- 4 Eylül 2016
- 229
- 181
- 23
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
- #25.041
BBen bi 60 lik bi de 120 lik aldım. 120 olan camKızlar Aventin biberonunu alayım dedim kaç ml lik almak lazım acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BBen bi 60 lik bi de 120 lik aldım. 120 olan camKızlar Aventin biberonunu alayım dedim kaç ml lik almak lazım acaba![]()
Ben 120lik cam aldım canımKızlar Aventin biberonunu alayım dedim kaç ml lik almak lazım acaba![]()
Ben birazdan cikacam almak ickn. Ben de henuz karar veremedim hangi boy alacagima. Su en minik olan cok tatli tam porsiyonlukKızlar Aventin biberonunu alayım dedim kaç ml lik almak lazım acaba![]()
Canım geçmiş olsun. Aslında zamanıylen çektirsen iyi olmaz mı sonra ağrı yapmasınKızlar hiç keyfim yokdişim kırıldı nerdeyse 4 te 3 ü sallanıyor. Napıcam hiç bilmiyorum. Dr a gidicem ama inşallah çekilmesi lazım demez şimdi çektiremem ki
doğuma kadar idare etseydi keşke, kırık dişle geçer mi kalan Zaman
![]()
canım geçmiş olsun, dün benim de karnımın en altıyla bir ağrım oldu, başlayınca on sn filan sürüyordu. can sıkıcı oluyor gerçekten de. bi de çarşı pazar geziyordum uzanamadım da. eve gelince devam etti ama uzandım dinlendim ertesi güne kalmadı. artık bu ağrılar sıklaşacak sanırım. bir de yalancı kasılma dediğimiz kasılmalar da olası diyor forumlar. canını sıkma artarsa bir acile gidersin.Sanırım şu kasılma denen durumu yaşıyorum. Geceden beri karnımın bi noktası taş gibi. Bi yere toplanmış gibi. Kasıklarımda da sızlanma var. Allahım inş öyle değildir. Dr a gidemem şimdi![]()
Salı günü randevum. Acemilik ne kötü
Sağol canım ama internette gebelikte 6. Aydan sonra diş çekilmesinin erken doğuma neden olabileceği yazıyorCanım geçmiş olsun. Aslında zamanıylen çektirsen iyi olmaz mı sonra ağrı yapmasın
Teşekkürler cevap içinWalla biz herhaftasonu yiyoruz. işlembede kelle paçada yiyorum . Bağırsakların çalışmasına etkili olduğunu söylüyorlar sadece midye canım çeksede onu yemiyorum
Bebek alerjik bünyeli olmadıktan sonra çok hassas ürünlere gerek yok , ilk oğlumda unibaby ürünleri kullanmıştım aşırı pişik olduğunda enson çözümü krem sera bulduk kime önerdiysek çok memnun kaldılar.
Biberon dr brown doğal akışlı biberonu kullanmıştım çok memnun kalmıştım tekrar onu kullanıcam. Emzikte damaklı nuk alacağım onlara daha vakit var
Çatlak için bebeyağı + lierac jel kullanıyorum. Göğüs için lansinoh ,sezaryen Doğum sonrası dikiş izinin çabuk geçmesi için contractubex jel kullanacağım
Canım ben usudugum zamanlar öyle oluyor ısınınca rahatliyor iki kez olduSanırım şu kasılma denen durumu yaşıyorum. Geceden beri karnımın bi noktası taş gibi. Bi yere toplanmış gibi. Kasıklarımda da sızlanma var. Allahım inş öyle değildir. Dr a gidemem şimdi![]()
Canim cok yazdim sanirim ama .Selam kızlar bebek bakim ürünleri ve emek biberon için marka önerisi istiyorum sizler ne aldınız malum önemli şeyler
Amin canim ya bizdede oyle kartin daha 15 gunu var ama bn limiti doldurdum.nakitti tukettik yani hamdolsun ama zormus ikinci cocuk herturluİyi akşamlar kızlar, herkes ve yavruları iyidir inşallah, bu gün bebegime aldığım kıyafetleri yikadim yarın da utulemeyi düşünüyorum çok rahatladım hep kafamdaydi. Daha battaniyeleri havlu takımı falan yikanacak ama başlamış oldum bir yerden en azından. Bugün hastane çıkışı almıştım aziz bebenin netten sabah kargoyla geldi mutlu oldum eksikleri tamamlamaya çalışıyorum. Biberon emzik kaldı, yarın ebebekte avent ürünleri indirimde bilginiz olsun. Bide fischer price in donencesini aldm iki gün önce indirimdeydi ebebekten. Yalnız hergün bir ürün indirime girdiğinden hep kargo ödüyorum. Bu ay çok acildim kart doldu ama eksik bitmez Allah herkese alma, ödeme kolayligi versin.
