Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
kızlar Allah hepinizden razı olsun eşim eve geldi film falan actık kafam dagıldı biraz kızım da 2 3 kere daha hareket etti icim rahatladi
sadece bugunun hareket konusunu taksam iyi herseyii kafaya takıyorum doktorum bana birsey anlatırken bile adam ne desem de kafaya takmasa diyr düsünüyor😅 ve benim piskoljime gore davranıyor sagolsun
biran once zaman gecsin de kucagıma alayim diyorum
hamileligin tadınıda cıkarmak istiyorum ama kendi kendimi baskılıyor :bicak:
hep stres icindeyim yani
2 haftada 1 kontrole gidiyordum
plesenta asagi da diye haftada 1 düstu
ben hic ayda 1 kontrole gidemem gibi duruyor
doktoruma birsey icin mesaj attıgmda sagolsun mesajla bile degil arayark konusuyor
dogum yaptıktan sonra birdaha ona gitmemi istermi bilmem🤣🤣
Maşallah doktorun ne iyiymiş İstanbulda misin hangi doktor hangi hastane canim🤣🤣

Maşallah doktorun ne iyiymiş İstanbulda misin hangi doktor hangi hastane canim🤣🤣
canım doktorumm :KK200:
eşim bile kafam rahat cıkiyorum o doktora gidince diyor
Bursa nilufer dorukta Doç.adnan orhan
her muayne sonrasi oda da bize herseyi anlatirken ses kaydı alıp whatsaptan atıyor
tekrar dinlemek istersek unutursak falan diye

ayrıntılı ultrasona girenler olmuş sonuclarin guzel cikmasina cok sevindim 🥰darısı bizlere inşallah bir stres daha atlatmış oldunuz😅
bellek goturun yazan olmustu galiba gitmeden sorucam ben cunku oglumda kızımda cd yazdırıp vermislerdi 😍
ben her gittigim de renkli olarakta bakıyoruz kızıma o sekilde goruntude veriyor renkli olarak

Ya bu hamile pilatesi normal doğuma hazırlanmak için mi daha uygun? Ben kesin sezaryen olacağım çünkü. Artık biraz hareketlenmek istiyorum artık ama bir keresinde aletli pilatese gitmiştim aman Allahım o nasıl bir hamlama. Öyle olur diye korkuyorum. Düzenli yürüyüş yapsam yeterli olur mu acaba diye düşünüyorum.
Ben 3. ayımız biter bitmez doktorumun izniyle başladım, gebelik öncesi de gidiyordum zaten. Gönlüm şartlar elverirse vajinal doğumdan yana ama ister vajinal ister sezaryen olsun gerçekten çok iyi geliyor şu an bile sırt bel ağrılarım diniyor biraz

Kızlar sıcaklarla nasıl başediyorsunuz ya benim sürekli tansiyonum düşüyor yarına bakın😣

Eklentiler

• IMG_4136.webp
    IMG_4136.webp
    20 KB · Görüntüleme: 94
canım doktorumm :KK200:
eşim bile kafam rahat cıkiyorum o doktora gidince diyor
Bursa nilufer dorukta Doç.adnan orhan
her muayne sonrasi oda da bize herseyi anlatirken ses kaydı alıp whatsaptan atıyor
tekrar dinlemek istersek unutursak falan didi
İşini böyle yapan doktorların olması ne güzel sevindim senin adına ☺️

Ben 3. ayımız biter bitmez doktorumun izniyle başladım, gebelik öncesi de gidiyordum zaten. Gönlüm şartlar elverirse vajinal doğumdan yana ama ister vajinal ister sezaryen olsun gerçekten çok iyi geliyor şu an bile sırt bel ağrılarım diniyor biraz
Yaaa öyle mi? O zaman araştıracak kesinlikle ben de. Evde yat yat olmuyor gerçekten

Kızlar sıcaklarla nasıl başediyorsunuz ya benim sürekli tansiyonum düşüyor yarına bakın😣
Valla canım Allah yardımcınız olsun. Ben Ankara'dayım ve burası nispeten daha iyi. Nem yok en azından. Ben doğma büyüme İzmirliyim. Oranın sıcağını iyi bilirim. Annemlerin evi var hatta. Yazın boş oluyor. Biz de her yaz eşimle gider bir hafta on gün kalır gezerdik ama inan bu sene hiç cesaret edemiyorum 🤦🏻‍♀️

Valla canım Allah yardımcınız olsun. Ben Ankara'dayım ve burası nispeten daha iyi. Nem yok en azından. Ben doğma büyüme İzmirliyim. Oranın sıcağını iyi bilirim. Annemlerin evi var hatta. Yazın boş oluyor. Biz de her yaz eşimle gider bir hafta on gün kalır gezerdik ama inan bu sene hiç cesaret edemiyorum 🤦🏻‍♀️
Aminn. Benimde annemler ankarada tatilde kaçayım dedim ama zor görünüyor😭

Selamlar herkese 🌸 20+1 deyim, detaylı ultrasonum önümüzdeki hafta. Bugün kendi doktoruma gittim, genel olarak her sey yolunda ama kafamı karıştıran bir şey söyledi doktorum. Sol böbreği biraz büyük, takip edelim bir sonraki geldiğinde dedi. Fetal yaptırmıştım, onun sonucu temiz. Şu an kafaya takılacak bir sey yok, böyle olabiliyor, daha sonra geçiyor genelde falan dedi ama içime kurt düşürdü işte 🥺 Bu konuyla ilgili tecrübesi olan ya da bilgisi olan var mı acaba aramızda ?

Bu arada 66 ile hamile kalmıştım, 71 olmuşum. Boyum 1.68.
Çok mu diye sordum, hayır çok normal napıyorsan böyle devam et dedi.

Bir de ben 16. haftadan beri soluma yatmaya çalışıyorum geceleri. Daha cok soluna yat demişti. Sağa ya da sırt üstü yattığımda kısa sürede kendimi düzeltip, gece de hep huzursuz uyuyordum. Ben sana sadece soluna yat demedim, hiç gerek yok önünde daha 4 ay var nasıl geçireceksin böyle şey olur mu rahat rahat uyu dedi.

Bu iki konu da benim gibi olanlar varsa içiniz rahat olsun diye paylaşmak istedi. 🙂

Canım bu kafada kurma durumları bende de cok fazla var ne yazik ki... bende durup durup hissetmedigim icin pek fazla hareket strese sokuyorum kendimi... muayene araliklari açıldıkça bende kendimi sürekli kafamda birseyleri kurarken buluyorum.
Bir yandan surekli gidip usg girmek istemiyorum diger yandan da haftada bir gorsem rahatlayacakmisim gibi hissediyorum...
Gerçekten kendi kendimizi yıpratıyoruz ama ne yazik ki elde degil..
Canim selam sirf senden haber alabilmek icin girdim uzun zaman sonra. Mayis annelerinden geliyorum. Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin💕🩵

Mantığım öyle diyor kuzum ama duygular hormonlar devreye girince gözyaşları şelale 🥹 bugün hala daha şansını deniyor ama pes ediyor olmayınca. Kısa zamanda tamamen unutacak inşallah 🥰
Ayyy içim gitti yaa sağıp sağıp koysan bir sürü buzluğa biberondan içse olmaz mı ki gerçi memeden emme hissini vermez heralde

Back
X