Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
bugun tersimden kalktım heralde hic keyfim yok giremedim herkez iyidir inşallah
daha dogrusu kafamda yoruldu surekli evhamlanmaktan😔bugun kendimi yorgun hissediyorum sabah 11 gibi bebegm hareketlerini gayet net hissdiyodum 3 4 defa hissettim bu saat oldu sonra hic hissetmedim sizlerde de boyle oluyormu 6 7 saat hissetmediginz
surekli kafamda birseyler kuruyorum piskolojimi cok etkiliyorum ki her hafta kontrole gitmeme ragmen birazda sinirlerim bozuldu surekli boyle oldugum icin aşırı yorgun hissediyorum kafam cok dolu
Benim 3 gün hissetmedigim oldu ama sorun olmuyor canım ruh halinden kaynaklı hissedermis olabilirsin bebişler bugünlerde çoğunlukla uykuda oluyor sen soğuk bseler iç Uzan düşünme çok emin ol ki bebiş iyi 🥰

Benim 3 gün hissetmedigim oldu ama sorun olmuyor canım ruh halinden kaynaklı hissedermis olabilirsin bebişler bugünlerde çoğunlukla uykuda oluyor sen soğuk bseler iç Uzan düşünme çok emin ol ki bebiş iyi 🥰
cok sagol canım 3 gun hissetmesem nolurdu kim bilir :110:3.hamileligm ama hiç yaşamamış gibiyim surekli kafama taktıgm icin gergin geciriyorum gunu ama icimi rahatlattn az uzanayim bakaym

daha dogrusu kafamda yoruldu surekli evhamlanmaktan😔bugun kendimi yorgun hissediyorum sabah 11 gibi bebegm hareketlerini gayet net hissdiyodum 3 4 defa hissettim bu saat oldu sonra hic hissetmedim sizlerde de boyle oluyormu 6 7 saat hissetmediginz
surekli kafamda birseyler kuruyorum piskolojimi cok etkiliyorum ki her hafta kontrole gitmeme ragmen birazda sinirlerim bozuldu surekli boyle oldugum icin aşırı yorgun hissediyorum kafam cok dolu
Canım bu kafada kurma durumları bende de cok fazla var ne yazik ki... bende durup durup hissetmedigim icin pek fazla hareket strese sokuyorum kendimi... muayene araliklari açıldıkça bende kendimi sürekli kafamda birseyleri kurarken buluyorum.
Bir yandan surekli gidip usg girmek istemiyorum diger yandan da haftada bir gorsem rahatlayacakmisim gibi hissediyorum...
Gerçekten kendi kendimizi yıpratıyoruz ama ne yazik ki elde degil..

Benim de ilk gebeliğim 18+1'de dediğiniz gibi baloncuk gibi ya da böyle balık yüzer gibi hissettim ama özellikle son 3-4 gündür direkt elimi koyuyorum vuruyor 😍
Ben şuan 19.haftadayım çok hissedemiyorum açıkçası belki kendi kilom olduğu içindir yada sürekli işte hareket halinde olduğum içindir bilmiyorum. Önümüzdeki hafta biraz daha hissederim belki🥹

yaaaa çok duygusallllll. Kurban olurum analı kızlı ağlamışlar. Böyle düşünüp iyice duygusala bağlama canım, unutacak bak hemen vazgeçmiş bile. böyle böyle unutulur. Hangimizde memeyi bırakmak travma olarak kaldı. :KK200:
Mantığım öyle diyor kuzum ama duygular hormonlar devreye girince gözyaşları şelale 🥹 bugün hala daha şansını deniyor ama pes ediyor olmayınca. Kısa zamanda tamamen unutacak inşallah 🥰

Ben şuan 19.haftadayım çok hissedemiyorum açıkçası belki kendi kilom olduğu içindir yada sürekli işte hareket halinde olduğum içindir bilmiyorum. Önümüzdeki hafta biraz daha hissederim belki🥹
Hareket halinde ben de hissediyorum ama uzanınca çok daha rahat oluyor 😍

