- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #25.261
İlahi kız, gulduruz beni..
Alpertunga oldumi
Issız acun kaldımi
Diye sor..bence üstüne fazla gelmez..
Yasayip gorecez bakalim. Sutumuz olsun da taşsin tek :)Diye düşünme canım bebiş açıklığında göğüslerin sızlamaya başlıyor ve sonra süt akıyor yada sag gogusunu emerken sol gögusunde akmaya basliyor bana göğüsün sızlamaya başladığında avuç içinle sıvazla demişlerdi akan sutu biraz olsun durduruyo.
Göğüs pedi devamlı kullandım öyle göğüse yapışma olmadi zaten çok sık değiştiriyorsun.
ben de bakıyorum reflü yastığı herkes kokuyor demiş yorumlarda ne yapsak alan biri varsa akıl versin bize ya ??Kızlar reflü yastığı almak istiyorum ama süngeri kimyasal kokuyormuş , kokmayan marka varmı bildiğiniz
Canım nerden aldın peki ?Kızlar şu organik Hindistan cevizi olayını söyleyenden Allah razı olsun ya. Kimdi hatırlamıyorum ama nekadar iyi geldi karnıma. Çok gergindi yumuşacık oldu ve yemeklerde de kullanılabiliyormuş ya çok hoş :)))
Bende şimdi yazicaktim :) iyidir inşallah
Kızlar reflü yastığı almak istiyorum ama süngeri kimyasal kokuyormuş , kokmayan marka varmı bildiğiniz
BEnim cantam bu hafta gelecek. O gelince yavastan baslarim heralde :) anca. Kiyafetler yikanacak utulenecek vs..günaydın hanimlar ... eksikliklerimiz kolayca tamamlayalim insallh hastane cantadini haxirlayan varmi aramizdatabi daha erken ama anca
Ben huggies 1 ve 2 numara aldim. Migrosta indirimdeydi. Alir almaz hemen actim ve beze 2 su bardagina yakin su doktum. Hemen emdi resmen kupkuruydu peceteye nemlilik bile vermedi. Bebegim dogsun insallah. Pisik falan yapmazsa devam ederim galiba huggies e.Merhaba kızlar. e Bebekte bebek bezlerinde indirim var. siz hangi markayı tercih ediyorsunuz. Ayrıca yenidoğan bebek bezinden kaç paket alsak yeterli olur??
Babymall de bebek giyiminde kargo ucretsiz. Bir bak istersen. Fiyatlari da uygun :)canım ben sevibebenin reflü yatağını aldım ama hiç öyle yorum okumadım paketi açıp koklamadım da tüh ya öyleyse :S
benim de bir sürü eksik var daha lohusa pijaması, hastane çıkışı, pişik kremi ooo , bebişe kıyafet aldım ama az gibi bi çıkarıp hepsine bakmam lazım , bide ben genelde uzun kollu zıbın aldım ya bebiş üşür diye
çalıştığım için vakit kalmıyor hafta içi, hafta sonuda gitsem ne alacağımı şaşırıyorum indirim yakalamaya çalışıyorum ee o zamanda her gün mağzaya mı gitcem, gidemem ki imkanım yok, internetten alayım desem kargo parası, en sonunda çıldırıp ucuz pahalı demeden herşeyi alacakmışım gibi geliyor
Canım hiç korkma oluyor öyle, benim önceki çocuğumda beni çok korkuttu dr öyle ki o konuşurken ben hüngür hüngür ağlamıştım sonraki hafta tekrar gittiğimde iyi demişti, doğunca bile biraz büyük gibi dedi ultrasona gönderdi, kafasında ki bıngıldak kısmından bakıldı ve birşey yok gayet iyi dediler, sende korkma kafa yapısı biraz iri doğacaktır, zeka dolu olacak zeka,Kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyor ama şimdiye kadar normal gidiyordu. Niye birden böyle oldu acaba. Canım sıkıldıkısmınnötü bişey söylemedi çok şükür. Erkek bebeklerde olabiliyor dedi ama gel de bunu bana anlatınvar mı bu durumu yaşayan
Aynen doktorum o gun ise gitme hastaneye gel vereyim raporu dedi. Sonra okula yolluyacagim bir arkadasimla. Daha da gitmem okulaKızlar bir sorum daha var 32+0 da doktora gidip çalışamaz raporu alacağım ya o gün işe gitmiyorum değil mi. Rapor okula teslim edip döneceğim
Bende şimdi yazicaktim :) iyidir inşallah
BEnim cantam bu hafta gelecek. O gelince yavastan baslarim heralde :) anca. Kiyafetler yikanacak utulenecek vs..