Dimi esim dinlemedi ama sipars verdi bileCanım eczaneden ben de aynı fiyata aldım.50 tl fazla ucuz geldi
Biberon ve emzik avent oneriyorlar canim .kalkanlar danda alnayi dusunuyorum ama tam bilgim yokGünaydınlar kızlar ! Bugün e-bebekte avent ürünlerinde indirim varmış . İlk çocuğum olacağı için ne alacağımı bilemiyorum . Önerdiğiniz emzik biberon falan var mı ?
Canim isin cok zormus .Bu arada ben daha hicbirsey almadim birkac zıbın disinda.. odayı ve salonu boyatmak gerekiyor.. ayrı bir oda yapamayacağım için yatakodasinda düzenleme yapıp oraya uygun bir dolap ve beşik almam gerekiyor.. Ayrıca bebek arabası banyo gereçleri hastahane çantası gibi önemli parçaları da almam gerekli... Hastahane icin foto çekimi istiyorum ama kararsizim.. Çevreme hastahane odası süslemesi yapmama rağmen kendime yapacak enerjim yok.. Bütün gun uyumak istiyorum.. Içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.. Enerjim sıfır... hafta ici işteyim okulda yöneticiyim ve öğlenciyiz o yüzden sabah 9 akşam 6 çalışıyorum eve gelmem istanbul trafiginde 7yi geçiyor.. Yemek ye yat ertesi gün kalk ise git seklindeyim.. Evin temizligi çamaşırı bile işkence gibi geliyor hafta sonu.. Hafta sonu da eve ayırınca alışverişe ya da yukarıda saydığım diğer düzenleme işlerine ne vaktim ne de enerjim kalıyor.. 37 haftaya kadar çalışmak istiyorum ki sonrasında daha çok bebegimle vakit geçireyim.. Ama ya erken olursa ne ara bu işleri halledeceğim bilmiyorum.. Sıkıntıdan uykularım kaçıyor artık Gun geçtikçe birazda doğum korkusu sarıyor.. Ne çok yazdım.. Yoruldum.. Bana bir yol gösterin..![]()
Kilolar hallolur gb geliyor bana bugun bi arkadas 20 kiloyu rahatca verdigini soyledi.Biraz once eski forumlari taradım 1 2yil once bizim gecrigimiz asamalardan gecen anne adaylarının konuşmalarına baktimzaman ne çabuk geçiyor bizde demekki bir süre sonra; gazını nasıl çıkartacağım, asi zamanına ne kadar kaldı, kaç kilo oldu, ek gıda olarak ne ile başladınız, ilk dışı cıktı gibi şeyler konuşacağız inşallah..
Ama bence doğumdan sonra sıkı bir diyet yarışması yapmalıyız
Genel olarak sorun kilolar
onu yedik bunu yedik bunlar son yemelerimiz sanirim
![]()
Gecmis olsun canim .Su dislere noluyo anlamiyorum.Kızlar hiç keyfim yokdişim kırıldı nerdeyse 4 te 3 ü sallanıyor. Napıcam hiç bilmiyorum. Dr a gidicem ama inşallah çekilmesi lazım demez şimdi çektiremem ki
doğuma kadar idare etseydi keşke, kırık dişle geçer mi kalan Zaman
![]()
Bendede oluyor canim ikinci gebeligim ama ilkkez yasiyorum.dinlenmek ayaklari yuksekte tutup uzanmak cok iyi geliyorSanırım şu kasılma denen durumu yaşıyorum. Geceden beri karnımın bi noktası taş gibi. Bi yere toplanmış gibi. Kasıklarımda da sızlanma var. Allahım inş öyle değildir. Dr a gidemem şimdi![]()
Gule gule kullan canim .cok guzel duruyor saglikla kullansin insEki Görüntüle 2112837 Eki Görüntüle 2112838 Eki Görüntüle 2112839 Evet kızlar dün gelen yatağımız açtık baktık tekrar katlayıp kutuya koyduk
Sağol Can'ım. Benim baya uzun sürdü. Ondan endişelendim. Şimdi daha iyi gibi. Yatıyorum bikaç saattir.canım geçmiş olsun, dün benim de karnımın en altıyla bir ağrım oldu, başlayınca on sn filan sürüyordu. can sıkıcı oluyor gerçekten de. bi de çarşı pazar geziyordum uzanamadım da. eve gelince devam etti ama uzandım dinlendim ertesi güne kalmadı. artık bu ağrılar sıklaşacak sanırım. bir de yalancı kasılma dediğimiz kasılmalar da olası diyor forumlar. canını sıkma artarsa bir acile gidersin.
