak kaçlı paket almalıyız? 120 li paketler falan var.
1 numara için çok mu olur? Ne kadar süre gider? Birkaç paket almayı düşünüyorum. Kaçar numaralardan almalıyım sizce?
o konuda bilgim yok canım, hamileyken yapılmıyor onu biliyorum07rukiye07 @dilekbanu emzirirken lazer yaptırmanın bi sakıncası var mı acaba? Bu konuyla ilgili kesin bir bilginiz var mi? Çok kararliyim en kısa zamanda lazere başlıcam inşallah
Canım şeker yükleme yaptırmış mıydın?kan şekerin yükseliyor olabilirKızlar bisey soracam size ya sanırım şekerli şeyler yiyince başım bi tuaf oluyo sanki üstüme birileri oturuyo sıcak basiyo sizce şekerli yiyeceklerden mi yada hamilelikte mi kaynaklanıyor
Amin canımYok yok kuzum, herkes aynı dertten muzdaripüstelik daha da fena olcak diyollaaa bilemiyorum şaka bi yana Allah yardımcımız olsun, evlatlarımız sağlık içinde doğsun
İlk bebek ama bunun ilk ya da ikinci çocuk olmasıyla alakası yok. Olası bir kanamaya karşı alınan bir önlem. Zaten eğer ikinci bebekse, birinci doğumdan sonra bebek pozitif kan grupluysa o iğne yapılmalıydı. Eğer ilk doğumda bebek pozitif kan gruplu olmasına ragmen iğne yapılmadıysa ikinci hamilelikte indirekt coombs testi pozitif çıkar. Buda annenin vücudunda ikinci bebeğe zarar verebilecek antikorlar barındırdığını gösterir.bu antikorlar 28. Haftaya kadar bebeğe zaten zarar verir. Muhtemelen sağlıklı bir bebek olmaz. Doktorun yapalım dediyse önlem amaçlı yaptırabilirsin. Senin ikinci hamilelik mi peki.senin ilk cocuk muydu canim genelde ilklerde pek gerek gormuyorlar 1. den sonra skinti oluyormus zaten
Çok geçmiş olsun ben benzer ağrılar yaşadığım için doktora sormuştum rahim büyüdüğünden kalçada ki sinirlere baskı yapıyo demişti siyatik ağrısı hissedersin demişti.. belki sizinkide öyledirMerhaba kizlar uzun suredir rahatsizim giremiorum baya olaylar yasadim bebegim ii cok sukurki 2 gundurde bacakla kalca birlesimimin orada bi agri var sanki kemigim oyuluo gibi bole bisi yasayan varmi
Tesekkurler cnm cevabin icin aman ole olsundaÇok geçmiş olsun ben benzer ağrılar yaşadığım için doktora sormuştum rahim büyüdüğünden kalçada ki sinirlere baskı yapıyo demişti siyatik ağrısı hissedersin demişti.. belki sizinkide öyledir
Canım allahın izniyle sağlıkla kucağına alıcaksın. Beslenmene çok dikakt et. Kendini yorma. Her şey başka dert. Bende gebelik şekeri çıktı bizimki önden gidiyo çok mu iri diye dertleniyorum. Sen de küçük mü kaldı diye düşünüyosun. yediğimize içtiğimize dikkat edicez. Ama bence küçük değil belki minyon bişey olcaktır bıcır bıcır. Sana tavsiyem muz, kuru hurma, tahin pekmez, bol bol yumurta et balık süt yoğurt tüket. Bol proteinle büyüyecek annesi. İnşallah haftasını yakalayacak senin bebiş.Biz iyi olucaz Allah büyük kızıma diyorum kaldır kıçını azcık büyü diyorum ooiçerde kıpır kıpırken umut bitmez .. Benim 2 oğlum var çok şükür onlarsa benimle bir mahvoldu etkilendi... Gözüme bakıyorla bişeymi var diye çaktırmamaya çalışıyorum .. Ama hayırlısı ile bu kız dünyaya gelsin bak ben onun saçlarını tek tek tokalamazmıyım
ilaç filan yok bildiğim kadarıyla, sadece bol su içmek gerekiyor, bir de yatış pozisyonu konusunda değişiklik gerekiyor. belki de bebek büyüdüğü için sıkıştırmıştır canım. benim ağrı sırta vuruyor çünküCanim yok böbreklere falan bakmadi önemsemedi senin dedigin gibi
Ama dayanilmaz bi haldeyim
Peki böbrekte büyüme var dedi sonra ne oldu Ilac falan mi kullandin Bu büyümenin bebege etkisi var mi ki
weryew canim nerelerdesin? İyisiniz insallah. Gorunmuyorsun.
İlk bebek ama bunun ilk ya da ikinci çocuk olmasıyla alakası yok. Olası bir kanamaya karşı alınan bir önlem. Zaten eğer ikinci bebekse, birinci doğumdan sonra bebek pozitif kan grupluysa o iğne yapılmalıydı. Eğer ilk doğumda bebek pozitif kan gruplu olmasına ragmen iğne yapılmadıysa ikinci hamilelikte indirekt coombs testi pozitif çıkar. Buda annenin vücudunda ikinci bebeğe zarar verebilecek antikorlar barındırdığını gösterir.bu antikorlar 28. Haftaya kadar bebeğe zaten zarar verir. Muhtemelen sağlıklı bir bebek olmaz. Doktorun yapalım dediyse önlem amaçlı yaptırabilirsin. Senin ikinci hamilelik mi peki.[/QUOT
evet cnm ikinci hamilelik benimkisi ilkinde 28 haftalikken vurundum oglumun kani pozitif cikinca dogumdan sonra birdaha vurundum bundada haftaya 28 olcam yaptircam yine tedbir amacli ama icim rahat etsin istiyrm
evet cnm ikinci hamilelik benimkisi ilkinde 28 haftalikken vurundum oglumun kani pozitif cikinca dogumdan sonra birdaha vurundum bundada haftaya 28 olcam yaptircam yine tedbir amacli ama.. icim rahat etsin istiyrmİlk bebek ama bunun ilk ya da ikinci çocuk olmasıyla alakası yok. Olası bir kanamaya karşı alınan bir önlem. Zaten eğer ikinci bebekse, birinci doğumdan sonra bebek pozitif kan grupluysa o iğne yapılmalıydı. Eğer ilk doğumda bebek pozitif kan gruplu olmasına ragmen iğne yapılmadıysa ikinci hamilelikte indirekt coombs testi pozitif çıkar. Buda annenin vücudunda ikinci bebeğe zarar verebilecek antikorlar barındırdığını gösterir.bu antikorlar 28. Haftaya kadar bebeğe zaten zarar verir. Muhtemelen sağlıklı bir bebek olmaz. Doktorun yapalım dediyse önlem amaçlı yaptırabilirsin. Senin ikinci hamilelik mi peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?