Kızlar öğlenden beri perişan oldum, sağ mememin ucu önce kızardı şimdi karardı, delinmiş gibi, sıktım hafif sıvıda geldi şeffaf, ama ağrısı sanki biri ucuna bıçak atıyor gibi 😞 inanılmaz huzursuz etti beni, doktoruma yazdım bol bol nemlendir, sıkma ucuna dokunma dedi, ağrın varsada Bactroban sür dedi birkaç gün, aldım sürdüm. Yani acile gidecektim o derece sızlıyor, başınıza gelirse krem aklınızda olsun
Kuzu benimde geçen haftadan beri öyle o kadar canım yandı ki sızladı hep ve memelerimin formu değişti şuan kalmadı o sızlama pek. Yine dokununca hassas tabi ki. Göbeğimi yağladıkça gögüs ucu kremi almıştım onunla gögüs uçlarımı da yağlıyorum ben. O kremde aklımda olsun ama çok sağol önerin için 🙏
Evet canım zaten geç döllenme normalde 1 hafta kadar geriden geliyordu şimdi 2 gün eklenince endişelendim açıkçası. En başından beri de yiyorum hiç kusmadım doğru dürüst bulantı bile yaşamadım niye böyle oluyor anlayamadım
Canım ben baştan beri aşırı bulantılı geçirdim biliyorsun ve hala hamile kaldığım kiloda bile değilim ama doktor sen beslenmesende bebek alacağını alır dedi ve öyle de oldu hep. O yüzden hiç canını sıkma kızlar da yazmışlar zaten☺️
Tuvalete çıkma durumlarınız nasıl kızlar? Ben çok sık idrara çıkıyorum ya artık
Ayy son 2 haftadır bende öyleyim hamileliğin başına geri döndüm sanki yaaa 🥲
Canım bende dün çok az hissettim bugünde hissetmedim bence normal durumlar bunlar endişe etme ❤️

Kizlar selam ben de girdim bugun detayliya, rapor doktoruma ulaştıktan sonra o bana haber verecekmiş ama her seyine baktılar. Ağzı burnu elleri ayaklari bacak kemikleri omurgası idrar kesesi midesi beyni kalbi ne varsa gorduk :) tam 1 saat surdu benim, ortasında tuvalete gidebilirsin idrar torbani biraz boşaltalım dedi, yarisindan sonra da oyle devam ettik. 1 saat boyunca bebegi gormek cok guzeldiiii 😍

Canım biraz rahatlamaya çalış. Gebeliğinin 18.haftası içindeymişsin. Daha çok küçük. O yüzden sürekli hareketli olmasını bekleyemeyiz. Bu haftalarda zaten günde yaklaşık 20 saat kadar uykuda oluyorlarmış.
Ben de 21.haftanın içindeyim ve sabah detaylıya girdim. Doktor pozisyon değiştirsinler diye o kadar dürtükledi ki bebeklerim strese girdiler heralde. O zamandan beri tık yoktu. Şimdi kalktım biraz dondurma yedim. Hem tatlı hem soğuk. Hemen hareketlenmeye başladılar çok şükür. Ama bu süreçte çok kaygılanmamaya çalıştım. Sen de çok strese girme ki bebeğin de streslenmesin 😇

Canım biraz rahatlamaya çalış. Gebeliğinin 18.haftası içindeymişsin. Daha çok küçük. O yüzden sürekli hareketli olmasını bekleyemeyiz. Bu haftalarda zaten günde yaklaşık 20 saat kadar uykuda oluyorlarmış.
Ben de 21.haftanın içindeyim ve sabah detaylıya girdim. Doktor pozisyon değiştirsinler diye o kadar dürtükledi ki bebeklerim strese girdiler heralde. O zamandan beri tık yoktu. Şimdi kalktım biraz dondurma yedim. Hem tatlı hem soğuk. Hemen hareketlenmeye başladılar çok şükür. Ama bu süreçte çok kaygılanmamaya çalıştım. Sen de çok strese girme ki bebeğin de streslenmesin 😇
Canım bu arada bebişlerini gördüm maşallah allahımm çok tatlılar 😍😍😍 sağlıklı olmalarına çok sevindim 🥹 benimde hayalim hep ikizdi o yüzden ikizlere karşı ayrı bir zaafım var 🤩🤩

Canım bu arada bebişlerini gördüm maşallah allahımm çok tatlılar 😍😍😍 sağlıklı olmalarına çok sevindim 🥹 benimde hayalim hep ikizdi o yüzden ikizlere karşı ayrı bir zaafım var 🤩🤩
Çok sağol canım 😇
Biz de çok mutluyuz ikizlerimiz olduğu için 🐣🐣
Herkesin yolu başka işte. Bizimkisi de uzun ve yorucu bir yol oldu. 3.tüp bebek denememizle ikizlerimize kavuşacağız inşallah. Durduk durduk turnayı gözünden vurduk gibi 🥰

Çok sağol canım 😇
Biz de çok mutluyuz ikizlerimiz olduğu için 🐣🐣
Herkesin yolu başka işte. Bizimkisi de uzun ve yorucu bir yol oldu. 3.tüp bebek denememizle ikizlerimize kavuşacağız inşallah. Durduk durduk turnayı gözünden vurduk gibi 🥰
eee boşuna dememişler rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diye😍😍🥹🥹

Kızlarr bugün hamile pilatesine başladımmm 🤩 bulantılar ve ilk trimester bitince başlarım diyordum çok iyi oldu 🥰
Ya bu hamile pilatesi normal doğuma hazırlanmak için mi daha uygun? Ben kesin sezaryen olacağım çünkü. Artık biraz hareketlenmek istiyorum artık ama bir keresinde aletli pilatese gitmiştim aman Allahım o nasıl bir hamlama. Öyle olur diye korkuyorum. Düzenli yürüyüş yapsam yeterli olur mu acaba diye düşünüyorum.