Vajina kemiği ağrısı en erken ben de başladı sanırım. Gittikçe artıyor bu ağrıyı yaşayanlar. O daha zor vallahi. Aman yalancı kasılma olsun da dayanırız Can'ım.Sağol canım ama internette gebelikte 6. Aydan sonra diş çekilmesinin erken doğuma neden olabileceği yazıyoroturdum ağlıyorum ya. Bir de düşmedi kırılan kısım. Dişte duruyor napicam böyle bilmiyorum. Sen de içini ferah tut o kasılmalar yalancı doğum sancısı diye geçiyor ve bu haftalarda ara ara oluyor. Vajina kemiğinin ağrısından yatakta sağa sola dönemiyorum ben de. Allahım hayırlı sağlıklı bir şekilde vaktinde bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
Yok Can'ım üşümemiştim aslında. Niye oldu bilmiyorum aslında çok da yormamıştım kendimi. Birkaç saattir uzanmış yatıyorum. Geçti şuan şükür.Canım ben usudugum zamanlar öyle oluyor ısınınca rahatliyor iki kez oldu
Canım ikisinide kullanmadığım için fikrim yok açıkçası ama dediğin gibi anne yanı olan daha kullanışlı sanırımYa ben çok kararsız ve ayrıntıcıyım, başak burcuyum. Nefret ediyorum bu durumdan
Şimdi de yanıma yatak odasına alacağım yatakta kararsız kaldım. Sepet beşik düşünüyordum görüntüsü çok hoşuma gidiyor diye. Ama şimdi de Chicco nun Next2me yatağı çok kullanışlı geliyor. Onu mu alsam diyorum. Ama bu sefer de aklım sepet beşikte kalıyor görüntüsünden dolayı. Ikisi de 6 aya kadar kullanılıyor, daha uzun süreli olsa ikisini de alayım diyeceğim
Zaten odasına da park yatak aldım görüntü hoşuma gitmese de herkes kullanışlı dediği için. Bari yanımdaki yatak güzel dursun diyorum. Yaniii bir türlü karar veremiyorum
Bir de bu chicco yu alsam gündüz de oturma odasına yanıma taşırım başka bir şey almam diye düşündüm. Doğru mu düşündüm bilmiyorum![]()
Günaydınlar kızlar ! Bugün e-bebekte avent ürünlerinde indirim varmış . İlk çocuğum olacağı için ne alacağımı bilemiyorum . Önerdiğiniz emzik biberon falan var mı ?
daha cok utanc duygusu hakimdio şekilde kendimi aşırı kötü hissettim.
Ya ben çok kararsız ve ayrıntıcıyım, başak burcuyum. Nefret ediyorum bu durumdan
Şimdi de yanıma yatak odasına alacağım yatakta kararsız kaldım. Sepet beşik düşünüyordum görüntüsü çok hoşuma gidiyor diye. Ama şimdi de Chicco nun Next2me yatağı çok kullanışlı geliyor. Onu mu alsam diyorum. Ama bu sefer de aklım sepet beşikte kalıyor görüntüsünden dolayı. Ikisi de 6 aya kadar kullanılıyor, daha uzun süreli olsa ikisini de alayım diyeceğim
Zaten odasına da park yatak aldım görüntü hoşuma gitmese de herkes kullanışlı dediği için. Bari yanımdaki yatak güzel dursun diyorum. Yaniii bir türlü karar veremiyorum
Bir de bu chicco yu alsam gündüz de oturma odasına yanıma taşırım başka bir şey almam diye düşündüm. Doğru mu düşündüm bilmiyorum![]()