- 26 Temmuz 2011
- 259
- 339
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #25.681
Canım benim de idrar öyle.yapıyorum 10 dakika geçmeden yine sıkışıyorum.bebişler büyüdü ya iyice mesaneye baskı yapıyor.hatta geçen ultrasonda bile gösterdi doktor mesanemi bak nasıl sıkıştırıyor bebiş diye.normal yani canımKızlar çok sıkışmış bir şekilde lavaboya koşuyorum, üç dört damla ancak idrar yapıyorum. Dışarı çıkacağımda lavaboya girip çıkıyorum, 5 dk sonra sanki 3 saattir lavaboya gitmemişim gibi tekrar sıkışıyorum. Dışarıda lavabo kullanmaktan hiç hoşlanmam. Bebek mesaneye baskı yapar yazıyor internette, bu kadar çok mu yapıyor, var mı aynı durumda olan?
Bir de alakasız olacak ama lohusa terlik ve tacı için ne düşünüyorsunuz? Benim oğlum olacak ama mavi taç bana yakışmaz, kırmızı takayım diyordum geceliğimin rengi yavru ağzı.. Yine kafamda deli sorular, o kadar çok yapılacak ayrıntılı işler var ki, kapı süsüymüş, terlikmiş, hediyelikmişbu unutkanlıkla hangisi halledilecek nasıl yetişecek bilmiyorum
İyice zor günlere girdik sanırım, mesaneye baskı yapması mantıklı, uzanınca olmuyor çünkü.. sağol kuzum, ben de ebeyi arayıp sordum o da senin gibi söyledi, yaparken sızlama olursa gel tahlil yapalım dedi.Canım benim de idrar öyle.yapıyorum 10 dakika geçmeden yine sıkışıyorum.bebişler büyüdü ya iyice mesaneye baskı yapıyor.hatta geçen ultrasonda bile gösterdi doktor mesanemi bak nasıl sıkıştırıyor bebiş diye.normal yani canım
Usutmussun olabilirsin canım ayaklarının altına sıcak su torbası koyiyi akşamlar güzel anneler....karnım ağrıyor ve midem bulaniyor neden olabilir
Canım benim de Karpal tünel iki bileğimde de var, üstelik bazı parmaklarım tetik parmak oldu, fena kasılıyor. Geceleri atel takıyorum ama pek bi faydası yok açıkcası, ılık suyla el açma kapama, parmakları yukarı aşagı kaldırma hareketi falan yapıyorum günde 5 defa,bebe yağı ile başparmaktan dirsek içine devam eden kası yukarıdan aşagıya doğru ovuyoruz sonra atel takıyorum fizik tedavici söylemişti. daha beter olur mu bilmem ama sanırım alıştım artık. İnşallah doğumdan sonra geçer, geçmezse işim zorKarpal tunel bende de var. Siz ne yapıyosunuz bunun için ne dedi doktorunuz?
Bu karpal tünel ne oluyor iki gecedir uyku arasında parmaklarımın uyuşmuş olduğunu fark ediyorum hatta bazen kolum komple uyuşuk oluyor ama üstüne yattığım için mi emin değilim gün içerisinde bi sıkıntı yok çünküKarpal tunel bende de var. Siz ne yapıyosunuz bunun için ne dedi doktorunuz?
Benim hamilelikten öncede vardı iki bileğimde de doğuştan yapısal bozukluk varmış. Ama hamilelikte tavan yaptı.. uyuyorum 3-4 saat sonra başlıyo uyuşmaya. İnşallah geçer yaa zor böyle çünküCanım benim de Karpal tünel iki bileğimde de var, üstelik bazı parmaklarım tetik parmak oldu, fena kasılıyor. Geceleri atel takıyorum ama pek bi faydası yok açıkcası, ılık suyla el açma kapama, parmakları yukarı aşagı kaldırma hareketi falan yapıyorum günde 5 defa,bebe yağı ile başparmaktan dirsek içine devam eden kası yukarıdan aşagıya doğru ovuyoruz sonra atel takıyorum fizik tedavici söylemişti. daha beter olur mu bilmem ama sanırım alıştım artık. İnşallah doğumdan sonra geçer, geçmezse işim zor
Uyuşma yapıyo bide sabahları elimi sıkamıyorum tam kapatamıyorum..Bu karpal tünel ne oluyor iki gecedir uyku arasında parmaklarımın uyuşmuş olduğunu fark ediyorum hatta bazen kolum komple uyuşuk oluyor ama üstüne yattığım için mi emin değilim gün içerisinde bi sıkıntı yok çünkü
