2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen ya jeske bi adetimiz olsaydi da hamilelere yatili gidilmeseydi.hic kadinlarin yararina bi adetimiz yok
Malesef ya keske olsaydi.
Ay bilmiyorum çözemedim neyse öyle ya da böyle az kaldı zaten hamd olsun. Sağlıcakla gelsinler inşallah :)
İnsallah canim :)
Rengi pembe mi oyle duruyor. Guzel gunlerde kullan canim
Canli bir bordo pembe degil. Cok tesekkurler.

Aslında en güzeli o. Tertemiz olur ev. İnş hazırlıksız yakalanmayız. Bizim bi de taşınma işi var sözde şubattaydı ama hala bekliyoruz. Korkuyorum Doğum zamanına denk gelecek diye.

Can'ım tüp bebek benim. Öncesinde de bir düşüğüm var. O yüzden ilişki yasaktı en başlarda. Sonrasında hiç sormadan deldik biz yasağı
Eşimin endişeleri var. Malum sorun yokken bile erkekler korkuyorlar birliktelikten. Dr a da sormak aklıma gelmedi hiç valla. Risk devam ediyor mu diye. Biz kendimiz erken Doğuma neden olur falan diye ara vermiştik.
Ya ben başından beri kendim yapıyorum temizliği :) hatta geçen hafta kardeşimle koltukları sildim
Can'ım iyiysen yapabilirsin tabi ki. Benim tüp bebek olduğundan başından beri ilişki ve temizlik yasaktı. Şimdi de azcık yorulsam kasık ağrısından ayağa kalkamıyorum. Ama ufak ufak yapıyorum işte

Anladım canım. Evet elim yatkındır. Ankaralı olanlar bilir Suluhan denen bir yervardır Ulusta. :) böyle şeylerin ana yeri .Envai çeşit süsleme var. Oradan temin ettim ben :) ama tabii ki yoksa imkanın interne kurtarıcı :)

Evet canım güvenilir biri bulmak zor. Herkes emeğinin karşılığını hak etmiyor malesef. Tavsiye ile birini bulmak lazım.

Suavinex Can'ım. Bana da hediye geldi. Araştırdım biraz. Başka alırım diye düşünmüştüm. Hiç duymamıştım ama çok tavsiye edilen bir markaymış. Yorumlarına bak istersen sen de.
Suavinex çok iyi bir markadır canım, ben de emziklerini ve emzik zincirlerini çok beğeniyorum, eşim emzik turşusu mu kuracağız diye almıyor sanırım ona çaktırmadan alacağım bir ara senin minnoş da güle güle kullansın

Ya evet kuruluk da vardı ama asıl sorun o değildi sanki. Resmen kapanmış gibiydi. Eşime dedim hatta bekaretimi yeniden kaybettim diye
Çok belli etmemeye çalıştım adam iyice korkmasın diye. Zaten bişey olur diye korkuyor.

Normal canim korkma plasenta asagida diye bizde uc hafta aradan sonra birlikte oldugumuzda zorlanmisti aynen kapaniyor gibi sanki yapmadikca. Yaptikca normale donuyor nasil alisirsa oyle sanirim.

Sağol kuzum. Evet öyleymiş ya. Bloğlarda falan da tavsiye edilmiş. Özellikle Yen'i doğan için. İnş bizimki alır emziğini

Normal canim korkma plasenta asagida diye bizde uc hafta aradan sonra birlikte oldugumuzda zorlanmisti aynen kapaniyor gibi sanki yapmadikca. Yaptikca normale donuyor nasil alisirsa oyle sanirim.
Buraya yazınca rahatladım Can'ım. Orası esnek tabi. Öyle olmasa Doğum sonrası hiç toparlanmaz. Şimdi onu daha iyi anladım :))

Ay benim esim de salonda yatiyor iki gecedir sinir oluyorum on gunde bir birlikte oluyoruz hadi ben de pek istemiyorm yorgun oluyorm ama salonda yatinca da vicdan yapiyorm rahat degil sabah 7 de ise gidiyor uykuya dayanamaz diye. Sorunca da kiziyor sen rahat yat karnina vururum falan diye korkuyorm diyor. Daha doguma iki ay var, dogumdan sonrasi var pek erken ayrildi yataklar be dertlendim yapmasak da yanimda yatsaydi :)

Allah yardımcın olsun ne diyeyim arkadaşım az daha dayanıp evlerinde otursalar keşke

Ee onun kolayı var, sen yanımda olmayınca korkuyorum, bazen suya falan ihtiyacım oluyor ben alamıyorum, seni yanımda görmeyince panikliyorum falan diyeceksin benim ellerimde sinir sıkışması var, iki bileğime de atel takıyorum yatarken o yüzden ne üstüm açıldığında yorganı örtebiliyorum ne de susasam biri vermeden su içebiliyorum. Benimki kaçamıyor o yüzden

Yüzde ne işe yarıyor

Yok değil canım bir küçüğü 60ml o çok küçük arkadaşım bana bunun fotosunu 500lük su şişesinin yanına koyarak atmıştı büyüklüğünü görmem için silmişim sen bugün sipariş vermeyeceksen ben sana gelince fotoğraf atayım karşılaştırma şansın olur

Kuruluk icin aci cekeceginize esiniz de siz de ya dus alin, ya o bolgeyi yikayin su ile islak olunca acimaz,sizi olmaz. Krem kimyasal mantara sebep olabiliyor. En iyisi dustan sonra yapmak.

Ha ha ilahi güldürdün beni bende sırf aynı nedenle birlikte oluyorum biz kadınlar çok fenayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…