- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.301
Ya hepimiz ayni durumlardayiz sanirim.Kızlar bu gün kötüyüm mide bulantısı bi değişim ayrıca sağ kaburga altında sırttan öne çok ağrım var artık en ufak birşey kaldırsam asalarım çok ağrıyor. Sanırım usutuyorum.
Katiliyorum katilmakla kalmiyor birebir yasiyorumAhh kızlar bişey diyeyim mi ilk bebek bekleyenler ne çekerseniz çekin vallahi bal ayınız... Diğerlerine yetişmeye çalışmak laf anlatmak uğraşmak ayrı bişey... Ama yinede çok tatlılar Allah acılarını göstermesin bizede sabır versin....
Canim kotu dusunme ilk hamileligimde benimde olmustu.yinede muayenede soyle tabiki her ihtimale karsiKızlar iyi geceler. Bu akşam saat 7.5 gibi lavodan çıkarken peçeteye çok az silik gibi açık renk kan geldi vajinadan. Acile vs gitmedim. Bir daha gelmeyince. Sık sık kontrol ediyorum . yarın sabah doktoruma gidicem. 25. Haftadayim. Acaba plasenta öndeydi yukarı çıkmis biraz. Onunla ilgili olabilir mi. Kötü şeyler getirmek istemiyorum aklıma. Size içimi dökmek istedim. Allah a emanet olun
Dikkat et canim. Benimde hafiften bulaniyor midem ben de hastayim.
Biraz da Son dönemlere girdik ya canım artık hastalık halsizlik hepsi birbirine karişti. Biraz sabretcez artık. Senin baya az kalmisKızlar acayip soğuk var kızım resmen sabaha kadar üstü açık yatıyor ben titriyorum ya. Midem bulantısı fena hepşen boğazım gelip geri gidiyor. Çok halsizlestim sanki hamilelik başı şimdi basladi
Burnun tıkalıysa ondan oluyor ya da kaloriferler yandığı ve evin içindeki hava çok kuruduğu için...Arkadaşlar gece çok susayan benim gibi her uyandığında dili damağına yapışan ve sanki gün içinde çok yol yürümüş gibi ayak tabanları ağrıyan varmı
Canım bu sanırım genelde oluyo ben hiç yorgan almıyorum incecik bir battaniye oda karnımı örtüyorum ayaklarımı nereye koysam diye düşünüyorum gece bende susazıyorum ama içemiyorum korkudan midem deki asit sabahlatıyor su daha feci yapıyor beni her gebeliğimde aynı oldum suya hasret kaldım gündüz zorla içmeye çalışıyorum . Anne olmak hiç kolay değil cana can katmak....Arkadaşlar gece çok susayan benim gibi her uyandığında dili damağına yapışan ve sanki gün içinde çok yol yürümüş gibi ayak tabanları ağrıyan varmı
İnsallah onemli bir sey degildir canim. İnternetten de bakabilirsin. Gecmis olsunminikoglan canim sagol sordugun icin. Kopyalayayim sonucu:
İdrar / Manuel
Renk Sarı
Görünüm Bulanık
Bilirubin Negatif Negatif
Ürobilinojen Normal Normal
Keton Negatif Negatif
Glukoz Negatif Negatif
Protein Negatif Negatif
Eritrosit Negatif Negatif
pH 6,5
Nitrit Negatif Negatif
Dansite(SG) 1015
İdrar Mikroskobisi *
Lökosit 5-6
Eritrosit Nadir
Epitel Nadir
Amorfürat Bol
Amarfurat haric normal cikmis Allaha sukur ama amorfurat nedir hic bilmiyorum soracagim doktoruma. Boyle canim.
Doktor fazla mi dedi kilosuna
Benim icin de oyle. Sabredecegiz ama az kaldi. Allah hayirlisiyla kucagimizanalmak nasip etsin.Kızlar acayip soğuk var kızım resmen sabaha kadar üstü açık yatıyor ben titriyorum ya. Midem bulantısı fena hepşen boğazım gelip geri gidiyor. Çok halsizlestim sanki hamilelik başı şimdi basladi
Kizlar ben artik sutyen kullanamiyorum ya. Cok bunaltiyor. Hayatimda ilk defa sutyensiz geziyorum gece gunduz. Goguslerimin devsut dolup buyudugu bu sira cok zarari olur mu sizce sutyensiz dolasmanin. Cunku arasira sarkiyor gibi hissediyorum. Asagidan derime yapisiyor :/
Günaydın. Yarın hafifler canım iki gün öyle oluyor .günaydın hanimlardun tetenoz aşısı olmustum bugun kolum cok kotu agriyor dol yanima yatamiyorum resmen
Enfeksiyon değildir inşallah. Enfeksiyon olduğumda koku olmuştu bende. Doktoruna bir danış bence. İdrar tahlili yaparGünaydın kızlar sabah ilk idrara gittiğimde idrarımda baya koku hissettim sanki baharat kokusu gibi böyle bişey yaşıyormusunuz
Off zaten enfeksiyondan kurtulamıyorumki bir türlü canım geçenlerde antibiyotik bitirdim artık ayrılmaz ikili olduk bu enfeksiyonla perşembe randevum var söyleyeyim bakalımEnfeksiyon değildir inşallah. Enfeksiyon olduğumda koku olmuştu bende. Doktoruna bir danış bence. İdrar tahlili yapar
