2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok geçmiş olsun, sen gruba enerji veriyordun şekerim, stres herşeyi körüklüyor, yürüyüş yapmak, sevdiğin insanlarla görüşmek iyi gelir. Herşeyin yolunda olduğuna sevindim

Aynen ben de istemiyorjm oyle seyler dedigin gibi bnm de ev yakin alayim gitsin o halde ben de

grip falan olursanız kendi kendinize geçirmeye çalışmayın kızlar, tedavi edilmeyince ciğerlere iniyo enfeksiyon, benim öyle olmuş bi ara grip geçirmiştim evde doğal yöntemlerle geçirmeye çalışmıştım ama daha sonra zatürreye dönüştü

gebelik şekerimi var canım.

kızlar gebelik şekeri çıkanlar varmı aranızda değerleriniz kaç çıkıyor nasıl bir diyet uyguluyorsunuz.benim ilk iki hafta çok güzeldi fakat bir iki gündür yüksek çıkıyor diyet yaptığım halde çok moralim bozuk (

Canım sağol için rahatlıyor böyle okuyunca. Inşallah hepimizin yavrusu hayırlı sağlıklı zeka dolu olsun

Ay kızlar bu ara çok uykum geliyor hamileliğin ilk zamanları bile böyle değildim işyerinde gözlerim açılmıyor ne yapcam ben

Ay kızlar bu ara çok uykum geliyor hamileliğin ilk zamanları bile böyle değildim işyerinde gözlerim açılmıyor ne yapcam ben

Geçmiş olsun, tez zamanda iyileşirsin inşallah, Allah şifanı versin bebeğini, hepimizin bebeğini korusun

benimde geçen hafta öyleydi hele kokuları çok fena alıyorum bu ara
Hayirlisiyla bi dogursaydik ya. Zaman yaklastikca ben de bebegime bir sey olacak korkusu basmaya basliyor. Hele doguma giderken veya doguma 3-5 gun kala duydugum bebek ölümleri cok tedirgin ediyor beni. Saglikla hayirlisiyla kucagimiza alalim artik.

Kızlar reflü yastığı almak istiyorum ama süngeri kimyasal kokuyormuş , kokmayan marka varmı bildiğiniz
Can'ım bana arkadaşım verdi. Zaten 2 ay falan kullanmış. Büyüyünce sığmıyormuş. Babyjem marka. Ben koku almadım. Yüzünü yıkadık. Ama kumaşını sevmedim. Değişik bi kumaşı var. Üstüne bişey örtüp yatırmak gerekir

Çok geçmiş olsun Can'ım yaa. Ben de diyordum niye sesi çıkmıyor ki kızlar da merak edip yazmışlar. Allah şifa versin. Moralini bozma. Bebiş iyidir merak etme.
Kizlar iki gundur hafif hafif midem bulaniyor benim ya. Olur mu sizce bu aylarda normal mi?
Can'ım mide sıkışıyor bence ondan olabilir. Bebiş büyüdükçe baskı oluyor.

çok teşekkür ederiz vala bende hasta için gecelik istiyorum ama uzun olmalı zira hem kapalıyım hemde boyum uzun inşAllah öyle bulabilirim.

bende daha hiç bişi almadım. hastane çıkışını falan havuzlu han dan mı alsam diyorum. son zamanlarda havuzlu hana giden var mı? nasıl fiyatlar. yoksa e bebekte bi takım beğendim onu alıcam.orada 129 tl gibi birşeydi

Kızlar kontrolden geldim. Şükür yolunda herşey. 29+3 çıktı. Normalde 28+3 olmalı. Bir hafta önde. 1380 gr olmuş. Yüzünü net göremedik yine. Plasenta önündeydi. Ama tombiş yanaklı bişey geliyor sanki

Eklentiler

• IMG_4338.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 93
Canım ben şeker hastasıyım, kontrol altında tutmak zor gerçekten de, her gün aynı şeyleri yesen de bazen stres bile yükseltiyor. Senin kaç çıkıyor tokluk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…