Canım inşallah geçer, baş parmaklarımın devamı kabus gibi benim, sanki demirden tel var ve kıpırdatınca batıyor resmen. Benim yoktu önceden iki aydır falan var, fizikçiye de gittim geçeceğine garanti veremem 10 seans tedavi Alman lazım dedi, geçecek diyemiyorsa neden gidip kendime eziyet edeyim dedim bende idare ediyorumBenim hamilelikten öncede vardı iki bileğimde de doğuştan yapısal bozukluk varmış. Ama hamilelikte tavan yaptı.. uyuyorum 3-4 saat sonra başlıyo uyuşmaya. İnşallah geçer yaa zor böyle çünkü
Ben de doktora sordum hamilelikte kilo alıyoruz ya bide ekstra sıvı birikmesi oluyomuş dirseklerimizde bileklerimizde eklem yerlerimizde yani o yüzden oluyomuş.. bi de kiloya bağlıymış seni bilmiyorum kilolu musun ama ben eskiden 110 kiloydum ve her gecem kabustu sürekli uyuşurdum.. sonra 50 kiloya yakın verdim geçti hatta hiç kalmadı. Şimdi yine kilo alınca hortladı.. inşallh doğumdan sonra kilo verebilirsem geçer belkiCanım inşallah geçer, baş parmaklarımın devamı kabus gibi benim, sanki demirden tel var ve kıpırdatınca batıyor resmen. Benim yoktu önceden iki aydır falan var, fizikçiye de gittim geçeceğine garanti veremem 10 seans tedavi Alman lazım dedi, geçecek diyemiyorsa neden gidip kendime eziyet edeyim dedim bende idare ediyorum
Kiloluyum canım, 60 kiloydum geçen şubatta bebeğimi kaybettim 80 kiloya çıktım depresyondan. Şimdi de 8 kilo aldım. Her gün yürümesem ne olurum bilmem, elim ayağım çok şiş, benim doktor da ödemden diyor. Nasılsa geçecek diye avutuyorum kendimi, inşallah geçer. Allah hepimize sağlıklı hamilelikler, sağlıklı doğumlar nasip etsinBen de doktora sordum hamilelikte kilo alıyoruz ya bide ekstra sıvı birikmesi oluyomuş dirseklerimizde bileklerimizde eklem yerlerimizde yani o yüzden oluyomuş.. bi de kiloya bağlıymış seni bilmiyorum kilolu musun ama ben eskiden 110 kiloydum ve her gecem kabustu sürekli uyuşurdum.. sonra 50 kiloya yakın verdim geçti hatta hiç kalmadı. Şimdi yine kilo alınca hortladı.. inşallh doğumdan sonra kilo verebilirsem geçer belki
Aminn tek temennimiz o zaten bebeklerimize hayırlısıyla sağlıkla kavuşmak bunlar geçer gider bebişlerimize kavuşalım yeterKiloluyum canım, 60 kiloydum geçen şubatta bebeğimi kaybettim 80 kiloya çıktım depresyondan. Şimdi de 8 kilo aldım. Her gün yürümesem ne olurum bilmem, elim ayağım çok şiş, benim doktor da ödemden diyor. Nasılsa geçecek diye avutuyorum kendimi, inşallah geçer. Allah hepimize sağlıklı hamilelikler, sağlıklı doğumlar nasip etsin
2 lökosit bi şey değilmiş canım ondan değil demek ki dediğin gibi, kontrolüme de 2 hafta var benim daha, sizler de böyle söyleyince rahatladım bekleyeyim biraz dahaEvBoregi Ben de idrar kültürü yaptırdım bu yüzden sonucu yarın doktoruma göstericem 2 lökosit yazıyordu sanırım ondan değil daha önce 2 ultrasonda tam mesanenin oralarda ayakları kıpırdıyordu canım bundan da olabilir...ben okulda mutlaka 4 defa tuvalete gidiyorum akşamki yüruyüşüm 1 saat sürüyor ve bu zaman zarfında da mutlaka 1 defa tuvalete gidiyorum bebişler sıkıştırıyor bence de
Hmm şimdilik elimi sıkmada bi sıkıntı yok takip edeyim bende o zamnUyuşma yapıyo bide sabahları elimi sıkamıyorum tam kapatamıyorum..
Aynen canım benim yüklemem yüksek çıktı. 4 subattan beri diyetteyim. Bi sor doktoruna istersenSende gebelik şekerimi çıktı canım?yüklemenin vakti geçti zaten artık
benimki bir iki gün ilerde çıkıyor şimdilik. inşallah böyle devam eder bakalımCanım peki bebeğin durumu nasıl kilosu falan şeker bebekte iriliğe sebep olur deniyor ya sende bu durum nasıl.
Canım sadece meyve değil ki:s bi dünya şey yasak. Beyaz unla yapılmış her şey yasak zaten. Elveda kekler börekler poğaçalar akıtmalarKahverengikus Bu şeker şüphesinden ben meyveyi de bıraktım tamamen yersem bir dilim ekşi elma ya da kivi...o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?