Arkadaşlar gece çok susayan benim gibi her uyandığında dili damağına yapışan ve sanki gün içinde çok yol yürümüş gibi ayak tabanları ağrıyan varmı
bana doktorum ağrı yada şişlik olursa kolonyayi iyice dolapta soğut pamuğa döküp üstüne koy o alır ağrılarını demişti uygula istersen canımgünaydın hanimlardun tetenoz aşısı olmustum bugun kolum cok kotu agriyor dol yanima yatamiyorum resmen
hamilelerde çok şık rastlaniyormus. Bende bol bol su içiyorum, WC sonrası nemli bırakmamaya çalışıyorum günde en az 3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Sürekli dikkat ediyorum ama geçen bendede çıktı. Tek içimlik toz vermişti.Off zaten enfeksiyondan kurtulamıyorumki bir türlü canım geçenlerde antibiyotik bitirdim artık ayrılmaz ikili olduk bu enfeksiyonla perşembe randevum var söyleyeyim bakalım
Evet canım öyleydi ayrıntılıda sonra bu 4 güne düştü farklı hastanede ölçüm olmuştu... Şimdi ise 2 hastane 3 doktor ölçtü24 de duruyor bebiş şuan ben 26 +1 im aslında Allah benzetmesin ama diğer bebeğimde de böyle ni anda durmuştu tek fark o 21 de durdu bu 24 de şuan inş bu gelişir azda olsa büyümesi çook önemli kilosu şuan için bencede normal ama aslında haftasına göre daha çok olmalıymış... Dua edip beklicez herşeye hazır olucaz dedi erken doğum heran dedi bişey diyemem dedi riski artarsa hemen 15 gün sonraki kontrolde alır bebeği ama azda olsa büyürse gelişim durduğu yere kadar almazlar ama inş büyür yavrum Allah büyük ona emanet ettim .. Elden bişey gelmiyor zaten biliyorum .. Şimdi bilen bilmeyen akıl verir yine yaşadım çünkü yok yemedin yok uyumadın yok şöyle yaptın ... Annem bile başladı yok diğerinde su aldılar çocuk ondan öldü bunda su almadılar büyür bu... Yaaa ne alaka anlatamıyorsun Allah başa vermesin bu gerilik çok farklı bişey be yaparsan yappp olmazz . Çünkü benlik değil bebeklik bişey bu... Çok şüjşü evimizde artık herşey var herkes herşeyi yiyor .. Ya benim eşim organik olsun diye tavuk besliyor çatıda sırf ben beslencem diye 2 derin dondurucu var tıka basa dolu... Özkardeşim sakladın yemedin çocuk ondan öyle oldu dedi aklım almıyor ya ben neden yemiyeyim cahille baş etmek zor hani anlat anlat anlamıyorlar yaa beddua etmekte istemiyorum ama canım çok sıkılıyor.... ALLAH BÜYÜK HERŞEY İMTİHAN...başa gelmeden bilinmez... Bekara karı boşamak derler ya benimki Oo misal arkadaş yaşamışım görmüşüm benmi bilicem senmi dua et akıl verme ... Ay sabah sabah içimi döktüm.. Hakkınızı helal edin
Oğlum doğalı 6 yıl olacak canım bizimki hala bana sezaryen oldum diye laf sokuşturur...geçen kaynımla eltim vardı onların yanında da aynı mevzu işte kimse normal doğum yapmıyormuş kadınlar çok rahatmış herkes sezaryen oluyormuş açtım ağzımı yumdum gözümü, ameliyat olmak kolay mı dedim ötekinde doğurana kadar çekip rahatlıyorsun sezaryende dikisli ameliyatlı günlerce yatıyorsun ben doğuramadım dedim olmadı napalım çok şükür sağ salim meydana geldi çocuğum ne şekilde olursa olsun ay yorum yapanlar da yeni evli daha ikisi de çocuk sayılır dunyadan haberleri yok...benimki de onlarla bir oluyor verip veriştiriyor kinayeli kinayeli dokunduruyor...onlar gitti bir posta kriz ağlamalar zaten hassasım zaten başlamış korkular rüyalar ya hamile kadına özen göstermeyi bilmiyorlar en başta eşler dikkatli olmalıDün gece okumaya basladım baya birikmiş mesajları. Benimde gerilik var gobek cevresi 10 gün kadar geri boy 1 hafta ileri. O kadar yıkıldım ki yazılanları okuyunca. Tahin pekmez yemedim muz yiyodum kasılma için doktor 1 ayda iki kilo aldım diye kızdı ce yemeyi bıraktım. Cerez konusunda gevsek davrandım tüm bu düşüncelerle savaşırken eşime dedim ki tahin pekmez yiyince kilo alıyomus bebek bana dediği laf senin hiçbişey yediğin yok ne istedin de almadım. Hamile kuzeni var o iki yumurta yiyomus günde bak diyo o yiyo bebegı kocaman olmus. Nasıl canım yandı anlatamam. Ve tabi ki basladım aglamaya. Ve yine suclandım ben aglayınca bebek de üzülüyomus neden boyle yapıyomusum. Bir kere de su kadını üzmeyim dediklerime dikkat edeyim biraz el üstünde tutayım dediği yok. Ve herseyin suclusu yine ben oldum. Dedşm bak beni germe strese sokma o da etkiliymiş sende stres olma dedi bana. Gelde olma gelde dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?