Ya bu hamile pilatesi normal doğuma hazırlanmak için mi daha uygun? Ben kesin sezaryen olacağım çünkü. Artık biraz hareketlenmek istiyorum artık ama bir keresinde aletli pilatese gitmiştim aman Allahım o nasıl bir hamlama. Öyle olur diye korkuyorum. Düzenli yürüyüş yapsam yeterli olur mu acaba diye düşünüyorum.
Canım benimde gittiğim de reformer pilates. Fizyoterapist yaptırıyor. Şöyle tabii ki normal doğuma da hazırlıyor ama doğum sonrası için de çok faydalı. Sezeryan kolay bir ameliyat değil kol, bacak, sırt kaslarının güçlenmesi bence sürecini kolaylaştırır, bir de ikiz bebek olduğu için bence mutlaka git 🤗

kızlar ben bebişin hareketlerini hissetmedim henüz. Yani bir iki kez hissettim gibi oldu önceden ama şu sıralar hissedebilmeyi umuyordum. Sanırım plasenta önde
Benim gibi olan var mı? Biraz endişe ediyorum 17 haftalığız

kızlar ben bebişin hareketlerini hissetmedim henüz. Yani bir iki kez hissettim gibi oldu önceden ama şu sıralar hissedebilmeyi umuyordum. Sanırım plasenta önde
Benim gibi olan var mı? Biraz endişe ediyorum 17 haftalığız

Canım ben 17 haftalığım ben de sürekli hissetmiyorum arada hissediyorum bazı günler tık yok

Canım bu kafada kurma durumları bende de cok fazla var ne yazik ki... bende durup durup hissetmedigim icin pek fazla hareket strese sokuyorum kendimi... muayene araliklari açıldıkça bende kendimi sürekli kafamda birseyleri kurarken buluyorum.
Bir yandan surekli gidip usg girmek istemiyorum diger yandan da haftada bir gorsem rahatlayacakmisim gibi hissediyorum...
Gerçekten kendi kendimizi yıpratıyoruz ama ne yazik ki elde degil..

Kuzu benimde geçen haftadan beri öyle o kadar canım yandı ki sızladı hep ve memelerimin formu değişti şuan kalmadı o sızlama pek. Yine dokununca hassas tabi ki. Göbeğimi yağladıkça gögüs ucu kremi almıştım onunla gögüs uçlarımı da yağlıyorum ben. O kremde aklımda olsun ama çok sağol önerin için 🙏

Canım ben baştan beri aşırı bulantılı geçirdim biliyorsun ve hala hamile kaldığım kiloda bile değilim ama doktor sen beslenmesende bebek alacağını alır dedi ve öyle de oldu hep. O yüzden hiç canını sıkma kızlar da yazmışlar zaten☺️

Ayy son 2 haftadır bende öyleyim hamileliğin başına geri döndüm sanki yaaa 🥲

Canım bende dün çok az hissettim bugünde hissetmedim bence normal durumlar bunlar endişe etme ❤️

kızlar Allah hepinizden razı olsun eşim eve geldi film falan actık kafam dagıldı biraz kızım da 2 3 kere daha hareket etti icim rahatladi
sadece bugunun hareket konusunu taksam iyi herseyii kafaya takıyorum doktorum bana birsey anlatırken bile adam ne desem de kafaya takmasa diyr düsünüyor😅 ve benim piskoljime gore davranıyor sagolsun
biran once zaman gecsin de kucagıma alayim diyorum
hamileligin tadınıda cıkarmak istiyorum ama kendi kendimi baskılıyor :bicak:
hep stres icindeyim yani
2 haftada 1 kontrole gidiyordum
plesenta asagi da diye haftada 1 düstu
ben hic ayda 1 kontrole gidemem gibi duruyor
doktoruma birsey icin mesaj attıgmda sagolsun mesajla bile degil arayark konusuyor
dogum yaptıktan sonra birdaha ona gitmemi istermi bilmem🤣🤣

Back
X