- 2 Haziran 2016
- 359
- 492
- 103
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #25.221
Heves bir yana insan ilk kez yasayinca ve cevresindeki kucuk bebeklerin buyumesine yakindan sahit olmadiysa gercekten cok zorlaniyor. Ne lazim olur ne olmaz? Aldiklarim gerekli mi gereksiz mi o kadar ikilemde kaliyorum ki.Nisanda simdi yeni modeller cikar guzellerini alirsin ozamn .cok gerekli olmasada insan heves ediyor .
Agrisiz sancisiz sertlestigi yer cok buyuk ihtimalle bebisin kafasidir :) ama kramp tarzi olan yalanci sanci olabilir:)kızlar merhabalar. Bir şey danışmak istiyorum tekrardan. :) Bu yalancı doğum sancısı nedir? nasıl anlarım? arada bir karnımın bazı yerlerine kramp giriyor gibi oluyor ya da ağrısız sancısız karnım top gibi sertleşiyor ... sizce bunlar yalancı sancılarmı çözemedim ben :)
Bahsettigin gibi agrilarim oldu doktor kasilma baslamis dedi.magnezyum verdi ama yalanci sanci dedikleri bumu bilmiyorumkızlar merhabalar. Bir şey danışmak istiyorum tekrardan. :) Bu yalancı doğum sancısı nedir? nasıl anlarım? arada bir karnımın bazı yerlerine kramp giriyor gibi oluyor ya da ağrısız sancısız karnım top gibi sertleşiyor ... sizce bunlar yalancı sancılarmı çözemedim ben :)
Ilk 3 ay gercekten hizli buyuyorlar cogu kiyafeti giyemiyorlar.gorumcem oglunun bircok zibinini 06 ay aldi kollari once katlayarak giydirdi.gercekten kiyafetleri hic ziyan olmadi.Heves bir yana insan ilk kez yasayinca ve cevresindeki kucuk bebeklerin buyumesine yakindan sahit olmadiysa gercekten cok zorlaniyor. Ne lazim olur ne olmaz? Aldiklarim gerekli mi gereksiz mi o kadar ikilemde kaliyorum ki.
Ben aldım bugün geldi kargo. Mesaj falan gelmiyor, sitede sipariş takibine girince altta kargo bilgisinin yanında kargo takip numarası yazıyor. Onunla Ups kargonun sitesinden takip edebiliyorsun canım.Babymall den alisveris yapaniniz var mi? Bugun iki parca kiyafet aldim. Sadece ôdemeniz alinmistir diye mail geldi. Hic kargo bilgileri va gelmedi. Kac gun icinde kargoya veriyorlar biliyor musunuz?
Amin Can'ım. Tabi ki orası öyle. İlk bebeğim. İster istemez endişelerim var tabi ama hazırlıklarım hep emzireceğim yönünde. Emzirme sütyeni atleti yastığı pedi KalkanıDeme öyle çok sütüm olacak bol bol emziricem de ben oğlumu emziremedim inşallah kızımı doya doya emziririm Allah'ım hepimize bol sütler ve emen bebisleri versin :)
canım özbek üzümü dediğin siyah üzüm dimi doktor ilacı sabah akşam al dedi bakalım inşallah düzelir bunun yanısıra düzenli üzümde yiyeyim saol canımCanim kan ilaci kullanmıyorum su anda hala ama ilaç kullanır gibi sabahları bir tutam özbek üzümü yiyorum ve kabızlık olmasın diye kuru kayısı. Hamileliğin başından beri kullandigim için unutmuyorum rutine bindi. Birde pekmez tüketmeye çalışıyorum bazı sabahlar içim almıyor pekmezi ama mutlaka kahvaltı da tahin-pekmez yiyorum. Bir dene istersen ilaca takviye olarak.
Geçmiş olsun canim Allah beterinden saklasin. Verilmiş sadakaları varmış.
ben cok heyecanlaniyorum hic izlemiyorum oyuzden
Ama cok korkuyorum canim dogumdan sonra operasyon gecrmistim ayni seyleri yasamak istemiyorum.
Gule gule kullan canim .Birde puset minderi vardi degilminekadar eksik var listeme ekliyim bunuda
Doktor cok dusuk olunca igne seklinde veriyor canim .
