2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kiyafete gececek kadar akmaz

Diye düşünme canım bebiş açıklığında göğüslerin sızlamaya başlıyor ve sonra süt akıyor yada sag gogusunu emerken sol gögusunde akmaya basliyor bana göğüsün sızlamaya başladığında avuç içinle sıvazla demişlerdi akan sutu biraz olsun durduruyo.
Göğüs pedi devamlı kullandım öyle göğüse yapışma olmadi zaten çok sık değiştiriyorsun.

canım özbek üzümü dediğin siyah üzüm dimi doktor ilacı sabah akşam al dedi bakalım inşallah düzelir bunun yanısıra düzenli üzümde yiyeyim saol canım

Evet canim siyah uzum ama çekirdeksiz kan uzumu denilen uzumden daha kucuk ve yemese cok tatlı. Bana ilk gebeligimde doktorum söylemişti özbek üzümü ye diye aktara gittiğimde kan yapıcı uzum bu değil cekirdekli falan dedi olsun sen bana ozbek ver dedim bilgin olsun canim umarım takviye destek olur.

Böyle birşey yok don dön don uyuamıyorum hanımlar nefesim daralıyor ya ne olacak bunun sonu

Benin 2 sene kusur aralarında tam üç yaş olacak doğdunda herkez karnımin çok aşağıda olduğunu söylüyor. Adet sancisi bel ve kasik agiri bir yana artık ameliyat yerlerimde anı kramp mi yırtılma bilmedim bir bıçak saplanır gibi şiddetli ağrı oluyor canımı çok yakıyor kaskatı kesiliyorum. Helede bazen o an oğlum çok hareketli olunca çıkacak diyorum. uyuyamiyorum nefesim çok darlaniyor. Ikidebi dönüyorum ya yatagim bile bana batıyor sanki bide çok idrar çıkma başladım. Yani öyle tuvaletimde yok yani oğlum koşturuyor beni

Ayni sorun bende de var canm

Canim ben hep netten yani internet sayfası üzerinden giriyorum ama sorun olmuyor. Bazı anlarda yavaş açılabiliyor ama oda bir iki keŕe oldu bence bölgedeki bağlantıdan kaynaklidir

Ayni sorun bende de var canm
Forum sayfası yenilendi ya ondan sonra oldu. Önceden hiç böyle bi sey yoktu. Bağlantı ile ilgili olsa aslında diğer sitelerde de sıkıntı olur ama öyle bir sorun da Yok Can'ım.

günaydın hanimlar ... eksikliklerimiz kolayca tamamlayalim insallh hastane cantadini haxirlayan varmi aramizda tabi daha erken ama anca

dr kasılma olduğunu ve bu haftalardan sonra normal olduğunu söyledi. ağrılı olursa gel dedi. ilaç vs vermedi

Merhaba kızlar. e Bebekte bebek bezlerinde indirim var. siz hangi markayı tercih ediyorsunuz. Ayrıca yenidoğan bebek bezinden kaç paket alsak yeterli olur??

Ben de nefessiz kalıyorum canim.sürekli burnumu yıkayıp rahatlamaya çalışıyorum. Gece uyuyamayınca da sabah işe gitmek kabus oluyor.neyse ki az kaldi

Bende gece uyuamıyorum ise gitmiyorum ama 7de kalkmak zorundayim eşin e sofra kuruyorum. Uyandık mı zaten uyuamıyorum sonrada kalım uyanıyor bida geceye kadar uyku yok bize ama gecede 4e kadar dalamıyorum

günaydın hanimlar ... eksikliklerimiz kolayca tamamlayalim insallh hastane cantadini haxirlayan varmi aramizda tabi daha erken ama anca

Ben bi kaç eksik aldım ama daha çok eksik var hastane çıkışı bez ıslak mendil pişik kremi daha onları almadım

ben de dün gittim hastaneye ilk bebekte 1.5 yıl önce seker yüklemesi yapılmıştı ve seker cıkmamıştı o yuzden doktor bu kez yapmayalım dedi şükür ondan kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…