Ben huggies 1 ve 2 numara aldim. Migrosta indirimdeydi. Alir almaz hemen actim ve beze 2 su bardagina yakin su doktum. Hemen emdi resmen kupkuruydu peceteye nemlilik bile vermedi. Bebegim dogsun insallah. Pisik falan yapmazsa devam ederim galiba huggies e.
Huggiesin kaçlığını aldın. 2 numarasına ne zaman başlanıyor
Hayirli olsun ben de siparis vereyim bundan ya cok guzel gozukuyor. Bu cantayi hem hastane hem de benis dogunca disari cikarken kullanmak ickn aldin degil mi?Kizlar bu bebek cantasindan siparis ettim bu renk. N11den aldim ucretsiz kargo ole 80 liraya geldi. Kullanan, alan duyan var mi nasil bir canta hic bilmiyorum. E bebekte gormustum hosuma gitmisti.
Allah korumuş, çok geçmiş olsunEşim cenaze için Adapazarına gitti Kv lerded istanbuldan yola çıktı yolda kayınvalidelere kamyon çarpmış 3 kere çevirip çevirip vurmuş Allah korumuş çok üzüldüm.... Allah köyü gün vermesin
Merhaba kızlar. e Bebekte bebek bezlerinde indirim var. siz hangi markayı tercih ediyorsunuz. Ayrıca yenidoğan bebek bezinden kaç paket alsak yeterli olur??
ben de dün gittim hastaneye ilk bebekte 1.5 yıl önce seker yüklemesi yapılmıştı ve seker cıkmamıştı o yuzden doktor bu kez yapmayalım dedi şükür ondan kurtuldum
Valla ben hastanenicin de daha sonra bebek icin de bunu kullanacagim. Normal dogum olursa zaten 1 gece yatiriyorlar. Ve hastane evimize cok yakin. Acil bir sey lazim olursa hemen evden alip gelirler diye dusunuyorum. Bu canta hastane isimi gorur benim. Zaten suslu terlikti tacti vs.. yapmayacagim.Hayirli olsun ben de siparis vereyim bundan ya cok guzel gozukuyor. Bu cantayi hem hastane hem de benis dogunca disari cikarken kullanmak ickn aldin degil mi?
Hastane cantasi icin kendine ayri bebege ayri canta mi hazirlayacaksin? Nasil yapmak gerekir acaba kendim icin canta alsam mi kucuk bir valiz is gorur mu sence?
geçmiş ılsun, rabbim şifa versinteşekkür ederim kızlar merak ettiğiniz için
zatürre olmuştum ben, yaklaşık 11 gündür raporluydum bugün iş başı yaptım
sıkıntılarım geçti çok şükür ama kanımdaki enfeksiyon bitmedi bir türlü, iğne kullandım ilaç aldım
doktor daha fazla kurcalamayalım belki de hamileliktem daha fazla düşmüyor, ilacı da kes haftaya tekrar değere bakalım ilaçsız artış var mı diye dedi
öyle işte biraz moralman iyi değilim sadece hastalık psikolojmi bozdu, bebeğime bir şey olacak stresi çok kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?