Tabi insallah gerek kalmaz ona[/QUOT]
Yaaa benim de yarın muayenem. Çok heyecanlıyım. Tabi benim 1 ay oldu :))Yarin doktor randevum var. Gecen hafta gitmistim. Niye aldiysam bir hafta sonraya. Umarim neden geldin demez
Bari yarina kadar soracak mantikli bir soru buluyum
Ben de gitmiştim asistanı kapıya çıkıp neden geldiniz diye sormuştuBen denedim pis bi gulus oluyo yuzlerinde
Bebek arabasını ordan aldık Can'ım. Sanırım mesaj falan gelmemişti. Hatta eşim hala kargoya verilmemiş derken ertesi gün geldi araba. Sorun olmuyor. Ups kargo ile yolluyorlar. Sipariş sayfasına bak istersen.Babymall den alisveris yapaniniz var mi? Bugun iki parca kiyafet aldim. Sadece ôdemeniz alinmistir diye mail geldi. Hic kargo bilgileri va gelmedi. Kac gun icinde kargoya veriyorlar biliyor musunuz?
Amin inşallah kısa sürede olsa tattım tarifsiz bir duyguAmin Can'ım. Tabi ki orası öyle. İlk bebeğim. İster istemez endişelerim var tabi ama hazırlıklarım hep emzireceğim yönünde. Emzirme sütyeni atleti yastığı pedi Kalkanıinş sana da kızın da nasip olur canım. Çok özel bi duygu olsa gerek. İnş yaşarız hepimiz.
Aslinda ben de cogu zibinini 3-6 ay arasi aldim. Yenidoganlar cok kucuk. Hele e bebekteki yenidoganlar avuc ici kadardi.Ilk 3 ay gercekten hizli buyuyorlar cogu kiyafeti giyemiyorlar.gorumcem oglunun bircok zibinini 06 ay aldi kollari once katlayarak giydirdi.gercekten kiyafetleri hic ziyan olmadi.
Guzel bi liste bulsak paylasrdik aslinda .
Uye olmadan tamamlamistim siparisi :/Ben aldım bugün geldi kargo. Mesaj falan gelmiyor, sitede sipariş takibine girince altta kargo bilgisinin yanında kargo takip numarası yazıyor. Onunla Ups kargonun sitesinden takip edebiliyorsun canım.
Bu arada tekstil ürünlerinde kargo ücretsiz, almak isteyen olursa baksın
Öyleyse iyi, doğum anını izleyemem ben yaCanım doğum.izlemiyorum doğum hikayeleri oluyoya öncesi sonrası bebeğin giydirildi falan onlara bakıyorum :)
Ben hala öyle saniyodum..Dışarı falan çıktığımızda ya da misafir geldiğinde evde kullanılmaz mı Can'ım? Kalkan belli oluyormuş ya dışardan.
Tabi sütün çokluğuna da bağlı bu durum. Bez falan mı koymak Laz'ım acaba. Ben eskiden sadece bebek emdiği anda süt geliyor sanırdım
Bulasik deterjanima kadar internetten alan biri olarak,Trendyoldan bende hiç memnun kalmadim.. zaten ellerinde olmayan kalkanı uyguna satıyorlar.. kalkan kullanan biri diğer ürünü satmak içinde potansiyel müşteridir.. 50 kişiye gonderse bunlardan 10 tanesi iade mevzuatiyla uğraşmaya usense,10 tanesi bide bunu deneyeyim dese,10 tanesi nasil iade edecegini bilemese bedavadan satış yapacaklar..Yok onların dediğine göre sözde yanlışlıkla bu gönderilmiş. Tabi bikaç gün geçtiğinden o Kalkan'dan kalmamış. Ben sürekli alıyorum Can'ım. Sorun yaşamadım hiç. Aslında bu da çok sorun değil de uyguna kalkan gitti :))
Bari yarina kadar soracak mantikli bir soru buluyum
aynen ben de böyle düşündüm Can'ım. Kesinlikle özellikle gönderilmiş.Bulasik deterjanima kadar internetten alan biri olarak,Trendyoldan bende hiç memnun kalmadim.. zaten ellerinde olmayan kalkanı uyguna satıyorlar.. kalkan kullanan biri diğer ürünü satmak içinde potansiyel müşteridir.. 50 kişiye gonderse bunlardan 10 tanesi iade mevzuatiyla uğraşmaya usense,10 tanesi bide bunu deneyeyim dese,10 tanesi nasil iade edecegini bilemese bedavadan satış yapacaklar..
Kızlar ya foruma internet üzerinden giriyorum. Ama bikaç gündür çok yavaşladı. Sayfa çok zor açılıyor. Donuyor. Yenilenmeden sonra oldu. Sizlerde de var mı aynı sıkıntı? AppStore da da forumun uygulaması Yok sanırım. Ordan gireyim dedim ama.
Alıntı da yapamıyorum beğenme de. Girmek istemiyorum artık valla. Bu mesajı yazmak için de 10 dk dır bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?