2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canim yok böbreklere falan bakmadi önemsemedi senin dedigin gibi
Ama dayanilmaz bi haldeyim
Peki böbrekte büyüme var dedi sonra ne oldu Ilac falan mi kullandin Bu büyümenin bebege etkisi var mi ki

Canım ben prima 2 numara aldım.1 numara 2-5 kilo yazıyordu.2 numara 3-6 kilo.benim bebek de biraz tombul da 1 küçük gelir diye düşündüm

Merhaba kizlar uzun suredir rahatsizim giremiorum baya olaylar yasadim bebegim ii cok sukurki 2 gundurde bacakla kalca birlesimimin orada bi agri var sanki kemigim oyuluo gibi bole bisi yasayan varmi

Bugun bi arkadaş bebeğin kalbine bakıcaklar diyodu fazla kilolu diye bebeği kimdi hatırlamıyorum kusurak bakmasın çokk merak ediyorum nasılsınız??

senin ilk cocuk muydu canim genelde ilklerde pek gerek gormuyorlar 1. den sonra skinti oluyormus zaten
İlk bebek ama bunun ilk ya da ikinci çocuk olmasıyla alakası yok. Olası bir kanamaya karşı alınan bir önlem. Zaten eğer ikinci bebekse, birinci doğumdan sonra bebek pozitif kan grupluysa o iğne yapılmalıydı. Eğer ilk doğumda bebek pozitif kan gruplu olmasına ragmen iğne yapılmadıysa ikinci hamilelikte indirekt coombs testi pozitif çıkar. Buda annenin vücudunda ikinci bebeğe zarar verebilecek antikorlar barındırdığını gösterir.bu antikorlar 28. Haftaya kadar bebeğe zaten zarar verir. Muhtemelen sağlıklı bir bebek olmaz. Doktorun yapalım dediyse önlem amaçlı yaptırabilirsin. Senin ikinci hamilelik mi peki.

Merhaba kizlar uzun suredir rahatsizim giremiorum baya olaylar yasadim bebegim ii cok sukurki 2 gundurde bacakla kalca birlesimimin orada bi agri var sanki kemigim oyuluo gibi bole bisi yasayan varmi
Çok geçmiş olsun ben benzer ağrılar yaşadığım için doktora sormuştum rahim büyüdüğünden kalçada ki sinirlere baskı yapıyo demişti siyatik ağrısı hissedersin demişti.. belki sizinkide öyledir

Canım allahın izniyle sağlıkla kucağına alıcaksın. Beslenmene çok dikakt et. Kendini yorma. Her şey başka dert. Bende gebelik şekeri çıktı bizimki önden gidiyo çok mu iri diye dertleniyorum. Sen de küçük mü kaldı diye düşünüyosun. yediğimize içtiğimize dikkat edicez. Ama bence küçük değil belki minyon bişey olcaktır bıcır bıcır. Sana tavsiyem muz, kuru hurma, tahin pekmez, bol bol yumurta et balık süt yoğurt tüket. Bol proteinle büyüyecek annesi. İnşallah haftasını yakalayacak senin bebiş.

Canim yok böbreklere falan bakmadi önemsemedi senin dedigin gibi
Ama dayanilmaz bi haldeyim
Peki böbrekte büyüme var dedi sonra ne oldu Ilac falan mi kullandin Bu büyümenin bebege etkisi var mi ki
ilaç filan yok bildiğim kadarıyla, sadece bol su içmek gerekiyor, bir de yatış pozisyonu konusunda değişiklik gerekiyor. belki de bebek büyüdüğü için sıkıştırmıştır canım. benim ağrı sırta vuruyor çünkü

Hayirli aksamlar herkese..
Bi suredir temizlik okul dr derken giremedim nete.
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz .Ben buara hic rahat degilim.kasilmalarim var vajinamda agri var .stresten bazen kolumda sinir sikismasi oluyor.
Cok sikintili geciyor .ilerde nasil olacak bilmiyorum.

@Hafsa_23 canım sen değil miydin kalbine bakılacak olan?
Evet weryew nerelerdesin iyisindir umarım

Mide bulantısı ve sağ kaburga ağrısı çekiyorum kızlar kendime ve kızıma zor yetişmeye çalışıyorum. Telefonumaysa kızım el koydu can sıkıntısından resmen kızımın temel ihtiyaçlarını gidermeye çalışıp dinlenmeye çalışıyorum. Benim için biraz zor geçmeye basladi

evet cnm ikinci hamilelik benimkisi ilkinde 28 haftalikken vurundum oglumun kani pozitif cikinca dogumdan sonra birdaha vurundum bundada haftaya 28 olcam yaptircam yine tedbir amacli ama.. icim rahat etsin istiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…