2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İlahi kız, gulduruz beni..
Alpertunga oldumi
Issız acun kaldımi
Diye sor..bence üstüne fazla gelmez..
gelir gelir. Ben biliyorum.

Yasayip gorecez bakalim. Sutumuz olsun da taşsin tek :)

Günaydın hanımlar nasılsınız ? Diyete devam ediyorum biliyorsunuzdur, yorgunluk başladı . Uyanınca kalkıp kahvaltı hazırlayacam diye evin içinde dört dönüyorum ellerim şişiyor sabahları deli gibi oluyorum her sabah annem geliyor bugün artık yardım eder yıkar ütüleriz bebişin eşyalarını dedim erken midir bilemiyorum ? Çanta almadım henüz hastaneye ne götürcem onu da bilmiyorum ? Ben galiba hiç birşey bilmiyorum
Kızlar reflü yastığı almak istiyorum ama süngeri kimyasal kokuyormuş , kokmayan marka varmı bildiğiniz
ben de bakıyorum reflü yastığı herkes kokuyor demiş yorumlarda ne yapsak alan biri varsa akıl versin bize ya ??

Kızlar reflü yastığı almak istiyorum ama süngeri kimyasal kokuyormuş , kokmayan marka varmı bildiğiniz

canım ben sevibebenin reflü yatağını aldım ama hiç öyle yorum okumadım paketi açıp koklamadım da tüh ya öyleyse :S

benim de bir sürü eksik var daha lohusa pijaması, hastane çıkışı, pişik kremi ooo , bebişe kıyafet aldım ama az gibi bi çıkarıp hepsine bakmam lazım , bide ben genelde uzun kollu zıbın aldım ya bebiş üşür diye
çalıştığım için vakit kalmıyor hafta içi, hafta sonuda gitsem ne alacağımı şaşırıyorum indirim yakalamaya çalışıyorum ee o zamanda her gün mağzaya mı gitcem, gidemem ki imkanım yok, internetten alayım desem kargo parası, en sonunda çıldırıp ucuz pahalı demeden herşeyi alacakmışım gibi geliyor

kızlar bide soobe'nin sitesinde bişeyler beğendim indirim var ama nasıldır kumaşları ben hiç ordan alışveriş yapmadım var mı bişeyler alan?

günaydın hanimlar ... eksikliklerimiz kolayca tamamlayalim insallh hastane cantadini haxirlayan varmi aramizda tabi daha erken ama anca
BEnim cantam bu hafta gelecek. O gelince yavastan baslarim heralde :) anca. Kiyafetler yikanacak utulenecek vs..
Merhaba kızlar. e Bebekte bebek bezlerinde indirim var. siz hangi markayı tercih ediyorsunuz. Ayrıca yenidoğan bebek bezinden kaç paket alsak yeterli olur??
Ben huggies 1 ve 2 numara aldim. Migrosta indirimdeydi. Alir almaz hemen actim ve beze 2 su bardagina yakin su doktum. Hemen emdi resmen kupkuruydu peceteye nemlilik bile vermedi. Bebegim dogsun insallah. Pisik falan yapmazsa devam ederim galiba huggies e.
Babymall de bebek giyiminde kargo ucretsiz. Bir bak istersen. Fiyatlari da uygun :)

Canım hiç korkma oluyor öyle, benim önceki çocuğumda beni çok korkuttu dr öyle ki o konuşurken ben hüngür hüngür ağlamıştım sonraki hafta tekrar gittiğimde iyi demişti, doğunca bile biraz büyük gibi dedi ultrasona gönderdi, kafasında ki bıngıldak kısmından bakıldı ve birşey yok gayet iyi dediler, sende korkma kafa yapısı biraz iri doğacaktır, zeka dolu olacak zeka,

Kızlar bir sorum daha var 32+0 da doktora gidip çalışamaz raporu alacağım ya o gün işe gitmiyorum değil mi. Rapor okula teslim edip döneceğim
Aynen doktorum o gun ise gitme hastaneye gel vereyim raporu dedi. Sonra okula yolluyacagim bir arkadasimla. Daha da gitmem okula

M meli

_meLinDa_ olacaktı yanlış yazmışım adını

Bende şimdi yazicaktim :) iyidir inşallah

teşekkür ederim kızlar merak ettiğiniz için
zatürre olmuştum ben, yaklaşık 11 gündür raporluydum bugün iş başı yaptım
sıkıntılarım geçti çok şükür ama kanımdaki enfeksiyon bitmedi bir türlü, iğne kullandım ilaç aldım
doktor daha fazla kurcalamayalım belki de hamileliktem daha fazla düşmüyor, ilacı da kes haftaya tekrar değere bakalım ilaçsız artış var mı diye dedi
öyle işte biraz moralman iyi değilim sadece hastalık psikolojmi bozdu, bebeğime bir şey olacak stresi çok kötüydü

Kizlar bu bebek cantasindan siparis ettim bu renk. N11den aldim ucretsiz kargo ole 80 liraya geldi. Kullanan, alan duyan var mi nasil bir canta hic bilmiyorum. E bebekte gormustum hosuma gitmisti.
Hayirli olsun ben de siparis vereyim bundan ya cok guzel gozukuyor. Bu cantayi hem hastane hem de benis dogunca disari cikarken kullanmak ickn aldin degil mi?

Hastane cantasi icin kendine ayri bebege ayri canta mi hazirlayacaksin? Nasil yapmak gerekir acaba kendim icin canta alsam mi kucuk bir valiz is gorur mu sence?

Merhaba kızlar. e Bebekte bebek bezlerinde indirim var. siz hangi markayı tercih ediyorsunuz. Ayrıca yenidoğan bebek bezinden kaç paket alsak yeterli olur??

Canim ben evybaby kullandım oğlumda kizimda da aynen devam. Yenidoğan 1 paket kullandım sonra 2 numaraya geçtim ama bazen bebek iri ise 2 numaradan baslayabiliyoraun

ben de dün gittim hastaneye ilk bebekte 1.5 yıl önce seker yüklemesi yapılmıştı ve seker cıkmamıştı o yuzden doktor bu kez yapmayalım dedi şükür ondan kurtuldum

Ne güzel bende su anda 100luk şeker yüklemesi için hastanedeyim. Açlık ve 1. Saat verdim ama ağlamaya başladım damar yok yaaa kolumu kaldiramiyorum

S sevin221 1 ve 2 numarasini aldim. 1 bumarasi 2-5 kilo arasi. İlk olarak bunu kullanmaya baslarim. Bana biraz fazla kucuk geldi. Bebegim zaten simdiden 2 kilo. Bu oaket bitince 2 numarasini kullanirim. 2 numarasi da 4-7 kg arasi. Bana daha iyi olurmus gibi geldi. İndirimde yakalarsam 2 numarasindan 2 paket daha alirim. Bugun kargo bekliyorum. Yoksa mutlaka giderdim e bebege degerlendirirdim indirimi.

Valla ben hastanenicin de daha sonra bebek icin de bunu kullanacagim. Normal dogum olursa zaten 1 gece yatiriyorlar. Ve hastane evimize cok yakin. Acil bir sey lazim olursa hemen evden alip gelirler diye dusunuyorum. Bu canta hastane isimi gorur benim. Zaten suslu terlikti tacti vs.. yapmayacagim.

geçmiş ılsun, rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…